eirrr Δημ. April 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2022 10 minutes ago, GREGORYMO said: Πρέπει να κάνεις ανανέωση για να πάρεις το δώρο ? Δεν ξέρω σκοπεύω να προσπαθήσω ενεργοποίηση προς τέλος του μήνα. Έχω 0,00€. Παλιότερα που μου ήρθε ανάλογη προσφορά και είχα μηδενικό υπόλοιπο τους ζήτησα να μπορέσω να το ενεργοποιήσω και μου έστειλαν 0,01€ και έγινε. Μάλλον κάτι τέτοιο θα κάνω αν δεν γίνει η ενεργοποίηση. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. April 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2022 3 minutes ago, eirrr said: Δεν ξέρω σκοπεύω να προσπαθήσω ενεργοποίηση προς τέλος του μήνα. Έχω 0,00€. Παλιότερα που μου ήρθε ανάλογη προσφορά και είχα μηδενικό υπόλοιπο τους ζήτησα να μπορέσω να το ενεργοποιήσω και μου έστειλαν 0,01€ και έγινε. Μάλλον κάτι τέτοιο θα κάνω αν δεν γίνει η ενεργοποίηση. Οκ. Αλλά μιλάμε για 3 ημέρες !!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirrr Δημ. April 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2022 1 minute ago, GREGORYMO said: Οκ. Αλλά μιλάμε για 3 ημέρες !!! Ναι πολύ τσιγκούνικες προσφορές πια, παλιότερα είχε έρθει δωρεάν για 6μηνο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2022 (edited) 2 ώρες πριν, GREGORYMO said: Πρέπει να κάνεις ανανέωση για να πάρεις το δώρο ? Από την στιγμή που έχει 11 μήνες να κάνει ανανέωση δεν θα έχει υπόλοιπο. Edit:Τώρα είδα ότι απαντήθηκε Edited April 14, 2022 by George6633 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. July 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2022 (edited) Λάθος... Edited July 10, 2022 by CoyoteD Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
B1tm Δημ. July 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2022 Να ρωτήσω κάτι εδώ και κάποιους μήνες δε μου έρχονται προσφορές ούτε στο κουτάκι δώρου της εφαρμογηςς ούτε με sms .Από την εξυπηρέτηση της f2g και σε κατάστημα που πήγα δεν ξέρουν γιατί σταμάτησαν οι προσφορές .Έχει κάποιος ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει και τι μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2022 Ουδείς μπορεί να μιλήσει και να απαντήσει με σιγουριά, οι προσφορές είναι προσωποποιημένες και δεν μπορείς να ανακαλύψεις ένα συγκεκριμένο μοτίβο εμφάνισής τους. 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kapoios mallon Δημ. November 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2023 Θα ηθελα να έχουμε μια λίστα η κάτι τέτοιο, για αυτό πείτε μας ότι προσφορά ξέρετε! Ας αρχίσω εγώ: 94 Στο 1264 -> Απεριόριστα data για 3 μήνες + παράταση υπόλοιπου για 3 μήνες ΔΩΡΕΑΝ. 5 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DITS Δημ. 3 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Ιανουαρίου Μήπως γνωρίζετε το λεκτικό για τα μηνύματα sms με το 1.5€ ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. 7 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 7 Δεκέμβριος MOΛIΣ ΛABATE ΔΩPEAN 1000 ΛEΠTA ΠPOΣ OΛA TA ΔIKTYA KAI 15GB ΓIA 30 MEPEΣ, EΠEIΔH ΣYNΔYAZETE TO KAPTOKINHTO ΣAΣ ME YΠHPEΣIEΣ ΣYMBOΛAIOY NOVA. ΓIA ENHMEPΩΣH YΠOΛOIΠOY MΠEITE ΣTO FREE2GO APP f2g.gr/f2gappdl 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts