PowerZ Δημ. June 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2006 ρε παιδια καλεσα το 1444 και αγορασα ενα welcome tone, μου ειπε οκ ενεργοποιηθηκε και το κλεισα! Αλλα δεν ενεργοποιηθηκε, τι να κανω τωρα? τσαμπα μου πηρε τα 1.80 ευρω? πατησα ως προεπιλογη, καλα εκανα? και κατι μου ειπε για κεντρικο μενου κτλ! μηπως κατι εκανα εγω λαθος? εχω το w800 αν αυτο βοηθαει. edit: Το βρηκα τελικα, επρεπε να κλεισω και να ανοιξω παλι το κινητο για να ενεργοποιηθει :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. June 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2006 Επιτέλους!!!!! ΕΒΑΛΑΝ MADONNA!!!!:D Από τη μία έβγαλαν το ωράριο και από την άλλη έβαλαν Madonna!:worry: Το "Hung up" από 3 διαφορετικά κομμάτια (δηλαδή τρείς επιλογές), το "Sorry" και το "Jump".:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. June 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2006 Επιτέλους!!!!! ΕΒΑΛΑΝ MADONNA!!!!:D Από τη μία έβγαλαν το ωράριο και από την άλλη έβαλαν Madonna!:worry: Το "Hung up" από 3 διαφορετικά κομμάτια (δηλαδή τρείς επιλογές), το "Sorry" και το "Jump".:rolleyes: και το like a virgin στο άσχετο όμως. Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. July 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2006 δε μου λετε αν καλεσεις μπορεις να πληκτρολογησεις καπου τον κωδικο που εχει στη σελιδα και αντιστοιχει σε καποιο κομματι ετσι ωστε να γλυτωσεις τα πολλα πολλα μπλα μπλα αρα και επιπροσθετα εξοδα ????? edit : με τον κωδικο τελειωνεις στα 2¨50 ακριβως Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2006 τωρα εχω το Living on video.αληθεια το hips dont lie υπαρχει? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 Με την χρήση των κωδικών την τελευταία φορά είχα καταφέρει να τερματίσω την κλήση στο 1¨10 χωρίς να περιμένω να ολοκληρώσει κάθε φορά τα λόγια. Το Hips dont lie δεν το έχουν βάλει ακόμα,και με τον ρυθμό που ανανεώνουν τα τραγούδια..θα περιμένουμε πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 Για Hips don't lie, στην ΤΙΜ... Εγώ το έχω :love: :yahoo: :w00t: Στην Vodafone μόνο μέσω φωνητικής κλήσης ΑΚΟΜΗ μπορείς να βάλεις Welcome Tone;;;;;; :X :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 Για Hips don't lie, στην ΤΙΜ... Εγώ το έχω :love: :yahoo: :w00t: Στην Vodafone μόνο μέσω φωνητικής κλήσης ΑΚΟΜΗ μπορείς να βάλεις Welcome Tone;;;;;; :X :lol: Και μέσω Vodafone Live!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 Και μέσω Vodafone Live!:) Μπορείς δηλαδή και να επιλέξεις ή απλά να δεις τι τραγούδια έχει; Αν μπορείς να επιλέξεις γιατί καλείτε στον αριθμό και δίνεται τα μαλλιοκέφαλά σας;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 Μπορείς δηλαδή και να επιλέξεις ή απλά να δεις τι τραγούδια έχει; Αν μπορείς να επιλέξεις γιατί καλείτε στον αριθμό και δίνεται τα μαλλιοκέφαλά σας;;; Καλεί στον αριθμό όποιος δεν έχει Vodafone Live!, όπως εγώ στο 3G Nokia N80 που δεν έχουν φιλοτιμηθεί να το βάλλουν ακόμα... Μπορείς και να επιλέξεις και να βάλλεις! Απλά δεν μπορείς να τα ακούσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cabj Δημ. August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 Καλεί στον αριθμό όποιος δεν έχει Vodafone Live!, όπως εγώ στο 3G Nokia N80 που δεν έχουν φιλοτιμηθεί να το βάλλουν ακόμα... Μπορείς και να επιλέξεις και να βάλλεις! Απλά δεν μπορείς να τα ακούσεις... ..............και ούτε πρόκειται .........εαν το περιμένεις....... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Owner of Samsung Galaxy Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 Ε, λογικό είναι να μην μπορείς να τα ακούσεις. Ούτε στο TIM Plus δεν μπορείς να τα ακούσεις. Όχι βέβαια πως αν ήθελαν δεν μπορούσαν. Προφανώς εννοείται γι αυτούς ότι τα ξέρουμε τα τραγούδια :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. August 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2006 Μπορείς δηλαδή και να επιλέξεις ή απλά να δεις τι τραγούδια έχει; Αν μπορείς να επιλέξεις γιατί καλείτε στον αριθμό και δίνεται τα μαλλιοκέφαλά σας;;; Ναι.. μπορείς κανονικά... Και νομίζω συμφέρει.. Δεν έχει καθόλου κόστος.. Μπορείς να κάθεσαι αρκετή ώρα και να βλέπεις τη λίστα από τα welcome tones και να επιλέξεις να το βάλεις μέσω vodafone live.:) Και δεν νομίζω ότι χρειάζεται να ακούς τα τραγούδια... τα ξέρεις. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor69 Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 Καλεί στον αριθμό όποιος δεν έχει Vodafone Live!, όπως εγώ στο 3G Nokia N80 που δεν έχουν φιλοτιμηθεί να το βάλλουν ακόμα... Μπορείς και να επιλέξεις και να βάλλεις! Απλά δεν μπορείς να τα ακούσεις... eisai siguros pws exeis dikio? egw mphka twra me N80 kai nai men den exei vl alla exei thn epilogh gia na ta ry8miseis ta welcome tones Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 eisai siguros pws exeis dikio? egw mphka twra me N80 kai nai men den exei vl alla exei thn epilogh gia na ta ry8miseis ta welcome tones Έχει τέτοια επιλογή; Δεν την είχα δει... Μόλις μπήκα και είδα ότι έκανα μια ανανέωση και μπαίνει και σε άλλα πράγματα πχ: Ήχοι. Αλλά για τα Welcome Tones ζητάει κλήση στο 1444... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 παιδιά μην καλείται στο 1444 γιατί όσες φορές κάλεσα αργούσε πάαααρα πολύ! ενώ όταν καλούσα στο 9016942000 ήταν όλα ΟΚ! Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 παιδιά μην καλείται στο 1444 γιατί όσες φορές κάλεσα αργούσε πάαααρα πολύ! ενώ όταν καλούσα στο 9016942000 ήταν όλα ΟΚ! Μήπως έχει όμως μια τεράααααααστια διαφορά στις χρεώσεις; Γιατί 090 και έτσι είναι λίγο κάπως... Εκτός αν έχουν την ίδια χρέωση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cabj Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 Μήπως έχει όμως μια τεράααααααστια διαφορά στις χρεώσεις; Γιατί 090 και έτσι είναι λίγο κάπως... Εκτός αν έχουν την ίδια χρέωση... Είτε καλέσεις 1444 είτε 9016942000 η χρέωση είναι 0,9211 ευρώ/λεπτό Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Owner of Samsung Galaxy Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 Είτε καλέσεις 1444 είτε 9016942000 η χρέωση είναι 0,9211 ευρώ/λεπτό Πωπω φωτιά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. August 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2006 εχω το ν91 κ στην αγγλια κ φανταζομαι κ σε αλλες χωρες το εχουν κ σε Vodafone Live εκδοση.μπορω να κανω κατι για να μπαινω στο Vodafone Live ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dwarves Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 +0.60 euro kathe mina!! Yπάρχει τετοια χρεωση σε αυτην την υπηρεσια?? Σκεφτομαι να την βαλω... αλλα οσο βλεπω εξτρα χρεωσεις... (ενταξει να σε χρεωσει οταν την επιλεγεις μια φορα...ναι...) τρελενομαι...:ninja: :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dwarves Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 :( διαβασα ολο το thread απο την αρχη... και βλέπω οτι η υπηρεσια εχει μεινει το ιδιο φτωχη σε τραγουδια ...και ακριβη στην τιμη... τοσα λεφτα μας περνουν...και πανε να βγαλουν και απο την μυγα ξιγκι Ξενερωσα...δεν θα την ενεργοποιήσω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 :( διαβασα ολο το thread απο την αρχη... και βλέπω οτι η υπηρεσια εχει μεινει το ιδιο φτωχη σε τραγουδια ...και ακριβη στην τιμη... τοσα λεφτα μας περνουν...και πανε να βγαλουν και απο την μυγα ξιγκι Ξενερωσα...δεν θα την ενεργοποιήσω.... Μικρη ποσοτητα σε κομματια και ειναι ολα πολυ χαλια φτιαγμενα. Δεν μπορω να το πιστεψω οτι καποιος πληρωνεται για να κοβει τα κομματια αυτα και κανει τοσο αθλια δουλεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 Yπάρχει τετοια χρεωση σε αυτην την υπηρεσια?? Σκεφτομαι να την βαλω... αλλα οσο βλεπω εξτρα χρεωσεις... (ενταξει να σε χρεωσει οταν την επιλεγεις μια φορα...ναι...) τρελενομαι...:ninja: :ninja: Ναι δυστυχώς έχει και μηνιαίο πάγιο η υπηρεσία! Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 επειδη δεν εχω live! θυμαται κανεις τον κωδικο του για παντα απο τον χατζηγιαννη? Επισης πως μπορω να τον αντιστοιχισω μονο σε ενα αριθμο? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts