Jump to content

gilas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    76
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by gilas

  1. Εχει πολλα θεματα η βραδινη φωτο. Καταρχας βγαινει πιο φωτεινη απ οτι πρεπει ακομα και βαλω την ευαισθησια στο τερμα πιο σκοτεινο Επισης οταν υπαρχει πηγη φωτος κοντα ειναι σαν να εστιαζει εκει και βγαινει με πολυ υπερφωτεινη αθλια εικονα. Γενικα με το s8 εβγαζα πολυ καλυτερες φωτογραφιες το βραδυ κατα μεσο ορο. Στο s20 πολλες φωτογραφιες το βραδυ θα βγουν χαλια και θα θελουν σβησιμο
  2. Για καποιον μυστηριο λογο, η μπαταρια μου επανηλθε στα κανονικα της. 2ωρες και 40 λεπτα sot και ειμαι στο 50% πολυ καλα θα ελεγα (αλλαξα και την ανανεωση οθονης στα 60hz)
  3. Εxynos εχω αλλα κατι αλλο φταιει τα reviews δινουν ενα 15/20% καλυτερη μπαταρια και οχι 400% !! Wipe τα updates πως τα κανω?
  4. Συνεχιζω να εχω τρομερο προβλημα με την μπαταρια. 30% αυτη τη στιγμη με 1ωρα και 7 λεπτα οθονη!! Πρωτο σε καταναλωση το google play services. Ελεος ισως το χειροτερο κινητο που εχω παρει τιμη βαση τιμης
  5. Το εκανα, εβαλα και βελτιστοποιηση χρησης (που μειωνει CPU κατα 70%). Παρατηρησα πτωση 14% το 8ωρο που κοιμηθηκα το βραδυ. Δεν ειναι παρα πολυ? Αυτο το google play services πρεπει να ειναι μεγαλο θεμα και σε αλλους, το βρηκα και για το s21. Λετε το θεμα να ειναι οτι εδω που ειμαι τις τελευταιες μερες δεν εχω πολυ καλο σημα και για τις 2 σιμ? YΓ. Το mobile hotspot το χρησιμοποιησα κανα 2 φορες, τρωει τρελη μπαταρια και το κινητο γινεται φουρνος! Πολυ χειροτερα πχ απο το s8
  6. Καλησπερα, Εχω ενα s20FE 256gb exynos και τις τελευταιες μερες εχω παρατηρησει τρομερο battery drain με το ζορι 2 ωρες sot και το google play services να ειναι το 2ο σε καταναλωση απο τις εφαρμογες. Επισης ζεματαει ακομα και αν το χρησιμοποιεις για Browsing στο πανω μερος της συσκευης. Εχει κανεις το ιδιο θεμα? Δεν μπορω να καταλαβω γιατι γινεται αυτο.
  7. Πως απενεργοποιω το night mode οταν ειναι πολυ σκοταδι? Μου το ενεργοποιει ουσιαστικα αυτοματα και σε πολυ σκοτεινες φωτο τα κανει μανταρα, ανεβαζει την φωτεινοτητα απειρα και η φωτο ειναι χαλια
  8. Ρε παιδια να ρωτησω κατι κ εγω. Πηρα το s20FE 4g. Γιατι βγαζω αθλιες φωτο το βραδυ? Εννοω για σκοτεινα μερη με λιγο φως πιο μακρια, για παραδειγμα ενα σκοτεινο λιμανι να φαινονται τα φωτα απο τα σπιτια μακρια. Με το s8 βγαζω αξιοπρεπη φωτογραφια. Με το s20 ενεργοποιειται απο μονο του το night mode μαλλον που προσθετει παρα πολυ φωτεινοτητα και η φωτο βγαινει αθλια με απιστευτο θορυβο. Βασικα δεν βρηκα πως μπορω να το απενεργοποιησω αυτο σε σκοτεινες σκηνες.
  9. Εχει κανεις να προτεινει wallet case σε S20FE? Θα ηθελα οσο το δυνατον μικροτερα περιθωρια πανω κατω. Εχω μια σαν αυτην https://www.skroutz.gr/s/26551853/Oem-%CE%98%CE%AE%CE%BA%CE%B7-%CE%92%CE%B9%CE%B2%CE%BB%CE%AF%CE%BF-Fancy-%CE%93%CE%B9%CE%B1-Samsung-Galaxy-S20-FE-S20-FE-5G-S20-LITE-%CE%A7%CF%81%CF%85%CF%83%CF%8C-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF.html?from=catspan Αλλα μου την σπαει που εχει εστω και αυτα τα περιθωρια πανω κατω δεξια λιγων χιλιοστων που κανουν την θηκη πιο ογκωδη απ οτι πρεπει να ειναι. Θελω κατι να ειναι ακριβως.
  10. Οχι για το 4G λεω.. το 5G 128gb παει γυρω στα 130 ευρω παραπανω απο το απλο και δεν τα δινω για ενα λιγο καλυτερο επεξεργαστη
  11. Να ρωτησω κατι. Να προτιμησω λετε την εκδοση 8gb RAM 256 σκληρο εναντι της κανονικης με 65 ευρω περιπου παραπανω στην χωρα οπου κατοικω? Φανταζομαι οτι ισως αξιζει να εχω λιγο παραπανω RAM και διπλασιο σκληρο. Τι λετε?
  12. Μπορεις να με βοηθησεις λιγο φιλε μου γιατι κ εγω αναμεσα σε 20FE ειμαι και 8Τ. Απο καμερα κυριως εχουν μεγαλες διαφορες? Κυριως αυτο με ενδιαφερει, παιχνιδια δεν παιζω, απλα σερφαρω οπως ολος ο κοσμος, κανα βιντεο κτλ
  13. Τα εχω κανει 100 φορεσ τις τελευταιες 3 μερες. Ειναι μπελας, μετα απο πιστολακια αλλαγες καλωδιων συνδεση με λαπτοπ καποια στιγμη φορτιζει.. Αλλα δεν μπορει να γινεται αυτο καθε μερα.. Τραγικο το θεωρω, σε φαση που σκεφτομαι να μην ξαναπαρω σαμσουνγκ.. Δεν γινεται να δινεις ενα καρο λεφτα να παιρνεις ναυαρχιδα και να εχουν τετοια θεματα
  14. Eχει τυχει σε κανεναν το moisture detected και να μην φορτιζει?? Απιστευτα εκνευριστικο, υποτιθεται πληρωνουμε παραπανω για ip68 τι χαζομαρα ειναι αυτη?
  15. Ενας λογος που το παιρνω ειναι το μεγεθος του. Οποτε σιγουρα οχι το s10lite.. Αλλα αν εχει εστω και 4 ωρες οθονη πχ ειναι μια χαρα.. Εδω ειμαι με το s8 κανα χρονο με το ζορι 2 ωρες οθονη..
  16. Απο μπαταρια πως ειναι? Γιατι ακουγονται διαφορα απλα ελπιζω να ειναι καλυτερα απο το s8 με το οποιο εχω πλεον με το ζορι 2 ωρες οθονη..
  17. gilas

