Asimos_yp Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Καλημέρα κι από μένα αν και σίγουρος πως έχει απαντηθεί έχω μια ερώτηση... Έβαλα εχθές δεύτερη sim για data και παρατήρησα πως είτε δέχομαι, είτε με παίρνω τηλέφωνο διακόπτεται η ροή internet. Είναι φυσιολογικό; Παρατήρησα πως εμφανίζει μια κλεψύδρα πάνω από το σήμα της δεύτερης κάρτας, σα να μπαίνει σε αναμονή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 (edited) Είχα πάρει το κινητό από το Γερμανό. Τον Ιούλιο με την θερμοκρασία στους 44οC φούσκωσε η μπαταρία και το κινητό έσβηνε στο μπαμ... Το πήγα στο σέρβις και μου άλλαξαν όλη την πλακέτα... Το καινούριο δεν έχει το λογότυπο της Cosmote όπως το παλιό.. (καλύτερα).. Ξέρω ότι είναι χαζή ερώτηση αλλά για σιγουριά, αν κάνω το update στην νουγκατ παίζει να εμφανιστεί πάλι; το κάνω κανονικά το update αξίζει; Μετά το update κάνω format (κόλλησα και δεν θύμαμαι τον άλλο όρο); Edited September 1, 2017 by Zaxos7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Είχα πάρει το κινητό από το Γερμανό. Τον Ιούλιο με την θερμοκρασία στους 44οC φούσκωσε η μπαταρία και το κινητό έσβηνε στο μπαμ... Το πήγα στο σέρβις και μου άλλαξαν όλη την πλακέτα... Το καινούριο δεν έχει το λογότυπο της Cosmote όπως το παλιό.. (καλύτερα).. Ξέρω ότι είναι χαζή ερώτηση αλλά για σιγουριά, αν κάνω το update στην νουγκατ παίζει να εμφανιστεί πάλι; το κάνω κανονικά το update αξίζει; Μετά το update κάνω format (κόλλησα και δεν θύμαμαι τον άλλο όρο); Μετα την αναβαθμιση μεσω ΟΤΑ δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα.:) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Quagli Δημ. September 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2017 Γειά σας παιδιά, προσπαθώ να κάνω backup στο twrp (3.0.2-0) αλλά μου βγαίνει ERROR:255. Γνωρίζει κάνεις τι συμβαίνει; Πρέπει να κάνω επανεγκατάσταση το twrp? Επίσης υπάρχει καμία λύση για (ρουταρισμένο κινητό προφανώς VNS-L31) OTG support σε EMUI 4.1.1; Έψαξα στο συγκεκριμένο θέμα, και έλεγε για ένα προγραμματάκι (revolution otg) αλλά δεν λειτούργησε... Δοκίμασα και κάτι αλχημείες που βρήκα στο google, αλλά τζίφος... Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2017 Γειά σας παιδιά, προσπαθώ να κάνω backup στο twrp (3.0.2-0) αλλά μου βγαίνει ERROR:255. Γνωρίζει κάνεις τι συμβαίνει; Πρέπει να κάνω επανεγκατάσταση το twrp? Επίσης υπάρχει καμία λύση για (ρουταρισμένο κινητό προφανώς VNS-L31) OTG support σε EMUI 4.1.1; Έψαξα στο συγκεκριμένο θέμα, και έλεγε για ένα προγραμματάκι (revolution otg) αλλά δεν λειτούργησε... Δοκίμασα και κάτι αλχημείες που βρήκα στο google, αλλά τζίφος... Ευχαριστώ εκ των προτέρων OTG δεν υποστηρίζεται από το κινητό. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dervenagas Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Για όσους έχουν το πρόβλημα με το lag της κάμερας στην nougat ας δοκιμάσουν την παρακάτω διαδικασία. Εγώ το έκανα και είδα σημαντική μείωση στο χρόνο που ανοίγει η κάμερα. Πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις -> Εφαρμογές -> Ρυθμίσεις -> Ειδική πρόσβαση -> Παραβλεψη βελτιστοποιήσεων. Εκεί που λέει Επιτρέπεται επιλέγετε Όλες οι εφαρμογές και στη συνέχεια βρίσκετε την Κάμερα και την Συλλογή και ενεργοποιειτε το Επιτρέπεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros_android Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Για όσους έχουν το πρόβλημα με το lag της κάμερας στην nougat ας δοκιμάσουν την παρακάτω διαδικασία. Εγώ το έκανα και είδα σημαντική μείωση στο χρόνο που ανοίγει η κάμερα. Πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις -> Εφαρμογές -> Ρυθμίσεις -> Ειδική πρόσβαση -> Παραβλεψη βελτιστοποιήσεων. Εκεί που λέει Επιτρέπεται επιλέγετε Όλες οι εφαρμογές και στη συνέχεια βρίσκετε την Κάμερα και την Συλλογή και ενεργοποιειτε το Επιτρέπεται. Ισχύει... εγώ είδα αλλαγή αλλά βέβαια μικρή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 Σε εμενα ξαφνικα δεν ερχονται οι ειδοποιησεις στο βαϊμπερ ολα ειναι τσεκαρισμενα αυτο εγινε μετα απο αναβαθμιση της εφαρμογης αλλα δε το πηρα γρηγορα χαμπαρι παιζει τίποτα άλλο; Οταν ανοιγω την οθόνη ερχονται. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djfotisl7 Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 SOS αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει. Πούλησα το P9 Lite (2GB μονόκαρτο) που είχα σε κάποιον. Φυσικά έκανα factory reset και έσβησα τα πάντα πριν το δώσω. Ο άνθρωπος με το που το πήρε και πέρασε gmail πατάει το εικονίδιο του play store για να μπεί και τον πετάει έξω στην αρχική οθόνη. Μέχρι την τελευταία ώρα που το είχα δούλευε κανονικότατα και γενικά το τηλέφωνο ένα χρόνο που το είχα δε μου έβγαλε ποτέ το παραμικρό πρόβλημα! Μπορεί να βοηθήσει κάποιος? Το έχει αντιμετωπίσει ξανά??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokakav Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 SOS αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει. Πούλησα το P9 Lite (2GB μονόκαρτο) που είχα σε κάποιον. Φυσικά έκανα factory reset και έσβησα τα πάντα πριν το δώσω. Ο άνθρωπος με το που το πήρε και πέρασε gmail πατάει το εικονίδιο του play store για να μπεί και τον πετάει έξω στην αρχική οθόνη. Μέχρι την τελευταία ώρα που το είχα δούλευε κανονικότατα και γενικά το τηλέφωνο ένα χρόνο που το είχα δε μου έβγαλε ποτέ το παραμικρό πρόβλημα! Μπορεί να βοηθήσει κάποιος? Το έχει αντιμετωπίσει ξανά???Να κάνει εκκαθάριση δεδομένων για την εφαρμογή του play store από τις ρυθμίσεις Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozi13 Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 SOS αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει. Πούλησα το P9 Lite (2GB μονόκαρτο) που είχα σε κάποιον. Φυσικά έκανα factory reset και έσβησα τα πάντα πριν το δώσω. Ο άνθρωπος με το που το πήρε και πέρασε gmail πατάει το εικονίδιο του play store για να μπεί και τον πετάει έξω στην αρχική οθόνη. Μέχρι την τελευταία ώρα που το είχα δούλευε κανονικότατα και γενικά το τηλέφωνο ένα χρόνο που το είχα δε μου έβγαλε ποτέ το παραμικρό πρόβλημα! Μπορεί να βοηθήσει κάποιος? Το έχει αντιμετωπίσει ξανά??? Επρεπε πρωτα να κανεις διαγραφή τον λογαριασμό σου στο google και μετα επαναφορά.Μου ειχε τύχει και εμενα οταν το πούλησα και ξαναπερασα απο την αρχη την rom(B160) και εστρωσε.Αλλα εχω την εντύπωση ότι αμα περασεις τα google services παλι θα λυθει το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theodor_1977 Δημ. September 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2017 Καλημερα παιδια.εχει αναφερθει παλι το θεμα αλλα ειναι ευκολο να μου πει καποιος πως μπορω να ξαναπερασω τι nougat γιατι αντιμετωπιζω κατι θεματακια με το κινητο.ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
selemele Δημ. September 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2017 Καλησπέρα κάτοχος πλέον και εγώ του κινητου! 1. Πρώτη βασική ερώτηση γιατι οι 250+ σελίδες θέλουν πολυ χρόνο. Εχω πρόβλημα με τον ήχο κλήσης. Βάζω απο τις "ρυθμίσεις -> ήχος -> ήχος κλήσης τηλεφώνου sim 1" κάποιον ήχο του τηλεφώνου, κάποιες φορές χτυπάει αλλά τις περισσοτερες φορές βγάζει το σκέτο ντρινγκ! Δοκίμασα μεςω του zedge να βάλω άλλο ήχο, τα ίδια! Το ίδιο προβ εχω και στις δυο sim. Το εχει άλλος αυτο το πρόβλημα; Και πως φτιάχνει; 2. Επίσης άλλαξα theme μεσα απο τις εφαρμογές που είχε. Στην οθόνη κλειδώματος δε βγάζει τις ειδοποιήσεις αν και ειναι ενεργοποιημένες απο τις ρυθμίσεις! Κάποια βοήθεια; Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. September 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2017 φιλη μου πηρε το p9 lite απο vodafone.. αυτο η vodafone το δινει μονοκαρτο.. μπορουμε να το κανουμε δικαρτο.??? και πως..?? παλιοτερα ειχα κανει το ιδιο στο p8lite... Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayatEvo9 Δημ. September 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2017 SOS αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει. Πούλησα το P9 Lite (2GB μονόκαρτο) που είχα σε κάποιον. Φυσικά έκανα factory reset και έσβησα τα πάντα πριν το δώσω. Ο άνθρωπος με το που το πήρε και πέρασε gmail πατάει το εικονίδιο του play store για να μπεί και τον πετάει έξω στην αρχική οθόνη. Μέχρι την τελευταία ώρα που το είχα δούλευε κανονικότατα και γενικά το τηλέφωνο ένα χρόνο που το είχα δε μου έβγαλε ποτέ το παραμικρό πρόβλημα! Μπορεί να βοηθήσει κάποιος? Το έχει αντιμετωπίσει ξανά??? Αυτό ήθελα να ρωτήσω κι εγώ εδώ μέσα και για αυτό μπήκα. Φίλη πήρε μετά από παρότρυνση δίκη μου το μοντέλο με τα 3 ram. Όταν πάω να δω στην ενημέρωση λογισμικού εάν υπάρχει αναβάθμιση γράφει ότι δεν υπάρχει ενώ έχει δοθεί από καιρό η 7 και το emui 5. Γιατί πιστεύω ότι αυτός είναι ο λόγος που δεν αποκρίνεται ούτε το play store ούτε το gmail ούτε χειροκίνητα αν προσπαθήσω να βάλω το gmail. Το κινητό είναι αγορασμένο από skroutz και πιστεύω πως δεν έχει περαστεί άλλη rom από την εργοστασιακή. Του έκανα επαναφορά αλλά και πάλι τίποτα ... στοιχειωμένο είναι;; Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 φιλη μου πηρε το p9 lite απο vodafone.. αυτο η vodafone το δινει μονοκαρτο.. μπορουμε να το κανουμε δικαρτο.??? και πως..?? παλιοτερα ειχα κανει το ιδιο στο p8lite... Έχει κανείς διάθεση να βοηθήσει???? Να το κάνω?? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalain Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 Αυτό ήθελα να ρωτήσω κι εγώ εδώ μέσα και για αυτό μπήκα. Φίλη πήρε μετά από παρότρυνση δίκη μου το μοντέλο με τα 3 ram. Όταν πάω να δω στην ενημέρωση λογισμικού εάν υπάρχει αναβάθμιση γράφει ότι δεν υπάρχει ενώ έχει δοθεί από καιρό η 7 και το emui 5. Γιατί πιστεύω ότι αυτός είναι ο λόγος που δεν αποκρίνεται ούτε το play store ούτε το gmail ούτε χειροκίνητα αν προσπαθήσω να βάλω το gmail. Το κινητό είναι αγορασμένο από skroutz και πιστεύω πως δεν έχει περαστεί άλλη rom από την εργοστασιακή. Του έκανα επαναφορά αλλά και πάλι τίποτα ... στοιχειωμένο είναι;; μια "χαζη" ερωτηση..καρτα sim εχεις βαλει ετσι;γιατι χωρις sim δεν θα σου δωσει αναβαθμιση(εγινε στο honor 6x της γυναικας μου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayatEvo9 Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 μια "χαζη" ερωτηση..καρτα sim εχεις βαλει ετσι;γιατι χωρις sim δεν θα σου δωσει αναβαθμιση(εγινε στο honor 6x της γυναικας μου) Εννοείται. Είναι μιας φίλης. Εγώ έχω mate 9 και δεν είχα ποτέ τέτοιο θέμα. Έψαξα και βρήκα ότι πρέπει να πας στο play store μέσα από τις ρυθμίσεις και μετά στις εφαρμογές και να δώσεις άδεια και δικαιώματα για να μπορέσεις να το κάνεις να δουλέψει. Δεν το έχω πιάσει στα χέρια της φίλης μου για να το δω ακόμη. Αύριο θα το έχω. Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
selemele Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 (edited) Καλησπέρα κάτοχος πλέον και εγώ του κινητου! 1. Πρώτη βασική ερώτηση γιατι οι 250+ σελίδες θέλουν πολυ χρόνο. Εχω πρόβλημα με τον ήχο κλήσης. Βάζω απο τις "ρυθμίσεις -> ήχος -> ήχος κλήσης τηλεφώνου sim 1" κάποιον ήχο του τηλεφώνου, κάποιες φορές χτυπάει αλλά τις περισσοτερες φορές βγάζει το σκέτο ντρινγκ! Δοκίμασα μεςω του zedge να βάλω άλλο ήχο, τα ίδια! Το ίδιο προβ εχω και στις δυο sim. Το εχει άλλος αυτο το πρόβλημα; Και πως φτιάχνει; 2. Επίσης άλλαξα theme μεσα απο τις εφαρμογές που είχε. Στην οθόνη κλειδώματος δε βγάζει τις ειδοποιήσεις αν και ειναι ενεργοποιημένες απο τις ρυθμίσεις! Κάποια βοήθεια; Ευχαριστω Κάποια βοήθεια; Τόσο για τον ήχο όσο και για τις ειδοποιήσεις; Εκτός αν δεν τα έγραψα σωστα και θέλετε να τα διατυπώσω αλλιώς. :p Αααα ξέχασα να πω πως ειναι το "p9 lite 2017" Edited September 11, 2017 by selemele Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t0lias Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 Κάποια βοήθεια; Τόσο για τον ήχο όσο και για τις ειδοποιήσεις; Εκτός αν δεν τα έγραψα σωστα και θέλετε να τα διατυπώσω αλλιώς. :p Αααα ξέχασα να πω πως ειναι το "p9 lite 2017" Αυτο με τον ηχο πρωτη φορα το ακουω...το εχω εναν χρονο το κινητο και δεν ειχα ποτε τετοιο προβλημα, απο την πρωτη στιγμη! Οσο για τις ειδοποιησεις δεν εχω καταλαβει τι θελεις ακριβως...οπως στα iphone πχ που βλεπεις στην οθονη κλειδωματος τις ειδοποιησεις εν συντομια? Παράθεση Xiaomi Mi 13 Pro 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 Πώς θα το κάνω δικαρτο ρε παίδες??? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t0lias Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 Πώς θα το κάνω δικαρτο ρε παίδες??? Αν δεν κανω λαθος ειναι πολυ επιφοβο να το κολλησεις το κινητο μια κ καλη προσπαθωντας να το κανεις δικαρτο...οδηγος υπαρχει αλλα μεγαλο ρισκο Παράθεση Xiaomi Mi 13 Pro 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayatEvo9 Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 Κάποια βοήθεια; Τόσο για τον ήχο όσο και για τις ειδοποιήσεις; Εκτός αν δεν τα έγραψα σωστα και θέλετε να τα διατυπώσω αλλιώς. :p Αααα ξέχασα να πω πως ειναι το "p9 lite 2017" Για τον ήχο κι εγώ πρώτη φορά το ακούω. Για το άλλο που λες , ευθύνεται το κάθε θέμα. Κάποια θέματα που κανείς λήψη από την εφαρμογή "θέματα" δεν έχουν επιλογή να φαίνονται οι ειδοποιήσεις κτλ στην οθόνη κλειδώματος. Αν βάλεις όμως κάποιο από τα θέματα που ήδη έχει το κινητό θα δεις ότι φαίνονται τα πάντα στην οθόνη κλειδώματος. Το έχω παρατηρήσει και στο δικό μου (mate 9) Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 Πώς θα το κάνω δικαρτο ρε παίδες???δεν θα το κάνεις. αν ήξερες δεν θα ρωτούσες. επειδή δεν ξέρεις είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα κάνεις ζημιά και θα μετανιώσεις τα πειράματα. οπότε άσ'το. Sent from my SM-N910C using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 δεν θα το κάνεις. αν ήξερες δεν θα ρωτούσες. επειδή δεν ξέρεις είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα κάνεις ζημιά και θα μετανιώσεις τα πειράματα. οπότε άσ'το. Sent from my SM-N910C using Tapatalk Δώσε τον οδηγό εσυ και το ρίσκο δικό μου....κάναμε αλλά κ αλλά. Σε αυτό θα κολλήσουμε...?? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts