tasosguru Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Καλησπέρα! Ποιο προφίλ εξοικονόμησης ενεργειας να επιλεξω; Επηρεάζει την ταχύτητα του κινητού; http://imgur.com/a/qTX2W performance BURNOUT, ΑΠΟΔΟΣΗ balance FUSION ή HAKWPEPPER, ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ battery HANA BATTERY, ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ διαλεγεις τι θελεις και παιρνεις επανεκινηση μολις το βαλεις και περιπου 3 κυκλοι φορτισματος Παράθεση IPHONE 11 PRO MAX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreaspj Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 (edited) Μολις παρελαβα. Ειχα Indian 19S. Περασα MIUI by Crisbal. Δεν εχω λογια!!!! :rolleyes::D:rolleyes::D Τροποποιηση: Αρχισαν τα οργανα. Το Fingerprint δεν παιζει. Τι κανω; :( Edited May 18, 2017 by andreaspj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagos22 Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Μολις παρελαβα. Ειχα Indian 19S. Περασα MIUI by Crisbal. Δεν εχω λογια!!!! :rolleyes::D:rolleyes::D απο που το πηρες και ποσες μέρες έκανε; x829; το fp δουλευει σωστα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreaspj Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Αρχισαν τα οργανα. Το Fingerprint δεν παιζει. Τι κανω; :( απο που το πηρες και ποσες μέρες έκανε; x829; το fp δουλευει σωστα; Χ820 απο banggood.com. Πηρε γυρω στις 20 μερες συνολο. Οπως βλεπεις fp εχει θεματακι. Καποιος ας μας σωσει!!:cry::cry::cry::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hunters1977 Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Χ820 απο banggood.com. Πηρε γυρω στις 20 μερες συνολο. Οπως βλεπεις fp εχει θεματακι. Καποιος ας μας σωσει!!:cry::cry::cry::cry: Με την 19s δούλευε; backup κράτησες; Παράθεση CN 5.9.419D developer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreaspj Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Με την 19s δούλευε; backup κράτησες; Δεν τη δοκιμασα καν και δεν κρατησα Backup :X:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Δεν τη δοκιμασα καν και δεν κρατησα Backup :X:cry: Και εγώ αυτή την απορία έχω, με ένα καλό calibration και την official μαμα ρομ να εξακολλουθεί να έχει πρόβλημα άραγε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreaspj Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Και εγώ αυτή την απορία έχω, με ένα καλό calibration και την official μαμα ρομ να εξακολλουθεί να έχει πρόβλημα άραγε; Κατα το πρωτο boot της MIUI δουλευε αλλα δεν ολοκληρωνοταν ποτε η διαδικασια να προσθεσω fingerprint. Περασα μετα το fix και το update με τη σειρα που αναγραφονται στις οδηγιες και εκτοτε δεν αποκρινεται ο FP Sensor καθολου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_xp_pro Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Γιατί δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω δεδομένα με την SIM 1 και να μιλάω στο τηλέφωνο με την SIM 2 ταυτόχρονα; Γιατί είναι dual stand by και όχι dual active. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maglin Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Μολις παρελαβα. Ειχα Indian 19S. Περασα MIUI by Crisbal. Δεν εχω λογια!!!! :rolleyes::D:rolleyes::D Τροποποιηση: Αρχισαν τα οργανα. Το Fingerprint δεν παιζει. Τι κανω; :( Τελικα ολοι στο ιδιο τσουβαλι ήμασταν! Παρελαβα κι εγω! Φοβερο το κινητο! Fingerprint στην μαμα ROM μια χαρα μεχρι στιγμης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
svsm_l2 Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Παρέλαβα και εγώ. Προς το παρών το αποτύπωμα δεν δουλεύει (5.8.019s). Κάποια λύση; Παίζει να είναι πρόβλημα της συσκευής, γιατί όπως είπε ο φίλος παραπάνω σε αυτόν δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 3-4 προσπάθειες να περάσω το EUI stock launcher στην tele αλλά όλες άκαρπες . η οθόνη παγωμένη στο πορτοκαλί Ah telegram group. Ακολούθησα φυσικά πιστά τις οδηγίες έτσι; Παράθεση Honor 200 12-512GB Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xx4m0uR4sS Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Γιατί είναι dual stand by και όχι dual active. Μπορώ δηλαδή να χρησιμοποιώ δεδομένα και να μιλάω στο τηλέφωνο ταυτόχρονα από μια SIM ? Παράθεση THL T6 AMOI A928W Meizu MX4 Pro Leeco Le Max 2 x829 | Resurrection Remix 7.1.2 1606 iPhone 7 Plus | iOS 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 3-4 προσπάθειες να περάσω το EUI stock launcher στην tele αλλά όλες άκαρπες . η οθόνη παγωμένη στο πορτοκαλί Ah telegram group. Ακολούθησα φυσικά πιστά τις οδηγίες έτσι; Κάτι δεν έκανες σωστά σίγουρα. Είδες τις οδηγίες με Root file manager? Προσπάθησες απο TWRP? Βάλε κατάληξη στον NOVA από twrp Xxx και σώσε. Βγες TWRP αρχική και φλάσαρε το ζιπ που έχω κατευθείαν. Reboot to system. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Μπορώ δηλαδή να χρησιμοποιώ δεδομένα και να μιλάω στο τηλέφωνο ταυτόχρονα από μια SIM ? Ναι σε μια αλλά εννοείται ότι θα έχεις 3g για να μιλάς κι όλας.. ;) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Κατα το πρωτο boot της MIUI δουλευε αλλα δεν ολοκληρωνοταν ποτε η διαδικασια να προσθεσω fingerprint. Περασα μετα το fix και το update με τη σειρα που αναγραφονται στις οδηγιες και εκτοτε δεν αποκρινεται ο FP Sensor καθολου. Δεν ολοκληρώνει την εργασία στην miui πατάς έξοδο και έχει μπει. Δεν έχει σχέση το Fix & Update καμία με τον σενσορα του Fingerprint. ;) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Δεν τη δοκιμασα καν και δεν κρατησα Backup :X:cry: Βάλε πάλι την 19s που φόραγε από την αρχική σελίδα στις επίσημες ρομ και δοκίμασε. Έπρεπε να έχεις BACKUP όμως... Μεγάλο σφάλμα.. Κάτι αν γίνει να το στείλεις πίσω.. :( Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Γιατι με αλλη Ρομ θα εχουμε ντραβαλα σε περιπτωση που το στείλουμε πισω??? Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maglin Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Μπορω να παρω εγω back up (αν δω πως γινεται) που δεν την εχω αλλαξει ακομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreaspj Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Μπορω να παρω εγω back up (αν δω πως γινεται) που δεν την εχω αλλαξει ακομα. Για να παρεις backup χρειαζεσαι το TWRP Λογικα:worry: Δεν ολοκληρώνει την εργασία στην miui πατάς έξοδο και έχει μπει. Δεν έχει σχέση το Fix & Update καμία με τον σενσορα του Fingerprint. ;) Η μονη φορα που μου λειτουργησε ειναι μετα το πρωτο boot κατα τη διαρκεια του Installation Wizard. Εκτοτε δεν λειτουργησε ποτε ξανα... :( Βάλε πάλι την 19s που φόραγε από την αρχική σελίδα στις επίσημες ρομ και δοκίμασε. Έπρεπε να έχεις BACKUP όμως... Μεγάλο σφάλμα.. Κάτι αν γίνει να το στείλεις πίσω.. :( Αχχχ θα το κανω κι αυτο τωρα πριν περασω αλλα πραγματα. Αν παιζει με τη 19s και οχι με τη MIUI υπαρχει σωτηρια για τη MIUI η μπα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Τελικα ολοι στο ιδιο τσουβαλι ήμασταν! Παρελαβα κι εγω! Φοβερο το κινητο! Fingerprint στην μαμα ROM μια χαρα μεχρι στιγμης. Μην του κάνεις reset ούτε για πλάκα...σε μένα με reset κι από την εργοστασιακή ρομ κι όλας έπαψε να δουλεύει, τώρα δεν αποκρίνεται καθόλου... ...είχα στείλει μήνυμα στο Banggood, μου απάντησαν προσφέροντας "free repair"...τους υπόδειξα ότι στους όρους της εγγύησης για τα κινητά λένε πως εντός ενός μηνός προσφέρουν Refund ή Resend, σύμφωνα με τις προτιμήσεις του χρήστη, να δω τί θα μου απαντήσουν... Τόσο προβληματικό που είναι το FΡ, όμως δεν έχω και πολλές ελπίδες να παραλάβω λειτουργικό...μάλλον θα ζητήσω ένα καλό partial refund, αν είναι να το κρατήσω...ή θα το επιστρέψω για πλήρη επιστροφή χρημάτων, αν είναι να πάω στο Χ820 με την Β20...αλλά η διαφορά είναι μεγάλη ρε ****το, 40€ δεν είναι λίγα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vstromidis_0 Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Για partial refund απο Banggood για το fp να υπολογίζεται γυρω στο 50αρικο οτι θα παρετε πισω, τοσα πηρα εγω. Απλα θελουν βιντεακι οτι δεν παίζει Στάλθηκε από το Le X829 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Για partial refund απο Banggood για το fp να υπολογίζεται γυρω στο 50αρικο οτι θα παρετε πισω, τοσα πηρα εγω. Απλα θελουν βιντεακι οτι δεν παίζει Στάλθηκε από το Le X829 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τους έχω ήδη στείλει, δεν ξεκινώ επικοινωνία για εγγύηση χωρίς αποδείξεις, εννοείται... 50$ σου επέστρεψαν εσένα για το Χ820 6-64 ή για το χ829 4-64; γιατί έχουν και μια διαφορά στην τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vstromidis_0 Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Για το X829 στην αρχη μου ειπα για 35 μετα απο λιγη πίεση καταλήξαμε στα 50.Ανταλλακτικο fp απο Ali στα 7 ευρω. Στάλθηκε από το Le X829 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Αλλαγή με άνοιγμα τηλεφώνου από πίσω καπάκι. Όπως την κάμερα.. https://m.aliexpress.com/s/item/32800084980.html?trace=wwwdetail2mobilesitedetail&productId=32800084980&productSubject=32800084980&shortkey=QbYvmEfI&addresstype=600#autostay Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts