vtag Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 Ρώτησα διότι στη Χρ. Ευκαιρία τουλάχιστον δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κάποια αγγελία για φοιτητικό whats up, παρά μόνο στις άλλες εταιρίες. Γι' αυτό σας παρακαλώ αν έχετε κάποιον που το κάνει αυτό, θα ήθελα να έρθω σε επαφή. Ευχαριστώ :) Δεν επιτρέπεται και γενικά δε νομίζω κάποιος να έχει τον τρόπο να το κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2018 Όποιος θέλει να ανταλλάξουμε τα δώρα που δίνει η Cosmote ας στείλει PM. Θέλω τα 500 προς όλους και δίνω τα 500MB που έχω ελεύθερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. December 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2018 Όποιος θέλει να ανταλλάξουμε τα δώρα που δίνει η Cosmote ας στείλει PM. Θέλω τα 500 προς όλους και δίνω τα 500MB που έχω ελεύθερα ναι προσεχε ομως ισχουνε για 5 ημερες απο την στιγμη που τα λαμβανεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2018 Ναι το γνωρίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michailgm Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 (edited) Νέος στο what's up student. Πήρα τον περασμένο μήνα το πακέτο των 8,5€. Ανανέωσα εγκαίρως με το ίδιο πακέτο. Μεταφέρθηκε υπολοιπόμενος χρόνος ομιλίας και data.Δεν μεταφέρθηκαν τα υπόλοιπα sms. Έτσι γίνεται; Τα sms που δεν χρησιμοποιώ δεν μεταφέρονται στον επόμενο μήνα; Edited January 10, 2019 by Vasileios Άλλο δίκτυο. Παράθεση Δικαιοσύνη θα βρεις στην επόμενη ζωή. Σ' αυτήν εδώ έχουμε τους νόμους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 (edited) Νέος στο what's up student. Πήρα τον περασμένο μήνα το πακέτο των 8,5€. Ανανέωσα εγκαίρως με το ίδιο πακέτο. Μεταφέρθηκε υπολοιπόμενος χρόνος ομιλίας και data.Δεν μεταφέρθηκαν τα υπόλοιπα sms. Έτσι γίνεται; Τα sms που δεν χρησιμοποιώ δεν μεταφέρονται στον επόμενο μήνα; Τα sms όχι δεν μεταφέρονται... Edited January 10, 2019 by Vasileios Άλλο δίκτυο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Τα sms που αγοράζεις για να μην πάνε όλα χαμένα, μπορεις μέχρι 3 φορές το μήνα (πριν φυσικά λήξουν) να τα ανταλλάσεις με το πάρε-δώσε Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Καλησπερα παιδιά, μπορώ να ρωτήσω κάτι? Έχω φοιτητικό και μου γράφει ότι το χρηματικό μου υπόλοιπο λήγει 2/2. Αν δεν βάλω κάρτα, εκτός από τυχόν υπόλοιπο χρημάτων θα χάσω κι ότι υπόλοιπο έχω από πακέτα μαζέψει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Όχι δεν θα χάσεις τα πακέτα. Αυτά θα χαθούν όταν έρθει η λήξη τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Οκ σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Θα βάλω κάρτα λίγες μέρες μετά έτσι κι αλλιώς. Οπότε όλα οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Μπορώ να βγάλω φοιτητικο αριθμό με πάσο μεταπτυχιακού από πανεπιστήμιο εξωτερικού? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Μπορώ να βγάλω φοιτητικο αριθμό με πάσο μεταπτυχιακού από πανεπιστήμιο εξωτερικού? Σε καταστημα πανε και ρωτησε. Η κοσμοτε παντως ειναι πιο δυσκολη,ενω οι αλλες τις θεωρω πιο χαλαρες. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Μόλις μου έσκασε φοβερή προσφορά... MONO ME 1€ EXEIΣ 20' ΠPOΣ OΛA TA ΔIKTYA ΓIA 2 HMEPEΣ! ΓIA ENEPΓOΠOIHΣH TOY ΠAKETOY ΣTEIΛE 20 ΣTO 1330 Sent from my moto g(6) play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 1 ευρώ τα 20 λεπτά... Σταμάτα αμέσως να βάζεις το φοιτητικό , γιατί αυτό που σου προσφέρουν είναι πιό φτηνό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 MONO ME 1€ EXEIΣ 20' ΠPOΣ OΛA TA ΔIKTYA ΓIA 2 HMEPEΣ! ΓIA ENEPΓOΠOIHΣH TOY ΠAKETOY ΣTEIΛE 20 ΣTO 1330 Μόλις μου έσκασε φοβερή προσφορά... Sent from my moto g(6) play Πραγματικά φοβερή! :lol: Αν βάλουν και προσφορά 10MB με 2€ και διάρκεια 24 ώρες, θα έρθουν όλοι Cosmote! :O:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgeabatz Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Μόλις τώρα γύρισα από κατάστημα Γερμανός στην Θεσσαλονίκη και με ενημέρωσαν ότι πλέον έχει καταργηθεί η 10ευρη κάρτα και χρειάζεται 12€(που από τα 12 μου κράτησαν 2€ φόρο..) ελάχιστη και με το φοιτητικό πακέτο να έχει 7€ το μήνα...καλύτερα να το γυρνουσα σε καρτοσυμβολαιο με 14€ το μήνα έλεος πραγματικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Δεν υπάρχει λόγος να πάω σε κατάστημα. On line και όλα καλά. Και με τα mb που έχω μαζέψει από το φοιτητικό δεν με ενδιαφέρουν και τόσο reload, πάρε μοίρασε κλπ, οπότε είναι προτιμότερο αν αγοράζω αυτό το πακέτο να βάζω 25€ ανά τρίμηνο. Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousmoulis Δημ. January 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2019 γνωρίζει κανείς αν για να μπορέσει να πάρει κανείς τη φοιτητική προσφορά θα πρέπει στη φοιτητική ταυτότητα να φαίνεται πως το πάσο είναι εν ισχύ? Δλδ αν το πάσο έχει λήξει αλλά η φοιτητική ιδιότητα εξακολουθεί να υφίσταται δικαιούμαι το φοιτητικό whats up? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2019 Αν έχειλήξει ή αν είναι δευτερο πτυχίο που δεν έχει ημερομηνία ζητάνε βεβαίωση σπουδών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. January 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2019 γνωρίζει κανείς αν για να μπορέσει να πάρει κανείς τη φοιτητική προσφορά θα πρέπει στη φοιτητική ταυτότητα να φαίνεται πως το πάσο είναι εν ισχύ? Δλδ αν το πάσο έχει λήξει αλλά η φοιτητική ιδιότητα εξακολουθεί να υφίσταται δικαιούμαι το φοιτητικό whats up?Εμένα έχει λήξει από τον Αύγουστο του 2016 και δεν έχουν ζητήσει τίποτα, ισχύει κανονικά. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hd1980 Δημ. January 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2019 γνωρίζει κανείς αν για να μπορέσει να πάρει κανείς τη φοιτητική προσφορά θα πρέπει στη φοιτητική ταυτότητα να φαίνεται πως το πάσο είναι εν ισχύ? Δλδ αν το πάσο έχει λήξει αλλά η φοιτητική ιδιότητα εξακολουθεί να υφίσταται δικαιούμαι το φοιτητικό whats up?Από προσωπική εμπειρία, με πάσο το οποίο έληγε μετά από τρείς μήνες δεν μου μετέτρεψε η cosmote φοιτητικό νούμερο. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petsasj Δημ. January 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2019 Από προσωπική εμπειρία, με πάσο το οποίο έληγε μετά από τρείς μήνες δεν μου μετέτρεψε η cosmote φοιτητικό νούμερο. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πως ακριβώς γνωρίζουν αν το πάσο έληξε; Γράφει ημερομηνία λήξης το πάσο; Δε θυμαμαι απο το δικό μου :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. January 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2019 Πως ακριβώς γνωρίζουν αν το πάσο έληξε; Γράφει ημερομηνία λήξης το πάσο; Δε θυμαμαι απο το δικό μου :worry: Οταν κανεις αιτηση για φοιτητικο, γραφεις και ποτε ληγει Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. January 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2019 Πως ακριβώς γνωρίζουν αν το πάσο έληξε; Γράφει ημερομηνία λήξης το πάσο; Δε θυμαμαι απο το δικό μου :worry:Έγραφε πάνω μέχρι πότε ισχύει το ίδιο το πάσο από όσο θυμάμαι, αλλά μιλάμε για πάσο του 2014 τώρα δεν ξέρω αν γράφουν ή όχι. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hd1980 Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Πως ακριβώς γνωρίζουν αν το πάσο έληξε; Γράφει ημερομηνία λήξης το πάσο; Δε θυμαμαι απο το δικό μου :worry:Ναι κανονικά. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts