ch_makis Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Παιδιά σε hydrogen μου ήρθε μία αναβάθμιση 36mb αλλά δεν φαίνεται το changelog ξέρει κάποιος τι φάση ? Μου ήρθε και μένα χθες. Την πέρασα χωρίς πρόβλημα. Μια μικρή αλλαγή στο σετ εικονιδίων και στον τρόπο επιλογής launcher έχω δει μέχρι τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonisha Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Όταν μπαίνω στο Google Maps, στα δεξιά της οθόνης πάνω από το κουμπί Μετάβαση (για να ορίσεις την τοποθεσία πλοήγησης) και το κουμπί για να επανέρχεται η οθόνη στην τοποθεσία που είσαι, μου εμφανίζεται ένα Pac Man, το οποίο αν το πατήσεις παίζεις και Pac Man. Είναι virus ή κάτι άλλο? Το έχει δει κάποιος άλλος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Όταν μπαίνω στο Google Maps, στα δεξιά της οθόνης πάνω από το κουμπί Μετάβαση (για να ορίσεις την τοποθεσία πλοήγησης) και το κουμπί για να επανέρχεται η οθόνη στην τοποθεσία που είσαι, μου εμφανίζεται ένα Pac Man, το οποίο αν το πατήσεις παίζεις και Pac Man. Είναι virus ή κάτι άλλο? Το έχει δει κάποιος άλλος? εχει ξεμείνει από την 1η Απρίλη, Μην ανησυχείς δεν είναι ιος Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fiorentinos Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Καλός ο νέος launcher αλλά δεν βλέπω να μου προσφέρει κάτι παραπάνω από τον Nova launcher prime που έχω ήδη. Ακόμα βέβαια να ενσωματώσουν το Google now σε swipe left. Όταν γίνει και αυτό δεν θα υπάρχει περίπτωση να τον αλλάξω ποτέ. Μόνο ο Action το έχει άλλα δεν με εντυπωσίασε Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Πλέον με open beta 13 OOs. Οι διαφορές σε σχέση με την Hydrogen είναι η απουσία ηχογράφησης κλήσης στην πρώτη και επίσης απουσία μερικών εφαρμογών της one plus που μου είχαν αρέσει όπως οι σημειώσεις και το card manager. Κατά τα άλλα σε ταχύτητα και ποιότητα είναι το ίδιο. Από μπαταρία πιστεύω θα είναι το ίδιο. Είχα δει σημαντική βελτίωση με την Hydrogen και περιμένω να είναι στα ίδια επίπεδα τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Παιδιά αυτό το έχετε ξαναδεί πρώτο σε κατανάλωση οι κλήσεις έχω το 3t ; Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Καλά μου φαίνεται.ειναι και σχεδόν δύο ώρες τηλέφωνο. Sent from Winterfell using crow Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Βαγγέλη έχεις κακό σήμα και πολύ ώρα σε κλήσεις. Αυτό πιστεύω έκανε τη δουλειά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις, πολύ περίεργο οι κλήσεις να έχουν καταναλώσει διπλάσια από την οθόνη με 5 ώρες sot Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις, πολύ περίεργο οι κλήσεις να έχουν καταναλώσει διπλάσια από την οθόνη με 5 ώρες sot Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πάντως είναι τέρας αυτονομίας το 3Τ. Ακόμα και έτσι δηλαδή φαίνεται ότι πάει πολύ καλά. Έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά στις τελευταίες beta. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Ναι Μάκη είναι πάρα πολύ καλό πρώτη φορά με δύο κάρτες και όλα ανοιχτά σε συσκευή που δουλεύω δεν κλείνω τίποτα ούτε όταν πάω για ύπνο Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 και απο ότι τωρα ειδα ο φιλος ειχε και δυο σιμ.μια χαρα εισαι τοτε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Παιδιά έχει βρει κανένας κάποιο widget για ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση της δεύτερης sim και αλλαγή στην ταχύτητα σύνδεσης πχ από 4g σε 2g για να μην τρώει μπαταρία και γενικά να μην χρειάζεται να ανοίγουμε ρυθμίσεις για να το αλλάξουμε ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Παιδιά έχει βρει κανένας κάποιο widget για ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση της δεύτερης sim και αλλαγή στην ταχύτητα σύνδεσης πχ από 4g σε 2g για να μην τρώει μπαταρία και γενικά να μην χρειάζεται να ανοίγουμε ρυθμίσεις για να το αλλάξουμε ? Δοκίμασε το widgetsoid. Παίξε λίγο με τα widgets. Αν κολλήσεις το λύνουμε εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RENESISS Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Μετά το τελευταίο update σε 4.1.1 έχω πρόβλημα με τον proximity όταν μιλάω στο τηλέφωνο. Δονείται, ανάβει η οθόνη και πατάω με το αυτί μου διάφορα από το drop menu, φακό, νυχτερινή λειτουργία κλπ. Το έχει συναντήσει κάνεις; ... Και σε μενα παρουσιαζει τετοια κρουσματα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_xara_ Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Να παραθέσω την εμπειρία μου σε σχέση με την μπαταρία. Είμαι από αυτούς που έπιαναν 3-3,5 ώρες sot με δυσκολία ειδικά αν ήμουν πολλές ώρες εκτός wifi. Χρόνια τώρα χρησιμοποιώ nova launcher prime beta αλλά τις τελευταίες μέρες είπα να δοκιμάσω τον evie και πλέον πιάνω 4-4,5 ώρες sot με την ίδια χρήση!!! Δεν ξέρω ποιο ήταν το πρόβλημα και μου έκανε τρομερή εντύπωση γιατί εμπιστεύομαι πολύ τον nova και σίγουρα κάποια στιγμή θα επιστρέψω σε αυτόν. Να επισημάνω ότι δεν χρησιμοποιούσα το tesla unread για τις ειδοποιήσεις στο nova αλλά είχα το widget με το search bar και τον καιρό τύπου pixel launcher. Ίσως αυτό το widget έτρωγε μπαταρία. Κατά τ' άλλα έχω ακριβώς τα ίδια widget και εικονίδια στους δύο launcers!!! :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 http://www.androidauthority.com/oneplus-3-oneplus-3t-touch-latency-fixed-762446/ Sent from Winterfell using crow Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 http://www.androidauthority.com/oneplus-3-oneplus-3t-touch-latency-fixed-762446/ Sent from Winterfell using crow Πλέον, όντως δεν υπάρχει. Όχι ότι ήταν κάτι ιδιαίτερο αλλά κουβέντα να γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Από αυτό που κατάλαβα δεν το έχουν δώσει ακόμα σαν αναβάθμιση. Sent from Winterfell using crow Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 (edited) Στην beta 13 υπάρχει κανονικά. Λέει optimized. 'Ντάξει. Μπορεί τώρα να το έλυσαν εντελώς. :cool: Edited April 7, 2017 by ch_makis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apopet26 Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Έστειλα συσκευή για επισκευή διότι μου freezaran εφαρμογές συνέχεια και δεν έστρωνε με τίποτα μέχρι και remote Clean flash μου έκαναν (δεν πίστευαν μάλλον ότι ξέρω να φλασαρω). Μόλις τους είπα ότι συνεχίζει το πρόβλημα την επόμενη μέρα πράκτορας DHL τηλέφωνο να παραλάβει την συσκευή. Τετάρτη μεσημέρι. Σήμερα Παρασκευή έχει ήδη αλλαχτεί η μητρική μου και βρήκαν ότι έχω πρόβλημα στην κάμερα που δεν είχα πάρει χαμπάρι. Περιμένω να παραλάβω από Δευτέρα. Ότι καλύτερο το service της oneplus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Αυτός είναι και ο λόγος που δεν το αλλάζω με τπτ. Κι εμένα μου άλλαξαν την κάμερα. Sent from Winterfell using crow Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Έχετε προσέξει ότι ασχολούμαστε με το πόσο καλό είναι το σέρβις τους, η υποστήριξη από την OnePlus, και το πόσο κρατάει η μπαταρία... Αν συνέβαινε αυτό με όλες τις συσκευές θα υπήρχε πολύ μεγαλύτερος ανταγωνισμός. Το λέω καλοπροαίρετα. (Από αύριο όλοι bootloop :cool: :cool: :cool: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Χαχαχαχαχαααα!!! Πραγματικά όμως σε κερδίζει σαν πελάτη! Εγώ δεν γουστάρω να το αλλάξω για κανένα S7 8 etc Sent from Winterfell using crow Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Μετά από μερικές μέρες βλέπω ότι η μπαταρία με την open beta 13 είναι χειρότερη από την Hydrogen. Θα γυρίσω εκεί λοιπόν. Σε επόμενη beta βλέπουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts