kostas123464 Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 Μπηκαν σε κανενα τα φοιτητικα πακετα; Σε μενα οχι ακομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 Μπηκαν σε κανενα τα φοιτητικα πακετα; Σε μενα οχι ακομα Τα λεπτά και τα μουμπού μπαίνουν κάθε μήνα 00:00 ακριβώς απλά σε ειδοποιεί την επόμενη μέρα, εμένα τα μηνύματα που αναφέρουν ότι μπήκε το φοιτητικό έρχονται κάπου 13:30 με 14:00 νομίζω. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 Τα λεπτά και τα μουμπού μπαίνουν κάθε μήνα 00:00 ακριβώς απλά σε ειδοποιεί την επόμενη μέρα, εμένα τα μηνύματα που αναφέρουν ότι μπήκε το φοιτητικό έρχονται κάπου 13:30 με 14:00 νομίζω. Αν είχαν μπει θα τα εμφάνιζε στην εφαρμογή, μέχρι τώρα δεν έχει μπει κατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 Μπήκανε και τα λεπτά και τα μβ Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margianniss Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 Παομοίως και σε μενα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 (edited) Αν είχαν μπει θα τα εμφάνιζε στην εφαρμογή, μέχρι τώρα δεν έχει μπει κατι. Ζητώ συγγνώμη για την παραπληροφόρηση και από σενα και από το παραπάνω παίδι, τα γραφόμενά μου όμως ισχύουν ασφαλώς αυτούσια για το CU φοιτητικό. Περιμένω και γω ακόμα το μήνυμα . Edited February 1, 2017 by Inevar Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margianniss Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 Εμένα πάντα τα μυνηματα μου έρχονται γυρω στις 10 το πρωί όπως και σήμερα.Ξεχωριστό για τα λεπτα ομιλίας και ξεχωριστό για mb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 Εμένα αυτή τη στιγμή δεν έχουν μπει, και έχουν μηδενίσει τα προηγούμενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 (edited) Σε μένα μπήκαν πριν λίγο αλλά δεν ήρθε μήνυμα. Εdit: Έσκασε και το μηνυματάκι. Edited February 1, 2017 by konstantinoslp Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 Μόλις ήρθε και sms πως έληξαν τα λεπτά προς what's up. Αλλά τίποτα ακόμη. Φοιτητικό έχω ακόμη πάντως :P Εχθές αγόρασα πακέτο με 1000' και τα έχει ακόμη στις επιλογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 14:57 μου ήρθε το μήνυμα που με ενημέρωσε για την προσθήκη στον λογαριασμό μου των 600' προς WU. Αναμένεται και αυτό των μουμπού. Συμπέρασμα: Μεταβάλλονται η ώρες όπου σου στέλνουν αυτά τα μηνύματα κάθε φορά. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 Μόλις μου ήρθε κι εμένα για τα λεπτά. Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 Όντως άργησαν σήμερα πολυ να μπουν λεπτα κ mb. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 15:58 (μετά από μια ώρα δηλαδή) μπήκαν και τα μουμπού. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 Και σε εμενα μπηκαν λεπτα και mb μετα της 2 το μεσημερι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 Σε μένα μπήκαν τα λεπτά στις 10 το πρωί και τα MB μετά από ένα λεπτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestispro Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 Παιδιά ξέρει κανείς από τη στιγμή που λήγει το πάσο σου μέχρι πότε ισχύει και το φοιτητικο what's up ? Έχει τύχει σε κανέναν να το κόβουν λόγο του ότι έληξε το πάσο? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 Παιδιά ξέρει κανείς από τη στιγμή που λήγει το πάσο σου μέχρι πότε ισχύει και το φοιτητικο what's up ? Έχει τύχει σε κανέναν να το κόβουν λόγο του ότι έληξε το πάσο? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μη σε νοιαζει , ολα καλα θα πανε!! Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 Παιδιά ξέρει κανείς από τη στιγμή που λήγει το πάσο σου μέχρι πότε ισχύει και το φοιτητικο what's up ? Έχει τύχει σε κανέναν να το κόβουν λόγο του ότι έληξε το πάσο? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν λήγει. Ο τρόπος να στον βγάλουν είναι να πας να βάλεις καμία κάρτα σε κοσμοτέ ή να αλλάξεις σιμ, ο υπάλληλος να δει ότι έχεις φοιτητικό, να σου ζητήσει το πάσο και αν δε του το δείξεις ή του πεις ότι έχει λήξει θα στο ακυρώσει. Αλλιώς δε στο βγάζει κανένας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnako Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 Δηλαδή εγώ που έχω φοιτητικο από ιεκ όπου οι σπουδές είναι 2 χρόνια, έχω ελπίδες να μείνει το φοιτητικό μου ή θα λήξει μόλις τελειώσουν τα εξάμηνα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 Δηλαδή εγώ που έχω φοιτητικο από ιεκ όπου οι σπουδές είναι 2 χρόνια, έχω ελπίδες να μείνει το φοιτητικό μου ή θα λήξει μόλις τελειώσουν τα εξάμηνα? Δεν ληγει!!! Εγω εχω απο ΙΕΚ και οι σπουδες μου πανε δυο χρονια που εχουν τελειωσει. Βεβαια το ταιζω καθε μηνα ενα δεκαρικακι. Παιζει ρολο ;-) Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 (edited) Δεν έχει αναφερθεί κάτι έως τώρα για λήξη του φοιτητικού ή αφαίρεση! Όποτε μην ανησυχείτε μέχρι να ακουστεί κάτι! Edited February 15, 2017 by vtag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Δεν λήγει. Ο τρόπος να στον βγάλουν είναι να πας να βάλεις καμία κάρτα σε κοσμοτέ ή να αλλάξεις σιμ, ο υπάλληλος να δει ότι έχεις φοιτητικό, να σου ζητήσει το πάσο και αν δε του το δείξεις ή του πεις ότι έχει λήξει θα στο ακυρώσει. Αλλιώς δε στο βγάζει κανένας! Εχω αλλαξει πεντε φορες σιμ. Δεν ισχυει αυτο που γραφεις. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos30 Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Δεν λήγει. Ο τρόπος να στον βγάλουν είναι να πας να βάλεις καμία κάρτα σε κοσμοτέ ή να αλλάξεις σιμ, ο υπάλληλος να δει ότι έχεις φοιτητικό, να σου ζητήσει το πάσο και αν δε του το δείξεις ή του πεις ότι έχει λήξει θα στο ακυρώσει. Αλλιώς δε στο βγάζει κανένας! Σε μένα δεν έχει συμβεί αυτό ποτέ. Άλλαξα την sim δυο φορές, με φοιτητικό whatsup και δεν είχα κανένα πρόβλημα στην αλλαγή της sim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Δεν λήγει. Ο τρόπος να στον βγάλουν είναι να πας να βάλεις καμία κάρτα σε κοσμοτέ ή να αλλάξεις σιμ, ο υπάλληλος να δει ότι έχεις φοιτητικό, να σου ζητήσει το πάσο και αν δε του το δείξεις ή του πεις ότι έχει λήξει θα στο ακυρώσει. Αλλιώς δε στο βγάζει κανένας! Σε μένα δεν έχει συμβεί αυτό ποτέ. Άλλαξα την sim δυο φορές, με φοιτητικό whatsup και δεν είχα κανένα πρόβλημα στην αλλαγή της sim. Αυτό που λέει ο Νικήτας μπορεί να συμβεί ΜΟΝΟ αν "πέσεις" στην "κατάλληλη" υπάλληλο. Εξαρτάται και από τις εντολές ελέγχου που δίνει η (κάθε) εταιρία στους υπαλλήλους της σε κάθε χρονική περίοδο, και αυτές μπορεί να αλλάζουν {πχ να μη γινόταν έλεγχος παλιότερα και να αρχίσει κάποια στιγμή}. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts