blade_ Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Υπάρχει κάποιος που τα έχει και τα 2? Διαφορες στη ταχύτητα και στη μπαταρία? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. May 24, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 (edited) Υπάρχει κάποιος που τα έχει και τα 2? Διαφορες στη ταχύτητα και στη μπαταρία? μπαταρια δεν καταλαβα διαφορα. ταχυτητα ελαφρως πιο γρηγορο το προ. επισης αναγνωστη δακτυλικου αποτυπωματος το προ και διπλασιο χωρο ρομ, αλλα δεν εχει πισω ρομβους-διαμαντακια :cry: :p Edited May 24, 2016 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasstou19 Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 μπαταρια δεν καταλαβα διαφορα. ταχυτητα ελαφρως πιο γρηγορο το προ. επισης αναγνωστη δακτυλικου αποτυπωματος το προ και διπλασιο χωρο ρομ, αλλα δεν εχει πισω ρομβους-διαμαντακια :cry: :p Πιο χρώμα δεν έχει διαμαντάκια? Εγώ παρήγγειλα από aliexpress το silver και μου έστειλαν pic ότι έχει. http://kfdown.a.aliimg.com/kf/HTB1_vUdJVXXXXbWaXXX760XFXXX5.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Η φοτο ειναι του απλού, το pro δεν εχει (δυστυχώς και από μενα) Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Α κρίμα και μένα μου άρεσε.. Ευχαριστώ για την ενημέρωση :) Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kaboomzer Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Παιδιά το redmi 3 pro χρησιμοποιεί τις ίδιες ελληνικές gtv roms με το απλό redmi 3; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhs07gg Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Παιδιά το redmi 3 pro χρησιμοποιεί τις ίδιες ελληνικές gtv roms με το απλό redmi 3; Ετσι φαίνεται απο οτι γράφετε στο miui.gr δεν το εχω δοκιμάσει προσωπικά αλλα αναμενω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasc4 Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Καλησπέρα παιδιά, χθες έγινα κάτοχος ενός redmi 3pro από vickmall πως μπορώ να δω αν είναι γνήσιο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimger Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Παιδιά από gps το κινητό τι λέει? Από σταθερότητα software? Και τέλος... Υπάρχει γενικά σταθερή πιο aosp based rom? Από ταχύτητα σε σχέση με ένα g2 πως θα είναι τα πράγματα λέτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasc4 Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Καλησπέρα παιδιά, χθες έγινα κάτοχος ενός redmi 3pro από vickmall πως μπορώ να δω αν είναι γνήσιο ; το βρηκα όλα Οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
estiakos Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 το βρηκα όλα Οκ Φίλε πότε έκανες την παραγγελία σου??Περιμένω και εγώ από Vickmall με SG, για αυτό ρωτάω.. Παράθεση Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagiotizzz Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Καλησπέρα Μου ήρθε και εμένα το Redmi 3 Pro αλλά με τη multilanguage (Android Version 5.1.1 LMY47V - MIUI Version Glabal 7.9 | Stable | 7.92.7.0 LHPCNDB). Υπάρχει κάποιος οδηγός για να βάλω την original Chinese - English έκδοση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saili Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Φίλε πότε έκανες την παραγγελία σου??Περιμένω και εγώ από Vickmall με SG, για αυτό ρωτάω..εγω το παρελαβα πριν 2 μερες...13/5 το ταχυδρομησαν 25/5 ηταν σπιτι!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Ερώτηση για τους κατόχους, πόσες εφαρμογες μπορούν να είναι ανοιχτές χωρίς να κλείνουν; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
estiakos Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Ωραία φίλε..Εγώ παραγγελία-αποστολή 15/05, οπότε λογικά μέσα στην εβδομάδα περιμένω.. :D Παράθεση Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoav Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Καλησπερα παιδες. Απλα ενημερωτικα, το εχει σε προσφορα το geek στα 145 ευρα για σημερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Σε ποιο link το βρίσκεις αυτό?? :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoav Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Ελα φιλε μου: http://www.geekbuying.com/item/-HK-Stock--International-Edition-XIAOMI-Redmi-3-Pro-5-0inch-HD-4G-Android-5-1-Smartphone-3GB-32GB-Qualcomm-Snapdragon-616-Octa-Core-1-5-GHz-Touch-ID-Fast-Charge-4100mAh---Gold-365327.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasc4 Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Φίλε πότε έκανες την παραγγελία σου??Περιμένω και εγώ από Vickmall με SG, για αυτό ρωτάω.. 11/5 παραγγελία 17/5 overseas 20/5 άφιξη για την sg 23/5 για ΕΛΤΑ 25/5 παραλαβή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoav Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Λοιπον το ειδα σε παρομοια τιμη και σε gearbest & minideal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faraomc Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Ερώτηση για τους κατόχους, πόσες εφαρμογες μπορούν να είναι ανοιχτές χωρίς να κλείνουν; κεντρο ασφαλειας-δικαιωματα-αυτοματη εναρξη και διαλεγεις τις εφαρμογες που θελεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Δεν εννοώ να μπορούν να ανοίξουν, τρέχουν και να στέλνουν ειδοποιήσεις. Εννοώ πόσες εφαρμογες μπορείς να χρησιμοποιείς χωρίς να κάνουν reload, πχ chrome, viber, skype, whatsapp, +....? Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Δεν εννοώ να μπορούν να ανοίξουν, τρέχουν και να στέλνουν ειδοποιήσεις. Εννοώ πόσες εφαρμογες μπορείς να χρησιμοποιείς χωρίς να κάνουν reload, πχ chrome, viber, skype, whatsapp, +....? μπακάλικος τρόπος είναι αυτός και σίγουρα δεν μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Συμπερασμα για ποιο πράγμα; Τι άλλος τρόπος υπάρχει για την πρακτική εμπειρία χρησης που δίνει μια συσκευή; Να καθαρίζει συνεχώς τη μνήμη για να σου δείχνει "τόση" ελεύθερη; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Συμπερασμα για ποιο πράγμα; Τι άλλος τρόπος υπάρχει για την πρακτική εμπειρία χρησης που δίνει μια συσκευή; Να καθαρίζει συνεχώς τη μνήμη για να σου δείχνει "τόση" ελεύθερη; είναι στην ίδια κατηγορία με την ερώτηση "πόση sot σου βγάζει να δω αν είναι καλή η μπαταρία" δεν έχουμε τις ίδιες εφαρμογές εφαρμογές είναι και τα παιχνίδια , το ίδιο είναι να ανοίξω 5 (βαριά) παιχνίδια και 5 "απλές" εφαρμογές ; επίσης δεν ξες αν εγώ έχω πειράξει τις ρυθμίσεις της μνήμης ή αν έχω βάλει greenify ή ή ή για αυτό σου λέω ότι δεν μπορείς να βγάλεις κάποιο συμπέρασμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts