Jump to content

RodisK

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by RodisK

  1. Καλησπερα σε ολους. Πιστευετε αξιζει να δωσω τα 300€ και να παρω το κινητο?Δεν με νοιαζουν μπαντες, αγγλικο μενου κτλ κτλ. Θεωρειτε καλυτερα να περιμενω λιγο ακομα μηπως ανακοινωθει καμια αλλη συσκευη? Το μονο που με απασχολει απο οσα εχω διαβασει μεχρι στιγμης, ειναι η υποστηριξη που θα εχει το κινητο απο την εταιρια σε βαθος χρονου. Θελω δηλαδη να με βγαλει μια διετια χαλαρα. Κατα τα αλλα με καλυπτει σε ολα.
  2. Να σε ρωτησω φιλε μου, μεταφορα των εφαρμογων απο την εσωτερικη μνημη σε εξωτερικη SD υποστηριζει? Γιατι ειναι ισως ο μεγαλυτερος φοβος μου για το αν θα το αγορασω ή οχι..Κριμα να το παρω και να μεινω με συγκεκριμενο αριθμο εφαρμογων..
  3. Η 800ρα παντα ειναι για το σημα των ελληνικων εταιριων? (Cosmote, Vodafone, κτλ κτλ?) Ουτως ή αλλως η αγορα θα γινει 10 Σεπτεμβρη γιατι τοτε πληρωνομαι.. :p Λες να εχουμε ενημερωση αν οντως θα βγει κατι μεχρι τοτε?
  4. Καλησπερα σε ολους..Ενδιαφερομαι για την αγορα του Redmi Pro απο τη στιγμη που ανακοινωθηκε..Γενικα ψαχνω ενα Android με 3gb RAM και πανω, υβριδικο dual SIM, αν ειναι και 32GB ακομα καλυτερα..Μαξιμουμ 5,5'' και οσο καλυτερη καμερα τοσο το καλυτερο..Δεν με νοιαζει αν θα εχει αγγλικο μενου, με νοιαζει να δεχεται updates και να εχει επισημο play store..Μεχρι 300€ τα δινω..Απλως εχω μπερδευτει λιγο γιατι διαβαζω για μπαντες σηματος και stable rom και International και διαφορα αλλα που εχω αφησει πισω μου προ πολλου οντας κατοχος iphone..Αν εχετε να προτεινετε κατι αλλο με χαρας να ακουσω τους λογους..Ευχαριστω πολυ..
  5. Σε ευχαριστω για τις πληροφοριες..Βασικες διαφορες των δυο rom Μπορω να βρω σε καποιο thread εδω μεσα ή οχι? Γιατι δεν εχω ιδεα..Επισης ποια θεωρειται πιο αξιοπιστη/καλυτερη απο τις δυο? Ξερεις αν στην αγορα εχω επιλογη στο ποια να παρω ή ειναι οτι κατσει?
  6. Σε ευχαριστω για τις πληροφοριες. Βασικες διαφορες developer και stable rom μπορω να βρω σε καποιο thread εδω μεσα ή οχι? Γιατι δεν ειμαι σιγουρος οτι καταλαβαινω απολυτα..Επισης, ποια θεωρειται πιο αξιοπιστη ή καλυτερη?
  7. Καλησπερα σε ολους..Εχω κατι χρονια να μπω στο φορουμ και ελπιζω να γραφω στο σωστο θεμα..Ανυπομονω πως και πως να αγορασω το συγκεκριμενο κινητο αλλα διαβαζω διφορουμενες κριτικες..Σκεφτομαι για την εκδοση με τον H25, και δεν εχω προβλημα να δωσω τα λεφτα..Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω τι παιζει με τις ρομ και με την υποστηριξη της εταιριας(updates κτλ κτλ)..Δεν καιγομαι για ελληνικο μενου, καιγομαι ομως για ελληνικο πληκτρολογιο στα μηνυματα πχ..Επισης, βλεπω οτι προτιματε Vickmall αλλα δεν εχει εχει επιλογη αγορας μεσω debit card, μονο μεσω paypal οποτε λεω να το αγορασω απο το geekbuying..Ελπιζω να μην κουρασα..
  8. Σαφως και δεν περιμενω απαντηση παρτο ή οχι..Απλως θα ηθελα απαντηση σε σχεση με τα διαφορα προβληματα που εχουν αναφερθει..Δλδ αυτο για τις κλησεις οτι δεν αποκρινεται, ισχυει ή εμφανιστηκε σε 1 συσκευη στις 100? Επισης και αυτο για τις εφαρμογες..Εγραψε ενας φιλος οτι τις περασε στην sd και μετα δεν τις αναγνωριζε το κινητο παρολο που υπηρχαν..Το εχει παρατηρηση αλλος αυτο?
  9. Παιδες εδω καμια απαντηση..Βοηθειστε γιατι με βλεπω να μενω χωρις κινητο μεχρι να αποφασισω..:p
  10. Καλησπερα σε ολους εδω..Καινουριος ειμαι και εχω καποιες αποριες σε σχεση με το xperia ray..Θα ηθελα αν ειναι ευκολο να μου απαντησετε σε καποιες ερωτησεις για να δω αν θα το παρω τελικα γιατι που λεφτα στις μερες μας..Το κινητο το δοκιμασα ειναι τελειο, με εχει ψησει αγρια αλλα απο μια ολιγολεπτη δοκιμη στον Γερμανο δεν καταλαβαινεις και πολλα..Απλως ακουω πολλα παραπονα γενικα για xperia..Δεν θελω να την πατησω, οποτε αξιζει?Να επενδυσω σε αυτο?Αλλοι λενε για προβληματα με τις εφαρμογες τους(δεν τις αναγνωριζει οταν εχουν περαστει στην sd πχ), αλλοι λενε δεν εχει καλο σημα, αλλοι οτι σε κληση δεν ανταποκρινεται κανενα κουμπι και δεν κλεινει ή αλλο ενα παραδειγμα οτι τα δυο touch πληκτρα λαγκαρουν και θελουν 2-3φορες πατημα..
×
×
  • Create New...