kountoura Δημ. March 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2017 Εδώ η χθεσινή μου χρήση. Από τις λίγες φορές που το δούλεψα μέχρι να πέσει κάτω από το 15%. Ξανα γράψω ότι ήταν χρήση με συνεχόμενο Internet. 06:00-15:00 data 4g. Μετά wifi συνέχεια. Φωτεινότητα αυτόματο. Aod off. FHD. Συγχρονισμός 2 mail. Ρύθμιση δικτύου αυτόματη 2-3-4g. https://www.dropbox.com/sh/tqxugacznc87p6t/AADOZXGDt3j2BYNBe5EnGBQOa?dl=0 Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. March 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2017 Τότε η ερώτηση... Τι συσκευή να πάρω να έχω έστω 4 ώρες sot..(θα πείτε τώρα τι ρωτάει και αυτος..) Σίγουρα κατι πανω απο 4000 mah η power bank οπως ειπώθηκε ----- προσθήκη μηνύματος 32 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εδώ η χθεσινή μου χρήση. Από τις λίγες φορές που το δούλεψα μέχρι να πέσει κάτω από το 15%. Ξανα γράψω ότι ήταν χρήση με συνεχόμενο Internet. 06:00-15:00 data 4g. Μετά wifi συνέχεια. Φωτεινότητα αυτόματο. Aod off. FHD. Συγχρονισμός 2 mail. Ρύθμιση δικτύου αυτόματη 2-3-4g. https://www.dropbox.com/sh/tqxugacznc87p6t/AADOZXGDt3j2BYNBe5EnGBQOa?dl=0 Εξαιρετικοι χρονοι πραγματικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pillopoulos Δημ. March 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2017 Τότε η ερώτηση... Τι συσκευή να πάρω να έχω έστω 4 ώρες sot..(θα πείτε τώρα τι ρωτάει και αυτος..) Αν θες μια overall αξιοπρεπή συσκευή που να είναι σκυλί από μπαταρία Ο,ΤΙ κι αν κάνεις, τότε η λύση είναι μία: moto z play. Sorry για το off topic Στάλθηκε από το XT1635-02 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sergios30 Δημ. March 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2017 Έχω παρατηρήσει το εξής ότι όταν το φορτίζω με τον μαμά φορτιστή (σε αργή πάντα) πέφτει πολύ πιο γρήγορα από 100 στο 99% εννοώ όταν το φορτίζω με φορτιστή από ένα LG l fino αργεί να πέσει, μη φανταστείτε τρελή διαφορά αλλά είναι αισθητή, και στην διάρκεια νομίζω πως υπάρχει διαφορά, περίεργο... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχω παρατηρήσει το εξής ότι όταν το φορτίζω με τον μαμά φορτιστή (σε αργή πάντα) πέφτει πολύ πιο γρήγορα από 100 στο 99% εννοώ όταν το φορτίζω με φορτιστή από ένα LG l fino αργεί να πέσει, μη φανταστείτε τρελή διαφορά αλλά είναι αισθητή, και στην διάρκεια νομίζω πως υπάρχει διαφορά, περίεργο... Να πω και τα νούμερα είμαι ένα 15 λεπτό browsing και viber και είναι ακόμα στο 99% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. March 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2017 Έκανες πλήρη φόρτιση? Γιατί κι εγώ είδα κάτι τρελές ώρες και στο γράφημα ανακάλυψα ότι μια φόρτιση από 20-80% δεν μηδενισε τα στατιστικά, οπότε είχα 8 ώρες οθόνη κτλ...Τσεκαρέ το... Ναι ήταν μια πλήρης φόρτιση. Οι ώρες δεν είναι τρελές αν σκεφτείς ότι το κινητό δεν βγήκε από το σπίτι σχεδόν καθόλου ήμουν WiFi και απλά σέρφαρα με την οθόνη χαμηλά. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2017 Εντάξει μην περιμένετε θαύματα γενικά. Εγώ το πήρα απόφαση ότι χρόνους που έβλεπα με την προηγούμενη συσκευή ούτε στα όνειρα μου. Και δεν ξέρω αν φταίει τελικά η ανάλυση της οθόνης. Tapatalk & Galaxy S7 edge Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanispan Δημ. March 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2017 Καλησπέρα .. έμενα παντός μια χαρά τα πάει το δικό μου.. Αργεί φορτίσει όλοι την νύχτα και μου βγάζει 2 μέρες …. Παράθεση Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2017 Εντάξει μην περιμένετε θαύματα γενικά. Εγώ το πήρα απόφαση ότι χρόνους που έβλεπα με την προηγούμενη συσκευή ούτε στα όνειρα μου. Και δεν ξέρω αν φταίει τελικά η ανάλυση της οθόνης. Tapatalk & Galaxy S7 edge Ντινο, η αναλυση παιζει ρολο. Εχω μια φιλη με J7 και μου λεει οτι βγαζει 5 μερες και βλεπει ταινιες. ΠΡαγματι, οταν τσεκαρα τα στατιστικα της, ειδα αρκετη ωρα οθονης για 5 μερες, πχ κανα 3ωρο αλλα με ολα τα social ανοιχτα και με λιγο 3G. Την εβαλα να συγκρινουμε αλλη μια φορα με 2 μερες χρηση και περιπου ιδιο χρονο οθονης (φυσικα η συγκριση ειναι στο πολυ περιπου και μπορει να βγαζω λαθος συμπερασμα) και ειχε 15% παραπανω μπαταρια και πιο πολλη ωρα οθονης. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manfles Δημ. March 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2017 Βρέ παιδιά, τι είναι το Aod?. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. March 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2017 Βρέ παιδιά, τι είναι το Aod?. Always On Display https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170323/da1154eb3fa9f7abd1fee32a39543634.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. March 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2017 13 ώρες... Με 2 ώρες και κάτι οθόνη... 90% πτώση στην μπαταρία. Δεν ξέρω τί στο καλό γίνεται, δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να βγάλω την μέρα... Οποιαδήποτε σκέψη για βοήθεια, ευπρόσδεκτη SM-G935F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manfles Δημ. March 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2017 Always On Display https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170323/da1154eb3fa9f7abd1fee32a39543634.jpg Σε ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. March 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2017 13 ώρες... Με 2 ώρες και κάτι οθόνη... 90% πτώση στην μπαταρία. Δεν ξέρω τί στο καλό γίνεται, δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να βγάλω την μέρα... Οποιαδήποτε σκέψη για βοήθεια, ευπρόσδεκτη SM-G935F Σίγουρα κάτι τρώει μπαταρία σου το Android system είναι πρώτο με 21%!! Ξεκινάς με τα βασικά. Ένα restart , ένα restart αφού το βγάλεις από την φόρτιση και βλέπεις. Το παρακολουθείς έτσι ,αν δεν γινει τίποτα,κανεις ενα wipe cache. Αυτά για αρχή . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. March 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2017 Εννοείται οτι δεν είναι αυτα νούμερα για το edge, κανε αυτά που λεει ο φίλος. Ίσως μια αποφορτιση και πλήρης φορτιση να βοηθουσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2017 Αν κάνεις wipe cache τι ακριβως διαγραφεται; Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. March 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2017 Αν κάνεις wipe cache τι ακριβως διαγραφεται; Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου Απολύτως τίποτα από τα προσωπικά σου δεδομένα. Ουσιαστικά διαγράφεται ότι είναι στη μνήμη cache (π.χ. προεπιλογές εφαρμογών, όχι οι ρυθμίσεις που έχεις κάνει εσύ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Αυτές οι amoled δεν καίνε τίποτε το βραδυ. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 S7 edge....nougat... Τα σπάει απλά. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 13 ώρες... Με 2 ώρες και κάτι οθόνη... 90% πτώση στην μπαταρία. Δεν ξέρω τί στο καλό γίνεται, δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να βγάλω την μέρα... Οποιαδήποτε σκέψη για βοήθεια, ευπρόσδεκτη SM-G935F Α επιτέλους δεν νιώθω μόνος μπορεί και τπτ να μην κάνεις και είσαι έξω συνέχεια και έχεις 4g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Φρέσκος ... κάψιμο ... Τι θα δουν ακόμα τα ματάκια μας. :D Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Αυτές οι amoled δεν καίνε τίποτε το βραδυ. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Άσχετο...Απο σήμα μια χαρά πας κι εσυ...Μια γραμμουλα κεραία.. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και πατάς reset app preferences ωχ... Και μετά φτου κι από την αρχή στήσιμο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyGlass Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 (edited) 13 ώρες... Με 2 ώρες και κάτι οθόνη... 90% πτώση στην μπαταρία. Δεν ξέρω τί στο καλό γίνεται, δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να βγάλω την μέρα... Οποιαδήποτε σκέψη για βοήθεια, ευπρόσδεκτη SM-G935F Πήγαινε στο λογαριασμό σου στο google (αν είναι εφικτό από pc η άλλη συσκευή) - - συσκευές μου, και διέγραψε όποια συσκευή δε βρίσκεται πια στην κατοχή σου Στη συσκευή τώρα (αφού τονίσω ότι η συσκευή πρέπει να εξυπηρετεί τις ΔΙΚΈΣ ΣΟΥ ανάγκες άρα θα κάνεις ΜΌΝΟ αυτά που δεν χρησιμοποιείς ΕΣΎ) Κλείσε (disable) όσες εφαρμογές της google δεν σου είναι απαραίτητες πχ google movies - hangout - κ.α, ΠΡΟΣΟΧΉ = εφαρμογές, όχι services (ξεχωρίζουν = τα services έχουν εικονίδιο το android ενώ οι εφαρμογές όχι (οι εφαρμογές που είναι κρίσιμες για τη συσκευή έτσι κι αλλιώς δεν μπορείς να τις κλείσεις) Κάνε καθαρισμό το ιστορικό αναζήτησης στις εφαρμογές της google = chrome - youtube (προαιρετικά ίσως και clean cache) Αν κλείσεις τις αυτόματες αναβαθμίσεις έστω για λίγες μέρες μόνο, θα βοηθήσει Το επόμενο βήμα είναι απαραίτητο = πρέπει να γίνει wipe cache (όχι factory reset) Λογικά μετά από 2-3 μέρες θα μειωθεί η κατανάλωση του android system Ξαναλέω πάντα κάνουμε αυτά που δεν επηρεάζει τις δικές μας ανάγκες *αν θες ακόμα περισσότερο βελτίωση = ισως κάποια στιγμή θα βοηθήσει και ένα hard reset, προσοχή =όχι τώρα, αργότερα edit: ξέχασα το πιο σημαντικό = κλείνεις και τον αυτόματο συγχρονισμό (GOOGLE πάντα) έτσι κι αλλιώς το χειροκίνητο είναι και πιο ασφαλές ;-) εννοείται ότι πρέπει να γίνει πριν από το wipe cache. Edited March 24, 2017 by SpyGlass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Αυτές οι amoled δεν καίνε τίποτε το βραδυ. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Με μια ωρα οθόνη και εισαι στο 95% πολύ καλα νούμερα,, λιγο αδύνατο να σου πω την αληθεια!! Για δωσε λεπτομέρειες, πως το εχεις στημένο!! ----- προσθήκη μηνύματος 118 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φρέσκος ... κάψιμο ... Τι θα δουν ακόμα τα ματάκια μας. :D Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 5ωρες οθόνη και 55% ειναι πολυ καλα νούμερα,, οπως ειπα και ποιο πριν, ειναι αδύνατα τετοια νούμερα,, δωσε λεπτομέρειες με το πως εχεις στημένο το κινητο σου!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Αυτό το "Σύστημα Android" μας έχει καταστρέψει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Με μια ωρα οθόνη και εισαι στο 95% πολύ καλα νούμερα,, λιγο αδύνατο να σου πω την αληθεια!! Για δωσε λεπτομέρειες, πως το εχεις στημένο!! ----- προσθήκη μηνύματος 118 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 5ωρες οθόνη και 55% ειναι πολυ καλα νούμερα,, οπως ειπα και ποιο πριν, ειναι αδύνατα τετοια νούμερα,, δωσε λεπτομέρειες με το πως εχεις στημένο το κινητο σου!! Δεν υπάρχει κάτι το ιδιαίτερο στο στήσιμο. Ήρθε με marshmallow έκανα ενημέρωση την nougat αμέσως μετά hard reset και στήσιμο τις 10 εφαρμογές που δουλεύω. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts