takaros31 Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Το 506 δεν είναι μέσα, ενώ έχουν αναφερθεί bootloops Μάλλον εννοεί από 505 έως 507 άρα και 506 Θα μου πεις γιατί το έγραψε έτσι... Έλα ντε Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 505,506,507,508 ολα αυτα ειναι μεσα!!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Ναι, 505 έως 507 εννοεί! Κ μ' ενα 505 είναι, μη το ματιάσω είναι καλά μέχρι τώρα. Πάντως είναι κρίμα για τόσα χρήματα κινητό να έχουν βγει τόσα προβληματικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Το 506 δεν είναι μέσα, ενώ έχουν αναφερθεί bootloops ειναι εχει παυλα αναμεσα απο μεχρι τα αλλα εχει καθετο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 το οποίο επιβεβαιώνει αυτό που λέγαμε... software πρόβλημα. Όπερ μεθερμηνευόμενον; Αν περάσουμε άλλη έκδοση (mm; ) μειώνονται οι πιθανότητες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Όπερ μεθερμηνευόμενον; Αν περάσουμε άλλη έκδοση (mm; ) μειώνονται οι πιθανότητες; Ότι το πρόβλημα δεν είναι κατασκευαστικό αλλά λειτουργικό. Σύμφωνα με την απάντηση που έδωσε η lg πιο πάνω, κάποιοι κώδικες του 6 δεν πατάνε στο lg. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_4 Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Ετσι οπως το λενε ομως ολα τα τηλεφωνα απο τις συγκεκριμένες παρτιδες λογικα θα παρουσιασουν το προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimi_Gr Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Κάτι που με μπέρδεψε. Πριν από το 505 αναφέρει το 405 και το 412. Τι εννοεί; Αφού δεν υπήρχε το τηλέφωνο τότε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gispect Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Το 506 δεν είναι μέσα, ενώ έχουν αναφερθεί bootloops Εχoυν δει ακομα και 508 αν θυμαμαι καλα ειπε καποιος εδω που του το ειπανε απο την procordia Παράθεση In the begining there was nothing, which exploded. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 και 515 θα ελεγα εγω..... αντε ηρεμηστε λιγο... βγαλατε ολες τις παρτιδες προβληματικες...!! ειπαμε ρε παιδες αλλα οχι κ ετσι..!! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
microcens Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Το προβλημα δημιουργειται μονο στην 6.0?Στην lollipop δεν υπαρχει θεμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis1961 Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 (edited) Πρέπει να ξεκαθαριστεί ότι το πρόβλημα με το bootloop δεν είναι πάντα πρόβλημα hardware (άρα και αλλαγή πλακέτας) αλλά και software που συνήθως συμβαίνει μετά από την αναβάθμιση σε marshmallow το οποίο λύνεται με hard reset. Το έπαθε ο γιος μου μία μέρα μετά την αναβάθμιση, ενώ στην αρχή δούλευε κανονικά μετά από αλλαγή από flight mode σε κανονικό μπήκε σε bootloop και τρελάθηκε, μέχρι που πήρε τηλέφωνο στην lg να τους ρωτήσει τι να κάνει και του είπαν να δοκιμάσει πρώτα hard reset και αν δεν διορθωθεί τότε να τους το πάει. Edited February 6, 2016 by michalis1961 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
socratis_g Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 (edited) εγώ είχα κάνει 100 hard reset, soft reset, clean installs, restore, εβγαλα τελείως τη microsd. και δεν ξεκόλαγε με τίποτα. οποτε του κάπνιζε σε άσχετες φάσεις, reboot. 1 φορά την εβδομάδα. 5 φορες μέσα σε μια μέρα. οτι ναναι. 100% hardware failure. Edited February 6, 2016 by socratis_g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanosG4 Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Καλησπέρα παιδιά, κάτοχος LG G4 από 9/2015, παρτίδας 508 από Ρουμανία σύμφωνα με το ΙΜΕΙ και μου παρουσιάστηκε και εμένα το ίδιο πρόβλημα προχθές (4/2/2016). Ενώ είχα κάνει την αναβάθμιση του marshmallow κανονικά λίγες μέρες αφότου είχε κυκλοφορήσει, δηλαδή reset πριν και μετά την εγκατάσταση του νέου λογισμικού. Μου παρουσίασε αυτό το πρόβλημα ξαφνικά χωρίς να έχει αυξηθεί η θερμοκρασία του ή γενικά οτιδήποτε άλλο πρόβλημα κατά την λειτουργία του marshmallow. Προσπάθησα να κάνω hard reset και πάγωσε η εικόνα μόλις πάτησα το "yes" στις 2 επιλογές που είχε. Μίλησα με το service της LG αφού πρώτα με είχε παραθέσει το κατάστημα (kaizershop) που αγόρασα το κινητό, μιας και η εγγύηση είναι της LG για 2 χρόνια. Το κινητό θα το παραλάβει courier και εντός 7 εργάσιμων ημερών όπως μου είπαν από το service θα επιστραφεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Έτσι γίνεται μην ανησυχείς. ..κρίμα όμως έχει γίνει επιδημία και πόσοι δεν γράφουν εδώ μέσα, έχω έναν φίλο κολλητό που δουλεύει ως τεχνικός σε κατάστημα του Γερμανού. ..χαμός 5- 6 περιπτώσεις μου είχε αναφέρει Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Ας ελπίσουμε το "κακό" να σταματήσει στην 508 παρτίδα. Θεωρητικά στην LG είχαν καταλάβει ότι κάτι πήγαινε στραβά αρκετούς μήνες πριν βγάλουν την ανακοίνωση, οπότε κάποιες παρτίδες θα την έχουν γλυτώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gispect Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 και 515 θα ελεγα εγω..... αντε ηρεμηστε λιγο... βγαλατε ολες τις παρτιδες προβληματικες...!! ειπαμε ρε παιδες αλλα οχι κ ετσι..!! Δε το λεω για πλακα. Ισχυει. Παράθεση In the begining there was nothing, which exploded. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Δε το λεω για πλακα. Ισχυει. Έτσι σου είπαν... Δεν ισχύει.... Ελλάδα μέχρι 506 έχει κρασαρει. Εξωτερικό και πολύ ελάχιστες συσκευές 507 αλλά όχι ευρωπαϊκό μοντέλο. Αυτά. Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpak Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 το εχει παρει κανενας φτιαγμενο?ολα ενταξει μεχρι τωρα, με mm και factory reset το δινουν? Παράθεση Διακοπες στην Παρο; http://www.heliolithos.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hall2001 Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 το εχει παρει κανενας φτιαγμενο?ολα ενταξει μεχρι τωρα, με mm και factory reset το δινουν? Ναι εγώ μια χαρά είναι τώρα με 601 και ναι χάνεις τα πάντα σαν το παίρνεις καινούργιο. ----- προσθήκη μηνύματος 80 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έτσι σου είπαν... Δεν ισχύει.... Ελλάδα μέχρι 506 έχει κρασαρει. Εξωτερικό και πολύ ελάχιστες συσκευές 507 αλλά όχι ευρωπαϊκό μοντέλο. Αυτά.Του αδερφού μου είναι 507 Γαλλικό που το έπαθε φίλε. Παράθεση Σημασία δεν έχει η πτώση, αλλά η πρόσκρουση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 και 508 ενος φιλου απο εμενα Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 (edited) Τα στοιχεία που εγγραψα είναι είναι από το εμπορικό τμήμα της LG.... 508 είσαι σίγουρος ότι είναι πρόβλημα hardware? Δεν είναι όλα τα bootloop ίδια, το έχει ξαναγράψει ένα πάιδι πριν... Edited February 7, 2016 by alanon Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 1000 % το πηγε procordia και του αλλαξαν πλακετα!!601 πλεον Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Η αυτοι το κρύβουν η ο φίλος σου κάτι δεν λέει καλά Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ros100 Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Το πρόβλημα υπάρχει στις συσκευές που έχουν παραχθεί έως Οκτώβρη, όχι σε όλες αλλά οι παρτίδες μέχρι 509 υπάρχει πιθανότητα να παρουσιάσουν bootloop. Παράθεση Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts