polfan Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 Καλησπέρα, κάντε καμιά πρόταση από που να το αγοράσω. Δε με νοιάζει να περιμένω αρκετές ημέρες αλλά δε θέλω να μπλεξω με τελωνείο. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotsir Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Καλησπέρα, κάντε καμιά πρόταση από που να το αγοράσω. Δε με νοιάζει να περιμένω αρκετές ημέρες αλλά δε θέλω να μπλεξω με τελωνείο. Ευχαριστώ. Καλημέρα. Εγώ το παρήγγειλα από igogo.es στα 155 € (τώρα νομίζω ανέβηκε) και μου έρχεται με PostNL (Ολλανδικά ταχυδρομεία). Από όπου και να διαλέξεις να το παραγγείλεις να σημειώσεις ξεκάθαρα να ΜΗΝ σταλεί με DHL γιατί περνάνε όλα τα δέματά τους από τελωνείο. Επίσης να σημειωθεί ότι είναι πχ αξεσουάρ αξίας 20$ ή commercial sample/gift 15-20$. Ρίξε και μια ματιά εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375436 Παράθεση Sony Xperia Z Ultra Cubot X17 3/32 Lenovo A588t Vernee Apollo Lite 4/32 Xiaomi Redmi Note 5 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theoprofil Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 ena powerbank θα του λυσει τα χερια, χαχα Μιλάμε για την απόλυτη ΞΕΦΤΙΛΑ. Epic fail! Να εχεις δωσει 750 ευρω για το νεο note και να εχεις και powerbank γιατι δε σε αφηνει Aegean να το φορτισεις μεσα στο αεροπλάνο. Βρε ουστ απο εδω. Μόνο Κινέζικα πλεον. Παράθεση I love Android, i love OS X, i hate iPhone and Windows for desktops. Alternative i could live with Linux Elementary OS & a Windows Phone 950XL. Theoprofil Rules! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotsir Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Μιλάμε για την απόλυτη ΞΕΦΤΙΛΑ. Epic fail! Να εχεις δωσει 750 ευρω για το νεο note και να εχεις και powerbank γιατι δε σε αφηνει Aegean να το φορτισεις μεσα στο αεροπλάνο. Βρε ουστ απο εδω. Μόνο Κινέζικα πλεον. Κρατάω το "μόνο κινέζικα πλέον"..... Έχουν εξελιχθεί πολύ οι Κινέζοι (από κάνει iPhone ρέπλικες σε αξιοπρεπέστατα κινητά)... Το ζήτημα για εμένα είναι πως να αντέξω μακριά από το Z ultra που έχω εδώ και 2 χρόνια.....:confused: Παράθεση Sony Xperia Z Ultra Cubot X17 3/32 Lenovo A588t Vernee Apollo Lite 4/32 Xiaomi Redmi Note 5 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Κάνω ξανά την ερώτηση, μιας και δεν είδα ιδιαίτερη ανταπόκριση. Από θήκες, τι έχετε πάρει; Έχετε βρει καμία σιλικόνης που να καλύπτει περιμετρικά το τηλέφωνο; Οι σκληρές καλύπτουν μόνο τα πλαινά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lucretious Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Κάνω ξανά την ερώτηση, μιας και δεν είδα ιδιαίτερη ανταπόκριση. Από θήκες, τι έχετε πάρει; Έχετε βρει καμία σιλικόνης που να καλύπτει περιμετρικά το τηλέφωνο; Οι σκληρές καλύπτουν μόνο τα πλαινά. Εχω αυτή που είναι σκληρό πλαστικό με ωραία ματ αίσθηση που καλύπτει και τα πλαϊνά και υψώνεται ελαφρά πανω απο το γυαλί για να μην χαράζεται οταν ακουμπά σε επιφάνειες με την οθονη κατω. Μεχρι τώρα είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Δε μου βγάζει κάποια συγκεκριμένη, όλη τη λίστα μου βγάζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lucretious Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Λαθος μου. εδω είναι το σωστό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Και αυτή καλύπτει μόνο τα πλαϊνά. Και επειδή είχα σε ένα s3 τέτοιου είδους θήκη και είχα πάνω κάτω σημάδια, θέλω να έχω κάλυψη και στις 4 πλευρές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atoncon Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Και αυτή καλύπτει μόνο τα πλαϊνά. Και επειδή είχα σε ένα s3 τέτοιου είδους θήκη και είχα πάνω κάτω σημάδια, θέλω να έχω κάλυψη και στις 4 πλευρές. Σε τόσο λεπτό (και πλατύ) τηλέφωνο με τόσες υποδοχές και ηχεία δύσκολα θα βγει σιλικονάτη με αντίστοιχες τρύπες (οπές) με κάλυψη και πάνω κάτω καθότι θα είναι πολύ "αδύναμη" στα σημεία αυτά... και θα σκίζεται - κόβεται για πλάκα.... Παράθεση "DESCRIBO ERGO SUM - AΝΤΙΓΡΑΦΩ ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΩ" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polfan Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Καλησπέρα, Πώς λειτουργεί το promotion στο παρακάτω link? http://www.coolicool.com/vernee-apollo-lite-helio-x20-4gb-ram-32gb-rom-mtk6797-23ghz-deca-core-55-inch-25d-corning-gorilla-g-43468 Στήνεσαι πάνω στο PC μέχρι η τιμή να γίνει 99$ αλλιώς αγοράζεις 199$? Κατάλαβα σωστά? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Σε τόσο λεπτό (και πλατύ) τηλέφωνο με τόσες υποδοχές και ηχεία δύσκολα θα βγει σιλικονάτη με αντίστοιχες τρύπες (οπές) με κάλυψη και πάνω κάτω καθότι θα είναι πολύ "αδύναμη" στα σημεία αυτά... και θα σκίζεται - κόβεται για πλάκα.... Έχω δύο στο oneplus 3 και πίστεψέ με, είναι μια χαρά. Και μάλιστα στο OP3 είναι όλες οι οπές από κάτω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killmelater Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Καλημερα στη παρεα.! θελω να κανω μεταβασει απο lg G4 στο apollo lite. Τι λετε αξιζει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 Μια βοήθεια από όποιον ξέρει... 1) Πως μπορώ να ρυθμίσω όταν μιλάω στο κινητό να σβήνει η οθόνη; (Δεν μπορώ να το βρω με τπτ) 2) Δεν μπορώ να μεταφέρω photos στον υπολογιστή Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atoncon Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Μια βοήθεια από όποιον ξέρει... 1) Πως μπορώ να ρυθμίσω όταν μιλάω στο κινητό να σβήνει η οθόνη; (Δεν μπορώ να το βρω με τπτ) Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Το συγκεκριμένο πρόβλημα μου το εμφάνισε ξαφνικά και εμένα...καμιά ιδέα τι μπορεί να άλλαξε???? Παράθεση "DESCRIBO ERGO SUM - AΝΤΙΓΡΑΦΩ ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΩ" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdiv1972 Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Το συγκεκριμένο πρόβλημα μου το εμφάνισε ξαφνικά και εμένα...καμιά ιδέα τι μπορεί να άλλαξε???? λογικα ειναι ο αισθητηρας εγγυτητας ,σε miui λειτουργικο ειναι στις ρυθμισεις κλεισεων κατι αναλογο θα ισχυει σε android ψαξτε στις ρυθμισεις κλεισεων Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atoncon Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Τελικά κατέβασα το proximity sensor reset το ετρεξα και ολα επανήλθαν στα κανονικά τους.. Παράθεση "DESCRIBO ERGO SUM - AΝΤΙΓΡΑΦΩ ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΩ" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babisfire Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 το κατεβασα και εγω .. να υπαρχει.. προκαταβολικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pxatzis Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Παρελαβα σημερα ....πηρε τον χρονο του για να ερθει :) Τα κουμπια ειναι λιγο "χαρχαλα" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mtop Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 Παρελαβα σημερα ....πηρε τον χρονο του για να ερθει :) Τα κουμπια ειναι λιγο "χαρχαλα" Από πού κ πόσο σου βγήκε τελικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdiv1972 Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 ξερει καποιος τι παιζει με το νεο apollo που διαφιμιζει η vernee? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Είναι το μεγαλύτερο μοντέλο. Αυτό είναι το Lite, το νέο όπου αναφέρεσαι, ειναι το Apollo. Δες μία σύγκριση.https://www.kimovil.com/el/sygkrish/vernee-apollo,vernee-apollo-4gb-64gb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdiv1972 Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Είναι το μεγαλύτερο μοντέλο. Αυτό είναι το Lite, το νέο όπου αναφέρεσαι, ειναι το Apollo. Δες μία σύγκριση.https://www.kimovil.com/el/sygkrish/vernee-apollo,vernee-apollo-4gb-64gb οκ ευχαριστω ,καλο φαινεται απο χαρακτηριστικα μονο την μπαταρια ειδα λιγο μικρη για την οθονη που εχει με τοση πυκνωτητα που λεει οτι εχει Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Καλή είναι. To Nexus 6 με μεγαλύτερη ανάλυση αλλά και διάσταση οθόνης, είχε παρόμοια μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babisfire Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 (edited) Νέα ενημέρωση.... λέμε...!!! 4Κ video και διαφορα .... άλλα...:kill::rocket: release date 2016-12-9 ========================== ερωτηση.... Ο Εσωτερικος χωρος αποθηκευσης ειναι 25,16GB; Edited December 14, 2016 by babisfire Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts