kostas123464 Δημ. November 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2022 Έως 21/11 έχει 2πλασια ομιλία και mb το πακέτο των 8,5ευρω. Πώς το πάθαμε; Καλοδεχουμενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. November 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2022 19 minutes ago, kostas123464 said: Έως 21/11 έχει 2πλασια ομιλία και mb το πακέτο των 8,5ευρω. Πώς το πάθαμε; Καλοδεχουμενο Απάντηση στο CU φοιτητικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. November 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2022 4 minutes ago, aektzhs 1 said: Απάντηση στο CU φοιτητικό Για να δούμε πόσο θα κρατήσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siberiantiger Δημ. November 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2022 Έως 21/11 έχει 2πλασια ομιλία και mb το πακέτο των 8,5ευρω. Πώς το πάθαμε; ΚαλοδεχουμενοΕγώ που ανανέωσα στις 28/10 πήρα τα κλασικά.Από σήμερα ισχύει ο διπλασιασμός; Sent from my SM-A528B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. November 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2022 Μόλις είδα αυτό!!Στάλθηκε από το M2101K9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2022 Μέρες ισχύει αυτό, απλά τώρα το πρόσεξες (η τώρα το έβαλαν στην εφαρμογή) 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2022 Ξέρουμε αν δίνει φοιτητικό σε σπουδαστές δημοσίου ΙΕΚ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. November 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2022 Φαντάζομαι πως ναι εφόσον δίνουν και σε ιδιωτικά σίγουρα. Με βεβαίωση σπουδών μέσα από την εφαρμογή ή το σαιτ το κάνεις άνετα.Στάλθηκε από το M2101K9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. November 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2022 2 ώρες πριν, Mark_K said: Ξέρουμε αν δίνει φοιτητικό σε σπουδαστές δημοσίου ΙΕΚ; Εάν δεν άλλαξε κάτι, Ναι δίνουν! 2 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2022 Σας ευχαριστώ. Ρώτησα και στο messenger και όντως δεν υπάρχει πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2022 Δηλαδή οι φοιτητές έχουν απεριόριστα δεδομένα κατά το διάστημα που βρίσκονται εντός του πανεπιστημίου; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2022 Δε λέει απεριόριστα, αλλά 5gb/ημέρα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. November 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2022 ποσο καιρο κανει να ερθει νεος αριθμος? με βεβαιωση σπουδων πρεπει να εχω κλεισει μηνα και ακομα περιμενω!το αιτημα εγινε απο την σελιδα τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gcf Δημ. November 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2022 Σε άλλο φορουμ αναφέρθηκε ότι με ανανέωση 15€ παίρνουν αυτόματα απεριόριστα δεδομένα. Ισχύει κάτι τέτοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_one Δημ. November 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2022 Μπορώ να αποκτήσω 2ο φοιτητικό στην cosmote, ή θα μου κόψουν το 1ο; Το 1ο το έκανα προ 2 ετών και λειτουργεί κανονικά έως σήμερα. Τώρα είμαι ξανά φοιτητής σε άλλο πρόγραμμα. Παράθεση link υπογραφής: https://myphone.gr/forum/settings/signature/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. November 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2022 1 hour ago, user_one said: Μπορώ να αποκτήσω 2ο φοιτητικό στην cosmote, ή θα μου κόψουν το 1ο; Το 1ο το έκανα προ 2 ετών και λειτουργεί κανονικά έως σήμερα. Τώρα είμαι ξανά φοιτητής σε άλλο πρόγραμμα. Στην Cosmote δεν μπορείς να έχεις 2 φοιτητικά στο όνομά σου.. Μπορείς Vodafone και Wind 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. November 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2022 Μπορώ να αποκτήσω 2ο φοιτητικό στην cosmote, ή θα μου κόψουν το 1ο; Το 1ο το έκανα προ 2 ετών και λειτουργεί κανονικά έως σήμερα. Τώρα είμαι ξανά φοιτητής σε άλλο πρόγραμμα. Αν είσαι ξανά φοιτητής σε άλλο πτυχίο η μεταπτυχιακό γίνεταιΗ τουλάχιστον γινότανε καθώς το είχα κάνειSent from my Power 3 using Tapatalk 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_one Δημ. November 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2022 (edited) Το 1ο το φοιτητικό, το έχω δώσει στη μητέρα μου η οποία κάνει γερή χρήση (ομιλία) Εγώ έχω frog. Τώρα που είμαι ξανά φοιτητής σε διαφορετικό μεταπτυχιακό λέω να γυρίσω και το δικό μου. Με τη μεγάλη ανανέωση των 30€ + 3€ bonus, και τη μεταφορά υπολοίπου, περίπου στα ίδια χρήματα θα μου βγαίνει. Μήπως όμως θα μου κόψουν το 1ο; Αυτό με ανησυχεί Edited November 17, 2022 by user_one Παράθεση link υπογραφής: https://myphone.gr/forum/settings/signature/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. November 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2022 Καταλαβαίνω, βέβαια δεν μπορώ να σου εγγυηθώ τι θα γίνειΣε εμένα πάντως έγινε Αργότερα πέταξα το ένα νούμερο και το άλλο το έδωσα στην φουκαριαρα την μάνα μου αφού το έκανα φρογκ, οπότε τώρα δεν τα έχω Sent from my Redmi 7 using Tapatalk 1 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis3 Δημ. November 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2022 Καλημέρα σας Πως γίνεται η αυτόματη ανανέωση ; 1. Πληρωμής μέσω paypal 2. Ανανέωση φοιτητικού πακέτου 8,50€/ 30 ημερες? Ωστε να μην χάνω συνέχεια την προσθήκη των λεπτών και ΜΒ στο υπόλοιπό μου; Ευχαριστώ Παράθεση http://www.diavgia.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telisgr Δημ. December 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2022 Καλησπερα! θελω να κανω το κινητο μου wu φοιτητικο στο ονομα της κορης μου (εχει cu φοιτητικο), κρατωντας ομως το νουμερο μου. Μπαινω στην φορμα να το κανω on line κι αφου συμπληρωνω ολα οσα χρειαζεται (κλικαρωντας στο να κρατησω τον ιδιο αριθμο), και φτανωντας στο τελος πριν την αποστολη, παρατηρω οτι πουθενα δεν ζητανε τον αριθμο του κινητου μου που θελω να κρατησω. Πως βρισκουν τον αριθμο; τον αντλουν απο καποια βαση δεδομενων; γιατι φοβαμαι να μην γινει η αλλαγη στο νουμερο του κινητου της κορης μου...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2022 Πήγαινε σε κάποιο κατάστημα Γερμανού 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. December 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2022 (edited) 1 ώρα πριν, telisgr said: Καλησπερα! θελω να κανω το κινητο μου wu φοιτητικο στο ονομα της κορης μου (εχει cu φοιτητικο), κρατωντας ομως το νουμερο μου. Μπαινω στην φορμα να το κανω on line κι αφου συμπληρωνω ολα οσα χρειαζεται (κλικαρωντας στο να κρατησω τον ιδιο αριθμο), και φτανωντας στο τελος πριν την αποστολη, παρατηρω οτι πουθενα δεν ζητανε τον αριθμο του κινητου μου που θελω να κρατησω. Πως βρισκουν τον αριθμο; τον αντλουν απο καποια βαση δεδομενων; γιατι φοβαμαι να μην γινει η αλλαγη στο νουμερο του κινητου της κορης μου...... Όταν σε καλέσουν θα το κάνετε μαζί. Δεν θα επηρεαστεί το νούμερο της κόρης σου Edited December 11, 2022 by paanos 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BEBAKOS Δημ. December 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2022 Καλημέρα. Με μεταφορα υπόλοιπου δεν ανανεώνεται η ημερομηνία ληξης των χρημάτων στο νούμερο που γίνεται η μεταφορα; Εχει αλλάξει κατι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2022 Στο απλο wu με 5€ και ανω ανανεωνεται. Λογικα ισχυει και για το φοιτητικο εκτος και αν αλλαξε κατι απο αρχες Δεκεμβρίου Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts