Jump to content

d_nikolaos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    83
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by d_nikolaos

  1. Η αναβάθμιση δεν με ενδιαφέρει και τόσο, κάποια στιγμή θα έρθει και στο P20 pro. Με την κάμερα πως είναι; Η μπαταρία για μένα είναι αρκετά σημαντικός παράγοντας.
  2. Καλησπέρα παιδιά. Είμαι σε αναζήτηση κινητού το τελευταίο διάστημα γιατί δεν την παλεύω άλλο με το G4 που έχω τα τελευταία 4 χρόνια (αν θυμάμαι καλά). Εξαιρετικό κινητό από πλευράς specs αλλά πλέον έχει γίνει μη λειτουργικό. Πολύ καθυστέρηση στο οτιδήποτε και η μπαταρία του τελειώνει στο άψε σβήσε. Είμαι ανάμεσα στο P20 pro και το P30. Είχα βάλει στο μικροσκόπιο και το Mate 20 pro αλλά μετά από όλα αυτά που διάβασα για την οθόνη του, μακρυά... Δεν θέλω να έχω πάλι πάρε δώσε με τα service (3 bootloop στο G4). Μικροδιαφορές βλέπω μεταξύ των δύο που προανέφερα και για να πω την αλήθεια κλείνω προς το P20 pro. Εσείς τι λέτε;
  3. Εμένα μου βγάζει σφάλμα και δεν περνάει η έκδοση
  4. Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!
  5. To honor 7 lite τι λέει σαν κινητό; Γιατί το έβγαλε προσφορά το Plaisio σε τιμή skroutz.
  6. Το P8 έχει μικρή μπαταρία και έχει συνηθίσει να φορτίζει το κινητό το πολύ 2 φορές την εβδομάδα. Μάλλον για J5 πάμε και θα ψάξω μπας και βρω καμιά καλή τιμή.
  7. Και αυτό όμως το λιγότερο κοντά στα 170€ βγαίνει
  8. Οκ, γιατί διάβασα διάφορα σχόλια στο skroutz ότι δεν είχαν ελληνικά
  9. Με Ελληνικά και εγγύηση τι παίζει για τα Xiaomi;
  10. Ποτέ δεν ξέρεις πως μπορεί να του την γυρίσει!
  11. Δεν είναι λίγο μικρή η μπαταρία και αδύναμος ο επεξεργαστής;
  12. Το turbo-x που έχει τώρα με λίγο browsing την μέρα του βγάζει 2 μέρες, αλλιώς μόνο με κλείσεις περίπου 4 με 5.
  13. Καλησπέρα σας, Θα ήθελα την γνώμη σας για κινητό μέχρι περίπου 150€, δι-καρτο, με μεγάλη αυτονομία. Επίσης να έχει όσο το δυνατό μεγαλύτερα γράμματα στις 5 ίντσες γιατί θα είναι για τον πατέρα μου. Τώρα έχει ένα turbo-x A2 του οποίου η οθόνη και το touch είναι επιεικώς απαράδεκτα και πριν το Lenovo P1m του οποίου του έσπασε η οθόνη. Μέχρι στιγμής έχω δει το redmi 4 και το meizu M3s. Η αγορά θα γίνει από skroutzομάγαζο εκτός και αν υπάρχει κάτι που να συμφέρει περισσότερο η αγορά του από φυσικό κατάστημα της Θεσσαλονίκης.
  14. Το δικό μου, αγορασμένο τον Σεπτέμβριο, την έπαθε τον Φεβρουάριο και πήγε στο service για αλλαγή πλακέτας. Την ξανα έπαθα τον Απρίλιο όταν πήγα να συνδεθώ σε WiFi αλλά έστρωσε με hard reset και δημιουργία σαν καινούρια συσκευή. Του αδερφού μου, αγορασμένο τέλος Αυγούστου πήγε 2 φορές για αλλαγή πλακέτας.
  15. Και εμένα μου παρουσιάζει ξανά πρόβλημα και στα δύο κινητά που έχω, έπειτα από αλλαγή πλακέτας με 602...Στο ένα έκανα factory reset και επαναφορά από την google και μετά από 3-4 μέρες μου ξανα έκανε το ιδιο. Οπότε το έκανα factory reset αλλά σαν νέα συσκευή και καμιά 10αριά μέρες τώρα είναι οκ. Στο δεύτερο έκανα factory reset και επαναφορά από την google και μου κόλλησε πάνω στην επαναφορά. Τι κάνω; Τα στέλνω και τ δύο ξανα για επισκευή;
  16. Καλησπέρα. Και εγώ παρέλαβα και τα δύο κινητά που είχα στείλει με το ίδιο ακριβώς θέμα. Το ένα μου ήρθε στης 17/02 με παρτίδα 602 από Ελβετία και το άλλο μου ήρθε με παρτίδα 602 από Γερμανία. Και τα δύο, είχαν περασμένη την V20d-EUR. Αρχικά και τα δύο ήταν με Ελληνική παρτίδα. Θα έχω κάποιο θέμα αν χρειαστεί μελλοντική επισκευή;
  17. Ένα του αδερφού μου και ένα δικό μου. Το ένα παρτίδα 506 και το άλλο 507.
  18. Αυτό λέω να κάνω και με τα 2 G4 που έστειλα για επισκευή!
  19. Ναι. Και εγώ αυτό νομίζω.
  20. Ενημέρωση από procordia πριν από λίγο. Δεν υπάρχει διαθεσιμότητα σε πλακέτες για αλλαγή οπότε μου προτείνουν 3 πράγματα: 1. Να περιμένω πότε θα υπάρξει διαθεσιμότητα 2. Να μου δώσουν καινούριο κινητό το LG G4 σε λευκό χρώμα 3. Να μου δώσουν καινούριο κινητό το LG Nexus 5X. Επέλεξα την πρώτη επιλογή καθώς το άσπρο δεν μου αρέσει και το 5Χ είναι σαφώς χειρότερο κινητό από αυτό που ήδη έχω. Υπάρχει τρόπος να πιέσω για πιο γρήγορη επισκευή από το "αόριστο" "όταν υπάρξει διαθεσιμότητα"; Καθώς το πρόβλημα το γνώριζαν και θα έπρεπε να είναι έτοιμοι.
×
×
  • Create New...