zananiro Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 (edited) Ευχαριστώ για τη βοήθεια! Οι ειδοποιησεις ερχονται μετα από 2-3 λεπτά, αλλα τουλάχιστον έρχονται. Μου εδωσες ουσιαστική βοήθεια, το λεντακι όμως ενω αναβει στο gmail στο yahoo mail ΔΕΝ αναβει. Τι μπορει να γινει γι αυτό; Eννοείται ότι στο μενου ΠΡΟΒΟΛΗ, η επιλογή ΦΩΤΕΙΝΗ ΕΝΔΕΙΞΗ ειναι ενεργοποιημένη. Χαίρομαι που δούλεψε. Εντάξει, 2 λεπτά να έρθει το email είναι λογικός χρόνος από τη στιγμή που σταλεί. Αυτό με το notification led νομίζω δεν ανάβει ούτε στο viber, λογικά με κάποιο update θα λυθεί. Μπορείς να βάλεις κάποιο app όταν έρχεται ειδοποίηση να αναβοσβήνει η οθόνη, δεν το θυμάμαι, ρώτα στο νήμα με τις εφαρμογες μήπως έχουν κάποιο app να προτείνουν. Πάντως παιδιά επειδή το ψάχνω σοβαρα για αγορά σε αυτή την τιμή, είδα τώρα στο Γερμανό ότι η τιμή sar είναι 1,38...πράγμα που είναι τρελό...μπορούμε κάπου επίσημα να δούμε αν ισχύει αυτό, καθώς για μένα τουλάχιστόν είναι βασικός τομέας επιλογής συσκευής https://www.germanos.gr/product/huawei-p9-lite/20331037/#specs Η huawei σε όλα τα τελευταία μοντέλα της έχει 2 κεραίες για να βελτιστοποιηθεί το σήμα. Η τιμή αυτή είναι η μέγιστη τιμή σε συνθήκες όπου το σήμα δεν είναι δυνατό και ενεργοποιούνται όλες οι κεραίες. Δηλαδή σε φυσιολογικές συνθήκες όπου είναι ενεργή η μια κεραία, η τιμή είναι πολύ χαμηλότερη. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edited July 13, 2016 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 Χαίρομαι που δούλεψε. Εντάξει, 2 λεπτά να έρθει το email είναι λογικός χρόνος από τη στιγμή που σταλεί. Αυτό με το notification led νομίζω δεν ανάβει ούτε στο viber, λογικά με κάποιο update θα λυθεί. Μπορείς να βάλεις κάποιο app όταν έρχεται ειδοποίηση να αναβοσβήνει η οθόνη, δεν το θυμάμαι, ρώτα στο νήμα με τις εφαρμογες μήπως έχουν κάποιο app να προτείνουν. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Το θέμα είναι ότι λίγο μετά σταμάτησαν να ερχονται ειδοποιησεις από το Yahoo... χωρίς να πειράξω κάτι! Messenger με τίποτε, τα υπόλοιπα κανονικά. Έτσι μου έρχεται από καθαρή περιέργεια να επιστρέψω τη συσκευή και να δω τι θα κάνει στην καινούρια, αν εγκριθεί DOA, αν και είμαι 99,9% βέβαιος ότι και δέκα συσκευες να δοκιμάσω το ίδιο θέμα θα έχουν. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 Το θέμα είναι ότι λίγο μετά σταμάτησαν να ερχονται ειδοποιησεις από το Yahoo... χωρίς να πειράξω κάτι! Messenger με τίποτε, τα υπόλοιπα κανονικά. Έτσι μου έρχεται από καθαρή περιέργεια να επιστρέψω τη συσκευή και να δω τι θα κάνει στην καινούρια, αν εγκριθεί DOA, αν και είμαι 99,9% βέβαιος ότι και δέκα συσκευες να δοκιμάσω το ίδιο θέμα θα έχουν. Μήπως έκανες βελτιστοποίηση μνήμης από το διαχειριστή τηλεφώνου και σου έκλεισε την εφαρμογή? Κάνε ενα reboot και δες αν εξακολουθεί το πρόβλημα. Πάντως αν χρησιμοποιείς την εφαρμογή yahoo mail μόνο για emails γνώμη μου είναι να χρησιμοποιήσεις το Gmail ή τη στοκ εφαρμογή για email. Όχι 99.9%, 100% θα συμβεί αυτό που λες γιατί πιθανότατα είναι θεμα λογισμικού ή όχι καλής συμβατότητας της εφαρμογής με Marshmallow. Δηλαδή θα λυθεί ειτε με καποιο update της ρομ ειτε με update της εφαρμογής. Sent from my Onda V975m using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliospapami Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 http://cdn.mos.techradar.com/art/mobile_phones/Huawei/Huawei%20P9%20Lite-970-80.jpg Height: 146.8mm Width: 72.6mm Depth: 7.5mm Weight: 147g Color: Black/White/Gold Display: 5.2” FHD 1920*1080, In-cell screen CPU: Kirin650 Quad-Core 2.0GHz + Quad-Core 1.7GHZ , 64-bit Operation System: Android 6.0+EMUI 4.1 Memory:3GB RAM / 2GB RAM+16GB EMMC Flash ROM Micro-SD Slot, up to 128GB Network VNS-L31&L21 4G: FDD B1/B3/B7/B8/B20 3G: UMTS B1/B2/B8 2G: GSM 850/900/1800/1900MHz VNS-L22 4G: FDD B1/B3/B5/B7/B8/B19/B28, TDD B40 3G: UMTS B1/B5/B6/B8/B19 2G: GSM 850/900/1800/1900MHz VNS-L23 4G: FDD B2/B4/B5/B7/B28 3G: UMTS B1/2/4/5/8 2G: GSM 850/900/1800/1900MHz VNS-L53 4G: FDD B2/B4/B5/B7/B12/B17 3G: UMTS B1/2/4/5 2G: GSM 850/900/1800/1900MHz GPS GPS/AGPS/Glonass Connectivity Wi-Fi 2.4GHz 802.11b/g/n, Wi-Fi direct Wi-Fi hotspot, Micro-USB NFC(only for VNS-L31&L21) Sensors Accelerometer Proximity sensor Ambient light sensor Digital compass Camera Main Camera 13MP BSI AF Front Camera 8MP FF LED flash Audio:MP3, MID, AMR, AWB, 3GP, MP4, M4A, AAC, WAV,OGG, FLAC Video:3GP, MP4, WEBM, MKV Battery:3000mAh(Typical) In the box Handset×1 Charger×1 USB cable×1 3.5 mm Headset×1 Quick Start Guide×1 http://m.huawei.com/enmobile/consumer/mobile-phones/detail/p9lite-en.htm unlock bootloader+root βίντεο by AnwnymoMeLene Καλησπέρα,μόλις αγόρασα το κινητό αυτό και κατέβασα ορισμένα προγράμματα τα οποία χρειάζονται ορισμένες άδειες στις ρυθμίσεις --> προβασιμότητα.Αφότου τους δώσω την άδεια αλλά κλείσω το παράθυρο των ρυθμίσεων,οι άδειες τους χάνονται και πρέπει να το κάνω κάθε φορά αυτό.Ξέρει κανείς γιατι το κινητο επαναφέρει τις ρυθμίσεις αυτές στις αρχικές χωρίς την θέλησή μου?Ευχαριστώ προαιρετικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotis_x Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Καλημερα, Σκεφτομαι για το P9lite αλλα ειμαι αναμεσα στα 2gb ram και 3gb ram εχουν μεγαλη διαφορα(αν και για 40 ευρω διαφορα παω προς τα 3gb).Με το p8lite ειχα θεματα με το bluetooth αυτο εχει τιποτα τετοια θεματα?Και κατι τελευταιο περνει κανονικα sd card αν εχω καταλαβει σωστα ετσι τουλαχιστον για φωτο και βιντεο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotcarver1 Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Βρηκε κανεις ακρη με την εφαρμογη winbank και το δακτυλικο? ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επισης για να εχω led στο viber τι κανω?Εβαλα το lightflow αλλα δεν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Την 800αρα μπάντα σε 4g την υποστηρίζει; Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Βρηκε κανεις ακρη με την εφαρμογη winbank και το δακτυλικο? ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επισης για να εχω led στο viber τι κανω?Εβαλα το lightflow αλλα δεν.. Παρόμοια προβλήματα βλέπω... δέχεσαι ειδοποιήσεις στο FB messenger ; (αν έχεις) ----- προσθήκη μηνύματος 71 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Την 800αρα μπάντα σε 4g την υποστηρίζει; Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Nαι, υποστηρίζει κανονικότατα και είναι πολύ καλό σε λήψη / εκπομπή. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisakis Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Την 800αρα μπάντα σε 4g την υποστηρίζει; Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ρε παιδιά τι είναι η 800αρα μπάντα; Παράθεση Βεζούβιος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotcarver1 Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Υποστηρίζει κανονικά 800 Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Πάντως βλέπω ακόμα και μετά από τρία χρόνια από το honor 3c και ΑΚΌΜΑ η Huawei δεν έχει λύσει το θέμα των ειδοποιήσεων σε κάποιες εφαρμογές... Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisk75 Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Λοιπον παιδιά, σε συνέχεια και του χθεσινου μου μηνύματος σε σχέση με το sar, έστειλα μήνυμα στην επίσημη εταιρεία και μόλις έλαβα την ακόλουθη απάντηση :Η υψηλότερη τιμή SAR που έχει αναφερθεί για το Ρ9Lite στο σώμα είναι 1,59 W/Kg και στο αφτί 1,38 W/Kg.Φιλικά!... Επομένως πλεον μιλάμε για υπερβολικές τιμες και επίσημα. Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotcarver1 Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Παρόμοια προβλήματα βλέπω... δέχεσαι ειδοποιήσεις στο FB messenger ; (αν έχεις) ----- προσθήκη μηνύματος 71 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Nαι, υποστηρίζει κανονικότατα και είναι πολύ καλό σε λήψη / εκπομπή. Δεν χρησιμοποιώ.. Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με το viber και το lightflow ok! Απλά παίζει συγκεκριμένο ματζέντα χρώμα. Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Δεν χρησιμοποιώ.. Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με το viber και το lightflow ok! Απλά παίζει συγκεκριμένο ματζέντα χρώμα. Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το lightflow παίζει και χωρίς να είναι root η συσκευή; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Το lightflow παίζει και χωρίς να είναι root η συσκευή; Ναι [/color]Με το viber και το lightflow ok! Απλά παίζει συγκεκριμένο ματζέντα χρώμα. Στην αγορασμένη έκδοση μπορείς να βάλεις οτι χρώμα θέλεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Λοιπον παιδιά, σε συνέχεια και του χθεσινου μου μηνύματος σε σχέση με το sar, έστειλα μήνυμα στην επίσημη εταιρεία και μόλις έλαβα την ακόλουθη απάντηση :Η υψηλότερη τιμή SAR που έχει αναφερθεί για το Ρ9Lite στο σώμα είναι 1,59 W/Kg και στο αφτί 1,38 W/Kg.Φιλικά!... Επομένως πλεον μιλάμε για υπερβολικές τιμες και επίσημα. Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κι εμάς τι μας ενδιαφέρει ο δείκτης SAR; Υπάρχει περίπτωση να πάθουν τίποτα οι χρήστες; Το όριο της ΕΕ νομίζω είναι στα 2 W/Kg... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaikas Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Πλέον κάτοχος και εγώ και οι πρώτες εντυπώσεις θετικές!!! Εκτός από την μπαταρία που δεν μπορώ να έχω πλήρη άποψη αλλά δεν με ενθουσίασε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimos23 Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 (edited) Λοιπον παιδιά, σε συνέχεια και του χθεσινου μου μηνύματος σε σχέση με το sar, έστειλα μήνυμα στην επίσημη εταιρεία και μόλις έλαβα την ακόλουθη απάντηση :Η υψηλότερη τιμή SAR που έχει αναφερθεί για το Ρ9Lite στο σώμα είναι 1,59 W/Kg και στο αφτί 1,38 W/Kg.Φιλικά!... Επομένως πλεον μιλάμε για υπερβολικές τιμες και επίσημα. Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ευχαριστω και ημουν ετοιμος να το παρω.... πρεπει να γινει κατι με αυτο το sar...:mad: Edited July 14, 2016 by dimos23 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Λοιπον παιδιά, σε συνέχεια και του χθεσινου μου μηνύματος σε σχέση με το sar, έστειλα μήνυμα στην επίσημη εταιρεία και μόλις έλαβα την ακόλουθη απάντηση :Η υψηλότερη τιμή SAR που έχει αναφερθεί για το Ρ9Lite στο σώμα είναι 1,59 W/Kg και στο αφτί 1,38 W/Kg.Φιλικά!... Επομένως πλεον μιλάμε για υπερβολικές τιμες και επίσημα. Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και γιατί όταν το γουγλάρεις βρίσκεις 0,88 και 0,53 και μάλιστα στην US μέτρηση που είναι πιο αυστηρή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Η Vodafone έριξε την τιμή στα 189 Ευρώ.. Πλέον γίνεται δελεαστικό το τηλεφωνάκι. Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis0 Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Η Vodafone έριξε την τιμή στα 189 Ευρώ.. Πλέον γίνεται δελεαστικό το τηλεφωνάκι. Να πούμε όμως ότι πρόκειται για την έκδοση των 2gb και οχι των 3gb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotcarver1 Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Ναι Στην αγορασμένη έκδοση μπορείς να βάλεις οτι χρώμα θέλεις Για την αγορασμενη μιλάω.Δεν δουλεύει το λεντ με οποιοδήποτε χρώμα. Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msarig Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Να πούμε όμως ότι πρόκειται για την έκδοση των 2gb και οχι των 3gb. Ξέρουμε εάν είναι branded vodafone ? ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η Vodafone έριξε την τιμή στα 189 Ευρώ.. Πλέον γίνεται δελεαστικό το τηλεφωνάκι. Διορθωση: Εδω αφορά την έρωτηση , Ξέρουμε εάν είναι branded Vodafone ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Όταν ανοίγει η κάμερα κάνει ένα εφέ σαν θολό για λίγο και μετά δείχνει κανονικά,το κάνει και σε σας; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxotis70 Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 (edited) μολις το πηρα απο vodafone... εχει το logo της vodafone οταν bootarei και καποιες εφαρμογες αυτης. Πολυ καλη τιμη παντως. τωρα το φορτιζω... Edited July 14, 2016 by toxotis70 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts