Jump to content

selemele

Members
  • Δημοσιεύσεις

    121
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About selemele

  • Ημ. Γέννησης 19/09/1981

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

selemele's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Τελικά μόνο εγώ ασχολήθηκα με themes? Χαχααχα:D Πάντως άκρη δεν έχω βγάλει ...
  2. Γενικά όσα themes δοκίμασα δεν εμφανίζουν τις ειδοποιήσεις στην αρχική σελίδα. Πρέπει να ξεκλειδωσω, να κλείδωσω και όταν ξεκλειδωσω πάλι τότε εμφανίζονται στη πάνω μπάρα, ΑΛΛΑ ποτέ δε φαίνονται στη σελίδα ξεκλειδωματος!
  3. Καλημέρα, Έχω το p9lite 2017 dual sim. Υπάρχει κάποιο theme να παίζει σωστά με τιςς ειδοποιήσεις με την παρακάτω θήκη;
  4. Τελικά έτσι διορθώθηκε........
  5. Αν έκανα hard reset μηπως διορθώνονται;; Πως κάνω hard reset;;;
  6. Όσον αφορά τον ήχο: Huawei P9 lite 2017 dual Εχω βάλει sim και στις δυο ταυτόχρονα, με full σήμα οποτε δε παίζει κατι τέτοιο! Αλλάζω τον ήχο απο "ρυθμίσεις -> ήχος -> ήχος κλήσης τηλεφώνου SIM 1", και ενώ φαινεται πως εχει κρατήσει τον ήχο, όταν χτυπάει ακούγεται το κλασικό ντρινγκ. Ακριβώς το ίδιο και στη sim 2. Κατέβασα το zedge, όρισα απο εκεί ήχο κλήσης. Παλι τα ίδια! Έβαλα ήχο κλήσης σε μια μονο επαφή μεσα απο τις επαφές. Τα ίδια! Το παράξενο ειναι πως κάποιες φορές εχω ακούσει τον ήχο που εχω ορίσει, αλλά ειναι μια στις εκατό φορές!!!
  7. Κάποια βοήθεια; Τόσο για τον ήχο όσο και για τις ειδοποιήσεις; Εκτός αν δεν τα έγραψα σωστα και θέλετε να τα διατυπώσω αλλιώς. :p Αααα ξέχασα να πω πως ειναι το "p9 lite 2017"
  8. Καλησπέρα κάτοχος πλέον και εγώ του κινητου! 1. Πρώτη βασική ερώτηση γιατι οι 250+ σελίδες θέλουν πολυ χρόνο. Εχω πρόβλημα με τον ήχο κλήσης. Βάζω απο τις "ρυθμίσεις -> ήχος -> ήχος κλήσης τηλεφώνου sim 1" κάποιον ήχο του τηλεφώνου, κάποιες φορές χτυπάει αλλά τις περισσοτερες φορές βγάζει το σκέτο ντρινγκ! Δοκίμασα μεςω του zedge να βάλω άλλο ήχο, τα ίδια! Το ίδιο προβ εχω και στις δυο sim. Το εχει άλλος αυτο το πρόβλημα; Και πως φτιάχνει; 2. Επίσης άλλαξα theme μεσα απο τις εφαρμογές που είχε. Στην οθόνη κλειδώματος δε βγάζει τις ειδοποιήσεις αν και ειναι ενεργοποιημένες απο τις ρυθμίσεις! Κάποια βοήθεια; Ευχαριστω
  9. selemele

    Sony Xperia T

    Καλησπέρα παιδια Όλα καλά με το κινητό, αλλά το πρόβλημα που έχω είναι ότι όταν πάω να το ξεκλειδώσω από το κουμπί βγάζει μια αχνή γκρί οθόνη... Στατιστικά 1 στις 10 φορές... Σε εσάς το κάνει? Το πήγα για service στην ARVATO και μου αντικατέστησαν το κινητό, αλλά και το καινούριο τα ίδια!!! Σε εσάς το κάνει? Κάποια λύση? Ευχαριστώ.
  10. Κάτι ακόμη που νομίζω ότι ξέρω τι είναι, απλά θέλω την επιβεβαίωση σας... Ρυθμίσεις -> Η συσκευή μου -> Διαχείριση Καρτών σιμ -> Μόνιμη ενεργοποίηση διπλής SIM Κάνει εκτροπή από την μια SIM στην άλλη με χρέωση?
  11. xaxAXAxaXaxAXAXaxAxAXA no comments....:p:p:lol::O:O
  12. Καλησπέρα, Και εγώ χρήστης του εν λόγω κινητού εδώ και μια βδομάδα. Η οθόνη όντως φαίνεται για ακριβότερο κινητό. Η μνήμη αν και 768 δε "φαίνεται" να γεμίζει εύκολα, αλλά εγώ έχω και το masterclean οπότε ίσως παίζει και αυτό λόγω (νομίζω...:p) Η μπαταρία απλά θα πω πως είναι samsung... Έχω καεί με το ace Που είχα οπότε μια από τα ίδια... Μιαμιση μέρα κρατάει, με λίγο ζόρισμα βέβαια :) Το πρόβλημα που έχω, είναι πως όταν φορτίζει ανάβει η οθόνη συνέχεια με ένα ουράνιο τόξο!!! σβήνει μόνο όταν πατήσεις το κουπί στα πλάγια για να κλειδώσει... Έχει κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα ή να πάω να παίξω joker???
  13. Καλησπέρα, Από σήμερα το πρωί έχω το εξής πρόβλημα. Δεν μπορώ να ενεργοποιήσω το BlueTooth... Μέχρι χθες το βράδυ έπεζε κανονικά, αλλά από σήμερα ΤΙΠΟΤΑ.... Το πατάω να το ανοίξω αλλά δεν κάνει τίποτα. Καμιά ιδέα?
  14. Επίσης μπορώ να έχω διαφορετικό ήχο σε κάθε κάρτα ή θα πρέπει να το βάλω σε επαφές?
  15. Ευχαριστώ :) Δε θα βαρύνει όμως με κάποιον launcher? 2η απορία. Μέσα σε ~2,5 μέρες (καλό νούμερο για αρχή) τελείωσε η μπαταρία, οπότε το βράδυ το έβαλα να φορτίζει. Σήμερα το πρωι που το εβγαλα από τη ΄μπριζα είχε 91% ... Δεν θα φτάσει ποτέ στο 100%??? EDIT : Επίσης μπορώ να έχω διαφορετικό ήχο σε κάθε κάρτα ή θα πρέπει να το βάλω σε επαφές?
×
×
  • Create New...