    OnePlus Nord series

    Αυτο με τις ραντομ διαγραφες δεδομενων υπαρχει ακομα η διορθωθηκε? Γιατι ειναι τεραστιο θεμα αν υπαρχει ακομα, σκεφτομαι να παρω το κινητο
  18. gilas

    OnePlus Nord series

    Δηλαδη χειροτερα?
  19. gilas

    OnePlus Nord series

    Σε σχεση με s8 τι να περιμενω σε θεμα καμερας?? Αν ειναι εστω και στα ιδια επιπεδα ειμαστε καλα..
  20. Ερωτηση. Το dual sim ειναι active ετσι? Εννοω οτι και οι 2 καρτες εχουν σημα και δεχονται / εκτελουν κλησεις?
  21. Βασικα ανακαλω η διαφορα τους ειναι 40 ευρω.. Ποιο θα παιρνατε μεταξυ του απλου s20 και του s10+ (το μεγεθος οθονης δεν με ενοχλει ιδιαιτερα)
  22. Ποια ειναι η γνωμη σας για το κινητο σαν μεταχειρισμενο? Το βρισκω 150 ευρω κατω απο το s20(το απλο). Αξιζει λετε? Φαινεται πολυ πληρες απλα με προβληματιζει οτι σε ενα εξαμηνο θα ειναι 2χρονων κινητο... Επισης που μπορω να βρω πληροφοριες για την σειρα κυκλοφοριας του μοντελου? Υπαρχει καμια διαφορα?
  23. gilas

    Huawei Mate 20 Pro

    Ρε συ αυτο ειναι απιστευτα χαλια. Πολυ περιεργα πραγματα
  24. gilas

    Huawei Mate 20 Pro

    Εδω παντως το video φαινεται απαραδεκτο
  25. gilas

    Huawei Mate 20 Pro

    Eχει ερθει κανενας απο το s8? Σκεφτομαι να το παρω και ειμαι πληρως ικανοποιημενος απο τα βιντεο και τις φωτο του s8. Kυριως η σταθεροποιηση με προβληματιζει που στο s8 ειναι τελεια. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Διαφωνω. Ειχα dslr και την πουλησα για να παρω s8. Βιντεο σιγουρα κλασεις καλυτερο, φωτο οχι αλλα μονο και μονο η ευκολια του κινητου σε σχεση με την απαισια γκουμουτσα που ερχοταν να την σπασω καθε φορα που την κουβαλουσα κανει την διαφορα. Ασε που τη νυχτα το s8 ξεσκιζει σε point and shoot, στην αλλη ηθελε manual ρυθμισεις για ενα καλο αποτελεσμα επρεπε να αφιερωσεις λεπτα(ημαρτον δηλαδη). Για εναν που ασχολειται σοβαρα με φωτογραφια, αλιμονο αν παρει κινητο. Πρεπει να ειναι φελλος.
×
×
  • Create New...