apopet26 Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Αν το θέλει κάποιος συνάδελφος από δω το εργαλείο τώρα που έχει καινούρια πλακέτα ας μου στείλει ένα PM. Τρώγομαι να πάρω το Op3t το μαύρο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Όποιον τον πονάει το θέμα μπαταρία, ας ρίξει μία ματιά στο θέμα του 3Τ. Έχει ανέβει ένα ενδιαφέρον ποστ :cool: :cool: :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hsigma Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Όποιον τον πονάει το θέμα μπαταρία, ας ρίξει μία ματιά στο θέμα του 3Τ. Έχει ανέβει ένα ενδιαφέρον ποστ :cool: :cool: :cool: Βάλε ένα link ρε φίλε να μην ψαχνόμαστε :) Αναφέρεσαι σε αυτό? Παράθεση A clever person solves a problem. A wise person avoids it. -- Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Εδώ το θέμα Ποστ #2032 https://r.tapatalk.com/shareLink?url=http%3A%2F%2Fwww%2Emyphone%2Egr%2Fforum%2Fshowthread%2Ephp%3Fp%3D7145326&share_tid=444035&share_fid=4676&share_type=t&share_pid=7145326 Πρώτη φόρτιση με τις καινούριες ρυθμίσεις μόνο 4g πάντα ανοιχτό και λίγες κλήσεις, είναι η πρώτη φορά με data που βλέπω σωστή απεικόνιση κατανάλωσης της μπαταρίαςhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Άκυρο Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Μετά τις ρυθμίσεις που προτείνει ο Βαγγέλης στο δίπλα θέμα, αυτά είναι τα στατιστικά μου. +17' κλήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 (edited) Εντάξει είχες πολύ κακό σήμα.Δεν είναι ενδεικτικά.Αλλα πάει καλά.κι εγώ τις έβαλα Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Εγώ έβαλα και tugabrowser που τον είχα ξεχάσει γιατί κάνει μεγάλη διαφορά. Edited April 10, 2017 by skatzivas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djvaga Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Γιατί αργεί η global διάθεση της OOS 4.1 1 έχει θεματακια; Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Γιατί αργεί η global διάθεση της OOS 4.1 1 έχει θεματακια; Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τι εννοείς αργεί ; Έχει κυκλοφορήσει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Ωραίες οι ρυθμίσεις που λέμε πιο πάνω.Πρωτη φορά που με δεδομένα και μάλιστα μόνο 4g και σε αναμονή η μπαταρία δείχνει ευθεία γραμμή. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Ωραίες οι ρυθμίσεις που λέμε πιο πάνω.Πρωτη φορά που με δεδομένα και μάλιστα μόνο 4g και σε αναμονή η μπαταρία δείχνει ευθεία γραμμή. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Εάν εννοείς τα δικά μου, εκεί που έχει ευθεία, τα δεδομένα και το WiFi είναι κλειστά. Τώρα στο 19% είμαι σε 4:50'. Οπότε βλέπω βελτίωση αλλά η κατανάλωση του system παραμένει πρώτη. Όλα αυτά με Hydrogen Os Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Την δικιά μου εννοώ.σε εσένα δεν είναι φυσιολογικό το σύστεμ πρώτο! Επίσης σκέφτομαι να βάλω τα Google play services WiFi only.λες να κάνω βλακεία; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djvaga Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Τι εννοείς αργεί ; Έχει κυκλοφορήσει κανονικά. Εννοώ το Global rollout χωρίς vpn Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Εννοώ το Global rollout χωρίς vpn Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Γιατί περιμένεις άδικα ; Κατέβασε το ζιπάκι και κάνε local update. Κάνε και ένα clear cache και είσαι έτοιμος. Είναι foolproof διαδικασία. Δεν έχω σκοπό να σε προσβάλλω, εννοώ ότι δε θα κάνεις ζημιά εάν ακολουθήσεις τα βήματα. @skatzivas δε το ξέρω αυτό που λες. Δοκίμασε το και πες μας. Ίσως να επηρεάσει κάτι που δεν μπορώ να σκεφτώ τώρα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Την δικιά μου εννοώ.σε εσένα δεν είναι φυσιολογικό το σύστεμ πρώτο! Επίσης σκέφτομαι να βάλω τα Google play services WiFi only.λες να κάνω βλακεία; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Δεν θα μπορείς να κατεβάσεις από playstore με data Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 (edited) Δεν θα μπορείς να κατεβάσεις από playstore με data Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk μονο αυτο; το σχολαω ανετα! Όχι δεν είναι αυτό το έκανα και κατέβασε κανόνικα Συγχρονισμό πρέπει να κόβουν.μου έστειλα ένα μέιλ κ δεν έρχεται Edited April 10, 2017 by skatzivas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hsigma Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Παιδιά θέλει πάντως λίγη προσοχή με αυτά που περιγράφονται εδώ για την εξοικονόμηση μπαταρίας. Εγώ κάποια δεν τα έκανα γιατι πραγματικά αφαιρούν από τη λειτουργικότητα του τηλεφώνου, και χάνεις σε ευκολίες (πχ αυτό με τα location services). Προσωπική άποψη πάντα... Παράθεση A clever person solves a problem. A wise person avoids it. -- Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Παιδιά θέλει πάντως λίγη προσοχή με αυτά που περιγράφονται εδώ για την εξοικονόμηση μπαταρίας. Εγώ κάποια δεν τα έκανα γιατι πραγματικά αφαιρούν από τη λειτουργικότητα του τηλεφώνου, και χάνεις σε ευκολίες (πχ αυτό με τα location services). Προσωπική άποψη πάντα... Ε εντάξει αυτά είναι η πρόταση του Βαγγέλη. Εννοείται ότι δεν είναι για όλους. Εξαρτάται από τη χρήση και τι θελεις ο καθένας από τη συσκευή του. Ένα μεγάλο πείραμα κάνουμε εδώ και λέμε τις εντυπώσεις μας. Κάντο και πες μας τι άλλαξες και τι όχι και αν σε βοήθησε στη μπαταρία. Μόνο έτσι θα βγάλουμε άκρη. :cool: :cool: :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Εγω πάλι που τις έκανα, πέρα από το gps που έχασα αλλά δεν τρέχει και κάτι, με την ίδια καθημερινή χρήση και μόνο 4g έφτασα 10:30 το βράδυ και έχω 51%.Δεν το λες και άσχημα με δεδομένο ότι δεν έκανα κάτι διαφορετικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Εγω πάλι που τις έκανα, πέρα από το gps που έχασα αλλά δεν τρέχει και κάτι, με την ίδια καθημερινή χρήση και μόνο 4g έφτασα 10:30 το βράδυ και έχω 51%.Δεν το λες και άσχημα με δεδομένο ότι δεν έκανα κάτι διαφορετικό. Υπάρχει διαφορά σίγουρα. Το βλέπω και εγώ. Έχω όμως πολύ κακό σήμα και χάνω απο κει. Λες να γίνεται να γυρίσω σε ΜΜ ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Δεν το γνωρίζω δυστυχώς Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 55 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν και δεν βρίσκω λόγο να γυρίσεις πίσω Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Δεν το γνωρίζω δυστυχώς Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 55 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν και δεν βρίσκω λόγο να γυρίσεις πίσω Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Χαχαχα. Ούτε εγώ. Χαβαλε κάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Θα μείνω με 4g να δω που θα φτάσω. Πάω για 24 ώρες και τώρα είμαι 42%.το τονίζω με την ίδια καθημερινή χρήση. Αυτό που δεν μου άρεσε είναι ότι κοιμήθηκα στις 00:30 με 47% κ ξύπνησα 06:30 με 43 κ είχε μικρά μικρά τμήματα στην απεικόνιση μπαταρίας που έδειχνανawake. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Είχες ανοιχτά δεδομένα; Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Ναι από χτες το πρωί που έκανα τις ρυθμίσεις μέχρι σήμερα είμαι μόνο δεδομένα.επιτηδες δεν έβαλαwifi να δω αντοχές. Τώρα κλείνω 24 ώρες με 4g κ έχω 3ωρες οθόνη κ 8 λεπτά Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Με 40 λεπτά βαρύ παιχνίδι κ λίγες κλήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts