protsimer Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Χαχαχα καλό!!! Εγώ λόγο δουλειάς μπορεί να κάνω και να δεχθώ γύρω στις 50 κλήσεις την μέρα. Όποτε καταλαβαίνεις τι γυνεται. Πέρα του ότι στο Samsung s5 που είχα,υπήρχε call log ανα επαφή. Αν έβρισκα κάτι μικρό και της ΠΡΟΚΟΠΗΣ σε Android ίσως να ξαναγυρνούσα μόνο και μόνο για αυτό το λόγο. Αν και off topic: Τα Sony Compact δεν σου αρέσουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipdent Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Αν και off topic: Τα Sony Compact δεν σου αρέσουν; Το σκέφτηκα αλλά να δώσω τα δίπλα από το iPhone se,μόνο για να κάνω τηλεφωνήματα;;;; Παράθεση Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Το σκέφτηκα αλλά να δώσω τα δίπλα από το iPhone se,μόνο για να κάνω τηλεφωνήματα;;;; Πού να είχες και το 6s, εμένα με βολεύει πολύ το 3D Touch για τις κλήσεις, πατάς το τηλέφωνο και αμέσως πετάει μπροστά τις 4 αγαπημένες επαφές που θες ή την πιο πρόσφατη κλήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipdent Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Πού να είχες και το 6s, εμένα με βολεύει πολύ το 3D Touch για τις κλήσεις, πατάς το τηλέφωνο και αμέσως πετάει μπροστά τις 4 αγαπημένες επαφές που θες ή την πιο πρόσφατη κλήση. ναι σίγουρα βολεύει αλλά οι επαφές παραμένουν στις 100!!! Παράθεση Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnDoe954 Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 Αν και off topic: Τα Sony Compact δεν σου αρέσουν; Εγώ για τη δουλειά έχω ένα Z5 compact για λόγους που περιλαμβάνουν και τα παραπάνω που ειπώθηκαν. To iOS θέλει κάποια πραγματάκια ακόμη για να κάνω εντελώς πέρα το αndroid :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Έβαλα πριν κάποιες μέρες ios 12 Μόνο ο safari έχει ένα ψιλό κόλλημα Ολα τα άλλα δουλεύουν μια χαρά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kremmydass Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Εγώ παιδιά βλέπω να έχει γίνει τρομερή δουλειά στο Low Power Mode στο iOS12 έχω φτάσει μέχρι και 10,5 ώρες screen on time,χωρίς σημαντικές υποχωρήσεις Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Curve referral code: https://www.curve.com/join#DGP56ZMD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Εγώ παιδιά βλέπω να έχει γίνει τρομερή δουλειά στο Low Power Mode στο iOS12 έχω φτάσει μέχρι και 10,5 ώρες screen on time,χωρίς σημαντικές υποχωρήσεις Sent from my iPhone using Tapatalk 10 ώρες οθόνη με μια φορτιση; Δεν υπάρχει περίπτωση κάτι λάθος βλέπεις Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Στο ios12 είναι λίγο μπερδεμένη η υπόθεση των επιδόσεων της μπαταρίας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kremmydass Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 10 ώρες οθόνη με μια φορτιση; Δεν υπάρχει περίπτωση κάτι λάθος βλέπεις Εγώ πάω στη μπαταρία και βλέπω τον χρόνο που μου βγάζει,βέβαια δεν κάνω σκληρή χρήση! Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Curve referral code: https://www.curve.com/join#DGP56ZMD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Εγώ πάω στη μπαταρία και βλέπω τον χρόνο που μου βγάζει,βέβαια δεν κάνω σκληρή χρήση! Sent from my iPhone using Tapatalk Τα ποσοστά στο ios 12 ακομα δεν έχω ασχοληθεί να δω πως μετράνε Θα το κοιτάξω και θα σου πω Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kremmydass Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Στο ios12 είναι λίγο μπερδεμένη η υπόθεση των επιδόσεων της μπαταρίας... Άρα κάνω λάθος εγώ πηγαίνω στην μπαταρία και κοιτάω εκεί που λέει screen on Ορίστε και μια φωτογραφία Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Curve referral code: https://www.curve.com/join#DGP56ZMD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Άρα κάνω λάθος εγώ πηγαίνω στην μπαταρία και κοιτάω εκεί που λέει screen on Ορίστε και μια φωτογραφία Sent from my iPhone using Tapatalk Μια χαρά τα βλέπεις. Απλώς ο Τάσος είναι «νέος» στο iOS 12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Μια χαρά τα βλέπεις. Απλώς ο Τάσος είναι «νέος» στο iOS 12 Πριν 10' έβγαλα από φόρτιση στο 100% Τώρα χρόνο οθόνης μου γράφει 3 ώρες και 43 λεπτά Άρα κάπως αλλιώς μετράει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Ακριβώς. Θελουμε και ένα screenshot λίγο ποιο πάνω ..... Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Από ότι βλέπω νομίζω ότι δεν είναι σωστό κάποιος να κοιτάει εκεί γιατί δεν δείχνει αυτό που θέλουμε Στις ρυθμίσεις / χρόνος επί οθόνης εκεί ίσως έχει κάτι που μας ενδιαφέρει. Εγώ δεν το χρησιμοποιώ Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kremmydass Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Από ότι βλέπω νομίζω ότι δεν είναι σωστό κάποιος να κοιτάει εκεί γιατί δεν δείχνει αυτό που θέλουμε Στις ρυθμίσεις / χρόνος επί οθόνης εκεί ίσως έχει κάτι που μας ενδιαφέρει. Εγώ δεν το χρησιμοποιώ Μπορεί να έχεις δίκιο θα το ψάξω καλύτερα και θα σας ενημερώσω,πάντως εμένα μου κρατάει μια μέρα και κάτι για την επόμενη (αν δεν το φορτίσω το βράδυ) βέβαια δεν κάνω heavy use,φοιτητής είμαι Παράθεση Curve referral code: https://www.curve.com/join#DGP56ZMD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Μπορεί να έχεις δίκιο θα το ψάξω καλύτερα και θα σας ενημερώσω,πάντως εμένα μου κρατάει μια μέρα και κάτι για την επόμενη (αν δεν το φορτίσω το βράδυ) βέβαια δεν κάνω heavy use,φοιτητής είμαι Κι εγώ αν δεν το δουλεύω τόσο πάει Αν το σκαλίζω θέλει φόρτιση 2 φορές την ημέρα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 για αλλαγη μπαταριας ποιο επισημο ειναι καλυτερα να το παω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kremmydass Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 για αλλαγη μπαταριας ποιο επισημο ειναι καλυτερα να το παω?? Document Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Curve referral code: https://www.curve.com/join#DGP56ZMD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kremmydass Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 (edited) Σήμερα κατάλαβα την πραγματική έννοια του. one hand use.Περπάταγα και επειδή μίλαγα με έναν φίλο που είχα καιρό να δω με μηνύματα,δεν έχασα λεπτό από τη συνομιλία,και εννοείται πάντα με προσοχή στο πεζοδρόμιο!!! Sent from my iPhone using Tapatalk Edited October 23, 2018 by kremmydass Παράθεση Curve referral code: https://www.curve.com/join#DGP56ZMD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 Σήμερα κατάλαβα την πραγματική έννοια του. one hand use.Περπάτησα όλη την Αλεξάνδρας και επειδή μίλαγα με έναν φίλο που είχα καιρό να δω με μηνύματα,δεν έχασα λεπτό από τη συνομιλία,και εννοείται πάντα με προσοχή στο πεζοδρόμιο!!! Sent from my iPhone using Tapatalk Και με το iphone 6/6s/7/8/X εγώ μια χαρά τα πηγαινα Βέβαια αν έχεις μικρά χέρια όντως είναι θέμα Στέλνω όλη μέρα μηνύματα και μ ενδιαφέρει το μέγεθος Πριν δτο μέρες είχα το xiaomi mi mix 2 και τώρα έχω Galaxy note 4 Είναι πολύ κουραστικό να χρειάζεσαι δύο χέρια για να κάνεις τα πάντα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 23, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 Σήμερα κατάλαβα την πραγματική έννοια του. one hand use.Περπάτησα όλη την Αλεξάνδρας και επειδή μίλαγα με έναν φίλο που είχα καιρό να δω με μηνύματα,δεν έχασα λεπτό από τη συνομιλία,και εννοείται πάντα με προσοχή στο πεζοδρόμιο!!! Αν και εκτός θέματος δεν μπορώ να μη σχολιάσω το πόσο επικίνδυνο για σένα είναι (από πολλές πλευρές) το να περπατάς τόση απόσταση στο κέντρο της Αθήνας κάνοντας chat στο κινητό (όσο και να προσέχεις τα πεζοδρόμια). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kremmydass Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 Αν και εκτός θέματος δεν μπορώ να μη σχολιάσω το πόσο επικίνδυνο για σένα είναι (από πολλές πλευρές) το να περπατάς τόση απόσταση στο κέντρο της Αθήνας κάνοντας chat στο κινητό (όσο και να προσέχεις τα πεζοδρόμια). Δεν ήταν ότι περπάταγα συνεχόμενα, έκανα σαν να πήγαινα βόλτα σε ένα πάρκο (και ας έκανε κρύο) εννοείται πως περπάταγα και έγραφα μηνύματα μια-δυο λέξεων.Όταν χρειάστηκε να γράψω ένα μεγάλο κείμενο εννοείται πως έκανα στάση,δεν είμαι δα κανένας ανεύθυνος και πάντα προσεχτικά για να μην είμαι κίνδυνος στους συμπολίτες μου και ταυτόχρονα σε εμένα Sent from my iPhone using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 106 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και με το iphone 6/6s/7/8/X εγώ μια χαρά τα πηγαινα Βέβαια αν έχεις μικρά χέρια όντως είναι θέμα Στέλνω όλη μέρα μηνύματα και μ ενδιαφέρει το μέγεθος Πριν δτο μέρες είχα το xiaomi mi mix 2 και τώρα έχω Galaxy note 4 Είναι πολύ κουραστικό να χρειάζεσαι δύο χέρια για να κάνεις τα πάντα Ακριβώς!Τελικά από εδώ και πέρα θα προτιμώ compactness από τεχνικά χαρακτηριστικά.Είναι πολύ πιο πρακτικά Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Curve referral code: https://www.curve.com/join#DGP56ZMD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 Δεν ήταν ότι περπάταγα συνεχόμενα, έκανα σαν να πήγαινα βόλτα σε ένα πάρκο (και ας έκανε κρύο) εννοείται πως περπάταγα και έγραφα μηνύματα μια-δυο λέξεων.Όταν χρειάστηκε να γράψω ένα μεγάλο κείμενο εννοείται πως έκανα στάση,δεν είμαι δα κανένας ανεύθυνος και πάντα προσεχτικά για να μην είμαι κίνδυνος στους συμπολίτες μου και ταυτόχρονα σε εμένα Sent from my iPhone using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 106 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ακριβώς!Τελικά από εδώ και πέρα θα προτιμώ compactness από τεχνικά χαρακτηριστικά.Είναι πολύ πιο πρακτικά Sent from my iPhone using Tapatalk Καλά και τα μεγάλα αλλά όχι για όλη μέρα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts