Jump to content

Redmi Pro

CharlessS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους..Εχω κατι χρονια να μπω στο φορουμ και ελπιζω να γραφω στο σωστο θεμα..Ανυπομονω πως και πως να αγορασω το συγκεκριμενο κινητο αλλα διαβαζω διφορουμενες κριτικες..Σκεφτομαι για την εκδοση με τον H25, και δεν εχω προβλημα να δωσω τα λεφτα..Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω τι παιζει με τις ρομ και με την υποστηριξη της εταιριας(updates κτλ κτλ)..Δεν καιγομαι για ελληνικο μενου, καιγομαι ομως για ελληνικο πληκτρολογιο στα μηνυματα πχ..Επισης, βλεπω οτι προτιματε Vickmall αλλα δεν εχει εχει επιλογη αγορας μεσω debit card, μονο μεσω paypal οποτε λεω να το αγορασω απο το geekbuying..Ελπιζω να μην κουρασα..

Update δίνει η εταιρεία κάθε εβδομάδα για την developer rom και κάθε μήνα για τη stable, οπότε στο θέμα του ενημερωμενου λογισμικού, δε θα έχεις πρόβλημα. Ελληνικό πληκτρολόγιο θα έχεις οπωσδήποτε και σου προτείνω να κατεβάσεις το SwiftKey που χρησιμοποιούμε όλοι σχεδόν στην ελληνική κοινότητα. Το μενού σου μόνο, θα είναι στα αγγλικά

Στάλθηκε από το PRO 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σε ευχαριστω για τις πληροφοριες. Βασικες διαφορες developer και stable rom μπορω να βρω σε καποιο thread εδω μεσα ή οχι? Γιατι δεν ειμαι σιγουρος οτι καταλαβαινω απολυτα..Επισης, ποια θεωρειται πιο αξιοπιστη ή καλυτερη?

Update δίνει η εταιρεία κάθε εβδομάδα για την developer rom και κάθε μήνα για τη stable, οπότε στο θέμα του ενημερωμενου λογισμικού, δε θα έχεις πρόβλημα. Ελληνικό πληκτρολόγιο θα έχεις οπωσδήποτε και σου προτείνω να κατεβάσεις το SwiftKey που χρησιμοποιούμε όλοι σχεδόν στην ελληνική κοινότητα. Το μενού σου μόνο, θα είναι στα αγγλικά

Σε ευχαριστω για τις πληροφοριες..Βασικες διαφορες των δυο rom Μπορω να βρω σε καποιο thread εδω μεσα ή οχι? Γιατι δεν εχω ιδεα..Επισης ποια θεωρειται πιο αξιοπιστη/καλυτερη απο τις δυο? Ξερεις αν στην αγορα εχω επιλογη στο ποια να παρω ή ειναι οτι κατσει?

Καλησπέρα. Εχει κανεις το κινητο? Επισης root custom roms opws cyanogenmod κλπ υπαρχουν σωστα? Και xposed?

Εννοείται πως δεν υπάρχουν. Εδώ δεν έχει ακόμη βγει global MIUI καλά καλά...το κινητό μόλις κυκλοφόρησε.

Σε ευχαριστω για τις πληροφοριες..Βασικες διαφορες των δυο rom Μπορω να βρω σε καποιο thread εδω μεσα ή οχι? Γιατι δεν εχω ιδεα..Επισης ποια θεωρειται πιο αξιοπιστη/καλυτερη απο τις δυο? Ξερεις αν στην αγορα εχω επιλογη στο ποια να παρω ή ειναι οτι κατσει?

Στις developer περνάνε καινούρια στοιχεία τα οποία αν αποδειχθούν χρήσιμα και απροβληματιστα, τις περνάνε στην επόμενη stable έκδοση. Γι'αυτό και η developer ανανεώνεται κάθε βδομάδα ενώ η stable κάθε μήνα περίπου.

Φαντάζομαι συζήτηση στην xiaomi σχετικά με το όνομα της συσκευής αυτής.

-Ας το βγάλουμε Xiaomi Redmi note Pro

- Μα υπάρχει ήδη

- Τότε Xiaomi redmi Pro

- Μα κύριο χαρακτηριστικό της σειράς Redmi είναι το μέγεθος, αυτό είναι 5.5

- Damn...

Εννοείται πως δεν υπάρχουν. Εδώ δεν έχει ακόμη βγει global MIUI καλά καλά...το κινητό μόλις κυκλοφόρησε.

Ναι καταλαβα απλα αν εχουν σχεδια για το εμλλον εκει στο xda

Παιδιά καλημέρα, το παρέλαβα εχθές, το λίγο που πρόλαβα να δω είναι ότι έχει δυνατά ηχεία όχι τόσο μπάσα όσο πριμα, πολύ όμορφη κατασκευή με καλό grip και καταπληκτική oled οθόνη φωτεινή και με ζωηρά χρώματα , μπαταρία δεν μπορώ να πω ακόμα, κάμερα με αυτό το Mode με το βάθος 3d είναι απόλαυση.

Sent from my Redmi Pro using Tapatalk

giphy.gif

Παιδιά καλημέρα, το παρέλαβα εχθές, το λίγο που πρόλαβα να δω είναι ότι έχει δυνατά ηχεία όχι τόσο μπάσα όσο πριμα, πολύ όμορφη κατασκευή με καλό grip και καταπληκτική oled οθόνη φωτεινή και με ζωηρά χρώματα , μπαταρία δεν μπορώ να πω ακόμα, κάμερα με αυτό το Mode με το βάθος 3d είναι απόλαυση.

Sent from my Redmi Pro using Tapatalk

Ευχαριστημένος δηλαδή και με το παραπάνω! Τέλεια.

παιδια καλησπερα, στο vickmall εχει την 64αρα εκδοση, με 279 δολλαρια.

απλα στην ρομ, εχει μια και μονη επιλογη, την :Official ROM(Only support Chinese&English)

λετε να εννοει stable ή global ?

και είτε stable ή global, θα παιρνει εβδομαδιαια ή εστω μηνιαια updates ?

Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει.

Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android.

παιδια καλησπερα, στο vickmall εχει την 64αρα εκδοση, με 279 δολλαρια.

απλα στην ρομ, εχει μια και μονη επιλογη, την :Official ROM(Only support Chinese&English)

λετε να εννοει stable ή global ?

και είτε stable ή global, θα παιρνει εβδομαδιαία ή εστω μηνιαία updates ?

ΑγγλοΚινεζικη stable φοράει , global δεν υπάρχει ακόμα .

Ειπαμε παιδιά η stable παίρνει update περίπου καθε μηνα , η developer τα update ειναι κάθε εβδομάδα .

Και επισης να γνωρίζεις πως η Αγγλοκινεζικη ειναι ενα update μπροστά πάντα .

giphy.gif

Στο geekbuying λέει (στο κάτω μέρος της σελίδας) ότι υποστηρίζει όλες τις γλώσσες: http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Redmi-Pro-5-5inch-OLED-3GB-64GB-Smartphone---Gray-370473.html

Δεν ισχύει;

μελος ampelift πες μας νεοτερα απο την συσκευη για οθονη ,WiFi,ram, bugs..υποστηριζει γρηγορη φορτιση;; εχει type-c η micro USB;;; τι χρωμα το πηρες;; ποσο το πηρες;;και απο που το πηρες;;; σορρυ για ολα τα ερωτηματα μαζεμενα αλλα με ενδιαφερει η συσκευη οπως και αλλους...

Η οθονη είναι πραγματικά πολύ όμορφη, ειδικά σε όσους αρέσουν η amoled, το Wifi μια χαρά το βλεπω χωρίς αποσυνδεσεις και άλλα κουλά πιάνει μια χαρά σε όλο το σπίτι ,RAM βλέπω γύρω στο 1.6 ελεύθερη, υποστηρίζει fast charge και έχει type c, το πήρα χρώμα gray από ευρωπαϊκή αποθήκη του HonorBuy στα 280 ευρώ τελική τιμή με τα μεταφορικά DHL +1 θηκουλα, και το είχα σε 2 εργάσιμες σπίτι μου.

Η συσκευή είναι πολύ καλή και ο επεξεργαστής είναι μια χαρά, κολλήματα και τέτοια δεν έχω δει, η μπαταρία είναι νωρίς για να πω αλλά απ ότι φαίνεται πάει καλά.

Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

giphy.gif

Η οθονη είναι πραγματικά πολύ όμορφη, ειδικά σε όσους αρέσουν η amoled, το Wifi μια χαρά το βλεπω χωρίς αποσυνδεσεις και άλλα κουλά πιάνει μια χαρά σε όλο το σπίτι ,RAM βλέπω γύρω στο 1.6 ελεύθερη, υποστηρίζει fast charge και έχει type c, το πήρα χρώμα gray από ευρωπαϊκή αποθήκη του HonorBuy στα 280 ευρώ τελική τιμή με τα μεταφορικά DHL +1 θηκουλα, και το είχα σε 2 εργάσιμες σπίτι μου.

Η συσκευή είναι πολύ καλή και ο επεξεργαστής είναι μια χαρά, κολλήματα και τέτοια δεν έχω δει, η μπαταρία είναι νωρίς για να πω αλλά απ ότι φαίνεται πάει καλά.

Ραδιοφωνο να υποθεσω οτι τελικα δεν εχει? Σε θεμα καταναλωσης ενεργειας οι amoled ειναι περισσοτερο η λιγοτερο ενεργοβορες?

Ραδιοφωνο να υποθεσω οτι τελικα δεν εχει? Σε θεμα καταναλωσης ενεργειας οι amoled ειναι περισσοτερο η λιγοτερο ενεργοβορες?

Ραδιόφωνο έχει, Τώρα η amoled θεωρητικά είναι battery friendly.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160829/2b32e517a3ee44d20bddedcb3f1fb782.jpg

giphy.gif

Ραδιόφωνο έχει, Τώρα η amoled θεωρητικά είναι battery friendly.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160829/2b32e517a3ee44d20bddedcb3f1fb782.jpg

πολυ ωραια..! σε ευχαριστω πολυ!

Τώρα η amoled θεωρητικά είναι battery friendly.

Επειδή έχω συσκευή που έχει τον ίδιο επεξεργαστή κι είναι κι αυτός φιλικός προς την κατανάλωση

Να σε ρωτησω φιλε μου, μεταφορα των εφαρμογων απο την εσωτερικη μνημη σε εξωτερικη SD υποστηριζει? Γιατι ειναι ισως ο μεγαλυτερος φοβος μου για το αν θα το αγορασω ή οχι..Κριμα να το παρω και να μεινω με συγκεκριμενο αριθμο εφαρμογων..