Jump to content

Superkots

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Superkots

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 18

Superkots's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Superkots

    OnePlus 3

    Εγω ρε παιδια ειμαι ακομα στην εκδοση 3.1.2 και οταν παω στις ενημερωσεις συστηματος δεν βρισκει τιποτα.
  2. Superkots

    OnePlus 3

    Οι πρωτες εντυπωσεις ειναι παρα πολυ καλες. Η κατασκευη και το design του ειναι φοβερα και προσωπικα μου αρεσει περισσοτερο απο τα αντιστοιχα των μεγαλων εταιρειων (οπως και απο το lumia 830 μου που το θεωρουσα απο τα πιο ομορφα). Η αισθηση που αφηνει στο χερι ειναι πολυ καλη και νιωθεις οτι κρατας ενα premium κινητο (γιατι αυτο ειναι). Το μονο που με χαλασε λιγο ειναι το κουμπι για την ενταση το οποιο παιζει λιγακι. Ειναι ταχυτατο και δεν κολλαει πουθενα, ομως δεν εχω προλαβει ακομα να το ζορισω και να παιξω κανα παιχνιδι. Η οθονη του ειναι καταπληκτικη (να σημειωσω οτι ειναι πρωτη φορα που εχω κινητο με amoled οθονη) και η φωτεινοτητα πολυ καλη. Ο αισθητηρας για το δακτυλικο αποτυπωμα ειναι τρομερος και το κινητο ξεκλειδωνει με την μια. Δεν εχω δοκιμασει αρκετα το ηχειο του, αλλα φαινεται δυνατο και καθαρο. Για τον ηχο μεσω ακουστικων δεν γνωριζω ακομα. Τελος, η φορτιση ειναι ταχυτατη και δεν ειχα θεμα με την θερμοκρασια του κινητου οσο αυτο φορτιζε. Κατι σημαντικο που θα ηθελα να ρωτησω τους υπολοιπους κατοχους. Οταν κοιταω την οθονη με ασπρο φοντο και δινω οριζοντια κλιση στο κινητο, αρχιζει και μπλεδιζει και οταν το εχω οριζοντια (δηλαδη ισα ισα να βλεπω την οθονη) εχει και αλλους χρωματισμους. Αυτο φαινεται σε ασπρο φοντο κυριως. Εχει θεμα η οθονη ή ειναι λογω amoled?
  3. Superkots

    OnePlus 3

    Απο σημερα ειμαι κι εγω κατοχος του OP3 (yay!!!). Το παρηγγειλα την Παρασκευη με express shipping και ηρθε σημερα το μεσημερι. Αρκετα ευχαριστημενος απο τον χρονο παραδοσης. Δυστυχως δεν εχω προλαβει να ασχοληθω μαζι του ακομα, αλλα οι πρωτες εντυπωσεις ειναι πολυ θετικες. Θα τις μοιραστω τις επομενες ημερες. Με γεια μου!
  4. Τελικα παρηγγειλα το OP3. Ελπιζω να εκανα σωστη επιλογη και να μεινω ευχαριστημενος. Ευχαριστω και παλι για την βοηθεια.
  5. Superkots

    OnePlus 3

    Το παρηγγειλα κι εγω με priority shipping και εγραφε οτι μεχρι 6 Ιουλιου θα το εχω. Δυστυχως το πειρα χωρις θηκη μιας και δεν ειχε την sandstone που ηθελα.
  6. Superkots

    OnePlus 3

    Καλησπερα παιδια. Σκεφτομαι να προβω σε αγορα του OP3 και θα ηθελα να ρωτησω με το express shipping ποσο περιπου θελει για να ερθει. Επισης ηθελα να το παρω μαζι με sandstone θηκουλα αλλα ειναι out of stock και δεν ξερω ποτε θα ειναι διαθεσιμη. Πιστευετε οτι θα την φερει κανα σκρουτζομαγαζο?
  7. Σε ευχαριστω πολυ για την αναλυτικη και κατατοπιστικη σου απαντηση. Οσον αφορα το OP3 μου αρεσει που σου επιτρεπει ελευθερα να κανεις ροοτ, μιας και ειναι ενας πολυ καλος τροπος για να ξεφορτωθεις τις διαφημισεις (κατι που θα ηθελα να κανω). Επισης φενεται πολυ ομορφο και premium, αλλα χωρις να μπορω να το πιασω στα χερια μου δεν μπορω να κρινω. Το G5 απο την αλλη δεν με εχει ξετρελανει το design του, δεν το εχω δει ομως σε ασημι που πιστευω θα μου αρεσει περισσοτερο. Η καμερα του ειναι που με τραβαει περισσοτερο, ενω η μπαταρια του ειναι που με φοβιζει. Τελος, σχετικα με τα προβληματα που ισως παρουσιασει (αν κρινουμε απο τα προηγουμενα μοντελα) ειναι νωρις ακομα ή θα επρεπε να εχουν φανει απο τωρα? Πιθανον να το προτιμησω εαν πλησιασει περισσοτερο στην τιμη του OP3. Το S7 θεωρω κι εγω οτι ειναι το πιο ολοκληρωμενο κινητο απο τα 3, αλλα η τιμη του ειναι καπως υψηλη και δεν ξερω αν αξιζει.
  8. Καλησπερα σε ολους. Θελω να αγορασω καινουργια συσκευη (τωρα εχω το lumia 830) και ειμαι σε μεγαλο διλημμα. Αρχικα ειχα θεσει ως οριο τα 400 ευρω και ετσι μολις βγηκε το OP3 θεωρησα οτι ειναι η καλυτερη επιλογη. Τωρα ομως εχει πεσει η τιμη του G5 στα 440 και η τιμη του S7 στα 500. Οποτε θα ηθελα να σας ρωτησω αν αξιζει η υπερβαση του ποσου για τα συγκεκριμενα κινητα. Για να σας βοηθησω, γενικα στην συσκευη που θα παρω δεν θα κανω πολυ βαρια χρηση, αλλα θα ηθελα να ειναι οσο καλυτερη γινεται απο ολες τις αποψεις για να την κρατησω 2-3 χρονια. Επισης ειναι η πρωτη φορα που θα διαθεσω τοσο μεγαλο ποσο για κινητο, οποτε ειμαι αρκετα διστακτικος. Σας ευχαριστω πολυ!
×
×
  • Create New...