oregon Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 δεν καταβαλες...εννοω οτι ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ενα κινητο Gorilla 3-4 -5 κλπ... οι γρατζουνιες γινονται απο οτιδηποτε! Δοκιμασμενο απο το 2010 που ειχα το πρωτο μου galaxy s 1 . Μονο με γυαλι θα εισαι ησυχος φιλε,με τιποτα αλλο! Εννοειται το γυαλι θελει αλλαγη καθε 2 μηνες συνηθως ( τουλαχιστον σε εμενα) Δεν ξέρω τι εννοείς, ξέρω τι είπες. Είπες ότι το Gorilla του p9 lite έκανε γρατζουνιες. Όταν άλλο λες κι άλλο εννοείς δημιουργείται παραπληροφορηση. Εσύ μπορεί να γρατζουνας τα κινητά σου, τα δικά μου πάλι όσα φοράνε Gorilla δεν έχουν ούτε ίχνος γρατζουνιας. Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Δεν ξέρω τι εννοείς, ξέρω τι είπες. Είπες ότι το Gorilla του p9 lite έκανε γρατζουνιες. Όταν άλλο λες κι άλλο εννοείς δημιουργείται παραπληροφορηση. Εσύ μπορεί να γρατζουνας τα κινητά σου, τα δικά μου πάλι όσα φοράνε Gorilla δεν έχουν ούτε ίχνος γρατζουνιας. Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ενταξει φιλε,εσυ ξερεις. :) Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 (edited) για βοηθηστε λιγο εχω την single sim εκδοση με τα 3gb μνημη, Ετρεξα ετσι για πλακα μολις ενα Cpuz και μου βγαζει τρελα πραγματα.. CPU : ARM CORTEX -A53 1,71GHZ GPU : MALI -T830 τι παιζει ; ειναι μαιμου ; Edited July 2, 2016 by Modeling Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giomour Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Παράγγειλα το κινητό και θέλω να του βάλω tempered glass.βρήκα αυτά έχετε χρησιμοποιήσει κάποιο? http://www.e-shop.gr/tempered-glass-for-huawei-p9-lite-p-TEL.029531 http://www.e-shop.gr/forever-tempered-glass-for-huawei-p9-lite-p-TEL.028137 http://www.e-shop.gr/x-one-tempered-glass-protector-lcd-for-huawei-p9-lite-9h-p-TEL.029542 http://www.e-shop.gr/setty-tempered-glass-huawei-p9-lite-p-TEL.028573 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 για βοηθηστε λιγο εχω την single sim εκδοση με τα 3gb μνημη, Ετρεξα ετσι για πλακα μολις ενα Cpuz και μου βγαζει τρελα πραγματα.. CPU : ARM CORTEX -A53 1,71GHZ GPU : MALI -T830 τι παιζει ; ειναι μαιμου ; Καλά προσπερναω το γεγονός ότι όντως μπορεί να πιστεύεις ότι παίζει να είναι μαϊμού και εξηγώ. Παρόλο που λέει ότι οι Α53 είναι στα 1,71ghz, αν κρατήσεις λίγο ανοιχτό το cpu z θα δεις ότι οι πυρήνες 4,5,6,7 φτάνουν και τα 2000MHz. Άρα έχεις έναν kirin 650 με 4 πυρήνες cortex a53 στα 1,7 και 4 στα 2GHz. Η gpu που φοράει ο Kirin 650 είναι όντως η Mali T830 M2. Το T880 που λέει το gsmarena είναι λάθος Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Καλά προσπερναω το γεγονός ότι όντως μπορεί να πιστεύεις ότι παίζει να είναι μαϊμού και εξηγώ. Παρόλο που λέει ότι οι Α53 είναι στα 1,71ghz, αν κρατήσεις λίγο ανοιχτό το cpu z θα δεις ότι οι πυρήνες 4,5,6,7 φτάνουν και τα 2000MHz. Άρα έχεις έναν kirin 650 με 4 πυρήνες cortex a53 στα 1,7 και 4 στα 2GHz. Η gpu που φοράει ο Kirin 650 είναι όντως η Mali T830 M2. Το T880 που λέει το gsmarena είναι λάθος Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk εχεις δικιο το ειδα μολις !! Antutu score 50712 ειναι φυσιολογικο ; Ενταξει τρομαξα γιατι στο προηγουμενο κινητο ( p8 lite ) εγραφε Kirin σαν cpu κλπ. Η καρτα γραφικων ειναι πανω απο τα επιπεδα του snapDragon 410 ; νομιζω φοραει την 306. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Το πήρα και εγώ το κινητό και εντάξει Παιδιά πολυ καλο.Είχα πάρει και το p8 lite πολύ καλο αλλά αυτό είναι εξαιρετικό.Το πήρα από Vodafone μονοκαρτο αλλά Δεν με νοιάζει.Αυτό που με νοιάζει είναι ότι έχει το λογότυπο της Vodafone στην αρχή και θέλω να περάσω το επίσημο της huawei για να εξαφανιστεί.Πήγα το κατέβασα το πέρασα μέσα στο κινητό πήγα να το κάνω αλλά μου βγάζει σφάλμα μήπως φταίει ότι μου γράφει να το βάλω σε memory card το αρχείο και εγώ το βάζω κατευθείαν στο κινητό; Αν ξέρει κάποιος κάτι ας μου πει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Το πήρα και εγώ το κινητό και εντάξει Παιδιά πολυ καλο.Είχα πάρει και το p8 lite πολύ καλο αλλά αυτό είναι εξαιρετικό.Το πήρα από Vodafone μονοκαρτο αλλά Δεν με νοιάζει.Αυτό που με νοιάζει είναι ότι έχει το λογότυπο της Vodafone στην αρχή και θέλω να περάσω το επίσημο της huawei για να εξαφανιστεί.Πήγα το κατέβασα το πέρασα μέσα στο κινητό πήγα να το κάνω αλλά μου βγάζει σφάλμα μήπως φταίει ότι μου γράφει να το βάλω σε memory card το αρχείο και εγώ το βάζω κατευθείαν στο κινητό; Αν ξέρει κάποιος κάτι ας μου πει. Αρα εχεις σαν το δικο μου 3GB μνημη ; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Αρα εχεις σαν το δικο μου 3GB μνημη ; Όχι με 2 γιατί 3; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilas Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Δεν ξέρω τι εννοείς, ξέρω τι είπες. Είπες ότι το Gorilla του p9 lite έκανε γρατζουνιες. Όταν άλλο λες κι άλλο εννοείς δημιουργείται παραπληροφορηση. Εσύ μπορεί να γρατζουνας τα κινητά σου, τα δικά μου πάλι όσα φοράνε Gorilla δεν έχουν ούτε ίχνος γρατζουνιας. Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θα συμφωνησω. Ολο ακουω για tempered glass και ιστοριες και πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω. Εχω το lg optimus g εδω και 3 ολοκληρα χρονια με ΑΠΕΙΡΕΣ πτωσεις, με απειρες φορες στην τσεπη με κλειδια ή κερματα, και πραγματικα δεν εχει ΟΥΤΕ ΜΙΑ γρατζουνια. Με gorilla glass 1. Απορω πως κανει ευκολα γρατζουνιες το p9 lite Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Βγαίνουμε εκτός θέματος με την γενική συζήτηση περί gorilla glass... Στάλθηκε από το Huawei P9 Lite μου, χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 (edited) Πάντως σε σχέση με το p8 lite είναι σημαντική αναβάθμιση σχεδόν σε όλα... Και σε σχέση με το Motorola x play που το έχω κι αυτό είναι καλύτερο και ας μην ξεκίνησαν από την ίδια τιμή... Edited July 2, 2016 by navouxodonosoras Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Και εγω κάτοχος p8 lite είμαι και θέλω να μάθω αν το καινούριο είναι βελτιωμένο στην οθόνη και στη μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Και εγω κάτοχος p8 lite είμαι και θέλω να μάθω αν το καινούριο είναι βελτιωμένο στην οθόνη και στη μπαταρία. Σε όλα μπορώ να σου πω Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakic Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Το πήρα και εγώ το κινητό και εντάξει Παιδιά πολυ καλο.Είχα πάρει και το p8 lite πολύ καλο αλλά αυτό είναι εξαιρετικό.Το πήρα από Vodafone μονοκαρτο αλλά Δεν με νοιάζει.Αυτό που με νοιάζει είναι ότι έχει το λογότυπο της Vodafone στην αρχή και θέλω να περάσω το επίσημο της huawei για να εξαφανιστεί.Πήγα το κατέβασα το πέρασα μέσα στο κινητό πήγα να το κάνω αλλά μου βγάζει σφάλμα μήπως φταίει ότι μου γράφει να το βάλω σε memory card το αρχείο και εγώ το βάζω κατευθείαν στο κινητό; Αν ξέρει κάποιος κάτι ας μου πει. βρηκες ακρη τελικα?σιγουρα θελει καρτα sd. Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 βρηκες ακρη τελικα?σιγουρα θελει καρτα sd. Ναι θέλει την κάρτα γιατί κάνει format στο κινητό.Θα το δοκιμάσω το απόγευμα.Πάντως φαίνεται πανεύκολο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Ναι θέλει την κάρτα γιατί κάνει format στο κινητό.Θα το δοκιμάσω το απόγευμα.Πάντως φαίνεται πανεύκολο Αν τα καταφέρεις καλό είναι να ποσταρεις και τον οδηγό που βρήκες. Btw όταν αλλάξεις firmware πιθανότατα θα γίνει δικαρτο Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Αν τα καταφέρεις καλό είναι να ποσταρεις και τον οδηγό που βρήκες. Btw όταν αλλάξεις firmware πιθανότατα θα γίνει δικαρτο Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φυσικά και θα το ποστάρω πάντως είναι παρά πολύ εύκολο Παιδιά μπράβο στην Huawei.Δεν με νοιάζει καθόλου για το δικαρτο να σου πω την αλήθεια αλλά αν γίνει μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Φυσικά και θα το ποστάρω πάντως είναι παρά πολύ εύκολο Παιδιά μπράβο στην Huawei.Δεν με νοιάζει καθόλου για το δικαρτο να σου πω την αλήθεια αλλά αν γίνει μια χαρά. Φιλε αν το κανεις και πετυχει θελω και εγω να βγαλω τα της vodafone,Οποτε ανεβασε πληρη οδηγο να δουμε! ----- προσθήκη μηνύματος 53 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όχι με 2 γιατί 3; Γιατι και εμενα ειναι vodafone και νομιζα πηρες απο ηλεκτρονικο καταστημα την μεγαλη εκδοση, λαθος σορρυ φιλος. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 (edited) Φιλε αν το κανεις και πετυχει θελω και εγω να βγαλω τα της vodafone,Οποτε ανεβασε πληρη οδηγο να δουμε! ----- προσθήκη μηνύματος 53 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γιατι και εμενα ειναι vodafone και νομιζα πηρες απο ηλεκτρονικο καταστημα την μεγαλη εκδοση, λαθος σορρυ φιλος. Θα πετύχει σίγουρα και θα το ποστάρω μην ανησυχήσετε καθόλου. Για όποιον βιάζεται. http://www.stechguide.com/huawei-p9-lite-stock-marshmallow-firmware-b120/ Edited July 3, 2016 by gjimmys Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Χτες μέχρι σήμερα κάνω σύγκριση με το p8, πραγματικά φοβερή συσκευή στο μόνο που χάνει από το p8 είναι Λιγάκι σε ποιότητα κατασκευή (τπτ το σοβαρό) Camera το βράδυ (έχει μικρό διαφορές προς χειρότερο) Σήμα (έχει ποιο αδύναμο σήμα από το p8 δλδ στα επίπεδα με όλες της άλλες συσκευές γιατί το p8 έχει πυρηνική κεραία μαλλον χαχαχα) Α ναι και ότι αφορά την μπαταρία καλύτερο μου φάνηκε λιγάκι!!! Κοινός huawei έκανε πραγματικά φοβερή δουλειά, respect Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Χτες μέχρι σήμερα κάνω σύγκριση με το p8, πραγματικά φοβερή συσκευή στο μόνο που χάνει από το p8 είναι Λιγάκι σε ποιότητα κατασκευή (τπτ το σοβαρό) Camera το βράδυ (έχει μικρό διαφορές προς χειρότερο) Σήμα (έχει ποιο αδύναμο σήμα από το p8 δλδ στα επίπεδα με όλες της άλλες συσκευές γιατί το p8 έχει πυρηνική κεραία μαλλον χαχαχα) Α ναι και ότι αφορά την μπαταρία καλύτερο μου φάνηκε λιγάκι!!! Κοινός huawei έκανε πραγματικά φοβερή δουλειά, respect Η μπαταρια με wifi βλεπω οτι θα πιασει 6-7 ωρες οθονη ! Απιστευτη !!! Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Η μπαταρια με wifi βλεπω οτι θα πιασει 6-7 ωρες οθονη ! Απιστευτη !!! Με υψηλό φωτισμό με τπτ γύρο στης 4.30 5.00 βγάζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Με υψηλό φωτισμό με τπτ γύρο στης 4.30 5.00 βγάζει στη μεση εχω την φωτεινοτητα,εκτος σπιτιου στο τερμα,αλλα ακομα ειμαι στην πρωτη φορτιση δεν μπορω να πω για σιγουρα. Παντως με τα παντα ανοιχτα και φωτεινοτητα στο τερμα το p8 lite Μου εβγαζε 1μιση ωρα οθονης+ ομιλια πανω απο 3 ωρες,αρα αυτο το κοβω 2μιση ωρες . Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 στη μεση εχω την φωτεινοτητα,εκτος σπιτιου στο τερμα,αλλα ακομα ειμαι στην πρωτη φορτιση δεν μπορω να πω για σιγουρα. Παντως με τα παντα ανοιχτα και φωτεινοτητα στο τερμα το p8 lite Μου εβγαζε 1μιση ωρα οθονης+ ομιλια πανω απο 3 ωρες,αρα αυτο το κοβω 2μιση ωρες . Τόσο περίπου ναι θα το βγάζει άνετα αφού το p8(όχι το lite) με όλα τέρμα και 4g με χαμηλό σήμα (η απόλυτη δοκιμή της παραλίας δλδ) βγάζει 3 ώρες και κάτι (και μένει ένα 10% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts