gmmour Δημ. October 5, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2005 Μπορείς να βάλεις τις τέσσερις εποχές του vivaldi (την άνοιξη, το κλασσικό τραγουδάκι των τηλεφωνικών κέντρων) για να νομίζουν ότι έχουν πάρει σε κάποιον τόσο σημαντικό που έχει και τηλεφωνικό κέντρο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. October 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2005 ontws prepei na valw kati klassiko.. phantom of the opera apo maiden as poume :innocent: :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasja10 Δημ. October 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2005 1. Μπείτε στο http://www.vodafone.gr 2. Επιλέξτε στη δεξιά στήλη το bannerάκι των Welcome Tones --> οδηγείστε στο URL: http://funinfo.vodafone.gr/cms/site/Fun%20&%20Info/Downloads/Welcome%20Tones/Index 3. "Πατήστε εδώ για να βρείτε τα διαθέσιμα Welcome Tones της φωνητικής πύλης..." 4. "Επιλέξτε Κατηγορία" 5. Κάνοντας browse στον κατάλογο, επιλέξτε τον τίτλο που προτιμάτε και σημειώστε τον εξαψήφιο κωδικό 6. Καλέστε το 1444, ακολουθήστε οδηγίες... σχετικά νωρίς υπάρχει επιλογή εισαγωγής κωδικού 7. Λογικά θα έχετε παραγγείλει σε λιγότερο από 3 λεπτά (εγώ έκανα 2'΄45'') Καλή ευκολία! (Παρεμπιπτόντως, εγώ διάλεξα κάτι από "Ανθρώπινες Φωνές", το θεωρώ πολύ πιο πλακατζίδικο από το να έχεις κάποιο μουσικό κομμάτι!...) Παράθεση "Offer me solutions, offer me alternatives, and I'll decline" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. October 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2005 1. Μπείτε στο http://www.vodafone.gr 2. Επιλέξτε στη δεξιά στήλη το bannerάκι των Welcome Tones --> οδηγείστε στο URL: http://funinfo.vodafone.gr/cms/site/Fun%20&%20Info/Downloads/Welcome%20Tones/Index 3. "Πατήστε εδώ για να βρείτε τα διαθέσιμα Welcome Tones της φωνητικής πύλης..." 4. "Επιλέξτε Κατηγορία" 5. Κάνοντας browse στον κατάλογο, επιλέξτε τον τίτλο που προτιμάτε και σημειώστε τον εξαψήφιο κωδικό 6. Καλέστε το 1444, ακολουθήστε οδηγίες... σχετικά νωρίς υπάρχει επιλογή εισαγωγής κωδικού 7. Λογικά θα έχετε παραγγείλει σε λιγότερο από 3 λεπτά (εγώ έκανα 2'΄45'') Καλή ευκολία! (Παρεμπιπτόντως, εγώ διάλεξα κάτι από "Ανθρώπινες Φωνές", το θεωρώ πολύ πιο πλακατζίδικο από το να έχεις κάποιο μουσικό κομμάτι!...) ή μπορείς να μπεις στο vodafone live και να πληρώσεις 35 λεπτά και 1.5 (χωρίς ΦΠΑ) και να κάτσεις όση ώρα θέλεις και να δεις και όλες τις επιλογές (γιατί στη σελίδα της εταιρίας μπορεί να μην τα έχουν όλα). Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ouzo_mezes Δημ. October 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2005 6.50 € πλήρωσα στο 1444 για να καταφέρω να το βάλω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. October 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2005 6.50 € πλήρωσα στο 1444 για να καταφέρω να το βάλω kai giati den to ekanes mesw voda live mono me 0.35?!? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ouzo_mezes Δημ. October 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2005 kai giati den to ekanes mesw voda live mono me 0.35?!? Γιατί με πετούσε συνέχεια έξω και μου έφαγε και 3 ευρώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2005 εγω σημερα εβαλα ενα welcome tone και δεν αντιμετωπισα καποια δυσκολια ουτε και καθυστερηση,καλη φαση παντως,ε χρειαζοτανε επιτελους. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. October 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2005 Έβαλα χτες welcome tone από το vodafone live. Πολύ εύκολη διαδικασία. Περίπου σε 10 λεπτά ενεργοποιήθηκε. Αγγελική Ηλιάδη-Άγγιξέ με είναι το welcome tone που έβαλα. Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. October 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2005 ego den exo vodafone live parola afta mporo na to katevaso kai ego i prepi na einai to kinito vodafone live? efxaristo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2005 ego den exo vodafone live parola afta mporo na to katevaso kai ego i prepi na einai to kinito vodafone live? efxaristo οχι δεν εχει σημασια καλεσε 1444 και ακους τους διαθεσιμους ηχους :) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLiNa_C Δημ. October 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2005 ΠΟΥ ΒΡΗΚΕΣ ΤΟ ΑΓΓΙΞΕ ΜΕ???ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΤΑ WELCOME TONES!!! ΕΓΩ ΕΒΑΛΑ ΚΟΡΓΙΑΛΑ ΤΟ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ! ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ! ΤΙΜ ΚΑΙ COSMOTE ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΕΙΔΙΚΑ Η COSMOTE! Παράθεση Είναι φορές που σου μιλώ, κι αυτά που θέλω να σου πω, τα λέω μ' ένα λυγμό μες στη σιωπή μου,περνάει γρήγορα ο καιρός, κι έγινες αναστεναγμός,δεν έφυγες ποτέ απ' τη ζωή μου.Είναι βραδιές όπως αυτή που ένα παράπονο θα βγεί, να σπάσει σαν γυαλί την μοναξιά μου,και θέλω να 'ρθω να σε βρω μα είσαι μακρυά μου. . >μόνο για λίγο να σε δω, να σου μιλήσω, μόνο για λίγο να μπορούσες να 'ρθεις πίσω. . μόνο για λίγο να σε δω, μόνο για λίγο, είναι βραδιές που δεν μπορώ να σ' αποφύγω. .< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. October 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2005 Το μεγάλο πλεονέκτημα της βόδιφον όμως είναι ότι, άμα διαλέξεις μέσω του vf live θα χρεωθείς ελάχιστα σε σχέση με τις φωνητικές πύλες που θα σε κάνουν φτωχότερο κατά 5 ευρώ το λιγότερο... Η ποικιλία είναι απλά ανύπαρκτη... Θα μπορούσε να έχει περισσότερες επιλογές... Και να μην έχει πάγιο όπως η κοσμοτέ... Αλλά να μη βγάλουν και κάτι τα παιδιά; Πώς θα πληρώσουν την καμπάνια του "now" ;;; Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titinaki_1 Δημ. October 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2005 Το μεγάλο πλεονέκτημα της βόδιφον όμως είναι ότι, άμα διαλέξεις μέσω του vf live θα χρεωθείς ελάχιστα σε σχέση με τις φωνητικές πύλες που θα σε κάνουν φτωχότερο κατά 5 ευρώ το λιγότερο... Η ποικιλία είναι απλά ανύπαρκτη... Θα μπορούσε να έχει περισσότερες επιλογές... Και να μην έχει πάγιο όπως η κοσμοτέ... Αλλά να μη βγάλουν και κάτι τα παιδιά; Πώς θα πληρώσουν την καμπάνια του "now" ;;; Sorry βρε nosferatu αλλά είσαι συνέχεια πολύ αρνητικός όσον αφορά το δίκτυο τησ βόνταφον,αν δεν σε καλύπτει σαν εταιρεία και σαν δίκτυο γιατί δεν αλλάζεις εταιρεία ή έστω επειδή σίγουρα έχεις και 2ο+3ο νούμερο γιατί δεν διακόπτεις το νούμερό σου απο τη βόντα;; Φιλικά πάντα.. Παράθεση http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titinaki_1 Δημ. October 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2005 Όσον αφορά τα welcome tones επειδή είναι όντως λίγα τα κομμάτια και οι επιλογές μας φυσικά,ξέρουμε αν και πότε θα ανανεωθεί η λίστα με τα κομμάτια;;; Παράθεση http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kagg Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 ti egine re paidia den mathame tpt gia kanena kainoyrgio tragoydi?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. October 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2005 ΠΟΥ ΒΡΗΚΕΣ ΤΟ ΑΓΓΙΞΕ ΜΕ???ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΤΑ WELCOME TONES!!! ΕΓΩ ΕΒΑΛΑ ΚΟΡΓΙΑΛΑ ΤΟ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ! ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ! ΤΙΜ ΚΑΙ COSMOTE ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΕΙΔΙΚΑ Η COSMOTE! Έκανα την ενεργοποίηση μέσω του vodafone live και έκανα αναζήτηση βάσει του ονόματος του καλλιτέχνη. Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasja10 Δημ. October 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2005 Όσον αφορά τα welcome tones επειδή είναι όντως λίγα τα κομμάτια και οι επιλογές μας φυσικά,ξέρουμε αν και πότε θα ανανεωθεί η λίστα με τα κομμάτια;;; Η ανανέωση είναι μηνιαία, και από όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω από inside νέα της μουσικής βιομηχανίας, στο επόμενο update θα υπάρχουν πολλοί περισσότεροι τίτλοι... Εν τω μεταξύ, εγώ έκανα αλλαγή τίτλου και επέλεξα Henry Mancini / "Ροζ Πάνθηρα"... Παράθεση "Offer me solutions, offer me alternatives, and I'll decline" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2005 ελα ρε φιλε,κι εγωτον ροζ πανθηρα εχω επιλεξει,ακουγεται πολυ ωραια. για να δουμε τι νεα τραγουδια θα βαλουν αυτο τον μηνα. αληθεια τιποτα disco hits θα βαλουν αραγε? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. October 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2005 Θα μπορούσαν να έχουν περισσότερα από την αρχή. Είναι δυνατό να βγάζουν υπηρεσία περιεχομενου με τόσο λίγες επιλογές; Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 Πολύ Ροζ Πάνθηρας βλέπω έχει πέσει.. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. October 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2005 Και εγω εβαλα χθες το Henry Mancini / Ροζ Πάνθηρα. Να ρωτησω κατι αλλο τωρα, το αλλο tune που ειχα πριν αγορασω τον Ροζ πανθηρ :cool: χανεται ή μπορω να το ξαναβαλω; Εννοειτε χωρις να με χρεωσουν παλι για την αγορα του 1,5€. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. October 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2005 ροζ πάνθηρας και εδώ χαχαχα :p αλλα θα το αλλάξω αν βάλουν το τραγουδάκι από τo παρα πέντε :D Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. October 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2005 ροζ πάνθηρας και εδώ χαχαχα :p αλλα θα το αλλάξω αν βάλουν το τραγουδάκι από τo παρα πέντε :D Me2!:) ;) :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cheetos109 Δημ. November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 Me2!:) ;) :D Pantos paidia gia tin ora sto mono meros pou exo vrei to tragoudi tou para 5 einai sta ringtones tou Vodafone Live... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts