trumprocks Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Παιδιά,υπάρχει τρόπος να ενεργοποιήσουμε USB mass storage στο Α3 2016?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinagrida Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Και σε εμένα ηρθε η αναβάθμιση και πήγε η μπαταρία στο 100%!! Ελπίζω να λύθηκαν και τα υπόλοιπα που είπατε ( προσωπικά δεν είχα δει κατι αλλο) και να μη τρέχουμε παλι ! Παράθεση Μαρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsambiko11 Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 καλησπερα μηπως γνωρίζετε αν η νεα ενημέρωση https://gr.gizchina.com/2016/11/22/samsung-galaxy-a3-2016-security-update/ δημιουργεί προβληματα στο κινητο? ειναι περιπου 13 MB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. November 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2017 Την έκανα το πρωί, ολα οκ φαίνονται Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Και μολις ηρθε νεα ενημερωση 253ΜΒ! Στάλθηκε από το LG-H870S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Καλησπέρα, Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με το downgrade σε Android 6.0.1 θα του ήμουν υπόχρεος. Έχω βρει τους οδηγούς (π.χ. αυτόν) αλλά δυσκολεύομαι να κατεβάσω τη ROM / firmware λόγω των πολύ χαμηλών ταχυτήτων των servers. Αν βοηθάει έχω το Τσέχικο μοντέλο (ETL). Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να κατεβάσω και firmware άλλης έκδοσης (π.χ. Γερμανική) χωρίς να έχω πρόβλημα. Ευχαριστώ! Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 (edited) Καλησπέρα, Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με το downgrade σε Android 6.0.1 θα του ήμουν υπόχρεος. Έχω βρει τους οδηγούς (π.χ. αυτόν) αλλά δυσκολεύομαι να κατεβάσω τη ROM / firmware λόγω των πολύ χαμηλών ταχυτήτων των servers. Αν βοηθάει έχω το Τσέχικο μοντέλο (ETL). Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να κατεβάσω και firmware άλλης έκδοσης (π.χ. Γερμανική) χωρίς να έχω πρόβλημα. Ευχαριστώ! Για τη συγκεκριμένη συσκευή κατεβάζεις όποια ρομ θες από τη λίστα. Δυστυχώς, για official roms, η μόνη αξιόπιστη πηγή είναι αυτή, με αυτές τις χαμηλές ταχύτητες. Υπομονή. Η διαδικασία ό,τι λέει είναι οκ. Ελληνικές Unbranded ROM Edited January 17, 2018 by konstantinos7 Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 Για τη συγκεκριμένη συσκευή κατεβάζεις όποια ρομ θες από τη λίστα. Δυστυχώς, για official roms, η μόνη αξιόπιστη πηγή είναι αυτή, με αυτές τις χαμηλές ταχύτητες. Υπομονή. Η διαδικασία ό,τι λέει είναι οκ. Ελληνικές Unbranded ROM Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση/επιβεβαίωση. Θα ξαναδοκιμάσω, αν και ούτε μέσα στο 10ώρο που είμαι στο γραφείο δεν κατεβαίνουν οι ROMs... θα δοκιμάσω με κάποια Ελληνική που προτείνεις μέσα στις επόμενες ημέρες. Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση/επιβεβαίωση. Θα ξαναδοκιμάσω, αν και ούτε μέσα στο 10ώρο που είμαι στο γραφείο δεν κατεβαίνουν οι ROMs... θα δοκιμάσω με κάποια Ελληνική που προτείνεις μέσα στις επόμενες ημέρες. κανε μια δοκιμη και εδω :http://live.samsung-updates.com/index.php?device=SM-A310F απλα δεν ξερω αν πετυχα τον κωδικο του μοντελου που εχεις Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ramshi Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Η αναβάθμιση άλλαξε τον καιρό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fagath Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 (edited) Έχω ξαναγράψει ότι το κινητό μετά από την αναβάθμιση σε nougat έγινε σημαντικά πιο αργό και πραγματικά είναι κρίμα γιατί κατά τα άλλα με καλύπτει απόλυτα σαν συσκευή. Τώρα μου προτείνει την αναβάθμιση A310FXXU3CQL2/A310FOXA3CQL2/A310FXXU3CQL2 με μέγεθος 223,42 Mb. Την έχει εφαρμόσει κανείς; Αν έχεις καεί από το χυλό φυσάς και το γιαούρτι! Υ.Γ. Τώρα είμαι στο 7.0. Εδώ https://gr.gizchina.com/2017/09/21/samsung-galaxy-a3-2016-bug-nougat/ είδα να μιλάνε για 7.1.1 Ισχύει ή είναι τυπογραφικό; Edited February 14, 2018 by fagath Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninop Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 Παρακαλω οποιος μπορει να μου επιβεβαιωση τη εχει παθει το κινητο και τη μπορω να κάνω, υ.γ.η εγγυηση για την μπαταρια συμφωνα με τους ορους της samsung ειναι περιορισμενοι στους 6 Η 12 μηνες και ετσι εχει ληξη[url=https://ibb.co/cMLWCn][/url] https://ibb.co/cMLWCn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 Παρακαλω οποιος μπορει να μου επιβεβαιωση τη εχει παθει το κινητο και τη μπορω να κάνω, υ.γ.η εγγυηση για την μπαταρια συμφωνα με τους ορους της samsung ειναι περιορισμενοι στους 6 Η 12 μηνες και ετσι εχει ληξη[url=https://ibb.co/cMLWCn][/url] https://ibb.co/cMLWCn Καλησπερα το εχω το κινητο ακομα αφου το πηρα στις 31/11/2016 ειναι παρα πολυ καλο. Απ οσο ξερω οι μπαταριες ισχυουν ως και 6 μηνες. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosbar Δημ. June 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2018 (edited) Φίλοι μου γιατί όποια έκδοση και αν κατεβάζω από sam mobile μου βγάζει ! C:\Users\kos\Desktop\A310FXXU4CRC1_A310FOXX4CRC1_EUR.zip: Το αρχείο συμπίεσης είναι αλλοιωμένο. Στην αποσυμπίεση του zip με winzip μου το κάνει. Edited June 27, 2018 by kosbar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpag Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 Μήπως κάποιος έχει αλλάξει την μπαταρία; Γνωρίζετε το κόστος αντικατάστασης; Το τελευταίο διάστημα εχει πεσει η απόδοσή της και χρειάζεται φόρτιση 2 φορές την ημέρα. Η συσκευή κλείνει πλέον 2 χρόνια στην κατοχή μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manossef Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 νομίζω η σμάρτεκ μεχρι να λήξει η εγγυηση της συσκευής εχει ή είχε προσφορά στις μπαταρίες. Πάρε τους ενα τηλ να ρωτησεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinagrida Δημ. September 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2019 Καλησπέρα σας!! Τρία χρόνια συμπλήρωσα τον Σεπτέμβρη με αυτό το κινητό χωρίς να αντιμετωπίσω ιδιαίτερα προβλήματα! Σήμερα το πρωί πήγα να τραβήξω φωτογραφία και μου έβγαζε μήνυμα " failed camera" Μπήκα στο ίντερνετ ακολούθησα τις οδηγίες και τα βήματα με τη σειρά μήπως το φτιάξω αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερα. :( Έκανα reset factory και μου έβγαλε E:failed to find/misc partition Τί σημαίνει αυτό; Διορθώνεται; Όταν άνοιξα πάλι το κινητό και δοκίμασα τη φωτογραφική, μου βγάζει πάλι το ίδιο πρόβλημα. Μόνο τη μπαταρια δεν κατάφερα να βγάλω μήπως και τα καταφέρω. ΥΓ: Προσπάθησα να βάλω φωτογραφία αλλά δε με αφήνει! Παράθεση Μαρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinagrida Δημ. September 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2019 Καλησπέρα σας!! Τρία χρόνια συμπλήρωσα τον Σεπτέμβρη με αυτό το κινητό χωρίς να αντιμετωπίσω ιδιαίτερα προβλήματα! Σήμερα το πρωί πήγα να τραβήξω φωτογραφία και μου έβγαζε μήνυμα " failed camera" Μπήκα στο ίντερνετ ακολούθησα τις οδηγίες και τα βήματα με τη σειρά μήπως το φτιάξω αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερα. :( Έκανα reset factory και μου έβγαλε E:failed to find/misc partition Τί σημαίνει αυτό; Διορθώνεται; Όταν άνοιξα πάλι το κινητό και δοκίμασα τη φωτογραφική, μου βγάζει πάλι το ίδιο πρόβλημα. Μόνο τη μπαταρια δεν κατάφερα να βγάλω μήπως και τα καταφέρω. ΥΓ: Προσπάθησα να βάλω φωτογραφία αλλά δε με αφήνει! Προς ενημέρωση, έφταιγε η κάμερα. Η αντικατάσταση κόστισε 50 ευρώ σε εξουσιοδοτημένο κατάστημα samsung και 3 μήνες εγγύηση. Αχρείαστη να είναι!! Παράθεση Μαρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_24 Δημ. November 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2019 καλημερα, εχει καποιος-α cosmote wificalling στο κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts