oregon Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Κι εγώ το έχω. Ξαναλέω, το πήρες από cosmote ή από Γερμανό; Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Από cosmote. Ιδιόκτητο κατάστημα cosmote όχι franchise. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Μας δείχνεις screenshot με το μενού της 2ης κάρτας και το firmware που φοράει; Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theohatz Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Καλησπέρα. Του κοτσόβολου είναι δίκαρτο Ελληνικής αντιπροσωπείας unbraded? Γνωρίζει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toko Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Αναμεσα σε P8 και P9 lite ποιο υπερεχει και που; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KARATEKA Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να στείλω κενο SMS; Αν δε γράψεις κάτι δεν ενεργοποιείται το βελάκι αποστολής. Παράθεση Είπαμε του κώ..ου μας να μαγειρέψει, σκ...α μας έφτιαξε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 (edited) Καλησπέρα. Του κοτσόβολου είναι δίκαρτο Ελληνικής αντιπροσωπείας unbraded? Γνωρίζει κανείς? Ναι. Από τον Κωτσόβολο το έχω πάρει εγώ. Δίκαρτο unbranded. Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να στείλω κενο SMS; Αν δε γράψεις κάτι δεν ενεργοποιείται το βελάκι αποστολής. Πάτησε μια φορά το "κενό" και θα ενεργοποιηθεί. Edited June 29, 2016 by Johny-B Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theohatz Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Eυχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KARATEKA Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Πάτησε μια φορά το "κενό" και θα ενεργοποιηθεί. Το space εννοείς; Σωστός! Παράθεση Είπαμε του κώ..ου μας να μαγειρέψει, σκ...α μας έφτιαξε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SV3DCX Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Και εγώ έχω ένα μπροστά μου branded Cosmote και είναι μονόκαρτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Ξερει κανεις απο vodafone αν ειναι branded ,δικαρτα,μονοκαρτα;Ειναι να παρω ενα απο ενα παιδι το απογευμα και δεν θελω να απογοητευτω:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Ξερει κανεις απο vodafone αν ειναι branded ,δικαρτα,μονοκαρτα;Ειναι να παρω ενα απο ενα παιδι το απογευμα και δεν θελω να απογοητευτω:O Αν δεν γράφει στο site ότι είναι Dual, θα είναι μονοκαρτο. Το θέμα είναι ότι αργά ή γρήγορα θα χρειαστείς κάρτα μνήμης αν το θες για κύρια συσκευή σου, γιατί με το bloatware ουσιαστικά 7,8 γιγα θα έχεις ελεύθερα Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Αν δεν γράφει στο site ότι είναι Dual, θα είναι μονοκαρτο. Το θέμα είναι ότι αργά ή γρήγορα θα χρειαστείς κάρτα μνήμης αν το θες για κύρια συσκευή σου, γιατί με το bloatware ουσιαστικά 7,8 γιγα θα έχεις ελεύθερα Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ξέρουμε αν είναι branded; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Ξέρουμε αν είναι branded; Δεν το γνωρίζω. Πάντως το cosmote branded, μόνο το logo της cosmote όταν ανάβει και σβήνει η συσκευή έχει και 2 εφαρμογές που αν θες τις πετάς. Δεν είναι λόγος δηλαδή αυτός να μην πάρεις τη συσκευή. Υποθέτω το ίδιο θα συμβαίνει και με το Vodafone Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Δεν το γνωρίζω. Πάντως το cosmote branded, μόνο το logo της cosmote όταν ανάβει και σβήνει η συσκευή έχει και 2 εφαρμογές που αν θες τις πετάς. Δεν είναι λόγος δηλαδή αυτός να μην πάρεις τη συσκευή. Υποθέτω το ίδιο θα συμβαίνει και με το Vodafone Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μου το δινει ενα παιδι στα 220 σφραγισμενο απο vodafone και το κουτι του γραφει dual sim.Εχει και την vip εγγύηση της huawei 3 χρονια.Ειναι ευκολο να του βαλω το επισημο firmaware της huawei; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisn95 Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Τελικά μπροστά έχει τίποτα για προστασία? gorilla glass? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Τελικά μπροστά έχει τίποτα για προστασία? gorilla glass? Σου παραθέτω αυτούσια τη συνομιλία με τη Huawei Hellas μέσω Facebook. Σχετικά με το τζάμι της οθόνης το P9lite έρχεται με Corning Gorilla Glass 3ης γενιάς το οποιο είναι native damage resistance.Φιλικά! είναι σίγουρο ότι φοράει gorilla glass το p9 lite ? Δεν μιλάω για το "κανονικό" p9 Ναι Γιάννη και τα δυο φοράνε Gorilla glass. Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Σου παραθέτω αυτούσια τη συνομιλία με τη Huawei Hellas μέσω Facebook. Σχετικά με το τζάμι της οθόνης το P9lite έρχεται με Corning Gorilla Glass 3ης γενιάς το οποιο είναι native damage resistance.Φιλικά! είναι σίγουρο ότι φοράει gorilla glass το p9 lite ? Δεν μιλάω για το "κανονικό" p9 Ναι Γιάννη και τα δυο φοράνε Gorilla glass. Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχής έργο θα είναι για όλους τους νυν αλλά και μελλοντικούς κατόχους αν όντως έχει. Θεωρητικά για να το λέει η επίσημη αντιπροσωπεία, θα πρέπει να ισχύει. Από την άλλη μου κάνει εντύπωση το ότι δεν το έχω δει πουθενά γραμμένο στα specs, ενώ κάτι τέτοιο θα έπρεπε για πολλούς λόγους να αναγράφεται. Δεν κρατήθηκα λοιπόν και έστειλα ένα email μου με την...απορία μου στα κεντρικά της huawei! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Ευχής έργο θα είναι για όλους τους νυν αλλά και μελλοντικούς κατόχους αν όντως έχει. Θεωρητικά για να το λέει η επίσημη αντιπροσωπεία, θα πρέπει να ισχύει. Από την άλλη μου κάνει εντύπωση το ότι δεν το έχω δει πουθενά γραμμένο στα specs, ενώ κάτι τέτοιο θα έπρεπε για πολλούς λόγους να αναγράφεται. Δεν κρατήθηκα λοιπόν και έστειλα ένα email μου με την...απορία μου στα κεντρικά της huawei! φιλε εχει η δεν εχει αν πεσει το αποτελεσμα θα ειναι το ιδιο πιστεψε με... Επισης το γκοριλα μου ( π9 λαιτ) κανει γρατζουνιες κανονικα!! Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 φιλε εχει η δεν εχει αν πεσει το αποτελεσμα θα ειναι το ιδιο πιστεψε με... Επισης το γκοριλα μου ( π9 λαιτ) κανει γρατζουνιες κανονικα!! Για αυτό υπάρχει ή δεν υπάρχει ο "γορίλας" βάζουμε ένα tempered glass για να είμαστε ήσυχοι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 φιλε εχει η δεν εχει αν πεσει το αποτελεσμα θα ειναι το ιδιο πιστεψε με... Επισης το γκοριλα μου ( π9 λαιτ) κανει γρατζουνιες κανονικα!! Το Gorilla σου κάνει γρατζουνιες ή η εργοστασιακή ζελατίνα που φοράει; Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Για αυτό υπάρχει ή δεν υπάρχει ο "γορίλας" βάζουμε ένα tempered glass για να είμαστε ήσυχοι! Μονο με το γυαλι ειμαστε ησυχοι...με την ζελατινα ποτε δεν ξερεις τι μπορει να συμβει !! ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το Gorilla σου κάνει γρατζουνιες ή η εργοστασιακή ζελατίνα που φοράει; Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk δεν καταβαλες...εννοω οτι ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ενα κινητο Gorilla 3-4 -5 κλπ... οι γρατζουνιες γινονται απο οτιδηποτε! Δοκιμασμενο απο το 2010 που ειχα το πρωτο μου galaxy s 1 . Μονο με γυαλι θα εισαι ησυχος φιλε,με τιποτα αλλο! Εννοειται το γυαλι θελει αλλαγη καθε 2 μηνες συνηθως ( τουλαχιστον σε εμενα) Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Ρε παιδιά Πώς σας κάνει γρατζουνιές, στην τσέπη έχετε και καρφιά μαζί; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Ρε παιδιά Πώς σας κάνει γρατζουνιές, στην τσέπη έχετε και καρφιά μαζί; φιλε ποσα χρονια εχεις smartphone ; Εμενα 6 χρονια ολα κανουν γρατζουνια αν δεν φορανε γυαλι, και δεν το εχω καν σε τσεπη με κλειδια η κατι αλλο,το εχω σε κανονικη αδεια τσεπη ουτε καν κωλοτσεπη-συνηθως στα πλαγια στο γονατο. Μαλλον μας δουλευουν με γκοριλα και ιστοριες-να ειχαμε να λεγαμε . Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Νομίζω τελικά τα branded από Vodafone, Cosmote είναι με μία κάρτα και για να είναι με δυο κάρτες τότε δεν είναι branded. Υπάρχει κάποιος φίλος που να έχει το dual sim και να είναι branded; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts