Alexpag Δημ. November 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2017 Όταν επιλέγω την λειτουργία μέγιστης εξοικονόμησης ενέργειας υπάρχει η δυνατότητα στην αρχική οθόνη να προσθέσεις κάποιες εφαρμογές. Μήπως ξέρετε πως μπορώ να διαγράψω αυτές τις εφαρμογές από την αρχική οθόνη γιατί δεν τον βρίσκω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. November 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2017 τι bloatware εχει η ρομ της κοσμοτε? ειναι μονοδρομος το vowifi στην περιοχη μου δυστηχως Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
master1992g Δημ. November 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2017 τι bloatware εχει η ρομ της κοσμοτε? ειναι μονοδρομος το vowifi στην περιοχη μου δυστηχως Δεν χρειάζεται να βάλεις ρομ της κοσμοτε για vowifi, μπορείς να βάλεις την ελληνική EUR που έχει επίσης vowifi και είναι χωρίς bloatware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. November 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2017 Δεν χρειάζεται να βάλεις ρομ της κοσμοτε για vowifi, μπορείς να βάλεις την ελληνική EUR που έχει επίσης vowifi και είναι χωρίς bloatware. πωπω ρε φιλε με εσωσες, απο αυτα που ειχα διαβασει νομιζα ηθελε την ρομ της κοσμοτε. Σε ευχαριστω πολυ! Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. November 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2017 3-4 εφαρμογες εχει που βγαινουν αμεσως, δεν εχεις θεμα. Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. November 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2017 ελληνικη συσκευη εχω EUR οποτε δεν θα προχωρησω, μου βγαζει ενα εικονιδιο τηλεφωνου με το εικονιδιο του wifi, ολα καλα. ηδη βλεπω διαφορα στην καταναλωση Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2017 Άλλαξα εγώ σήμερα, 20€ smartec Χαϊδάρι, συνεχίζει η εγγύηση κανονικά και extra ένα χρόνο από σήμερα για τη μπαταρία. 1 ωρα παίρνει Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φίλος μου πήρε τηλέφωνο σήμερα στη. Smartec και του είπανε γίνεται έλεγχος πρώτα. Αν χρειαστεί αλλαγή 40 ευρώ, αν δεν χρειάζεται και θέλεις να την αλλάξεις 60... Στάλθηκε από το XT1650 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorksubaru Δημ. November 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2017 Καλησπερα παιδια, ειμαι κατοχος αυστριακου s7 με προεγκατεστημενη ρομ την Open Austria(ATO). Για να εχω WiFi Calling πρεπει να περασω την ελληνικη ρομ; Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. November 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2017 Φίλος μου πήρε τηλέφωνο σήμερα στη. Smartec και του είπανε γίνεται έλεγχος πρώτα. Αν χρειαστεί αλλαγή 40 ευρώ, αν δεν χρειάζεται και θέλεις να την αλλάξεις 60... Στάλθηκε από το XT1650 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΓια Galaxy s7? Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkshadow4 Δημ. November 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2017 Καλησπέρα παιδιά. Χθες μου ήρθε η καινουργια ενημέρωση λογισμικού για το S7 με Ελβετική ρομ ( βασικά είχε έρθει από μέρες απλά χθες βρήκα χρόνο να την κανω). Το τηλέφωνο αφού έκανε την ενημέρωση όμως έπεσε σε bootloop (αν το λέω σωστα), άνοιγε δηλαδή μέχρι το λογότυπο της Samsung και μετά έκανε επανεκκίνηση μόνο του και πάλι τα ίδια συνεχώς.Εν τω μεταξύ δεν έμπαινε ούτε σε safe mode ούτε τίποτα. Σήμερα το πήγα λοιπον στη Smartec στο Χαϊδάρι και μου είπαν πως θέλει αλλαγή πλακέτας. Ευτυχώς ήταν στην εγγύηση, το έχω 1.5 χρόνο. Άλλαξα και μπαταρία με την ευκαιρία με 20 ευρώ. Το πήγα στις 9:30 το πρωί και ήταν έτοιμο στις 11:30. Πολύ καλό κι οργανωμένο service, μπράβο στα παιδιά. Το κακό είναι ότι έπρεπε να το ξαναστησω γιατί δεν είχα αντίγραφο ασφαλείας κι ότι δε μπορώ πλέον να σβήσω το app drawer που μου τη σπαει ενώ πριν δεν το είχα καθόλου. Το καλό είναι ότι το κινητό πετάει σαν καινούργιο. Σορυ αν κούρασα απλά είπα να ενημερώσω σε περίπτωση που κάποιος πάθει κάτι παρόμοιο. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. November 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2017 Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 ξερει κανεις, εαν χαραχθει η οθονη σε S7 (χωρις να σπασει εννοειται) ποσο κανει η αλλαγη του? Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos751 Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 (edited) Λοιπόν, ήθελα να μοιραστώ τα εξής δύο μοναδικά πλεονεκτήματα των συσκευών μας έναντι άλλων Android, μαζί σας. Για να τιμήσουμε και την επιλογή μας ;) Η λήψη φωτογραφίας του S7 (και άλλων Samsung συσκευών) όσο αφορά την ταχύτητα είναι άπιαστη. Έκανα μια διερευνητική μίνι έρευνα στο Mall στην Αθήνα σήμερα και σύγκρινα στα γρήγορα, σε διάφορες ναυαρχίδες, το πόση ώρα χρειάζονται να κάνουν focus και να βγάλουν φωτογραφία από τη στιγμή που πατάς το κουμπί. Το έχω συμπεράνει και από αρκετές άλλες συσκευές που είχα στο παρελθόν. Μόνο η Apple είναι στα ίδια περίπου επίπεδα, σε ότι άλλο έπιασα η μεγαλύτερη καθυστέρηση στη λήψη είναι εμφανής. Sony, LG, Huawei, Xiaomi όλοι πιο κάτω. Ακόμα και το Galaxy A3 2017 είναι πιο γρήγορο. Οπότε προσοχή, μπορεί να υπάρχουν συσκευές με κάποια καλύτερα φωτογραφικά χαρακτηριστικά, αλλά για να βγάλεις στο πόδι μια πετυχημένη πρωτίστως φωτογραφία καθαρή και γρήγορα, οι επιλογές παραμένουν πολύ συγκεκριμένες. Ξέρω φωτογραφία σημαίνει πολλά πράγματα, έχω ασχοληθεί σε κάποιο βαθμό, αλλά κινητό = φορητότητα πρωτίστως. Εάν έχετε πέσει σε κάτι παρόμοιο που έχει τέτοια ταχύτητα λήψης παρά ταύτα, θα ήθελα να μου πείτε. Το άλλο είναι η ασφάλεια της συσκευής και επειδή οι πιο πολλοί δεν πολυνοιαζόμαστε γιαυτό, είναι κατ επέκταση η αξιοπιστία. Μπορεί να δυσκολεύει τη ζωή μας για ξεκλείδωμα bootloader και root με το Knox και την εγγύηση, αλλά το Knox είναι μία ολόκληρη ενσωματωμένη πλατφόρμα ασφαλείας στην υλοποίηση Android της Samsung που δεν υπάρχει αλλού. Με απλά λόγια για να μη σας μπλέξω με τεχνικά, έχουμε αρκετά κλικ πιο ασφαλή συσκευή, και συνεπώς σοβαρή, από αυτές άλλων εταιρειών. Τα δύο παραπάνω δείχνουν πως μαζί ή μετά την Apple, όσο αφορά την αδιαμφισβήτητη θετική της πλευρά στα προιόντα της, σοβαρές συσκευές προς αυτή τη κατεύθυνση συμπεραίνω ότι είναι αυτές της Samsung. Με lag και ότι αρνητικό έχουν, αλλά παραμένουν. Εάν το έγραψα σε λάθος σημείο το σχόλιο ας μεταφερθεί. Οπότε όσοι σκοπεύετε να αλλάξετε flagship συσκευή και σας ενδιαφέρουν τα παραπάνω, προσέξτε σε τι εταιρεία πηγαίνετε ;) Ψαχνόμουν προσωπικά για αλλαγή, αλλά με αυτά και κείνα που επιβεβαίωσα ψάχνοντας, θα έμενα η σε Samsung, ή θα πήγαινα σε Apple ίσως μόνο. Edited November 22, 2017 by Nikos751 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 Εσύ δεν άργησες να το καταλάβεις φίλε , δεν ρωτάς και εμάς που φάγαμε χρήμα με το πέρα δώθε για το τίποτα; και για μένα δύο είναι οι εταιρίες, Samsung και Apple, μετά όλες οι άλλες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos751 Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 Εσύ δεν άργησες να το καταλάβεις φίλε , δεν ρωτάς και εμάς που φάγαμε χρήμα με το πέρα δώθε για το τίποτα; και για μένα δύο είναι οι εταιρίες, Samsung και Apple, μετά όλες οι άλλες Είναι αρκετά μεγάλη και περίπλοκη η αγορά αυτή με πολλή μπλεγμένη πληροφορία για να ξεχωρίσεις τι ακριβώς παίρνεις και εάν παίρνεις αυτό που χρειάζεσαι, και πολλοί από εμάς τρώμε χρήμα μέχρι να ψάξουμε περισσότερο και να δούμε μερικά βασικά τελικά πράγματα. Και εγώ το έχω κάνει παλιότερα και κατέληξα. Βλέπω προτάσεις για αγορές σε ελληνικά και μη forum και ενώ άνθρωποι θέλουν πραγματικά να βοηθήσουν, τελικά δε βοηθούν. Η μόνη ασφαλής λύση όπως κατάλαβα, εάν είσαι σοβαρός χρήστης με απαιτήσεις ή δεν είσαι "δοκιμαστής" συσκευών, είναι να βάζεις στις επιλογές σου εταιρείες με μεγάλο μερίδιο αγοράς και ταυτόχρονα να έχουν κάποιο ιστορικό σοβαρό. Που και εκεί μέσα υπάρχουν παγίδες και πράγματα που δε μπορείς να δεις εύκολα, αλλά είναι ένα βασικό βήμα όπου ξεσκαρτάρεις αρκετά τα πράγματα και μπορείς να κάνεις πιο στοχευμένη και αποτελεσματική έρευνα αγοράς. Δεν επεκτείνομαι εδώ περαιτέρω για να μη ξεφύγω από το topic του θέματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 Πραγματικά κι εγώ αυτό κατάλαβα! Πέρα από την φωτογραφία, που πραγματικά πυροβολεί στο αυτόματο. Μιλάμε για μια κορυφαία οθόνη, για κορυφαίο ήχο στις κλήσεις και επίσης εξαιρετική αυτονομία, σε σχέση με τις δυνατότητες της συσκευής. Ένα άλλο πολύ βασικό για μένα είναι η ποιότητα των υλικών. Πραγματικά, δεν υπήρχε περίπτωση να πιστέψω ότι μπορούσε να επιβιώσει κινητό από τις πτώσεις που είδα με τα μάτια μου!! Είναι "σκληρό", αλλά η κορούλα μου το έχει πετάξει στην κυριολεξία από το τραπέζι 5 φορές εντελώς γυμνό. Τη μια φορά μάλιστα ήμασταν σε καφετέρια στον εξωτερικό χώρο, όπου είχε ένα σαγρε πλακάκι κάτω. Το κινητό έπεσε με την πρόσοψη στο έδαφος από το ύψος του 1μ και αυτό που έπαθε ήταν μια αμυχη στην οθόνη που φαίνεται με κλειστή την οθόνη υπό το φως του ήλιου. Να πω ακόμη ότι μου αρέσει πολύ η δυνατότητα της εναλλαγής των θεμάτων μέσω της native εφαρμογής. Τέλος, επειδή αναφέρθηκε το Α3 '17, επειδή το έχει η γυναίκα μου, μπορώ να πω ότι είναι ένα εξίσου ανθεκτικό τηλέφωνο (αυτό κι αν έχει φάει), έχει μπαταρία που μπορεί να δεις και 6 ώρες sot, ενώ η κάμερα του είναι πραγματικά καλή για τα χρήματα του. Μ αυτά και μ αυτά, προσωπικά δύσκολα θα ξανακάνω το λάθος να κοιτάξω αλλού για ποιο οικονομικές λύσεις. Δεν έχει νόημα άλλωστε, τη στιγμή που το S8 πχ τώρα, ένα 6μηνο μετά την κυκλοφορία του κοστίζει 540€. Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 (edited) Shutter Lag με δυο λέξεις αυτό που λέει ο φίλος πιο πάνω και ο λόγος που ήρθα από το P10 στο S7. Τώρα η ασφάλεια και τα περί Knox για μένα δεν είναι πρωτεύον λόγος αγοράς. Edited November 22, 2017 by dgeorge4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos751 Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 Shutter Lag με δυο λέξεις αυτό που λέει ο φίλος πιο πάνω και ο λόγος που ήρθα από το P10 στο S7. Τώρα η ασφάλεια και τα περί Knox για μένα δεν είναι πρωτεύον λόγος αγοράς. Ακριβώς αυτό! Το εξήγησα γιατί κάποιοι ίσως τα θεωρούν πολύ geeky και πουν, δε με αφορά. Tο έχουν μάλλον όλοι οι υπόλοιποι. Και η Nokia που γκρινιάζουν διάφοροι ακριβώς για αυτό στο νέο Nokia 8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 Ακριβώς αυτό! Το εξήγησα γιατί κάποιοι ίσως τα θεωρούν πολύ geeky και πουν, δε με αφορά. Tο έχουν μάλλον όλοι οι υπόλοιποι. Και η Nokia που γκρινιάζουν διάφοροι ακριβώς για αυτό στο νέο Nokia 8. Άμα δε το δεις στη πράξη, δε το καταλαβαίνεις. Εγώ έχω 18 μηνών κόρη και το κατάλαβα αρδην με το P10, αλλιώς μπορεί να μη το έβλεπα ποτέ. Είχα iPhone πριν και το θεωρούσα αυτονόητο...αμ δε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos751 Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 (edited) Πραγματικά κι εγώ αυτό κατάλαβα! Πέρα από την φωτογραφία, που πραγματικά πυροβολεί στο αυτόματο. Μιλάμε για μια κορυφαία οθόνη, για κορυφαίο ήχο στις κλήσεις και επίσης εξαιρετική αυτονομία, σε σχέση με τις δυνατότητες της συσκευής. Ένα άλλο πολύ βασικό για μένα είναι η ποιότητα των υλικών. Πραγματικά, δεν υπήρχε περίπτωση να πιστέψω ότι μπορούσε να επιβιώσει κινητό από τις πτώσεις που είδα με τα μάτια μου!! Είναι "σκληρό", αλλά η κορούλα μου το έχει πετάξει στην κυριολεξία από το τραπέζι 5 φορές εντελώς γυμνό. Τη μια φορά μάλιστα ήμασταν σε καφετέρια στον εξωτερικό χώρο, όπου είχε ένα σαγρε πλακάκι κάτω. Το κινητό έπεσε με την πρόσοψη στο έδαφος από το ύψος του 1μ και αυτό που έπαθε ήταν μια αμυχη στην οθόνη που φαίνεται με κλειστή την οθόνη υπό το φως του ήλιου. Να πω ακόμη ότι μου αρέσει πολύ η δυνατότητα της εναλλαγής των θεμάτων μέσω της native εφαρμογής. Τέλος, επειδή αναφέρθηκε το Α3 '17, επειδή το έχει η γυναίκα μου, μπορώ να πω ότι είναι ένα εξίσου ανθεκτικό τηλέφωνο (αυτό κι αν έχει φάει), έχει μπαταρία που μπορεί να δεις και 6 ώρες sot, ενώ η κάμερα του είναι πραγματικά καλή για τα χρήματα του. Μ αυτά και μ αυτά, προσωπικά δύσκολα θα ξανακάνω το λάθος να κοιτάξω αλλού για ποιο οικονομικές λύσεις. Δεν έχει νόημα άλλωστε, τη στιγμή που το S8 πχ τώρα, ένα 6μηνο μετά την κυκλοφορία του κοστίζει 540€. Έτσι είναι, είναι αρκετά πραγματάκια που προσπερναει κανεις και δε φαίνονται εύκολα. Υπάρχουν κάποια λίγα review sites όπως το γερμανικό notebookcheck όπου κάποια από αυτά σε μετρήσεις φαίνονται (όπως οθόνη πχ) ενώ μπορείς να δεις και μετρήσεις για τον ήχο (κάνει το gsmarena πχ). Το phonearena επίσης έχει κάποιες μετρήσεις για ταχύτητα λήψης φωτογραφιών όπου φαίνεται το πλεονέκτημα Samsung Apple χοντρικά. Περι κατασκευής, εάν πχ δεις S7 μέσα πως είναι, θα δείς ότι έχει εσωτερικά του μεταλλικού bezel, ολόκληρο middle frame από μέταλλο. ----- προσθήκη μηνύματος 107 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Άμα δε το δεις στη πράξη, δε το καταλαβαίνεις. Εγώ έχω 18 μηνών κόρη και το κατάλαβα αρδην με το P10, αλλιώς μπορεί να μη το έβλεπα ποτέ. Είχα iPhone πριν και το θεωρούσα αυτονόητο...αμ δε.. Ναι, πράγματι τα παιδάκια και μωρά δε τα φωτογραφίζεις καθόλου εύκολα καθώς κινούνται πολύ. Δεν έχω, αλλά από συγγενείς κτλ, το βλέπω. Και αν δεν έχεις μερικές ωραίες αναμνήσεις ...μη κουνημένες, τι θα έχεις; θα χαίρεσαι για την Adreno όταν περάσουν τα χρόνια; :lol: Με το ίδιο σκεπτικό είχα πάει για λίγο σε LG G5 μετά από Galaxy S6 και απογοητεύτηκα από διάφορα. Edited November 22, 2017 by Nikos751 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 Το είχα αναφέρει στο φωτογραφικό θέμα. Στην αρχή είχα απογοητευτεί σε λεπτομέρεια σε πολύ crop σε σχέση με το g4 που είχα αλλά λίγο καιρό μετά είδα ότι στο σύνολο της φωτο ήταν πολύ καλύτερες και εκεί που είχα πολλές κακές φωτο λόγω λάθος φωτο μέτρησης κούνημα κλπ τώρα σβήνω ελάχιστες παρόλο της κίνησης των παιδιών. Δεν μπορώ να πω ότι έχει την καλύτερη φωτογραφία σε στημένο πλάνο αλλά έχει την πιο αποδεκτή για κινητό στο βγάζω γρήγορα και φωτογραφίζω στο αυτόματο. Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos751 Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 Το είχα αναφέρει στο φωτογραφικό θέμα. Στην αρχή είχα απογοητευτεί σε λεπτομέρεια σε πολύ crop σε σχέση με το g4 που είχα αλλά λίγο καιρό μετά είδα ότι στο σύνολο της φωτο ήταν πολύ καλύτερες και εκεί που είχα πολλές κακές φωτο λόγω λάθος φωτο μέτρησης κούνημα κλπ τώρα σβήνω ελάχιστες παρόλο της κίνησης των παιδιών. Δεν μπορώ να πω ότι έχει την καλύτερη φωτογραφία σε στημένο πλάνο αλλά έχει την πιο αποδεκτή για κινητό στο βγάζω γρήγορα και φωτογραφίζω στο αυτόματο.Ακριβως αυτο! Ετσι ειναι. Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 Το έβγαλε στα 379€ το mediamarkt. Καλούτσικη τιμή. Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 Το έβγαλε στα 379€ το mediamarkt. Καλούτσικη τιμή. Sent from my SM-G930FΕξαιρετική τιμή!! Δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε αυτά τα χρήματα. Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vhanvergitsen Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 Εξαιρετική τιμή!! Δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε αυτά τα χρήματα. Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 499 το έχουν όλοι Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 52 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 33 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 499 το έχουν όλοι Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 52 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΛάθος το edge το έχουν τόσο. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts