mr_47 Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Άσχετο: για όσους αναφέρουν τις αποσπωμενες μπαταρίες σαν θετικό. Αν βάλετε σε ένα κινητό που το έχετε λιώσει γιατί μιλάτε, σερφαρετε κτλ μια νέα μπαταρία, βγάζοντας τη μπαταρία που έχετε ήδη επάνω, μακροχρόνια, η ακόμα Κ βραχυχρονια, έχετε την εντύπωση ότι δεν θα χρειαστείτε όχι μια αλλά παραπάνω μπαταρίες να αλλάξετε? Πόσο μακροχρόνια ή βραχυχρόνια εννοείς; Με 2 αποσπώμενες μπαταρίες, έχεις διπλάσια χρήση της συσκευής σου και όταν πια γυρίσεις σπίτι, φορτίζεις τη μία μετά την άλλη και τις 2. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paola Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Μεγαλη μπαταρια και γρηγορη φορτιση ειναι το ζητουμενο. Αν ειναι να διαλεξω διαλεγω την μεγαλη μπαταρια ,να μου βγαζει ολη τη μερα και το βραδυ ..φορτιστη,ασε που οπως ειπωθηκε πιο πανω οι λιγοτεροι κυκλοι φορτισης ειναι καλο για την μπαταρια !:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Σχεδόν όλα τα κινητά βγάζουν κουτσά στραβά τη μέρα επομένως οριακά δίνω προβάδισμα στη γρήγορη φόρτιση. Γυρνάς σπίτι ίσα ίσα να φας κάτι π.χ. και μετά πρέπει να ξαναφύγεις και το κινητό έχει πάρει ένα +50-60% : αξία ανεκτίμητη ! Η μεγάλη μπαταρία είναι πάντα καλοδεχούμενη και ωραίο μπόνους αλλά τι να κάνεις την 4ah μπαταρία αν θέλει 3.5 ώρες να φορτίσει ? όταν αυτά τα κουτσά στραβά περιλαμβάνουν (βλ g4/g5/g6/edge/7) - φωτισμό τέρμα χαμηλά - wifi ανοιχτό μόνο όταν το χρειάζεσαι /data το ιώδιο /sinc το ίδιο gps το ίδιο + δεν έχουν όλοι στην διάθεση τους πρίζα πάντα κάτω από το χέρι + με fast charging μετά από ένα χρόνο μπαταρια αρχιζει και τα φτύνει απο μενα και τα δυο να έχει και μεγαλη μπαταρια και επιλεκτικο fast charging να σε ροταει δλδ αν θελεις κανονική φόρτιση η fast) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efstratios_1982 Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Πόσο μακροχρόνια ή βραχυχρόνια εννοείς; Με 2 αποσπώμενες μπαταρίες, έχεις διπλάσια χρήση της συσκευής σου και όταν πια γυρίσεις σπίτι, φορτίζεις τη μία μετά την άλλη και τις 2. To είχα δοκιμάσει. Το να βάλεις όμως μια "κρυα" μπαταρία σε ένα "ζεστό" τηλέφωνο παρουσίασε τρελή πρώτη των μπαταριών (δεν ξέρω αν οφείλεται τίποτα διαφορά φορτίου η θερμοκρασίας-υπάρχουν πιο ειδικοί απο μένα για να το διευκρινήσουν). Το κακό ήταν πως μετά απο λίγο καιρό και με καινούργιες μπαταρίες (γνήσιες) το κινητό δεν απέδιδε όπως πρώτα. Από τότε που χρησιμοποίησα ενσωματωμένη με power bank ("καλής" εταιρείας) δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα. Η πρώην μου που είχε δοκιμάσει με powerbank αμφιβόλου ποιότητας και το κινητό ανέβασε θερμοκρασία κ δε φόρτιζε... έπρεπε να το αφήσει να κρυώσει κ μετά να το βάλει στο κανονικό φορτιστή για να πάρει μπρος ξανά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis2788 Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 οπωσδήποτε μεγαλύτερη μπαταρια και αν είναι δυνατόν να είναι και αποσπώμενη. Βέβαια με τα σημερινά δεδομένα ελάχιστα τηλέφωνα είναι με αποσπώμενη μπαταρία οπότε προτιμώ το σενάριο :μεγαλύτερη μπαταρία σε συνδυασμό με ένα power bank για ώρα ανάγκης.Πιστεύω το βάρος δεν είναι κάτι που πλέον κοιτούν οι κάτοχοι smartphones,αλλωστε τι 180,τι 200gr. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Μια χαρα ειναι οι μπαταριες στα περισσοτερα κινητα που κυκλοφορουν. Τωρα οποιος παιζει παιγχνιδια η στελνει και λαμβανει 10 μηνυματα το λεπτο(σαν τα ανιψια μου που ειναι 15 χρονων) δεν του φτανει και μπαταρια αυτοκινητου να κουβαλαγε. Θεωρω οτι οποια μπαταρια με κανονικη χρηση βγαζει την μερα ειναι ενταξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 (edited) To είχα δοκιμάσει. Το να βάλεις όμως μια "κρυα" μπαταρία σε ένα "ζεστό" τηλέφωνο παρουσίασε τρελή πρώτη των μπαταριών (δεν ξέρω αν οφείλεται τίποτα διαφορά φορτίου η θερμοκρασίας-υπάρχουν πιο ειδικοί απο μένα για να το διευκρινήσουν). Το κακό ήταν πως μετά απο λίγο καιρό και με καινούργιες μπαταρίες (γνήσιες) το κινητό δεν απέδιδε όπως πρώτα. Από τότε που χρησιμοποίησα ενσωματωμένη με power bank ("καλής" εταιρείας) δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα. Η πρώην μου που είχε δοκιμάσει με powerbank αμφιβόλου ποιότητας και το κινητό ανέβασε θερμοκρασία κ δε φόρτιζε... έπρεπε να το αφήσει να κρυώσει κ μετά να το βάλει στο κανονικό φορτιστή για να πάρει μπρος ξανά. Καλά, πόσο ζεστό ήταν το κινητό;.. Κάπως έτσι ήταν και η δική μου περίπτωση, αλλά δεν έπεσε η απόδοσή τους. Μόνο λόγω ηλικίας (είναι 2 χρονών πλέον, κινητό και μπαταρίες). Μπορείς να κάνεις καλιμπράρισμα στις μπαταρίες. Επίσης, όντως έχει γραφτεί (δεν ξέρω αν ισχύει), ότι η θερμότητα καταστρέφει τις μπαταρίες, εξ' ού και το fast charging δεν είναι ό,τι καλύτερο, ως προς της προσδοκώμενη ζωή τους. Το power bank της πρώην σου έδινε πολύ περισσότερη τάση (?), από αυτή που μπορούσε να αντέξει το κινητό, χτύπαγε η θερμοκρασία τον κόφτη και έκλεινε την τροφοδοσία. Στη συσκευή μου έχω πολύ μεγάλη μπαταρία (4150), που θα με βγάλει, ό,τι και να κάνω. "Κανονικό" ή ακόμα και slow charging το βράδυ και έτοιμος για τη επόμενη μέρα. Edited June 3, 2016 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Κινητό με μεγαλή μπαταρία αλλά με ενδιαφέρουν και οι διαστάσεις αφου ολοένα δείχνουν ότι μπορούν να κάνουν τα μαγικά τους. Η γρήγορη μου είναι αδιάφορη προς το παρόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ka71 Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 όπως ήδη αναφέρθηκε, μεγάλη μπαταρία ΜΕ γρήγορη φόρτιση. Παράθεση Htc Desire, Htc One S, LG G2, LG G4, LG G6, LG V40, S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Αποσπώμενη μπαταρία που να βγάζει με σε συνδυασμό με καλογραμμένο λειτουργικό, με σκληρή χρήση τη μέρα. Άρα γύρω στα 3500 mAh είναι ήδη εφικτό. Και το φορτίζουμε το βράδυ. Σχεδόν όλοι έτσι δεν κάνουμε? Η γρήγορη φόρτιση από την άλλη, γίνεται στάνταρ σιγά σιγά, από ότι βλέπω και βοηθάει στο απρόβλεπτο. Όλες οι εταιρείες πάνε προς τα εκεί. Φαντάζομαι υπάρχει πολύ "τεχνολογία" (και) στο θέμα "μπαταρία " στα ράφια τους που θα δίνεται στην αγορά σιγά σιγά, για να φαίνεται ότι κάτι εξελίσσεται. Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Getapen Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Μεγάλη μπαταρία.. Το θέμα είναι να βγάζει την ημέρα.. Όση ώρα και να κάνει να φορτισει πηγαίνοντας για ύπνο είναι βολικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Εδιωξα το xiaomi redmi note 2 γιατι ειχε αθλια μπαταρια. Τι να τα κανεις τα καλα specs αμα επρεπε να εχεις χαμηλη φωτεινοτητα, να ριχνεις την συχνοτητα στους πυρηνες και αλλες μοντες και παρολα αυτα μολις επαιζες κανα παχνιδι επρεπε ναχεις τον φορτιστη διπλα σου για να βγαλεις την μερα? Πηρα λοιπον ενα τηλεφ. με 6αρα, που επειδη το σκαλιζω συνεχεια το φορτιζω καθε δυο τρεις μερες με ολα ανοιχτα και εχω 8-10 ωρες SOT με fhd οθονη, και βρηκα την υγεια μου. Και επειδη υποστηριζει quick charge, φορτιζει σε 2,5 ωρες αλλα δεν την πολυχρησιμοποιω και εχω εναν νορμαλ φορτιστη την νυχτα. Αρα ψηφιζω μεγαλη μπαταρια και ας ειναι πιο βαρυ το τηλεφ. :) Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VASKIR Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Συσκευή με πάχος 7 -8 mm το οποίο ανάλογα με τις διαστάσεις μεταφράζεται σε 2800-3500mah και γρήγορη φόρτιση νομίζω πως καλύπτει το 90% των αναγκών των χρηστών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiross4 Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 μεγαλυτερη μπαταρια ψηφιζω και γω...μας εκαψε το remi note 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Γρήγορη φόρτιση θέλω..Δεν θέλω κινητό με αποσπωμενη Ούτε δεύτερη μπαταρία..και για της δύσκολες ώρες το power bank της oppo που στα δικα της κινητά πάει απο το 0 στο 75% σε 15 λεπτακια,όπως και οι νέοι φορτιστές.οπότε μια χαρά είσαι με τα 3000ma Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Αν υπάρχει δυνατότητα και για τα δύο μαζί είναι το τέλειο! Γενικά προτιμώ την μεγάλη μπαταρία πάντως σε σχέση με τον μικρό χρόνο φόρτισης. Ένα powerbank πάντα σε ετοιμότητα επίσης και είμαστε κομπλέ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Εδιωξα το xiaomi redmi note 2 γιατι ειχε αθλια μπαταρια. Τι να τα κανεις τα καλα specs αμα επρεπε να εχεις χαμηλη φωτεινοτητα, να ριχνεις την συχνοτητα στους πυρηνες και αλλες μοντες και παρολα αυτα μολις επαιζες κανα παχνιδι επρεπε ναχεις τον φορτιστη διπλα σου για να βγαλεις την μερα? Πηρα λοιπον ενα τηλεφ. με 6αρα, που επειδη το σκαλιζω συνεχεια το φορτιζω καθε δυο τρεις μερες με ολα ανοιχτα και εχω 8-10 ωρες SOT με fhd οθονη, και βρηκα την υγεια μου. Και επειδη υποστηριζει quick charge, φορτιζει σε 2,5 ωρες αλλα δεν την πολυχρησιμοποιω και εχω εναν νορμαλ φορτιστη την νυχτα. Αρα ψηφιζω μεγαλη μπαταρια και ας ειναι πιο βαρυ το τηλεφ. :) και πιο τηλέφωνο είναι αυτό? ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν μπορώ να καταλάβω τα εξής: α) Γιατί ενώ ΟΛΟΙ θέλουν μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας, οι κατασκευαστές κάνουν τα δικά τους.... Ή παίρνουν "ληγμένα", ή (τελικά) κανείς δεν έχει σαν κριτήριο αγοράς τη διάρκεια μπαταρίας. Μήπως και εμείς που "φωνάζουμε", όταν τελικά αγοράζουμε δε μας νοιάζει η διάρκεια μπαταρίας αλλα τα GHz του επεξεργαστή και το design ? β) Γιατί όλοι σας είστε ευχαριστημένοι, αν σας κρατάει MONO μια ολόκληρη μέρα? Εμένα πολύ μου άρεσε που τα Sony-Ericssson που είχα, κράταγαν μια βδομάδα. Θα μου πείτε, άλλη χρήση, άλλη οθόνη.... κλπ. Με συγχωρείτε, αλλά χέσ^$*^$*, να κόψουν τον ....... τους να φτιάξουν μπαταρία που να διαρκεί μια βδομάδα. Αυτοί με οδήγησαν να χρησιμοποιώ αρκετά τη συσκευή, αυτοί να λύσουν το πρόβλημα. Έχουν ξεφτιλίσει το θέμα με τα specs, με την ανάλυση οθονών, με το μικρό πάχος. Θα τους πέσει ο εγωϊσμός να ασχοληθούνε και με τη διάρκεια μπαταρίας? ΔΕ ΘΕΛΩ να έχω μαζί μου, ούτε 2 μπαταρία, ούτε φορτιστή, ούτε power bank. Για το αυτοκίνητό μου, δεν έχω ούτε έξτρα κανίστρες με βενζίνη στο χώρο αποσκευών ούτε 2ο ντεπόζιτο βενζίνης, ούτε κουβαλάω με τον κοτσαδόρι βενζινάδικο. ΈΛΕΟΣ πια.... να φτιάξουν τη διάρκεια της μπαταρίας. Ας βελτιστοποιήσουν το software, ας κάνουν έρευνα, δικό τους πρόβλημα... ΟΥΦ..... τα είπα και ηρέμησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 (edited) Αυτά με τα παλιά τηλέφωνα που κράταγαν μια βδομάδα ειναι μύθος. Έτσι πίστευα και γω μέχρι που έβαλα πακέτο data το 2007 στο K750i μου στο στρατό, και τελείωνε η μπαταρία σε μια 1,5 μέρα λειτουργώντας opera και ebuddy μόνο, δίχως παιχνίδια Sent from my iPhone using Tapatalk Edited June 4, 2016 by dgeorge4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Μικρή μπαταρία, αλλά με γρήγορη φόρτιση. Το θεωρώ πιο σημαντικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipfi Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Πλέον γρήγορη φόρτιση έχουν όλα. Οπότε ας αρχίσουμε να μεγαλώνουν και οι μπαταρίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 και πιο τηλέφωνο είναι αυτό? ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν μπορώ να καταλάβω τα εξής: α) Γιατί ενώ ΟΛΟΙ θέλουν μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας, οι κατασκευαστές κάνουν τα δικά τους.... Ή παίρνουν "ληγμένα", ή (τελικά) κανείς δεν έχει σαν κριτήριο αγοράς τη διάρκεια μπαταρίας. Μήπως και εμείς που "φωνάζουμε", όταν τελικά αγοράζουμε δε μας νοιάζει η διάρκεια μπαταρίας αλλα τα GHz του επεξεργαστή και το design ? β) Γιατί όλοι σας είστε ευχαριστημένοι, αν σας κρατάει MONO μια ολόκληρη μέρα? Εμένα πολύ μου άρεσε που τα Sony-Ericssson που είχα, κράταγαν μια βδομάδα. Θα μου πείτε, άλλη χρήση, άλλη οθόνη.... κλπ. Με συγχωρείτε, αλλά χέσ^$*^$*, να κόψουν τον ....... τους να φτιάξουν μπαταρία που να διαρκεί μια βδομάδα. Αυτοί με οδήγησαν να χρησιμοποιώ αρκετά τη συσκευή, αυτοί να λύσουν το πρόβλημα. Έχουν ξεφτιλίσει το θέμα με τα specs, με την ανάλυση οθονών, με το μικρό πάχος. Θα τους πέσει ο εγωϊσμός να ασχοληθούνε και με τη διάρκεια μπαταρίας? ΔΕ ΘΕΛΩ να έχω μαζί μου, ούτε 2 μπαταρία, ούτε φορτιστή, ούτε power bank. Για το αυτοκίνητό μου, δεν έχω ούτε έξτρα κανίστρες με βενζίνη στο χώρο αποσκευών ούτε 2ο ντεπόζιτο βενζίνης, ούτε κουβαλάω με τον κοτσαδόρι βενζινάδικο. ΈΛΕΟΣ πια.... να φτιάξουν τη διάρκεια της μπαταρίας. Ας βελτιστοποιήσουν το software, ας κάνουν έρευνα, δικό τους πρόβλημα... ΟΥΦ..... τα είπα και ηρέμησα. Γραφω ποιο τηλεφ. εχω, στην υπογραφη μου. Δεν θελω να θεωρηθει διαφημιση ουτε ειμαι κολλημενος με καποια μαρκα. Απλως επειδη πιστευω οτι ολα τα συγχρονα τηλεφ. πλεον εχουν "καλα" και "δυνατα" specs, κοιταζω την μπαταρια και λιγοτερο το μαρκετινκ. Επισης να πω οτι εχουν και καλες τιμες και η επιλογη ειναι πιο δυσκολη :) Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aspanos69 Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Δε φτάνει που τώρα πια κανονικό μέγεθος οθόνης θεωρείται αυτό με 5,5" τους τελευταίου 5-6 μήνες αρχίζουν όλα να χοντρένουν στο πάχος και κανένας να λέει τίποτα για κινητά που φτάνουν τα 10mm (βλέπε ΗΤC 10). Εγώ προσωπικά δεν αγοράζω κινητό πάνω από 5" και 8mm πάχος δεν παει να κρατάει η μπαταρία και 5 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baskon Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Και τα δυο θα έλεγα, μιας και το ενα δεν αποκλειει το άλλο, αλλά αν ηταν να διαλέξω..Μεγαλύτερη μπαταρία ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Δε φτάνει που τώρα πια κανονικό μέγεθος οθόνης θεωρείται αυτό με 5,5" τους τελευταίου 5-6 μήνες αρχίζουν όλα να χοντρένουν στο πάχος και κανένας να λέει τίποτα για κινητά που φτάνουν τα 10mm (βλέπε ΗΤC 10). Εγώ προσωπικά δεν αγοράζω κινητό πάνω από 5" και 8mm πάχος δεν παει να κρατάει η μπαταρία και 5 μέρες. Εμενα δεν με πειραζει να ειναι 30-40 gr πιο βαρυ και 1 χιλ. πιο παχυ. Να δουλευει σωστα με ενδιαφερει και να μην ψαχνω πριζα Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAGAKOS-E Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 μεγάλη μπαταρία με γρήγορη φόρτιση...εγώ προσωπικά έχω το cubot H1...5200mah....απλά καταπληκτικό!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts