Jump to content

Huawei P9 Lite

madman099
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους.

Κάτοχος του VNS-L31 με έκδοση VNS-L31C432B103. (3gB)

1) Υπάρχει η δυνατότητα να δημιουργησω φάκελο πέρα από τους υπάρχοντες? (google, εργαλεια, κορυφαιες εφαρμογες)

2) Σαν πρωην κάτοχος Galaxy S4, ήμουν κατά στο να συγχρονισω το κινητό μου με την google γιατί με τα samsung μετέφερα ότι ήθελα όπου ήθελα. Τώρα όμως που πήγα σε Huawei θέλω να το συγχρονίσω για να μην ψάχνω κάθε φορά εφαρμογες, δεδομενα, επαφες... Τις φωτογραφίες τις περνάω στην SD οπότε δεν τις ανεβαζω πουθενά.

Πώς μπορώ να το ρυθμίσω να κάνει συγχρονισμό και να τα ανεβασει όλα στο google account μου?? Και εννοω ό,τι έχω αυτή τη στιγμή στο P9 lite να ανεβαίνουν στο google account.

Edited by vag12345

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Στο δικαρτο η B120 ειναι η τελευταια ;

----- προσθήκη μηνύματος 94 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

όχι η μια είναι wind και η άλλη voda

αν πρόσεξες για αυτό είπα χάλασα 3 voda έβγαλα το chip από το πλαστικό και το πέρασα κάτω από την Sd card και με πολύ υπομονή (και #@!#@#) κατάφερα να την βάλω στο κινητό , ή πρώτη voda που είχα είχε μεγαλύτερο chip και δεν έμπαινε .κάτι τέτοιο κάνουν και στο samsung s7 edge δες εδώ https://www.noreplied.com/how-to-insert-2-nano-sim-dual-sim-enabled-and-microsd-card-in-samsung-galaxy-s7-edge/

ενταξει ταλαιπωρια μεγαλη...πρεπει να κοψεις ακριβως τις καρτες-δυσκολο και με κινδυνο αρκετο.

My Name Is George V.

Καλημέρα σε όλους.

Κάτοχος του VNS-L31 με έκδοση VNS-L31C432B103. (3gB)

1) Υπάρχει η δυνατότητα να δημιουργησω φάκελο πέρα από τους υπάρχοντες? (google, εργαλεια, κορυφαιες εφαρμογες)

2) Σαν πρωην κάτοχος Galaxy S4, ήμουν κατά στο να συγχρονισω το κινητό μου με την google γιατί με τα samsung μετέφερα ότι ήθελα όπου ήθελα. Τώρα όμως που πήγα σε Huawei θέλω να το συγχρονίσω για να μην ψάχνω κάθε φορά εφαρμογες, δεδομενα, επαφες... Τις φωτογραφίες τις περνάω στην SD οπότε δεν τις ανεβαζω πουθενά.

Πώς μπορώ να το ρυθμίσω να κάνει συγχρονισμό και να τα ανεβασει όλα στο google account μου?? Και εννοω ό,τι έχω αυτή τη στιγμή στο P9 lite να ανεβαίνουν στο google account.

1) Αν πάρεις μια εφαρμογή κ την πλησιάσεις σε μια άλλη αυτόματα μπαίνουν κ οι δύο σε φάκελο.

Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L31 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

1) Αν πάρεις μια εφαρμογή κ την πλησιάσεις σε μια άλλη αυτόματα μπαίνουν κ οι δύο σε φάκελο.

Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L31 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ωραίος!!!! Έχουμε τίποτα και για google sync???

Καλησπέρα σας έκανα ροοτ μέ επιτυχία.αλλα κάθε φορά που επανεκκίνηση μου βγάζει ένα μενού με επιλογές πως μπορώ να το αφαίρεσω αυτό το μενού?

Καλησπέρα σας έκανα ροοτ μέ επιτυχία.αλλα κάθε φορά που επανεκκίνηση μου βγάζει ένα μενού με επιλογές πως μπορώ να το αφαίρεσω αυτό το μενού?

εννοείς την προειδοποίηση ; αν ναι δεν βρήκα κάτι μέχρι τώρα ούτε εγώ

Οι τρανοί άντρες είναι σφυρηλατημένοι στη φωτιά.

Προνόμιο των κατωτέρων είναι το άναμμα της φωτιάς.

ναι

ενταξει ταλαιπωρια μεγαλη...πρεπει να κοψεις ακριβως τις καρτες-δυσκολο και με κινδυνο αρκετο.

δεν είναι τόσο δύσκολο όσο φαίνεται , και δεν χαλάς και τις 2 κάρτες αλλά την μια (αυτή που θα μπει στη δεύτερη θέση μαζί με την sd card) απλά αποκολλάς το chip από το πλαστικό , με ένα ρεσό μια τσιμπίδα και ένα μυτοσίσμπιδο (μην καούμε ) το ζεσταίνουμε λίγο , με προσοχή γιατί λιώνει αμέσως το πλαστικό, και ξεκολλάμε το chip . το παλούκι είναι όταν τοποθετείς το chip με την κάρτα στην υποδοχή , είναι τσίμα τσίμα και φεύγει προς τα πίσω. το αποτέλεσμα (για εμένα που έχω 2 κάρτες ) μετράει

Edited by lost

Οι τρανοί άντρες είναι σφυρηλατημένοι στη φωτιά.

Προνόμιο των κατωτέρων είναι το άναμμα της φωτιάς.

δεν είναι τόσο δύσκολο όσο φαίνεται , και δεν χαλάς και τις 2 κάρτες αλλά την μια (αυτή που θα μπει στη δεύτερη θέση μαζί με την sd card) απλά αποκολλάς το chip από το πλαστικό , με ένα ρεσό μια τσιμπίδα και ένα μυτοσίσμπιδο (μην καούμε ) το ζεσταίνουμε λίγο , με προσοχή γιατί λιώνει αμέσως το πλαστικό, και ξεκολλάμε το chip . το παλούκι είναι όταν τοποθετείς το chip με την κάρτα στην υποδοχή , είναι τσίμα τίμα και φεύγει προς τα πίσω. το αποτέλεσμα (για εμένα που έχω 2 κάρτες ) μετράει

καλα ενταξει αν χαλασεις τα σιδερακια στο κινητο ξεχνας το κινητο για καποιες ημερες...τετοιες δοκιμες δεν κανω.

My Name Is George V.

δεν είναι τόσο δύσκολο όσο φαίνεται , και δεν χαλάς και τις 2 κάρτες αλλά την μια (αυτή που θα μπει στη δεύτερη θέση μαζί με την sd card) απλά αποκολλάς το chip από το πλαστικό , με ένα ρεσό μια τσιμπίδα και ένα μυτοσίσμπιδο (μην καούμε ) το ζεσταίνουμε λίγο , με προσοχή γιατί λιώνει αμέσως το πλαστικό, και ξεκολλάμε το chip . το παλούκι είναι όταν τοποθετείς το chip με την κάρτα στην υποδοχή , είναι τσίμα τσίμα και φεύγει προς τα πίσω. το αποτέλεσμα (για εμένα που έχω 2 κάρτες ) μετράει

Το θεμα ειναι ΜΕΤΑ αν μπορει να βγει ξανα παλι η θηκη..... Αφου μπηκε τσιμα τσιμα , δυσκολα θα βγει , αν βγει :)

Δεν ειμαστε για να ανοιγουμε το κινητο για τετοια πραγματα . Εγω παντως δεν το κανω ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ :)

Πήρα απο Cosmote ένα VNS-L21 μονοκαρτο (λογικα οπως και το π8 αν περάσεις unbdranded θα γινει δικαρτο). ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ το logo cosmote οταν αναβει. Περιεργο ε?

Σε σχεση με το π8 μονο η μπαταρια και η οθονη αξιζει. Εβγαλαν το double tap και τα gestures ενω συνεχιζει να τα υποστηριζει σαν hardware. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. δεν εχει πλέον ουτε το κουμπακι να σβυνει η οθονη. Το έχει κανει κανενας export απο το π8 να δοκιμάσει μήπως παιζει?!

edit

Το κουμπί για να σβύνει η οθονη υπάρχει κρυμμένο κάπου. το ξετρυπωσα με το quick shortcut maker

Edited by basilis_k6

Πήρα απο Cosmote ένα VNS-L21 μονοκαρτο (λογικα οπως και το π8 αν περάσεις unbdranded θα γινει δικαρτο). ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ το logo cosmote οταν αναβει. Περιεργο ε?

Σε σχεση με το π8 μονο η μπαταρια και η οθονη αξιζει. Εβγαλαν το double tap και τα gestures ενω συνεχιζει να τα υποστηριζει σαν hardware. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. δεν εχει πλέον ουτε το κουμπακι να σβυνει η οθονη. Το έχει κανει κανενας export απο το π8 να δοκιμάσει μήπως παιζει?!

edit

Το κουμπί για να σβύνει η οθονη υπάρχει κρυμμένο κάπου. το ξετρυπωσα με το quick shortcut maker

Μπορείς να μού πεις τα βήματα να το βρώ το κουμπί σε παρακαλώ.

Μπορείς να μού πεις τα βήματα να το βρώ το κουμπί σε παρακαλώ.

κατεβασε το quick shortcut maker. Ανοιξε το μενου της οθονης που προσθέτεις widgets κτλ τσιμπωντας την οθονη με 2 δαχτυλα. στην προσθηκη widget πας τερμα δεξια και επιλεγεις το quick s maker. στην τεράστια λίστα θα βρεις το μπλε εικονιδιο με το λουκετο. λεγετε προστασια πλήκτρων. πατας να ανοιξει εκει το βελακι και εχει μονο μια ρυθμιση απο κατω. πατας πανω της και ετοιμος.

Ναι αυτη ειναι η τελευταία

κατεβασε το quick shortcut maker. Ανοιξε το μενου της οθονης που προσθέτεις widgets κτλ τσιμπωντας την οθονη με 2 δαχτυλα. στην προσθηκη widget πας τερμα δεξια και επιλεγεις το quick s maker. στην τεράστια λίστα θα βρεις το μπλε εικονιδιο με το λουκετο. λεγετε προστασια πλήκτρων. πατας να ανοιξει εκει το βελακι και εχει μονο μια ρυθμιση απο κατω. πατας πανω της και ετοιμος.

Ευχαριστώ!

Ευχαριστώ!

απορω γιατι δεν υπαρχει ποιο ευκολος τροπος....

οπως απορω γιατι δεν δουλευει το double tap και τα gestures ενω με ρουτ δουλευουν μαμω την χαβει μου μεσα. εντωμεταξυ μεχρι να το δουλεψεις το τηλεφωνο δεν βλεπεις τα αρνητικα του. για παραδειγμα ο αναγνωστης ειναι τοσο ψηλα που δεν τον φτανεις αν δεν εισαι μπασκετμπολιστας η πιανιστας.

εχει τσεκαρει κανεις ποια χρωματα εκτος απο ματζεντα/κοκκινο/πρασινο δουλευουν στο λεντ?

Δύο ερωτήσεις.

1. Πριν από 2-3 μέρες κατεβάσαμε ένα τελευταίο update. Μπορεί κάποιος να υποδείξει ένα link ή να παραθέσει τι αλλαγές φέρνει.

2. Υπάρχει τρόπος να γυρίσει τις οθόνες συστήματος σε κάποιο dark theme? Δηλαδή στις ρυθμίσεις να είναι μαύρο το background με λευκά τα γράμματα? Όσο και να έψαξα δεν το βρήκα, αλλά δεν μπορεί θα γίνεται.

Μια ερώτηση.

Παίζει κάτι με τις φωτογραφίες και το που ακριβώς αποθηκεύονται?εξηγώ. Δεν έχω κάρτα μνήμης.όταν πήρα το κινητό ,οι φωτο που έβγαζα πήγαιναν - συλλογή , και στις καρτέλες διαλέγω άλμπουμ , φωτογραφική μηχανή. Και αν πήγαινα συλλογή ,καρτελα φωτογραφίες ,τις εβλεπα κ εκεί όλες χύμα ανά Ημερομηνία.όλα καλά δλδ. Εδώ κ μέρες έπαψαν να αποθηκεύονται στο φάκελο της φωτογραφικής κ πλέον είναι μόνο στις χύμα φωτογραφίες .χωρίς να έχω πειράξει κάτι. Αν πατήσω λεπτομέρειες πάνω σε μια φωτο για να δω διαδρομή αποθήκευσης μου λέει ότι είναι κανονικά στο φάκελο της κάμερας αλλά δεν.

μου ειρθε αναβαθμιση η B130 την κατεβαζω τωρα με μεγεθος 434 MB

Τι έγινε φίλε μου; την κατέβασες; Εντυπώσεις;

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Πιο έχεις αυτό μετά 2g ram ή μετά 3?

Γιατί εγώ έχω μετά 3 και έχω την b114 ακόμα ούτε την 120 δεν πήρα!

Eγώ τσέκαρα πριν από λίγο και δεν μου ήρθε ακόμη (έχω την έκδοση με τα 2g ram και την 120).

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

με τα 2 GB DUAL αγορασμενο απο wind

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

δεν ειδα κατι διαφορετικο.γραφει οτι επιδιορθωθηκε ενα σφαλμα οπου ορισμενα στοιχεια της διεπαφης δεν εμφανιζουνται σωστα σε ορισμενες οθονες.επιδιορθωθηκε ενα σφαλμα σχετικα με το APN ορισμενων παροχων.βελτιωθηκε η ασφαλεια της συσκευης με την τελευταια ενημερωση κωδικα ασφαλειας της google. αυτα κατα τα αλλα τιποτα ιδιαιτερο

salonika city :thanks:

με τα 2 GB DUAL αγορασμενο απο wind

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

δεν ειδα κατι διαφορετικο.γραφει οτι επιδιορθωθηκε ενα σφαλμα οπου ορισμενα στοιχεια της διεπαφης δεν εμφανιζουνται σωστα σε ορισμενες οθονες.επιδιορθωθηκε ενα σφαλμα σχετικα με το APN ορισμενων παροχων.βελτιωθηκε η ασφαλεια της συσκευης με την τελευταια ενημερωση κωδικα ασφαλειας της google. αυτα κατα τα αλλα τιποτα ιδιαιτερο

Το δικαρτο ελληνικο η ξενο ; ποσα mb ηταν η αναβαθμιση ;

My Name Is George V.

• The title was changed to Huawei Συσκευή bootloader unlocked και frp locked σε bootloop