referi Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 (edited) παιδιά αντικαταστάτη με οθόνη led όπως το redmi pro έχει σκοπό να βγάλει η το παράτησε το θέμα; Edited October 20, 2017 by referi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 (edited) https://m.gsmarena.com/xiaomi_redmi_pro_2-8558.php Έχει ανακοινωθεί δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, προβλέπεται τούμπανο με μεγαλύτερη μπαταρία και επιτέλους snapdragon. https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-xiaomi-redmi-pro-2 Εδώ λέει Mediatek θα δείξει όταν βγει, Εμπιστεύομαι το gsmarena Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited October 20, 2017 by chios Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassosmer Δημ. October 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2017 https://m.gsmarena.com/xiaomi_redmi_pro_2-8558.php Έχει ανακοινωθεί δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, προβλέπεται τούμπανο με μεγαλύτερη μπαταρία και επιτέλους snapdragon. https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-xiaomi-redmi-pro-2 Εδώ λέει Mediatek θα δείξει όταν βγει, Εμπιστεύομαι το gsmarena Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Είναι παλιό το άρθρο από το gsmarena! Δεν γίνεται να βγει το κινητό και να έχει ΜΜ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. October 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2017 Το ξέρω ότι είναι παλιό είμαστε σε αναμονή τίποτα επίσημο ακόμα μακάρι να βγει με το καλό. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiniakos Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Σορρυ φίλε μου μπέρδεψα τα θέματα, το redmi pro δεν βγαίνει με global rom οπότε οι official rom είναι μόνο αγγλικά κινέζικα. Οι καλύτερη ρομ που απογειώνει το τηλέφωνο είναι η τελευταία ελληνική development miui 9. Επίσης μπορείς να δοκιμάσεις και ρομ xiaomi.eu και globe rom έχουν ελληνικά. Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Που τη βρίσκω αυτή την rom; Είμαι με την Miui Global 8.0 Stable 8.0.1.0.0 με αυτόν τον οδηγό θα κάνω εύκολα την αλλαγή; http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=663972&highlight=xiaomitool Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Φίλε εσύ φοράς μαϊμού (fake) rom που είναι άκρως επικίνδυνη για το τηλέφωνο πρέπει άμεσα να την αλλάξεις, καλύτερα μπες στην ελληνική κοινότητα και ρώτα τα παιδιά εκεί πως πρέπει να γίνει η αλλαγή, αυτοί θα σε κατευθύνουν καλύτερα, μην το αργείς πριν είναι αργά και χάσεις το τηλέφωνο σου. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiniakos Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Ενα χρόνο τώρα από την πρώτη μέρα που το πήρα με αυτή την rom είμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 (edited) Οπότε όλο αυτό τον καιρό δεν μπόρεσες να χαρείς αυτό το καταπληκτικό τηλέφωνο, μόλις του βάλεις την σωστή ρομ θα καταλάβεις. Καλά έκανες και έγραψες στην κοινότητα μας εκεί θα βρεις τα πάντα. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited October 26, 2017 by chios Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orlox Δημ. November 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2017 πηρατε την 9; πως σας φαινετε; μ εκτιναξε το anututu απο τα 70 στα 96 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinezos69 Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 πηρατε την 9; πως σας φαινετε; μ εκτιναξε το anututu απο τα 70 στα 96Ποια 9 πήρες? Αφού δεν δόθηκε για το Redmi Pro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Εδώ και μήνα φοράω 9 και εγώ, και μπορώ να πω ότι το τηλέφωνο πάει σφαίρα. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Που την βρήκατε την 9...:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orlox Δημ. November 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2017 (edited) xiaomi.eu έκδοση dev έχει και root και ota. Δυστυχώς όλο το πακέτο. Με kernel audiotor με ondemand είναι και με μηδενικό lag. Edited November 18, 2017 by orlox Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. November 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2017 xiaomi.eu έκδοση dev έχει και root και ota. Δυστυχώς όλο το πακέτο. Με kernel audiotor με ondemand είναι και με μηδενικό lag. Για stable μιλάμε αρχηγέ. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. November 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2017 Για stable καλά Χριστούγεννα και βλέπουμε Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orlox Δημ. November 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2017 Για stable μιλάμε αρχηγέ. ;) Η stable ειναι για για τους κοινους θνητους Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. November 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2017 Η stable ειναι για για τους κοινους θνητους Καλό :lol:..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hurin Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 Είναι δυνατόν να μην έχει NFC? Και να που χρειάστηκε με την ηλεκτρονική κάρτα για ΜΜΜ. Ένα τσιπάκι παραπάνω δεν χωρούσε? Εδώ το LG OG του 2012 έχει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Φίλε εσύ φοράς μαϊμού (fake) rom που είναι άκρως επικίνδυνη για το τηλέφωνο πρέπει άμεσα να την αλλάξεις, καλύτερα μπες στην ελληνική κοινότητα και ρώτα τα παιδιά εκεί πως πρέπει να γίνει η αλλαγή, αυτοί θα σε κατευθύνουν καλύτερα, μην το αργείς πριν είναι αργά και χάσεις το τηλέφωνο σου. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkΊδια ακριβώς φοράει φίλος. Τι παίζει με αυτήν; Δεν παίρνει και updates τόσο καιρό. Υπάρχει κάποια stable rom που να παίρνει και ota updates; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Δυστυχώς το τηλέφωνο μας δεν έχει global rom για ελληνικά μόνο China χωρίς Google play, οπότε η μόνη λύση για ελληνικά είναι η Ρομ από την κοινότητα μας. Ota update δεν έχει. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Δυστυχώς το τηλέφωνο μας δεν έχει global rom για ελληνικά μόνο China χωρίς Google play, οπότε η μόνη λύση για ελληνικά είναι η Ρομ από την κοινότητα μας. Ota update δεν έχει. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤις XTRV εννοείς; Τουλάχιστον να του βάλω TWRP να του περάσω καμία καλή με Ελληνικά, Google play κλπ αλλά να είναι σταθερή για καθημερινή χρήση. Ο φίλος δεν ασχολείται και πολύ για να περνάει αναβαθμίσεις αλλά μία στο τόσο αν του περνάω καμιά αναβάθμιση με dirty flash θα είναι κομπλέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotgr Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 Ίδια ακριβώς φοράει φίλος. Τι παίζει με αυτήν; Δεν παίρνει και updates τόσο καιρό. Υπάρχει κάποια stable rom που να παίρνει και ota updates; Καλησπέρα για μένα βάλε την ευρωπαϊκή developer από xiaomi.eu που έχει ota updates κάθε εβδομάδα και θα δεις άλλο τηλέφωνο. Εγώ είχα μείνει πολύ ευχαριστημένος και να φανταστείς ήμουν φαν της stable. Απλα κάνε καθαρή εγκατάσταση της dev και θα είσαι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Καλησπέρα για μένα βάλε την ευρωπαϊκή developer από xiaomi.eu που έχει ota updates κάθε εβδομάδα και θα δεις άλλο τηλέφωνο. Εγώ είχα μείνει πολύ ευχαριστημένος και να φανταστείς ήμουν φαν της stable. Απλα κάνε καθαρή εγκατάσταση της dev και θα είσαι οκ.Λίγο που έψαξα στο .eu δεν είδα να λένε για ota. Πάλι για φλασαρίσματα μέσω TWRP λένε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotgr Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Λίγο που έψαξα στο .eu δεν είδα να λένε για ota. Πάλι για φλασαρίσματα μέσω TWRP λένε. Την φλασαρεις εσύ μέσω TWRP και μετά από εκεί κάθε Παρασκευή γίνεται ota η αναβάθμιση, στο λέω γιατί όταν το είχα μέχρι και τον προηγούμενο μήνα μου το έκανε κανονικά, εκτός και αν δεν έχουν βγάλει κάποια αναβάθμιση οπότε δεν κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Την φλασαρεις εσύ μέσω TWRP και μετά από εκεί κάθε Παρασκευή γίνεται ota η αναβάθμιση, στο λέω γιατί όταν το είχα μέχρι και τον προηγούμενο μήνα μου το έκανε κανονικά, εκτός και αν δεν έχουν βγάλει κάποια αναβάθμιση οπότε δεν κάνει.Θα το δοκιμάσω. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts