DuruKom Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 http://nillkin.org/smartphones-accessories/oneplus-accessories/oneplus-3-a3000/nillkin-oneplus-3-a3000-a3003-frosted Μόλις παρείγγειλα την παραπάνω. Καλή μου φαίνεται, μ'ενδιέφερε πολύ να μην είναι κουμούτσα και νομίζω πως η παραπάνω το έχει. Παράθεση Ο.Φ.Η. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 Παιδια να ρωτησω θελω να παραγγειλω θηκη και γυαλι αλλα ενω εχω καρτα PayPal δεν μπορει να ολοκληρωσει την αγορα . να αναφερω οτι προσφατα εκανα τη καρτα και με αυτο το κολπο εβαλα λεφτα μεσα αλλα δεν μπορω να παρω τπτ ξερει κανεις τπτ ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonisha Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 Δες και το Keep my Notes , απλό και με password με έχει βολεψει. Σας ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις σας. Τελικά το Keep my Notes είναι πιο κοντά σε αυτό που θέλω. Γνωρίζετε σε ποιο φάκελο της συσκευής σώζει τις σημειώσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasstou19 Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 http://nillkin.org/smartphones-accessories/oneplus-accessories/oneplus-3-a3000/nillkin-oneplus-3-a3000-a3003-frosted Μόλις παρείγγειλα την παραπάνω. Καλή μου φαίνεται, μ'ενδιέφερε πολύ να μην είναι κουμούτσα και νομίζω πως η παραπάνω το έχει. δεν θα σου συνιστούσα να παραγγέλλεις nilkin προϊόντα από αυτό το site. Προτίμησε το aliexpress. Αν σκεφτείς ότι έχει την Synthetic fiber Series για το α3003 17 ευρώ και στο aliexpress την βρίσκεις με 9-10usd. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pegasus28 Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 Χθες διάβασα αυτό το άρθρο στο cnn.gr http://www.cnn.gr/money/tech/story/42089/sovara-kena-asfaleias-se-kinita-android-poies-syskeyes-afora Από περιέργεια έβαλα το app και μου έβγαλε αυτό το αποτέλεσμα http://i68.tinypic.com/2ytu3iu.png Ξέρει κανείς κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 έχει αναφερθεί ξανά και σβήστηκαν μηνύματα, είναι θέμα qualcomm... αναμένεται από όσο έχω διαβάσει πατσάκι από σεπτέμβρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pegasus28 Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 Οκ ευχαριστώ για την ενημέρωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuruKom Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 δεν θα σου συνιστούσα να παραγγέλλεις nilkin προϊόντα από αυτό το site. Προτίμησε το aliexpress. Αν σκεφτείς ότι έχει την Synthetic fiber Series για το α3003 17 ευρώ και στο aliexpress την βρίσκεις με 9-10usd. Σ'ευχαριστώ για την πληροφορία. Όντως από aliexpress σίγουρα βρίσκεις πολύ φτηνά. Τελευταία φορά που αγόρασα όμως, δεν δεχόταν κάρτα ελληνική λόγω capital controls. Πάντως και από αυτό το site 9€ μου κόστισε μέσω PayPal. Παράθεση Ο.Φ.Η. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derveni1969 Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 Σ'ευχαριστώ για την πληροφορία. Όντως από aliexpress σίγουρα βρίσκεις πολύ φτηνά. Τελευταία φορά που αγόρασα όμως, δεν δεχόταν κάρτα ελληνική λόγω capital controls. Πάντως και από αυτό το site 9€ μου κόστισε μέσω PayPal. Of topic στο Aliexpress μόνο αγορές με revolut. Παράθεση xiaomi Redmi Note 3 PRO TV BOX CS918II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Of topic στο Aliexpress μόνο αγορές με revolut. Νομίζω έχει ανοίξει τις τελευταίες μέρες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelakos12 Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Νομίζω έχει ανοίξει τις τελευταίες μέρες.. Και με AMEX κάρτες επίσης απο Ελλάδα κανονικά μπορείς να κάνεις αγορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuruKom Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Πτώση σήμερα, από το κομοδίνο (40 πόντους περίπου ύψος), πήγα να κλείσω το ξυπνητήρι και έπεσε το κινητό, πουρνό πουρνό στο μάρμαρο. Χωρίς θήκη (ακόμα να ρθει η καταραμένη), μόνο με tempered glass, ευτυχώς προσγειώθηκε με την γωνία, ΟΥΤΕ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΤΣΑ. Κωλοφαρδία σκέτη... :up::up: Παράθεση Ο.Φ.Η. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Πτώση σήμερα, από το κομοδίνο (40 πόντους περίπου ύψος), πήγα να κλείσω το ξυπνητήρι και έπεσε το κινητό, πουρνό πουρνό στο μάρμαρο. Χωρίς θήκη (ακόμα να ρθει η καταραμένη), μόνο με tempered glass, ευτυχώς προσγειώθηκε με την γωνία, ΟΥΤΕ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΤΣΑ. Κωλοφαρδία σκέτη... :up::up: Πάλι καλά να.λες...να προσέχεις.. send from my cave using smoke signals Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samy_roula7 Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Πτώση σήμερα, από το κομοδίνο (40 πόντους περίπου ύψος), πήγα να κλείσω το ξυπνητήρι και έπεσε το κινητό, πουρνό πουρνό στο μάρμαρο. Χωρίς θήκη (ακόμα να ρθει η καταραμένη), μόνο με tempered glass, ευτυχώς προσγειώθηκε με την γωνία, ΟΥΤΕ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΤΣΑ. Κωλοφαρδία σκέτη... :up::up: πρέπει να πετάχτηκες...Καλό ξυπνητήρι ⏰ :p Και εμένα τούμπα από το τσαντάκι σε σκαλιά, ούτε γρατζουνιά.(με sandstone μαμά) Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση DESIRE S 2.3.3 :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Πτώση σήμερα, από το κομοδίνο (40 πόντους περίπου ύψος), πήγα να κλείσω το ξυπνητήρι και έπεσε το κινητό, πουρνό πουρνό στο μάρμαρο. Χωρίς θήκη (ακόμα να ρθει η καταραμένη), μόνο με tempered glass, ευτυχώς προσγειώθηκε με την γωνία, ΟΥΤΕ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΤΣΑ. Κωλοφαρδία σκέτη... :up::up: Ούτε καν βαθούλωμα στο σημείο που χτύπησε? Εμένα από 30 πόντους που έπεσε έκανε βαθούλωμα στην γωνία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuruKom Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Ούτε καν βαθούλωμα στο σημείο που χτύπησε? Εμένα από 30 πόντους που έπεσε έκανε βαθούλωμα στην γωνία. Τίποτα φίλε μου, απολύτως. ----- προσθήκη μηνύματος 115 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- πρέπει να πετάχτηκες...Καλό ξυπνητήρι ⏰ :p Και εμένα τούμπα από το τσαντάκι σε σκαλιά, ούτε γρατζουνιά.(με sandstone μαμά) Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Άσε.. Προσπαθούσα να ανοίξω τα μάτια μου, να δω τι έπαθε το τηλ. Κι εγώ την sandstone περιμένω, άντε να ρθει γιατί την ψυχανεμίζομαι και την 2η πτώση.... Παράθεση Ο.Φ.Η. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenkato1 Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Λοιπον ,μετα απο 4 μερες με το 1+3 σε λευκο-χρυσο,εχω εντυπωσιαστει.Σε ολα αψογοτατο-μπαταρια δε μπορω να ειναι αντικειμενικος γιατι τουχω πιει το αιμα- Και μην ακουτε τιποτα για την οθονη.Απλα πανεμορφη,με σωστα κορεσμενα χρωματα -κατα τη γνωμη μου- και υψηλη φωτεινοτητα στο max.Σωστα δουλευει και η αυτοματη φωτεινοτητα. Κοιταει στα ισα το ΝΟΤΕ 5 που ειχα πριν και μπορω να συγκρινω. -- Και δοκιμαστε και miui απο xda.Παρα πολυ καλη ,με εξαιρεση την καμερα που ειναι γνωστο bug της συγκριμενης ρομ. Παράθεση OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Λοιπον ,μετα απο 4 μερες με το 1+3 σε λευκο-χρυσο,εχω εντυπωσιαστει.Σε ολα αψογοτατο-μπαταρια δε μπορω να ειναι αντικειμενικος γιατι τουχω πιει το αιμα- Και μην ακουτε τιποτα για την οθονη.Απλα πανεμορφη,με σωστα κορεσμενα χρωματα -κατα τη γνωμη μου- και υψηλη φωτεινοτητα στο max.Σωστα δουλευει και η αυτοματη φωτεινοτητα. Κοιταει στα ισα το ΝΟΤΕ 5 που ειχα πριν και μπορω να συγκρινω. -- Και δοκιμαστε και miui απο xda.Παρα πολυ καλη ,με εξαιρεση την καμερα που ειναι γνωστο bug της συγκριμενης ρομ. Φίλε μου μιαβαπο τα ίδια με το 1+3 σε λευκό είναι πανέμορφο και η MIUI τρομερή κλασικά ! Έχει βγει αρχείο zip της κάμερας από oxygen 3.2.2 για φλασαρισμα από recovery . Εγώ βέβαια χρησιμοποιώ hydrogen OS που είμαι πολύ ικανοποιημένος και προτείνω να την δοκιμάσετε σίγουρα αρκετά διαφορετική εμπειρία μόνο τα Gapps πρέπει να περάσετε χειροκίνητα ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenkato1 Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Φίλε μου μιαβαπο τα ίδια με το 1+3 σε λευκό είναι πανέμορφο και η MIUI τρομερή κλασικά ! Έχει βγει αρχείο zip της κάμερας από oxygen 3.2.2 για φλασαρισμα από recovery . Εγώ βέβαια χρησιμοποιώ hydrogen OS που είμαι πολύ ικανοποιημένος και προτείνω να την δοκιμάσετε σίγουρα αρκετά διαφορετική εμπειρία μόνο τα Gapps πρέπει να περάσετε χειροκίνητα ! Εχεις κανα link -δε μπορω να τη βρω.. Παράθεση OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Εχεις κανα link -δε μπορω να τη βρω.. Από hydrogen ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XmotoX Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Από hydrogen ? Έχει όλες τις γλώσσες η μόνο αγγλικά και κινέζικα; Δώσε κανένα λινκ από αυτή που πέρασες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenkato1 Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Έχει όλες τις γλώσσες η μόνο αγγλικά και κινέζικα; Δώσε κανένα λινκ από αυτή που πέρασες... Εννοώ το αρχείο zip της κάμερας από oxygen 3.2.2 που είπες. Παράθεση OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Έχουμε ξεχωριστο θεματακι για τις rom παίδες, πάμε εκεί Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Εννοώ το αρχείο zip της κάμερας από oxygen 3.2.2 που είπες. http://goo.gl/g4bmFK Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommy1984 Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Στο Instagram οταν εχετε ειδοποίηση σας αναβει το led?Γιατι εμενα δεν ανάβει Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Mi 9 128gb :shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts