v@gelis Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Βαγγέλη αν τυχόν το ξανά δώσεις όταν έρθει το κινητό σου, στείλε ένα μήνυμα ίσως έχω αλλάξει γνώμη μέχρι τότε και το πάρω :P Το έχουν καπαρωσει ήδη το δικό μου - για την ώρα είναι αφαντο :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Όσο και να έψαξα ένα customer support mail δεν βρήκα στην σελίδα τους μόνο live chat το οποίο τώρα δεν λειτουργεί. Έχει κανείς κάποιο mail που μπορώ να επικοινωνήσω με το τμήμα πωλήσεων;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Σήμερα μέχρι και την Παρασκευή έχει φρέσκες παραλαβες η oneplus. Τσεκάρετε πυρετωδώς τα tracking σας, θα ξεκολλήσει soon όσοι είστε σε information received ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekmaria Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Μόλις το παρέλαβα. Έχω πάθει πλάκα απο την ποιότητα κατασκευής. Κάτι ανάμεσα απο HTC & S7. είχα το OP2 και η διαφορά είναι μεγάλη, το βάρος ιδανικό, και το grip πολύ καλό. Η οθόνη μου φαίνεται πολύ καλή αλλά δεν το έχω δουλέψει πολύ για να δω τα προβλήματα που αναφέρονται σε περασμένα posts. Η μπαταρία θα τεσταριστεί και θα επανέλθω και με το δικό μου feedback. γενικά οι πρώτες εντυπώσεις είναι οι καλύτερες! Που υπερτερεί το συγκεκριμένο από το OP2? Κάμερα και ποιότητα φωτογραφίας έλεγξες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Σήμερα μέχρι και την Παρασκευή έχει φρέσκες παραλαβες η oneplus. Τσεκάρετε πυρετωδώς τα tracking σας, θα ξεκολλήσει soon όσοι είστε σε information received ;) Πότε θα βγάλουν και το δεύτερο χρώμα? send from my cave using smoke signals ----- προσθήκη μηνύματος 36 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Που υπερτερεί το συγκεκριμένο από το OP2? Κάμερα και ποιότητα φωτογραφίας έλεγξες? Στα πάντα όλα υπερτερεί send from my cave using smoke signals Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superkots Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Απο σημερα ειμαι κι εγω κατοχος του OP3 (yay!!!). Το παρηγγειλα την Παρασκευη με express shipping και ηρθε σημερα το μεσημερι. Αρκετα ευχαριστημενος απο τον χρονο παραδοσης. Δυστυχως δεν εχω προλαβει να ασχοληθω μαζι του ακομα, αλλα οι πρωτες εντυπωσεις ειναι πολυ θετικες. Θα τις μοιραστω τις επομενες ημερες. Με γεια μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Χρησιμοποιεί κάποιος mail για exchange. Πρέπει να το έχεις ανοιχτό στο background για να σου έρχονται ειδοποιήσεις? Γιατί όσα έχω δοκιμάσει δεν έρχονται ειδοποιήσεις αν τυχόν και έχω ξεχάσει να το ανοίξω. Έχει κάποιος κάποια πρόταση για App? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Χρησιμοποιεί κάποιος mail για exchange. Πρέπει να το έχεις ανοιχτό στο background για να σου έρχονται ειδοποιήσεις? Γιατί όσα έχω δοκιμάσει δεν έρχονται ειδοποιήσεις αν τυχόν και έχω ξεχάσει να το ανοίξω. Έχει κάποιος κάποια πρόταση για App? εγω χρησιμοπιω το gmail για ολα μου τα μαιλ....1 gmail-3 yahoo και 1 εταιρικο imap........οι ειδοποιησεις ερχονται κανονικα Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaras Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Εγώ χρησιμοποιώ το type mail και είμαι πολύ ικανοποιημενος. Καλύτερο interface από το default του Gmail. Δεν χρειάζεται να είναι ανοιχτό για να πάρεις τις ειδοποιήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest philliako Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Χρησιμοποιεί κάποιος mail για exchange. Πρέπει να το έχεις ανοιχτό στο background για να σου έρχονται ειδοποιήσεις? Γιατί όσα έχω δοκιμάσει δεν έρχονται ειδοποιήσεις αν τυχόν και έχω ξεχάσει να το ανοίξω. Έχει κάποιος κάποια πρόταση για App? Δεν χρειαζεται να το εχεις ανοιχτο απλα νομιζω υπαρχει ενα μικρο bug στο οποιο ενω η συσκευη σου ειναι με την οθονη κλειδωμενη καποιες ειδοποιησεις δεν ερχονται. Εμενα πχ το κανει με το messenger και οταν το ξεκλειδωσω ερχονται ολες οι ειδοποιησεις μαζεμενες ισως και στο exchange να συμβαινει το ιδιο. Περιμενουμε καποιο software update απο oneplus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 παιδια στην παραγγελια PriorityESU τι σημαινει? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 παιδια στην παραγγελια PriorityESU τι σημαινει? Ειναι για να φυγει με προτεραιοτητα η συσκευη σου με DHL. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 εγω χρησιμοπιω το gmail για ολα μου τα μαιλ....1 gmail-3 yahoo και 1 εταιρικο imap........οι ειδοποιησεις ερχονται κανονικα Εγώ χρησιμοποιώ το type mail και είμαι πολύ ικανοποιημενος. Καλύτερο interface από το default του Gmail. Δεν χρειάζεται να είναι ανοιχτό για να πάρεις τις ειδοποιήσεις. Σας ευχαριστώ για τις προτάσεις. Έχω κατεβάσει 3-4 για παράλληλη χρήση και θα δω ποιο θα κρατήσω.. Θέλω να δω ποιο με βολεύει καλύτερα σαν interface και ποιο είναι πιο γρήγορο σε ειδοποιήσεις κτλ. Δεν χρειαζεται να το εχεις ανοιχτο απλα νομιζω υπαρχει ενα μικρο bug στο οποιο ενω η συσκευη σου ειναι με την οθονη κλειδωμενη καποιες ειδοποιησεις δεν ερχονται. Εμενα πχ το κανει με το messenger και οταν το ξεκλειδωσω ερχονται ολες οι ειδοποιησεις μαζεμενες ισως και στο exchange να συμβαινει το ιδιο. Περιμενουμε καποιο software update απο oneplus Επειδή έχω και γω θέμα γενικά με τις ειδοποιήσεις, το σκέφτηκα και αυτό σαν ενδεχόμενο. Σε ευχαριστώ για την επισήμανσή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Απο σημερα ειμαι κι εγω κατοχος του OP3 (yay!!!). Το παρηγγειλα την Παρασκευη με express shipping και ηρθε σημερα το μεσημερι. Αρκετα ευχαριστημενος απο τον χρονο παραδοσης. Δυστυχως δεν εχω προλαβει να ασχοληθω μαζι του ακομα, αλλα οι πρωτες εντυπωσεις ειναι πολυ θετικες. Θα τις μοιραστω τις επομενες ημερες. Με γεια μου! Καλομιλητο καλοσερφαριστω send from my cave using smoke signals Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hsigma Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Κατ' αρχάς καλορίζικο σε όσους το πήραν (ακόμα κι ας μην έχετε παραλάβει :) ) Η ερώτησή μου πάει σε αυτούς που το έχουν ήδη στα χέρια τους: Ήταν κάποιος από εσάς κάτοχος του Oneplus One? Αν ναι, πόσο διαφορετικό (καλύτερο) είναι το OP3? H αλήθεια είναι πως σκέφτομαι κάποια στιγμή να κάνω τη μετάβαση (αν και όχι τόσο άμεσα). ΟΚ, εννοείται ότι μιλάμε για ανώτερα τεχνικά χαρακτηριστικά, απλώς δεν είμαι σίγουρος ότι είναι τόσο αισθητή η διαφορά στην καθημερινή χρήση, γι αυτό και ρωτάω.. Thanks προκαταβολικά. Παράθεση A clever person solves a problem. A wise person avoids it. -- Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Κατ' αρχάς καλορίζικο σε όσους το πήραν (ακόμα κι ας μην έχετε παραλάβει :) ) Η ερώτησή μου πάει σε αυτούς που το έχουν ήδη στα χέρια τους: Ήταν κάποιος από εσάς κάτοχος του Oneplus One? Αν ναι, πόσο διαφορετικό (καλύτερο) είναι το OP3? H αλήθεια είναι πως σκέφτομαι κάποια στιγμή να κάνω τη μετάβαση (αν και όχι τόσο άμεσα). ΟΚ, εννοείται ότι μιλάμε για ανώτερα τεχνικά χαρακτηριστικά, απλώς δεν είμαι σίγουρος ότι είναι τόσο αισθητή η διαφορά στην καθημερινή χρήση, γι αυτό και ρωτάω.. Thanks προκαταβολικά. Δεν είχα το 1 αλλά είχα το 2. Ανώτερο σε όλους τους τομείς. Σουπερ διαχείριση μπαταρίας απο τον 820, οθόνη amoled χάρμα, καλύτερη κατασκευή και πιο ποιοτική, γρήγορη πολυ πολυ γρήγορη φορτιση, κανένα bug εως τώρα στη ρομ. Σίγουρα αξίζει η αναβάθμιση με τα χίλια send from my cave using smoke signals Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Αξίζει η μετάβαση σε op3 από v10? Τι λέτε? Sent from my awesome LG V10 Black Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 αν θες ρουτ και κόλπα ναι, αλλιώς όχι κατά την γνώμη μου Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaras Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 ενώ η δοκιμή προχωράει για το κινητό που έχω μόλις 2 ημέρες έχω ένα πρόβλημα που με εκνευρίζει. ξαφνικά ο ηχος εισερχόμενης κλήσης δεν ακούγεται όπως και η δόνηση. το ίδιο είχα και τον τελευταίο καιρό και στο OP2. το έχει και κάποιος άλλος? παρατήρησα ότι αν παίξω με το κουμπί στα αριστερά που κάνει Priority των ήχως επανέρχεται αλλά δεν κάνουμε δουλειά έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 ενώ η δοκιμή προχωράει για το κινητό που έχω μόλις 2 ημέρες έχω ένα πρόβλημα που με εκνευρίζει. ξαφνικά ο ηχος εισερχόμενης κλήσης δεν ακούγεται όπως και η δόνηση. το ίδιο είχα και τον τελευταίο καιρό και στο OP2. το έχει και κάποιος άλλος? παρατήρησα ότι αν παίξω με το κουμπί στα αριστερά που κάνει Priority των ήχως επανέρχεται αλλά δεν κάνουμε δουλειά έτσι. εμενα δεν μου εχει τυχει κατι τετοιο.Ποια εκδοση εχεις? Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 ενώ η δοκιμή προχωράει για το κινητό που έχω μόλις 2 ημέρες έχω ένα πρόβλημα που με εκνευρίζει. ξαφνικά ο ηχος εισερχόμενης κλήσης δεν ακούγεται όπως και η δόνηση. το ίδιο είχα και τον τελευταίο καιρό και στο OP2. το έχει και κάποιος άλλος? παρατήρησα ότι αν παίξω με το κουμπί στα αριστερά που κάνει Priority των ήχως επανέρχεται αλλά δεν κάνουμε δουλειά έτσι. Ούτε εγώ έχω πρόβλημα...κάποια ρύθμιση θα φταίει ή κάποια εφαρμογή την κάνει την δουλειά Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Τι διαφορες εχει το κινεζικο με το ευρωπαικο; Το λεω επειδη συμφερει η αγορα κινεζικου μαλλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Τι διαφορες εχει το κινεζικο με το ευρωπαικο; Το λεω επειδη συμφερει η αγορα κινεζικου μαλλον. Έχει άλλη Ρομ και δεν υποστηρίζει όλες τις μπάντες τον δικτύων κινητής τηλεφωνίας στην Ελλαδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. June 29, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Τι διαφορες εχει το κινεζικο με το ευρωπαικο; Το λεω επειδη συμφερει η αγορα κινεζικου μαλλον. Γιατί συμφέρει??? Τα περισσότερα (σοβαρά) μαγαζια το έχουν στα $440-$450, δλδ 400€... Τόσο πωλείται και από το επίσημο Ευρωπαϊκό, με όλα τα πλεονεκτήματα της ΕΕ αγοράς... Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Κάτι περίεργο συμβαίνει με την μπαταρία..... Μετά απο πλήρη φόρτιση και μετά από 3-4 ώρες ανοίγω την συσκευή και 1. η στάθμη της είναι στο 50% , χωρίς να έχω κάνει το παραμικρό... 2. Την πρώτη θέση έχει το σύστημα Andoid με 20% 3 το ποιο περίεργο από όλα, η οθόνη μου βγάζει γύρω στην 1+ ώρα...χωρίς να έχω χρησιμοποιήσει το τηλέφωνο καθόλου. κάτι συμβαίνει μέσα στην τσέπη μου και ρουφάει σαν νεράκι την μπαταρία,,,,,έλεος εκεί που όλα ήταν μια χαρά ... κανείς άλλος με παρόμοια συμπεριφορά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts