saltofx_v Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 υπαρχει καποιος δοκιμασμενος launcher που να παιζει απροβληματιστα με διπλο ταπ και δακτυλικο αποτυπωμα?μεχρι τωρα σε ολα τα κινητα μου χρησιμοποιουσα τον νοβα.........αλλη επιλογη εχουμε? Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cutthroat Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Τι ακριβώς θέμα σου παρουσιάζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 υπαρχει καποιος δοκιμασμενος launcher που να παιζει απροβληματιστα με διπλο ταπ και δακτυλικο αποτυπωμα?μεχρι τωρα σε ολα τα κινητα μου χρησιμοποιουσα τον νοβα.........αλλη επιλογη εχουμε? αν έχεις κανει ρουτ γίνεται, διαφορετικά όχι, αν και νομίζω πως με double tap στο home button επίσης κλειδώνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superkots Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Το παρηγγειλα κι εγω με priority shipping και εγραφε οτι μεχρι 6 Ιουλιου θα το εχω. Δυστυχως το πειρα χωρις θηκη μιας και δεν ειχε την sandstone που ηθελα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Δεν ξέρω τι τρέλλα τους έχει πιάσει όλους με τις οθόνες της Samsung εκτός αν με γελαν τα μάτια μου. Είναι με φιλο με s7 edge. Το βάλαμε δίπλα δίπλα με το op3 μου και ανοίξαμε 3 διαφορετικά βίντεο στο YouTube. Εγώ ο φιλος και άλλοι 3 που είναι μαζί μας δεν είδαμε καμία διαφορά. Μιλάμε λες και βλέπαμε 95 % ιδια οθονη. Ίσως κατι να μας διαφεύγει τι να πω send from my cave using smoke signals Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Δεν ξέρω τι τρέλλα τους έχει πιάσει όλους με τις οθόνες της Samsung εκτός αν με γελαν τα μάτια μου. Είναι με φιλο με s7 edge. Το βάλαμε δίπλα δίπλα με το op3 μου και ανοίξαμε 3 διαφορετικά βίντεο στο YouTube. Εγώ ο φιλος και άλλοι 3 που είναι μαζί μας δεν είδαμε καμία διαφορά. Μιλάμε λες και βλέπαμε 95 % ιδια οθονη. Ίσως κατι να μας διαφεύγει τι να πω send from my cave using smoke signals +1 Συμφωνώ μαζί σου, ακριβώς το ίδιο πρόσεξα και εγώ Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ro33ck Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Βγάλτε και καμια φωτογραφία να δουμε διαφορές. Send from my ONE E1003 using Tapatalk Παράθεση iphone 7 iOS 12.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 (edited) Δεν ξέρω τι τρέλλα τους έχει πιάσει όλους με τις οθόνες της Samsung εκτός αν με γελαν τα μάτια μου. Είναι με φιλο με s7 edge. Το βάλαμε δίπλα δίπλα με το op3 μου και ανοίξαμε 3 διαφορετικά βίντεο στο YouTube. Εγώ ο φιλος και άλλοι 3 που είναι μαζί μας δεν είδαμε καμία διαφορά. Μιλάμε λες και βλέπαμε 95 % ιδια οθονη. Ίσως κατι να μας διαφεύγει τι να πω send from my cave using smoke signals Σε γελάνε τα μάτια σου... :lol: Εχουν διάφορες παιδιά, δεν τίθεται θέμα. Απλά το έγραψα και παραπάνω. Η οθόνη είναι μια χαρά, δίνει ωραίο αποτέλεσμα και κάθε άλλο παρά χαλι είναι... Τσεκάρετε μόνο σε λευκό φόντο (πχ Google) στο απόλυτο σκοτάδι και θα δείτε στις περισσότερες των περιπτώσεων ότι δεν είναι ότι όμοιομορφα φωτισμενη σε όλη της επιφάνεια της. Ένα εκπαιδευμενο μάτι μπορεί να το διακρίνει εύκολα. Αυτό είναι το μόνο και μοναδικό μειον της οθόνης του op3 κατά τη γνώμη μου... Edited June 25, 2016 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Η κινέζικη έκδοση έχει το hydrogenOS και η ευρωπαϊκή έχει την OxygenOS;; Από που μπορούμε να κατεβάσουμε την ρομ για την ευρωπαϊκή εννοείτε και υπάρχει κάτι σαν official flash tool;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Η κινέζικη έκδοση έχει το hydrogenOS και η ευρωπαϊκή έχει την OxygenOS;; Από που μπορούμε να κατεβάσουμε την ρομ για την ευρωπαϊκή εννοείτε και υπάρχει κάτι σαν official flash tool;; Η διαφορα δεν ειναι μονο στην ρομ αλλα και στις μπαντες που υποστηριζει. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 δεν ξερω αν εχω εκπαιδεμενο ματι ή οχι παντως ανομοιομορφια στην οθονη μου δεν βλεπω στο λευκο. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Mono δυο τρια ριβιου εχω δει στο youtube στα οποια λεγανε πως κατα την φορτιση του κινητου η συσκευη δεν ανεβαζει θερμοκρασια. Βεβαια το ζεστο ειναι υποκειμενικο,αλλα αυτη τη στιγμη που το φορτιζω και απο 20 εχει φτασει στο 98 μπορω να πω με σιγουρια πως η δικια μου συσκευη ειναι αρκετα ζεστη ,,, Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hsigma Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Nα ρωτήσω κάτι, αυτό το θέμα που αναφέρθηκε με τις ειδοποιήσεις, τι ακριβώς είναι? Γιατι δεν το έχω καταλάβει... Παράθεση A clever person solves a problem. A wise person avoids it. -- Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimptsog Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Πολλα πραγματα δε ξερω απο κινητα,,,διαβαζοντας αυτη την αναλυση,τους πινακες ,,ισχυουν ολες αυτες οι κακες κριτηκες που εχουν γραφτει;;; Το κινητο πεταει λεμε... Παιδια να το χαρειτε ...... http://www.gsmarena.com/oneplus_3-review-1455.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimster75 Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Σήμερα έπινα καφέ με τον αδελφό μου που ήθελε να μου δείξει το zopo 8. Μετά από 10 λεπτά χρήσης μου είπε ''η οθόνη είναι απίθανη, καμία σχέση με οτιδήποτε άλλο κινέζικο''. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Σήμερα έπινα καφέ με τον αδελφό μου που ήθελε να μου δείξει το zopo 8. Μετά από 10 λεπτά χρήσης μου είπε ''η οθόνη είναι απίθανη, καμία σχέση με οτιδήποτε άλλο κινέζικο''. Κινητά επιπέδου zopo σίγουρα δεν έχουν καλύτερη. Υπάρχουν όμως και κινέζικα με καλύτερη οθόνη. Έτερον εκατερον παιδιά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Nα ρωτήσω κάτι, αυτό το θέμα που αναφέρθηκε με τις ειδοποιήσεις, τι ακριβώς είναι? Γιατι δεν το έχω καταλάβει... Αργούν να έρθουν, έως και δεν έρχονται αν δεν ανοίξεις το App. Πχ viber, messenger κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lorgan21 Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Αργούν να έρθουν, έως και δεν έρχονται αν δεν ανοίξεις το App. Πχ viber, messenger κτλ Πολλές φορές δεν φταίει το κινητό αλλά τα update των εφαρμογών.. Ειδικά στο messenger.. Κ στο Nexus 5 κ στο Moto x play κ στο Smart ultra 6 ειχα/εχω κατα καιρούς το ίδιο πρόβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hsigma Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Αργούν να έρθουν, έως και δεν έρχονται αν δεν ανοίξεις το App. Πχ viber, messenger κτλ Πολλές φορές δεν φταίει το κινητό αλλά τα update των εφαρμογών.. Ειδικά στο messenger.. Κ στο Nexus 5 κ στο Moto x play κ στο Smart ultra 6 ειχα/εχω κατα καιρούς το ίδιο πρόβλημα... Σε κάθε περίπτωση, είναι fail αυτό κι ελπίζω να λυθεί σύντομα.. Παράθεση A clever person solves a problem. A wise person avoids it. -- Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 (edited) Μετά την πρώτη φόρτιση της μπαταρίας , έδωσε 3:45 Hours display sot. Edited June 25, 2016 by xabos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jeronimo7 Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Στις δύο πρώτες φορτισεις είχε 4.30 ώρες sot με WiFi συνεχεια και δεδομένα ανοιχτά για περίπου 3-4 ώρες. Και φυσικά, αυτό https://s32.postimg.org/behv8mztx/Screenshot_20160625_171723.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 η μπαταρία είναι λίγο θέμα για να μην πω πολύ.τι να το κάνεις το σκορ στο antuntu όταν μπορεί να μην βγάλει μέρα?το θέμα δεν είναι τόσο τώρα αλλά από τις πολλές φορτίσεις στο χρόνο θα θέλει άλλαγμα τότε θα είναι είναι θέμα και σοβαρό μάλιστα. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jeronimo7 Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 η μπαταρία είναι λίγο θέμα για να μην πω πολύ.τι να το κάνεις το σκορ στο antuntu όταν μπορεί να μην βγάλει μέρα?το θέμα δεν είναι τόσο τώρα αλλά από τις πολλές φορτίσεις στο χρόνο θα θέλει άλλαγμα τότε θα είναι είναι θέμα και σοβαρό μάλιστα. Φίλε τη μέρα την βγάζει και μάλιστα ανετοτατα! Προέρχομαι από s6, και ειναι πολύ καλύτερο το 1+3.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Φίλε τη μέρα την βγάζει και μάλιστα ανετοτατα! Προέρχομαι από s6, και ειναι πολύ καλύτερο το 1+3.. από το s6 όλα καλύτερα είναι :lol: όπως είπα το θέμα θα είναι σε 1+ χρόνο που θα την πάρουμε στο χέρι με τόσες φορτίσεις και δεν θα αλλάζει Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 (edited) από το s6 όλα καλύτερα είναι :lol: όπως είπα το θέμα θα είναι σε 1+ χρόνο που θα την πάρουμε στο χέρι με τόσες φορτίσεις και δεν θα αλλάζει Αλλάζει αρκεί να πιάνει λίγο το χέρι σου ;). Όντος 4 ώρες είναι λίγες,ίσως επειδή δεν παίζω παιχνίδια να μου βγάζει 5 τουλάχιστον. Πάντως στο XDA αρκετοί δίνουν 5:30-6 ώρες SOT http://forum.xda-developers.com/oneplus-3/review/screen-time-t3400058/page3 Edited June 25, 2016 by tigreos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts