pank Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Εμφανίστηκε bootloop με hard reset επανήλθε. Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monolithic Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Ένα 512 της συζύγου και ένα 602 δικό μου, απροβλημάτιστα so far... Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strange_thomas Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 (edited) Αλλαγη ψήφου και απο εμενα. Το επαθε το σαββατο. Σημερα το πηγα procordia και απ οτι ειδα ηταν και αλλοι με το ιδιο προβλημα εκει. 507 παρτίδα και ως τώρα απροβλημάτιστο. Οκ ξενέρωσα λιγο αλλα δεν με χάλασε τοσο ωστε να πω οτι φοβάμαι μην ξαναγινει. Αν γίνει εγινε, στην LG το ξέρουν και το αναγνωρίζουν το πρόβλημα γιατι μίλησα πρώτα τηλεφωνικα μαζί τους. Στην procordia επίσης μου είπαν οτι απο τη στιγμή που εχουν ανταλλακτικό θα κανει 3 ημέρες το πολυ. Αυριο παραλαμβάνουν. Edited June 20, 2016 by strange_thomas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_4 Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 508 παρτιδα χωρις κανενα προβλημα...για την ωρα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d_nikolaos Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 Το δικό μου, αγορασμένο τον Σεπτέμβριο, την έπαθε τον Φεβρουάριο και πήγε στο service για αλλαγή πλακέτας. Την ξανα έπαθα τον Απρίλιο όταν πήγα να συνδεθώ σε WiFi αλλά έστρωσε με hard reset και δημιουργία σαν καινούρια συσκευή. Του αδερφού μου, αγορασμένο τέλος Αυγούστου πήγε 2 φορές για αλλαγή πλακέτας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitcap Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Απ' ότι κατάλαβα, χονδρικά το 40% έχει πέσει σε bootloop. Καλά πάμε! Παράθεση pitcap! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Απ' ότι κατάλαβα, χονδρικά το 40% έχει πέσει σε bootloop. Καλά πάμε! θα μπορουσε και καλυτερα... παιζεται και λιγακι... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testarossa Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 No prob. 511 dual sim still lollipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggmanos Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 No prob. 511 dual sim still lollipop Οσο είσαι σε lollipop δεν έχεις φόβο. Η ΜΜ τα ζορίζει και όσα δεν έχουν αντοχές κρασάρουν :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 μιας και εκλεισε ο μηνας και με 3-4 αλλγες ψηφου απο τι βλεπουμε μιλαμε για 100 που δεν το επαθαν ακομα και 40 που το επαθαν!!δηλαδη κοντα στο 69% αυτο το ποσοστο μαγκιες ειναι ΤΡΑΓΙΚΟΟΟΟΟΟ!!!!με τις υγειες μας!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobilePerson Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Τα αποτελέσματα ήταν κατά κάποιο τρόπο αναμενόμενα. Κρίμα που δεν πρόλαβα να ψηφίσω. Οι περιπτώσεις boot loop είναι ελάχιστες εάν αναλογιστούμε και αυτους που δεν ασχολούνται με νέο θέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Υπολογίστε μια ακόμα αλλαγή ψήφου είχα ψηφίσει για συγγενικό πρόσωπο το έχει 4 μήνες περίπου και εχτές άρχισε τα μαγικά bootloop στα καλά καθούμενα....Οπότε φεύγει με εγγύηση αύριο. :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemaki Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Οσοι γραφετε στα τελευταια πιο φρεσκα μυνηματα οτι επεσαν τα κινητα σας ή γνωστων σας σε bootloop και πηγαν προς σερβις μερια, δοκιμασατε να κανετε hard reset και δεν επανηλθαν, ή κατευθειαν με το bootloop πηγαν για σερβις. ? Καλο ειναι να υπαρχει μια διευκρινηση επ'αυτου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 4, 2016 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Υπολογίστε μια ακόμα αλλαγή ψήφου είχα ψηφίσει για συγγενικό πρόσωπο το έχει 4 μήνες περίπου και εχτές άρχισε τα μαγικά bootloop στα καλά καθούμενα....Οπότε φεύγει με εγγύηση αύριο. :mad: Είναι αρκετά άτομα που θα άλλαζαν την ψήφο τους από τότε που ξεκίνησε η ψηφοφορία και αυτό κάνει τα αποτελέσματα ακόμα χειρότερα. Δεν έχει σημασία όμως, ο κόσμος διαβάζει και έχει πάρει μια εικόνα για το τι γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Οσοι γραφετε στα τελευταια πιο φρεσκα μυνηματα οτι επεσαν τα κινητα σας ή γνωστων σας σε bootloop και πηγαν προς σερβις μερια, δοκιμασατε να κανετε hard reset και δεν επανηλθαν, ή κατευθειαν με το bootloop πηγαν για σερβις. ? Καλο ειναι να υπαρχει μια διευκρινηση επ'αυτου. Ναι το δοκίμασα εγώ ο ίδιος άλλα πάλι τίποτα.Το θεωρώ πλέον αυτονόητο ότι θα δοκιμάσεις το hard reset πριν το στείλεις με εγγύηση και για αυτό δεν το έγραψα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
food_1 Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Ναι σημερα bootloop σειρα 506 δεν ανοιγε με hard reset.αντικατάσταση πλακέτας με 607. Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAN Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Εμφανιστηκε μετα απο 1 χρονο......επανηλθε με αλλαγη πλακετας και χασιμο ολων των αρχειων,επαφων κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeHtz Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 εμφανίστηκε μετά από 7 μήνες παρτίδα 507 Sent from my LG-H815 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsarli Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Εμφανίστηκε σε παρτίδα 505 στον ενάμιση χρόνο...με ξεκλειδωτο bootloader... ακόμα έτσι κάθεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Εμφανίστηκε σε παρτίδα 505 στον ενάμιση χρόνο...με ξεκλειδωτο bootloader... ακόμα έτσι κάθεται. Δεν γίνεται αυτό που λες γιατί 1,5 χρόνος δεν έχει περάσει ούτε από τότε που πρωτοκυκλοφόρησε στην αγορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsarli Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Δεν γίνεται αυτό που λες γιατί 1,5 χρόνος δεν έχει περάσει ούτε από τότε που πρωτοκυκλοφόρησε στην αγορά. Έχεις δίκαιο.Τελη Ιουλίου του '15.Ενας χρόνος ακριβώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinmara Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Παρτίδα 602. Δεν έχω πρόβλημα. Sent from my LG-H815 using Tapatalk Παράθεση LG G3 D855 32GB Titanium Black Marshmallow 6.0 v30c, παρτίδα 501 LG G4 H815 32GB Grey Marshmallow 6.0 v20g, παρτίδα 603 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gustom2008 Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 σημερα το παρουσιασε σε μενα.παρτιδα 509. 9,5 μηνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gup_ Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Σημερα ηταν η σειρα μου δυστυχως.. χωρις ιδιαιτερη πιεση επειδη ειμαι διακοπες δεν του αρεσε η εναλλαγη δικτυων wifi υποθετω.. Ευτυχως εχω και το εταιρικο για να κανω την δουλεια μου ωσπου να παει για επισκευη..Κριμα παντως γιατι ειναι φοβερο κινητο.. Ειμαι 99% σιγουρος οτι προκειτε να το παθουν ολες οι συσκευες. Θεωρω οτι ειναι θεμα χρονου και μονο. Μακαρι να βρεθει λυση και συντομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Καταραμένο WiFi... Κρίμα.... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts