Jump to content

andreaspj

Members
  • Δημοσιεύσεις

    192
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by andreaspj

  1. Αυτό πανω απο MIUI 10 CBG μπαινει dirty η μπα?
  2. Thank you Χρηστο. Έχω βαλει τη MIUI10 σου αυτη τη στιγμη (το κινητο το εχω χαρισει στη μανα μου αλλα εγω της κανω το maintenance haha). Διαβασα υπαρχουν θεματακια με το ποσο fluid ειναι το MIUI11? Θα δοκιμασω εγω το ΣΚ για VoWIFI και θα σας πω.
  3. Hello, ξερει κανεις αν παιζει VoLTE και VoWIFI με την MIUI11 του Χρηστου??? :wacko: :wacko: Ρωταω πριν τη βαλω να δω αν εχει νοημα..
  4. Μην μπερδευεσαι. Τα 5.8ghz ειναι η συχνοτητα που κανει transmit video το drone στο χειριστηριο του. Οχι η συχνοτητα συνδεσης με το WIFI. Για να το συνδεσεις μεσω WIFI με το κινητο σου υποθετω θα υπαρχει καποια εφαρμογη στο Play Store. Αλλιως δεν γινεται αυτο που λες.
  5. Φυσικα :) https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/GCcamMod-6.1.013.apk
  6. Δοκίμασα την GCcamMod-6.1.013.apk του Tolyan απο celsoazevedo και παιζει τελεια και το night mode. Με latest OTA AEX Pie. :D
  7. Την εχω δοκιμασει αυτη οταν την εβγαλε το xda. Δεν παιζει, κρασαρει με τη μια. Μαλλον ειναι μονο για τα pixels.:(
  8. Το night sight καταπληκτικο, ελπιζω να το κανουν port για SD820 συσκευες καποια στιγμη. :rolleyes: Ευχαριστω πολυ Χρηστο για την απαντηση, αναμενουμε λοιπον:)
  9. Καλησπερα παιδια. Μια ερωτηση σχετικα με Pie. Εχω ρωτησει και στο xda αλλα απαντηση δεν βλεπω να δινει κανεις. Ξερει καποιος απο οσους ειστε στα telegram groups, ποτε θα υπαρξει διακοπτης για να κλεινουμε/ανοιγουμε καρτες sim που δεν χρησιμοποιουμε?
  10. Ρε παιδια βλεπω οτι το stock theme του EUI 30s δεν υπαρχει και υπαρχει ενα που λεγεται EMUI theme. Που μπορω να το βρω το stock? Δεν μου αρεσει καθολου το θεμα της 30s... :wacko::wacko::wacko:
  11. Απο οσες Google Camera εχω δοκιμασει, η 1.4 του Tolyan εχει τα καλυτερα αποτελεσματα. :)
  12. Στην AEX Pie Treble, δεν υπηρχαν toggles για να ανοιγω και κλεινω τις SIM καρτες. Και ηταν ενας λογος που την εβγαλα. Σε αυτη εχουμε SIM toggles?:)
  13. Καλημερα παιδια. Εχω x820 6/64 και θελω να δοκιμασω την Pie. Κατα την αποψη σας, ποια Pie ειναι καλυτερη? Επισης τι παιζει με μπαταρια, safetynet, magisk, Widevine, Netflix, frames per second οταν τραβας βιντεο, Google Camera κλπ? Μπορει καποιος να με διαφωτισει γιατι διαβασα τοσες σελιδες του Forum και δεν εβγαλα συμπερασμα για το τι να δοκιμασω. :p :D
  14. Χρηστο, το v8f της MIUI δεν κατεβαινει και το link που ειχες ανεβασει στο XDA απο magentacloud ειναι πλεον expired. Παιζει να μπορεσεις να το ξανανεβασεις? Αν κανουμε τις ρυθμισεις του GUZGUN που εχεις βαλει το link που ειχε postαρει και κανω μετα τα updates, θα πρεπει να τις ξανακανουμε μετα απο καθε OTA? Edit: Εβαλα το brightness fix που ειναι στην ουσια το v8f και μετα εκανα skip το v8g και εβαλα απευθειας το v8h για να βαλω το kryo profile. :)
  15. Το θεμα δεν ειναι ουτε το Post NL ουτε το Belgium Post. Το θεμα ειναι να σταλει με τριγωνικη αποστολη. Προφανως περασαν τελωνειο γιατι φαινοταν οτι ερχονται απο Κινα. Με τριγωνικη αποστολη φαινεται ως αποστολεας καποια διευθυνση στην Ολλανδια, για την PostNL που ξερω. Therefore, δεν περναει και τελωνειο. Φυσικα και δουλευει το Slow Motion. Στην MIUI παντα.
  16. Με Priority Direct Mail στελνεται με τριγωνικη αποστολη μεσω Ολλανδιας με NL Post, δεν φαινεται πουθενα οτι εχει σταλει απο Κινα, για ποιο λογο να περασει τελωνειο? Κι εγω απο Banggood με priority direct mail + insurrance το ειχα παραγγειλει.
  17. Για να ενεργοποιηθει στελνει ενα SMS στην Xiaomi, οποτε υποθετω πως εχεις καρτοκινητο και δεν εχει επαρκες υπολοιπο? Eμενα το mi message εχει ενεργοποιηθει κανονικα.
  18. Χαχαχα δεν με νοιαζει αυτο αλλα για να κανω το επομενο πρεπει να τα κανω ολα right?:lol::lol::lol:
  19. Perfect Hahaha:D Edit: Χρηστο εχει σβηστει το update? Δεν μου το εβγαλε να το κανω, εβγαλε κανονικα μεχρι το C.
  20. Δες αυτη: https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/MGC_5.1.018_v2e_tolyan009_v1.4.apk ;)
  21. Χρηστο, βρηκα ενα zip με Widevine L1 blobs και το φλασαρα στην τελευταια MIUI Nougat τη δικη σου και πλεον υποστηριζει κανονικα το Netflix με downloads κλπ κλπ. Μηπως θα ηθελες να τα κανεις include σε καποιο επομενο update? Εδω ειναι το link: https://mega.nz/#!44oCgR5T!FPE1Wa8yII3pgVnJXSZM-ffDVBI0bo5Dns_HoIOZld8 Οριστε και screenshot απο το DRM Info για του λογου το αληθες :):):)
  22. Δεν τραβαει 60fps ασχετα αν υπαρχει η επιλογη. Τραβηξε ενα βιντεο και ανοιξε το με μια εφαρμογη που σου λεει τα fps και θα δεις τι εννοω.
  23. Χρηστο, στη νεα MIUI το update v6c 10.4.2018 (Microphone fixes for open speaker calls) χαλαει τα handsfree κατα τη διαρκεια κλησης που ως τοτε λειτουργουσε. Δεν υπαρχει δυνατοτητα να το διορθωσουμε αυτο? :wacko::wacko: Edit: Ακυρο, το v7 το ξαναφτιαχνει. Μπραβο ρε Χρηστο. Τι θα καναμε χωρις εσενα?
  24. Χρηστο μεχρι το update που εβγαλες για το Bluetooth (νομιζω ειναι το c) ολα δουλευαν καλα. Μετα εκανα και τα υπολοιπα και παλι εχω το θεμα που στις κλησεις με handsfree δεν με ακουνε ουτε ακουω. Μπορεις να φανταστεις τι φταιει?
×
×
  • Create New...