Jump to content

Xiaomi Mi Note 2

kwnana
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυριο παιδια θα το δω απο κοντα το περιμενει ενας φιλος οποτε αργα το βραδυ θα σας πω εντυπωσεις.
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

• Απαντήσεις 1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ένα από τά καλύτερα review στα αγγλικά.

Παρατηρησα στο video (8:30) οτι υπαρχει μια χρωματικη ατέλεια στις ακρες της οθονης σε σχεση με την υπολοιπη οθονη στο λευκο φοντο.οπως λεει και στο video ο τυπος color shifting.Δεν μου αρεσε καθολου αυτο!!!

V10 for Vendetta

Το χω στα χερια μου εδω και λιγες ωρες,αγορασμενο απο φιλο σε διπλανο φορουμ.Πολυ ελαφρυ ,design εξαιρετικο ,υπεροχη οθονη-καταπληκτικο μαυρο [amoled].

Ξεκλειδωσα αμεσως μιας κ εχω τα permissions της xiaomi, εβαλα developer rom [ειχε stable].Μπαταρια δεν εχω αποψη ,σημα εξαιρετικο, wifi ,gps ακαριαια, ηχειο δυνατο και καθαρο.

Οτι θελετε ρωτατε.

OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air.

Το χω στα χερια μου εδω και λιγες ωρες,αγορασμενο απο φιλο σε διπλανο φορουμ.Πολυ ελαφρυ ,design εξαιρετικο ,υπεροχη οθονη-καταπληκτικο μαυρο [amoled].

Ξεκλειδωσα αμεσως μιας κ εχω τα permissions της xiaomi, εβαλα developer rom [ειχε stable].Μπαταρια δεν εχω αποψη ,σημα εξαιρετικο, wifi ,gps ακαριαια, ηχειο δυνατο και καθαρο.

Οτι θελετε ρωτατε.

Πια εκδοση εχεις...την global?

Αυτο που αναφερει ο φιλος παραπανω για τις ακρες της οθονης εχεις παρατήρηση κατι?

Και το πιο συμαντικο καμερα....τι λεει εκει....πολλα ακούγονται και τα περισσότερα μετρια προς αρνητικά...

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Developer 10.11.16 beta, [Version: 6.11.10 (MIUI8)] τη φλασαρα πανω απο τη stable cn [V8.0.9.0.MADCNDI (MIUI8)]. Ναι το color shifting υπαρχει ,αλλα μονο στο λευκο φοντο του μενου.Καμερα ,καλη μου φαινεται ,δεν την εχω ψαξει καλα ακομα.Παντως ειναι τρομερα γρηγορα [απενεργοποιω τα animations] ,παρολο που για καμμια ωρα τοχω ζορισει με το setup κλπ.δεν εχει ζεσταθει ιδιαιτερα.

Για την καμερα θα επανελθω δεν ειμαι σιγουρος.

Κανε μινι review οταν εχεις χρονο φιλε μου.το κινητο ενδιαφερει πολυ κοσμο και εισαι απο τους πρωτους που το απέκτησαν.

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Developer 10.11.16 beta, [Version: 6.11.10 (MIUI8)] τη φλασαρα πανω απο τη stable cn [V8.0.9.0.MADCNDI (MIUI8)]. Ναι το color shifting υπαρχει ,αλλα μονο στο λευκο φοντο του μενου.Καμερα ,καλη μου φαινεται ,δεν την εχω ψαξει καλα ακομα.Παντως ειναι τρομερα γρηγορα [απενεργοποιω τα animations] ,παρολο που για καμμια ωρα τοχω ζορισει με το setup κλπ.δεν εχει ζεσταθει ιδιαιτερα.

Για την καμερα θα επανελθω δεν ειμαι σιγουρος.

Με προλαβες.ειχα δικιο τελικα για το color shifting.ξενερωνω με κατι τετοια.(κατοχος του lg v10 και το μπλιντινκ τις δευτερης οθονης στο κινητο μου δεν παλεύεται).παντως παρόλο αυτα πιστευω οτι ειναι εξαιρετικη συσκευη.

V10 for Vendetta

Ναι θα γραψω ενα μινι review ,μαλλον αυριο ,για να εχω πιο πληρη εικονα.Παντως πρωτες εντυπωσεις αριστες.

Εννοείται περιμενουμε καμερα..

Κατι άλλο από μενα:το δακτυλικο ξεκλειδωνει αμεσα ή πρεπει να 'ξυπνήσεις' πρωτα την οθονη από το πλαινο κουμπι (όπως είναι κ στο mi5 δηλ)

κ μετα να το ξεκλειδώσεις με το αποτύπωμα?

Θα επανελθω κ με περισσοτερες ερωτήσεις συντομα...:lol:

ΥΓ:καλοριζικο!!!!:D

Samsung GT-I5800,xperia P,xiaomi MI-3,xiaomi MI NOTE PRO,REDMI note 4 4/64

Πως γίνεται ρε παιδιά να αγοράζετε κινητό χωρίς να σας ενδιαφέρει η κάμερα?

"V" for V10

"Greek LG V10 community" FB forum

Πως γίνεται ρε παιδιά να αγοράζετε κινητό χωρίς να σας ενδιαφέρει η κάμερα?

"V" for V10

"Greek LG V10 community" FB forum

Επειδή είναι κινητό ΤΗΛΕΦΩΝΟ ίσως? Τι να τη κάνω τη τέλεια φωτό αν δε πιάνει ούτε στην Ομόνοια?

Γενικά πολύ σημασία δίνουν μερικοί στη κάμερα. Η κάμερα του κινητού είναι σαν το ραδιόφωνο. Παρελκόμενο και όχι κύριο εξάρτημα. Κάτι για να βγάλεις ένα στιγμιότυπο άμεσα και γρήγορα και όχι για να βγάλεις τοπία ή πορτραίτα. Γι αυτά είναι οι φωτογραφικές. Αντίστοιχα ο καθένας θα μπορούσε να πει "καλά αγοράζετε κινητό και δε σας ενδιαφέρει η ηχητική του απόδοση?" ή "μα καλά αγοράζετε κινητό και δε σας ενδιαφέρει να έχει RDS στο ραδιόφωνο?". Δεν είδα κάτι αντίστοιχο όμως για το S7 Που δεν έχει ραδιόφωνο. Ολοι λέτε για τη φωτογραφική.

Μη συγχέουμε το τι ενδιαφέρει τον καθένα με το τι είναι ΓΕΝΙΚΑ ως συσκευή κάθε τηλέφωνο.

Οι φιλοι της miui θα το αγαπησουν σιγουρα. Επισης θα επιμεινω οτι η miui ειναι μια γενικα ελαφρια ρομ σε αντιθεση μ αυτους που πιστευουν το αντιθετο.

Εχω το μαυρο 4/64.

Ερχεται με stable V8.0.9.0.MADCNDI, το ξεκλειδωσα με το MiFlashUnlock και περασα την τελευταια developer κινεζικη. Αρα δεν υπαρχουν ελληνικα ακομα -ουτε στο ελληνικο σαιτ εχει βγει ελληνικη ρομ. Δεν διαβαζω στο σαιτ της miui οτι θα βγαλει global-ισως για τη global edition του κινητου?.Θα δειξει..

Υπαρχουν αρκετες κινεζικες εφαρμογες που ομως γινονται uninstall απο το μενου των εφαρμογων.

Προερχομενος απο iphone 6s plus με ξενισε λιγο εχοντας συνηθισει το μεγεθος και τα μεγαλα περιθωρια στην οθονη.Ειναι λεπτο και ομορφο ομως και με καλο πιασιμο στο χερι, θελει θηκη ομως γιατι γλιστραει λιγο.Ισως το ασημι χρωμα του να ειναι πιο ωραιο απ το μαυρο.

Ειναι fingerprint magnet πισω περισσοτερο, παρα μπροστα. Η κυρτη οθονη ειναι για ομορφια -δεν υπαρχει καποια υλοποιηση ακομα για εφαρμογες πχ οπως sammy.

Μονο ενα θεμα που λεγεται Note2 ,που ειναι επι πληρωμη, με καποια παραμετροποιηση πλαινης οθονης [στα κινεζικα ομως].Ισως βγει κατι αργοτερα..

Η μπαταρια απο το 28% στις 12 τα μεσανυχτα ,με τη φωτεινοτητα στο auto, στις 8 το πρωι ειχε παει στο 27%.Μια χαρα το βλεπω..Φορτισε μεχρι το 75% μεσα σε μιση ωρα.

Ειναι αρχη ακομα αλλα βλεπω μια πολυ καλη μπαταρια.Δυσκολα πεφτει οταν ασχολεισαι με το κινητο για σερφαρισμα, mail , κλησεις ,sms κλπ ειδικα οταν ειναι η φωτεινοτητα στο αυτοματο.Στην επανεκινηση μονο χανει 2% αμεσως.

Θα ηθελα ομως τη φωτεινοτητα στο max λιγο πιο δυνατη-δεν ειναι μετρια, ειναι στο μεσο ορο.Ειναι λιγοτερο φωτεινο και απο το iphone 6s plus και απο το Leeco Max 2 [τα πιο προσφατα που ειχα και μπορω να συγκρινω].Λογω ομως amoled εχει φωτεινα αλλα οχι υπερκορεσμενα χρωματα.Και υπαρχει και η ρυθμιση στο μενου για τη διορθωση χρωματων και contrast.Πολυ καλη οθονη γενικα. Το ηχειο επισης ειναι δυνατο,χωρις να παραμορφωνει, θαθελα λιγα μπασα παραπανω.

Απενεργοποιωντας τα animations το τηλεφωνο ειναι παρα πολυ γρηγορο, επισης Wifi και gps αμεσα χωρις καθυστερησεις

Μη φοβηθείτε την αναλυση [fhd].Δεν εχει καμμια διαφορα εμφανη τουλαχιστο, με τις qhd.Ολα απεικονιζονται ομορφα με αρκετες λεπτομερειες. Μου θυμισε το 1+3 [μετα την αναβαθμιση του με το calibration της οθονης του].

Μου εκανε θετικοτατη εντυπωση οτι παροτι το ζορισα πολυ χθες, δεν ζεσταθηκε καθολου ,λιγο μονο οταν ειχα τη φωτεινοτητα στο φουλ, αλλα τιποτα το ιδιαιτερο.

Αρα ο snap 821 μια χαρα..

H ram μετα απο reboot ξεκιναει στα 2,5 ελευθερα και δε εχει πεσει ποτε κατω απο 1,5-οσες εφαρμογες κ αν εχω ανοικτες.

Το δακτυλικο αποτυπωμα ξεκλειδωνει αμεσα με πατημα του home button.Το δοκιμασα 5-6 φορες συνεχομενες χωρις προβλημα.

Στις κλησεις δεν ειδα κανενα προβλημα-ακουω και με ακουν καθαρα και δυνατα.

Καμερα τωρα..Αναμικτα..Ειναι υποδεεστερη απο το iphone και καλυτερη απο το max2 -χανει σιγουρα στις ληψεις χαμηλου φωτισμου-γενικο θεμα των κινεζικων..

Εχω τραβηξει φοτο σημερινες εντος και εκτος σπιτιου με λιγο φως και με περισσοτερο εξω.Ειχε λιγο συννεφια το πρωι.

Το απογευμα-βραδι θα ανεβασω κ αλλες.Δεν εχω ψαξει ακομα καλα τις ρυθμισεις της καμερας.

Δειτε στο dropbox δειγματα [ολα me auto χωρις zoom].

https://www.dropbox.com/sc/957w8d9riz2ohhe/AADGbRttVKxV1t30j1xEBb_ga

Και μερικα screenshots με το θεμα MiNote 2 με παραμετροποιηση στη lockscreen.

https://www.dropbox.com/sh/9ckel1qmpv77b9t/AAA9OhqhcVV1-s23VpO64nQ_a?dl=0

Edited by xenkato1

Το δακτυλικο αποτυπωμα ξεκλειδωνει αμεσα με πατημα του home button

Αρα με μια κινηση εχεις 'ξυπνησει' το κιν ετσι?Γιατι ειχα διαβασει ότι θελει 2 κινησεις κ όχι μια (όπως είναι πχ το mi5).

Για τις φωτος,δεν ξερω αν το dropbox κραταει την αναλυση,αν εχεις λογαριασμο στο flickr ανεβαζε εκει καλυτερα.

ΥΓ:κατεβα Πυργο να το δουμε κ από κοντα, κερναω καφε :lol::lol:

Επειδή είναι κινητό ΤΗΛΕΦΩΝΟ ίσως? Τι να τη κάνω τη τέλεια φωτό αν δε πιάνει ούτε στην Ομόνοια?

.

Μια διόρθωση δεν είναι κινητό τηλέφωνο αλλιώς θα είχαμε όλοι 3310. Είναι smartphone και ναι σε ένα smartphone και πόσο μάλλον σε κατηγορία ναυαρχίδας που κοστίζει 500+ είναι απ'τα κύρια εξαρτήματα που θέλεις να έχεις όλο και καλύτερη( μιλώντας πάντα με το τι θέλει η πλειοψηφία, τώρα αν εσυ δεν θες παω πάσο αλλά αυτό δεν το κάνει ''παρελκόμενο'' . )

Στο dropbox σου επιτρεπει να ζουμαρεις και να αυξομειωσεις την εικονα -επισης μπορεις να κατεβασεις το φακελο-ειναι σε κανονικη αναλυση.

Οταν ερθει το ΜΙΜΙΧ ελα μεχρι Βυτινα -Δημητσανα να μοιρασουμε αποσταση ,να τα δουμε και να φαμε και κανα κοψιδι :rolleyes::)

Edited by xenkato1

Στο dropbox σου επιτρεπει να ζουμαρεις και να αυξομειωσεις την εικονα -επισης μπορεις να κατεβασεις το φακελο-ειναι σε κανονικη αναλυση.

Οταν ερθει το ΜΙΜΙΧ ελα μεχρι Βυτινα -Δημητσανα να μοιρασουμε αποσταση ,να τα δουμε και να φαμε και κανα κοψιδι :rolleyes::)

μεσα!!θα τα συγκρινουμε με το pro μου,ποιο απεικονιζει καλυτερα την μπριζολα!!!:lol::lol::lol:

Βρήκα αυτό εδώ http://shop.gizchina.com/home/xiaomi-mi-note-2-64gb-smartphone-990.html

Πως σας φαίνεται απο τιμή; Στην ίδια τιμή λενε οτι έρχεται απο την αποθήκη τους στην Ευρώπη και με $30 επιπλέον έρχεται με dhl σε 2-4 μέρες. Το βλέπετε να πέφτει σύντομα η τιμή του ή να το χτυπήσω άμεσα;

ΥΓ: 4G παίζει κανονικά στην Ελλάδα (εκτός απο την 20 που δεν έχει); Ραδιόφωνο έχει;

Edited by Georgema

4G κανονικα και ανετα, δεν εχει ραδιοφωνο, το site αυτο ειναι αξιοπιστο?Ψαχτο λιγο.

@xenkato1 πως το βλέπεις μεχρι τωρα το κιν στην καθημερινη σου χρηση?εχεις παρει την global edition ή όχι?

ανεβασε κ καμια νυχτερινη φωτο (στο auto) να βλέπουμε ποσο θορυβο βγαζει.

Το κινητό δουλεύω σαν βασικό δυο μέρες και μόνο θετικά σχόλια έχω να πω. Έχω την πλούσια έκδοση 128/6

Αυτονομία (6 ώρες οθόνη πρώτη φόρτιση με όλα ανοιχτά),ταχύτητα, design , δακτυλικό , ποιότητα κατασκευής δίνω 10

Οθόνη εξαιρετική για 1080 .H oled κάνει την διαφορά .

Κάμερα σε ότι έχω βγάλει είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και φυσικά δεν τίθεται σύγκριση με Lemax 2 που διάβασα. Στο Lemax 2 υπάρχουν τεράστια προβλήματα μέχρι και στην εστίαση οπότε αστοχη σύγκριση με κινητό χειριστου είδους που κοστίζει 250€.

Πολλές επιλογές στις ρυθμίσεις

IMG_20161120_003842.jpgadult image

IMG_20161120_003901.jpgfree screen capture software

IMG_20161120_004010.jpgimgurl

IMG_20161120_004027.jpgupload image free

IMG_20161120_004057.jpgimage hosting more than 5mb

Φυσικά μπήκε ελληνική rom μιας και υπάρχει κανονικά με τον αντίστοιχο twrp

IMG_20161120_003412.jpgimage hosting adult

Global edition δεν υπάρχει ακόμα . Η διαφορά είναι μόνο στην μπάντα b20 την που όσοι δεν έχουν wind και μένουν Αθήνα δεν έχει καμία απολύτως διαφορά. Το 4g στο κινητό δουλεύει άψογα.

Screenshot_2016_11_20_01_03_42_509_com_android_s.pngadult image sharing

Υπάρχουν αρκετές επιλογές όπως πχ διπλό ταπ για άνοιγμα

IMG_20161120_005130.jpgupload images free

Επίσης έχει IR που δουλεύει υποδειγματικα

IMG_20161120_005419.jpgimage hosting

Τέλος η μνήμη δεν μπορεί να πέσει κάτω από 2gb

Screenshot_2016_11_20_01_12_43_624_com_miui_home.pngimg upload

Edited by gkp

Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010).

Θα σε θυμόμαστε για πάντα

Μπορείς να μου πεις από που το πήρες πόσο κόστισε και πόσο καιρό έκανε να έρθει? Η ελληνική είναι από τη γνωστή κοινότητα? Είναι εύκολη η εγκατάστασή της? Εσύ ζήτησες να στο στείλουν με απείραχτη ROM? Ευχαριστώ για τις τυχόν απαντήσεις

@xenkato1 πως το βλέπεις μεχρι τωρα το κιν στην καθημερινη σου χρηση?εχεις παρει την global edition ή όχι?

ανεβασε κ καμια νυχτερινη φωτο (στο auto) να βλέπουμε ποσο θορυβο βγαζει.

-----------

Οπωε λεει και ο gkp το κινητο ειναι καταπληκτικο ,δε λαγγαρει πουθενα οσο και να το ζορισω ,δε ζεσταινεται, ειναι παρα πολυ γρηγορο με μπαταρια που εμενα με καλυπτει απολυτα.

Εχω την 4/64 αν εννοεις αυτο.

Φωτο νυχτερινη θα ανεβασω -με auto- αργοτερα.Σημερα στην Τριπολη εχει ωραιο ηλιο, το απογευμα θα τραβηξω μερικες.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

[/color]

Μπορείς να μου πεις από που το πήρες πόσο κόστισε και πόσο καιρό έκανε να έρθει? Η ελληνική είναι από τη γνωστή κοινότητα? Είναι εύκολη η εγκατάστασή της? Εσύ ζήτησες να στο στείλουν με απείραχτη ROM? Ευχαριστώ για τις τυχόν απαντήσεις

-------------------

Υπαρχει τελικα εδω https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Entry/6171-GTV-6-11-10-Mi-Note-2-Scorpio/#files

Αλλα με ποια recovery φλασαρουμε?Με τη στοκ?Απο το update ?

Edited by xenkato1

Ξεκλείδωσε πρώτα το bootloader και μετά φλασαρεις με ότι θέλεις πάνω. Εγώ είχα stock.

Πάρτε και ένα δείγμα

https://i.imgsafe.org/18292ee01f.jpg

Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010).

Θα σε θυμόμαστε για πάντα