Halwei Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 Αλλάζω θέμα και δεν μου εμφανίζονται οι ειδοποιήσεις οταν είναι κλειδωμένη η οθόνη! μπορεί να βοηθήσει κάποιος; ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_gti Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 Το ψάχνω σε λευκό χρώμα από την προσφορά της vodafone αλλά καμία τύχη :( Έχω ρωτήσει 4-5 καταστήματα αλλά τζίφος. https://www.germanos.gr/product/huawei-p9-lite-smartband/20339016/?productId=20339016&fname=skuColor&fvalue=-127982909666472958&commerceItem=&isComingSoon= Στα 179€ με δώρο το smartband. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda22 Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 https://www.germanos.gr/product/huawei-p9-lite-smartband/20339016/?productId=20339016&fname=skuColor&fvalue=-127982909666472958&commerceItem=&isComingSoon= Στα 179€ με δώρο το smartband. Δεν είναι το 2017 μοντέλο όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalain Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 Δεν είναι το 2017 μοντέλο όμως. δεν εισαι στο σωστο νημα ομως..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda22 Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 δεν εισαι στο σωστο νημα ομως..... Συγνώμη τότε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_1982 Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 Και πάλι όμως είναι η έκδοση με τα 2Gb ram. Το παίρνεις από σκρουτζμάγαζο με 3gb ram στα ίδια περίπου χρήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros_android Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Κατέβασε αυτό από το play Huawei Themes Manager εκτός από θέματα κατεβαίνουν και γραμματοσειρές!!! Σε ευχαριστώ πολύ!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_saxo Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Αλλάζω θέμα και δεν μου εμφανίζονται οι ειδοποιήσεις οταν είναι κλειδωμένη η οθόνη! μπορεί να βοηθήσει κάποιος; ευχαριστώ το ιδιο προβλημαείχα και εγω. απ οτι καταλαβα ειναι καποιο bug γτ οποιο θεμα και να βαλω δεν μου δουλευουν ουτε εμενα. οποτε εβαλα μια απλη φωτογραφια απο τη συλλογη μου αλλιως δε γινετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ekotas Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Καλησπέρα, στο messanger lite δεν μου εμφανίζει ένδειξη με αριθμό μηνυμάτων όπως στο viber παλιότερα που αργότερα το διόρθωσαν. Το κάνει και σε εσάς στην 7.0? Ευχαριστώ Στάλθηκε από το SM-P600 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Πίστευε και Μη, Ερέυνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdks Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Λέτε να πάρει το Android O ή είμαι πολύ αισιόδοξος; Παράθεση Knowledge Is Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros_android Δημ. August 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2017 Λέτε να πάρει το Android O ή είμαι πολύ αισιόδοξος; Δεν νομίζω.. εδώ δεν ξέρουν αν θα δώσουν το EMUI 5.1 που έχει ήδη βγει σιγά μην δώσουν το Android O (που απ' ότι διάβασα αργεί ακόμα να βγει). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djfotisl7 Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 Καλησπέρα σε όλους. Γιατί με firmware C900 δεν παίρνω αναβαθμίσεις? Υπάρχει κάποια safe μέθοδος να το αλλάξω σε C432 χωρίς να δημιουργηθεί πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdks Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 Δεν νομίζω.. εδώ δεν ξέρουν αν θα δώσουν το EMUI 5.1 που έχει ήδη βγει σιγά μην δώσουν το Android O (που απ' ότι διάβασα αργεί ακόμα να βγει). Κοίτα το Android O βγαίνει τέλος του μήνα σε Nexus και Pixel συσκευές, καλό κινητό το P9 lite δεν λέω εγώ έχω και το Nokia 3 που είναι σχετικά χάλια σε σχέση με το P9 lite κυρίως η οθόνη δράμα καλά ούτε για Cpu και κάρτα γραφικών ούτε κουβέντα και όμως πήρε update Ιουλίου πρίν μερικές μέρες και μέχρι το τέλος του μήνα παίρνει το 7.1.1 και μέχρι το τέλος του χρόνου και Android O με την εταιρεία να δηλώνει οτι θα πάρει και το update που βγαίνει του χρόνου... Παράθεση Knowledge Is Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozi13 Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 Καλησπέρα σε όλους. Γιατί με firmware C900 δεν παίρνω αναβαθμίσεις? Υπάρχει κάποια safe μέθοδος να το αλλάξω σε C432 χωρίς να δημιουργηθεί πρόβλημα? Το ιδιο θεμα εχω και εγω.Λιγο που το εψαξα ειδα οτι δεν αξίζει να το κανεις.Μιλαμε για ξεκλειδωμα bootloader και αλλα πολλα και με ρισκο να brickαρεις το κινητο.Καλύτερα βαλε τα updates χειροκινητα και θα εισαι ενταξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djfotisl7 Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 Το ιδιο θεμα εχω και εγω.Λιγο που το εψαξα ειδα οτι δεν αξίζει να το κανεις.Μιλαμε για ξεκλειδωμα bootloader και αλλα πολλα και με ρισκο να brickαρεις το κινητο.Καλύτερα βαλε τα updates χειροκινητα και θα εισαι ενταξει. Δεν έχω πρόβλημα να το κάνω χειροκίνητα. Το θέμα είναι ότι για C900 δε βρίσκω αναβάθμιση στο firmware finder. Αν δηλαδή κατεβάσω τη L21C432B381 και την περάσω σε φάκελο dload στην SD και κάνω τη διαδικασία, θα γίνει σωστα το update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros_android Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 Κοίτα το Android O βγαίνει τέλος του μήνα σε Nexus και Pixel συσκευές, καλό κινητό το P9 lite δεν λέω εγώ έχω και το Nokia 3 που είναι σχετικά χάλια σε σχέση με το P9 lite κυρίως η οθόνη δράμα καλά ούτε για Cpu και κάρτα γραφικών ούτε κουβέντα και όμως πήρε update Ιουλίου πρίν μερικές μέρες και μέχρι το τέλος του μήνα παίρνει το 7.1.1 και μέχρι το τέλος του χρόνου και Android O με την εταιρεία να δηλώνει οτι θα πάρει και το update που βγαίνει του χρόνου... Μακάρι να πάρει το Android O αν και πιστεύω ότι θα το δώσουν στο P9 lite του 2017 και όχι στου 2016> Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t0lias Δημ. August 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2017 (edited) Καλησπερα παιδες! Εχει καταφερει να περασει κανεις απο το Firmware finder την Β389,388,385 στο κινητο του? Γιατι το προσπαθω αλλα δεν προχωραει η διαδικασια λογω του οτι δεν ειναι διαθεσιμο λεει :blink: Edited August 13, 2017 by t0lias Παράθεση Xiaomi Mi 13 Pro 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos1908 Δημ. August 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2017 Καλησπερα, εχει ερθει εδω και καιρο η αναβαθμιση για Nougat, και επειδη με ρωταει (παρολο που ειχα διαβασει εδω μεσα οτι η αναβαθμιση κανει το κινητο πολυ πολυ καλυτερο) ηθελα να ξαναρωτησω, ειναι ολα καλα με την αναβαθμιση ή υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξουμε/αποφυγουμε; Επισης μετα απο την εν λογω αναβαθμιση (που απο οτι θυμαμαι ειναι 1,9 GB) εχει βγει και καινουργια αναβαθμιση ή οχι; Παράθεση Αριθμομηχανή Δωρεάν, Γρήγορη χρησιμοποιώντας πολύ λίγη μνήμη και ΧΩΡΙΣ διαφημισεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdks Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 Καλησπερα, εχει ερθει εδω και καιρο η αναβαθμιση για Nougat, και επειδη με ρωταει (παρολο που ειχα διαβασει εδω μεσα οτι η αναβαθμιση κανει το κινητο πολυ πολυ καλυτερο) ηθελα να ξαναρωτησω, ειναι ολα καλα με την αναβαθμιση ή υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξουμε/αποφυγουμε; Επισης μετα απο την εν λογω αναβαθμιση (που απο οτι θυμαμαι ειναι 1,9 GB) εχει βγει και καινουργια αναβαθμιση ή οχι; Εγώ έχω το P9 lite Vodafone μετά την 7αρα πήρε πρίν μία με δύο βδομάδες περίπου ένα update ασφαλείας Ιουλίου κάπου στα 300mb. Πάντως εγώ ψάχνω κάποιο καλό οδηγό να το κάνω unbranded αλλά δεν βρήκα αν κάποιος έχει κάποιο αξιόπιστο ας μου πει. Παράθεση Knowledge Is Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Halwei Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 Δεν έχει δυνατό ηχείο ή είναι ιδέα μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 Ωχ...εντελώς εκνευριστικό κατ' εμε΄!:mad: Ευχαριστώ για την απάντηση! Πωω τι λες ρε φιλε μου δε φτανει που σε ειδοποιει αν ανοιξει η γραμμη για να μη ψήνεις τον εγκεφαλο σου αυτα τα 3 4; δευτερερολεπτα η δονηση ειναι ανεπαισθητη α και τα ξιαομι το εχουν κοιτα ξετο πάντως δεν θα επρεπε καν να ασχολεισαι πιστευω οτι καλό σου κανει. :) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. August 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2017 Πωω τι λες ρε φιλε μου δε φτανει που σε ειδοποιει αν ανοιξει η γραμμη για να μη ψήνεις τον εγκεφαλο σου αυτα τα 3 4; δευτερερολεπτα η δονηση ειναι ανεπαισθητη α και τα ξιαομι το εχουν κοιτα ξετο πάντως δεν θα επρεπε καν να ασχολεισαι πιστευω οτι καλό σου κανει. :) Σα να εχεις δικιο...απλα δεν το χα συνηθισει και ηταν λιγο περιεργο! Παντως δυο βδομαδες που το χω, ειμαι πολυ ικανοποιημενος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red2011 Δημ. August 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2017 Καλησπέρα και χρόνια πολλά έχω το p9lite του 2016 και μετά την αναβάθμιση από 6 σε7 κάνει κολλάει η οθόνη και γαι να ξεκολλήσει πρέπει να πατήσει το κεντρικό αν ξέρεις κάποιος ας μου πει κουμπί ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Καλησπέρα και χρόνια πολλά έχω το p9lite του 2016 και μετά την αναβάθμιση από 6 σε7 κάνει κολλάει η οθόνη και γαι να ξεκολλήσει πρέπει να πατήσει το κεντρικό αν ξέρεις κάποιος ας μου πει κουμπί ευχαριστώ πολύ Σε τέτοιες περιπτώσεις ίσως μπορέσει να βοηθήσει μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, που γίνεται εύκολα μέσα από το μενού. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red2011 Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Το έκανα αλλά συνεχίζει και το κάνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts