Jump to content

sinagrida

Members
  • Δημοσιεύσεις

    117
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by sinagrida

  1. Προς ενημέρωση, έφταιγε η κάμερα. Η αντικατάσταση κόστισε 50 ευρώ σε εξουσιοδοτημένο κατάστημα samsung και 3 μήνες εγγύηση. Αχρείαστη να είναι!!
  2. Καλησπέρα σας!! Τρία χρόνια συμπλήρωσα τον Σεπτέμβρη με αυτό το κινητό χωρίς να αντιμετωπίσω ιδιαίτερα προβλήματα! Σήμερα το πρωί πήγα να τραβήξω φωτογραφία και μου έβγαζε μήνυμα " failed camera" Μπήκα στο ίντερνετ ακολούθησα τις οδηγίες και τα βήματα με τη σειρά μήπως το φτιάξω αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερα. :( Έκανα reset factory και μου έβγαλε E:failed to find/misc partition Τί σημαίνει αυτό; Διορθώνεται; Όταν άνοιξα πάλι το κινητό και δοκίμασα τη φωτογραφική, μου βγάζει πάλι το ίδιο πρόβλημα. Μόνο τη μπαταρια δεν κατάφερα να βγάλω μήπως και τα καταφέρω. ΥΓ: Προσπάθησα να βάλω φωτογραφία αλλά δε με αφήνει!
  3. Και σε εμένα ηρθε η αναβάθμιση και πήγε η μπαταρία στο 100%!! Ελπίζω να λύθηκαν και τα υπόλοιπα που είπατε ( προσωπικά δεν είχα δει κατι αλλο) και να μη τρέχουμε παλι !
  4. Προσωπικά το Samsung galaxy gt 9000 ( δε θυμαμαι καλα το μοντέλο) μου κρατησε 7 χρονια. Με είχε βοηθήσει ενα παιδι απο εδω, το είχα κανει ρουτ κ είχα περάσει κ ανεπίσημο λογισμικό. Αλήθεια, υπάρχει κάποια ανεπίσημη έκδοση λογισμικού που να διορθώνει τα προβλήματα;
  5. lianma , συμφωνώ μαζι σου. Εδω κανονικά θα έπρεπε να κανουμε μήνυση στην εταιρεία ζητώντας και αποζημίωση !
  6. Και εμένα το ίδιο! Θα μπορούσε να μου πει κάποιος πως κάνω hard reset καθως και καθαρισμό cache partition μήπως και βελτιωθεί η κατάσταση; Το έχω ένα χρόνο και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα παρα μόνο τώρα αυτό με την μπαταρία μετά την αναβάθμιση.
  7. Πανο, γινεται να μας πεις που βρισκεται αυτο το σερβις ακριβως; Σου εχω στειλει κ προσωπικο μηνυμα
  8. Καλησπερα σας! Θελω να περασω καινουριο λογισμικο στο κινητο μου γιατι κολλαει. Ειναι ομως root (ειμαι superuser- το ιδιο ειναι;) Τι πρεπει να κανω σε αυτη την περιπτωση; Μπορώ να κανω επαναφορα ρυθμίσεων; Θα πρεπει να το κάνω unroot? Αν ναι, πως γίνεται; Ευχαριστω πολύ για τη βοήθειά σας όλα αυτα τα χρόνια!!
  9. Δεν είμαι σίγουρη, αλλά επειδή δε μου είναι εύκολο να κάνω την αναβάθμιση μόνη μου, πίστευω οτι θα μπορούσα να την κάνω μέσω kies. Πρόσφατα έκανα σε ένα άλλο κινητό που είχα αλλά ήταν ΝΟΚΙΑ. Αν δε δοκιμάσω δε θα δω αν΄μπορέσω να την κάνω μόνη μου. Το θέμα είναι,αν κάνεις αναβάθμιση σε ένα κινητό που είναι πειραγμένο (root κτλ) αν μπορεί να γίνει πρώτον, και δεύτερον αν παραμένουν τα προγράμματα που έχεις περασμένα ή αν πρέπει να τα περάσεις πάλι από την αρχή όλα!
  10. Καλημερα. Αν και το κινητο μου δουλευει ( το εχω 4 χρονια σχεδον), αρκετες φορες κολλαει ή κλεινει εντελως και για να το ανοιξω, πρεπει να βγαλω τη μπαταρια και να το ανοιξω κανονικα. Σκεφτηκα πως ισως χρειαζεται αναβαθμιση και ειπα να το κανω μεσω kies , γιατι την προηγουμενη αναβαθμιση και αλλαγη λογισμικου, μου την εκανε ενας γνωστος μου, αφου εγω δεν εχω ιδεα απο αυτα. Ηθελα λοιπον να ρωτησω, αν κανω αναβαθμιση μεσω kies θα σβηστουν ολα τα αρχεια, επαφες και προγραμματα που εχω περάσει;;; Το ρωτάω γιατί αν γίνει κάτι τέτοιο, θα χρειαστώ τόσες μέρες να τα εγκαταστήσω. Ευχαριστω για το χρονο σας!
  11. καλημερα Απο χθες το μεσημερι εχω το ιδιο προβλημα και εγω!!!! Ποτε χανεται και ποτε ερχεται το σημα. Επισης μπορει να εχω 5 γραμμες σημα και να μη μπορω να παρω τηλεφωνο, ουτε να με παρουν!!! Πήρα τηλεφωνο στη wind και μου ειπαν οτι ειχε προβλημα το δικτυο και θα το εφτιαχναν μεχρι χθες βραδυ. Ομως κ σημερα τα ιδια. Αλλα σημερα μου ειπαν οτι ειναι ολα οκ με το δικτυο. Τι μπορει να φταιει; Λετε να ειναι η κεραια; Ποσο κοστιζει η αλλαγή της; Εχει τα παρακατω χαρακτηριστικα: Εκδοση firmware:2.3.3 Εκδοση βασικου φασματος: I9000XXJVO Εκδοση Kernel : 2.6.35.7-I9000xxjvo-CL182937 se.infra@SEP-51#2 Αριθμος κατασκευης: GINGERBREAD.XXJVO
  12. Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις. Ήταν αποθηκευμένα στην εσωτερική κάρτα και ήθελα να τα μεταφέρω στην εξωτερική αλλά όπως είδα δε γίνεται :(
  13. Ευχαριστω για τις απαντήσεις, οι απορίες μου όμως δε λύθηκαν! Ναι έχω κατεβάσει κάποιες εφαρμογές και πρόσφατα απο έναν σέρβερ αρκετά βιβλία και γέμισε. Για παράδειγμα ένα λεξικό.Το έκανα download ετσι ωστε να μη χρειάζεται να μπαίνω ονλαιν οταν θέλω να δω κάτι. Το ίδιο και τα άλλα βιβλία για τη δουλειά μου. Πως μπορώ να ρυθμίσω ,ότι κατεβάζω να αποθηκεύεται στην κάρτα μνήμης και όχι στο τηλε΄φωνο.Δε μπορώ να το βρω γμτ.
  14. Καλησπέρα. Θελω να ρωτήσω κάτι σχετικά με την αποθηκευση προγραμμάτων στο σουπερ κινητάκι μας. Ότι κατεβάζω απο το μάρκετ ,αποθηκεύεται στο ΄χωρο που υπάρχει στο τηλέφωνο και όχι στην κάρτα. Το αποτέλεσμα είναι, όταν βγάζω φωτογραφίες να αποθηκεύονται αυτόματα στην κάρτα και να μη μπορώ να δω κάποιες απο αυτές μετά γιατί χαλάνε. Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ ότι κατεβάζω, προγράμματα ,παιχνίδια κτλ να αποθηκεύονται ή να γίνονται εγκατάσταση στην κάρτα και όχι στο τηλέφωνο. Πως μπορει να γίνει κάτι τέτοιο; Για παράδειγμα έχω κάνει εγκατάσταση ένα λεξικό και ένα βιβλίο, καθώς και αρκετά βιβλία τα οποία είναι αποθηκευμένα στο τηλέφωνο και μπορώ να έχω πρόσβαση χωρίς να είμαι online. Μπορώ αυτά τα δεδομένα, να τα μεταφέρω με κάποιο τρόπο στην κάρτα και να λειτουργούν τα προγράμματα το ίδιο καλα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! ΥΓ: έχει βγει κάποια καινούρια ενημέρωση για το κινητό έχω την gingerbread.xxjvo
  15. Κατάλαβα... Άρα δεν υπάρχει λύση... Thanks για την απαντηση.
  16. Καλησπέρα. Έχω ένα πρόβλημα με τη μπαταρία. Εδώ και κάποιο διάστημα μου φαίνεται πως αποφορτίζεται πιο γρήγορα. Την άφησα να αποφορτιστεί εντελώς 3 φορες και τη φορτισα παλι στο φουλ αλλα τιποτα. Ενω δειχνει φορτιση 100% δεν ειναι τοσο και αυτο το τσεκαρα με μια εφαρμογη(battery solowidget) που κατεβασα στο κινητο για να μου δειχνει την ενδειξη της μπαταριας. Οταν φορτιζει πληρως, πανω στην ενδειξη μπαταριας που εχει το κινητο δειχνει 100% το ιδιο και το widget.Μόλις όμως το βγαλω απο τη μπριζα ή το usb, το widget μου δειχνει 89 ή 92% Μήπως ξέρετε ποιο είναι το πρόβλημα;
  17. μετα την εγκατασταση της 2.2.1 ελπιζω να το εγραψα σωστα,το κινητο ΠΕΤΑΕΙ! truckman σε ευχαριστω πολυ! όπως και ολους οσους με βοηθησαν στο παρελθον tonyk,tyxerakias ,redhering και αλλους που μπορει να ξεχναω
  18. Μόλις εβαλα την 2.2.1 !!! Καλα...πεταει!! Truckman , Πάρη σε ευχαριστω!
  19. Είπα να γράψω ένα ποστ για να πω τον πόνο μου αλλά να εκφράσω και τη χαρά μου. Χθες επαθα 5 εμφραγματα γιατι εχασα το κινητο!Το ειχα αφησει για λιγο στην οροφη του αυτοκινητου μιας φιλης μου και το ξεχασα εκει.Το καταλαβα οταν με αφησε σπιτι! Πηρα ταξι να παω πισω απο οπου ξεκινησαμε και να εχω ανοιχτα τα παραθυρα για να ακουσω την κληση αν το εβρισκα και να οδηγηθω στο κινητο.Εβαλα και οσους ηξερα και θυμομουν τα νουμερα τους να παιρνουν και εκεινοι. Τελικα απαντησε στην κληση μου η κοπελα που το βρηκε και πηγα και το πηρα. Υπάρχουν ακομη ανθρωποι!!!!!! Χθες που το κοιταξα το βραδυ δεν φαινοταν τιποτα. Σημερα ομως με το φως της ημερας ειδα πως εχει ενα μικρο χτυπημα στο πανω μερος, στο πλαστικο, ακριβως πανω απο εκει που λεει samsung, το οποιο με το ζορι το διακρινεις!!! Σκεφτειτε πως επεσε απο οροφη αυτοκινητου σε μεγαλη στροφη. Το καλο ειναι πως ειχα θηκη που προστατευει όμως μονο το πισω μερος του κινητου και οχι την οθονη. Αυτα για το κινητουλη μου. Θεουλη μου σε ευχαριστω!! ΥΓ: επειδη προχθες προσπαθησα με ενα παιδι απο το φορουμ να περασουμε την αβαθμιση αλλα λογω μη καλης λειτουργιας του υπολογιστη δεν εγινε, περασα παλι οτι ειχα.Μεσα σε αυτα και το Handset. Το κακο ειναι πως τωρα, οταν δεχομαι μηνυμα μου βγαει 2 φακελους πανω αριστερα.Εναν απο το handset και εναν απο τα μυνηματα τα παλια. Αν δω το μηνυμα απο το handset o αλλος φακελος παραμενει!! Για να φυγει πρεπει να δω παλι το ιδιο μηνυμα απο τα μηνυματα. Για να δω τα μηνυματα μου βαζει ενα παραθυρο με επιλογη αν θελω να τα δω με το handset ή με το κανονικο! Υπαρχει τροπος να φαινεται μονο το handset? Ευχαριστω εκ των προτερων!
  20. Το δοκιμασα και λειτουργουν τα 3 κουμπια!!! Εκανα και reboot! Εχω την JM1 αλλα φιλοδοξω να περασω σημερα καποια αλλη με τη βοηθεια καποιου μελους του φορουμ! Σε ευχαριστω πολυ !!
  21. νομιζω τα καταφερα!!!! Μου εβγαλε το παρακατω και εκλεισε και ανοιξε το κινητο! <ID:0/007> Added!! <ID:0/007> Odin v.3 engine (ID:7).. <ID:0/007> File analysis.. <ID:0/007> Enter CS for MD5.. <ID:0/007> Check MD5.. Do not unplug the cable.. <ID:0/007> Please wait.. <ID:0/007> Checking MD5 finished Sucessfully.. <ID:0/007> Leave CS.. <ID:0/007> SetupConnection.. <ID:0/007> Initialzation.. <ID:0/007> Get PIT for mapping.. <ID:0/007> Firmware update start.. <ID:0/007> boot.bin <ID:0/007> Sbl.bin <ID:0/007> Removed!! <ID:0/007> Completed.. <OSM> All threads completed. (succeed 1 / failed 0) yessssss!!!!
  22. Εβγαλα την μπαταρια και ευτυχως λειτουργει! Windows XP home. Τωρα αν ρωτησω τι ειναι το jig .... Να κανω μια αλλη ερωτηση (ξανθιας) Για να κανω ολη την διαδικασια για τα 3 κουμπια μεσω οντιν, πρεπει οταν συνδεω το κινητο να ειναι ανοιχτο ετσι;
  23. Ας πω και εγω τον πονο μου.... Δεν ειχα τα 3 κουμπια και προσπαθησα να τα ενεργοποιησω μηπως και περασω καποιο update πιο γρηγορο για να μη κολλαει το κινητο. Ακολουθησα τις οδηγιες του red_herring με την μεθοδο μεσω ODIN3 Εδω και πανω απο 15 λεπτα εχει βγαλει ενα σκαθαρι στο κινητο και γραφει downloading και απο κατω λεει Do not turn off the Target!!! Στο Odin κατω αριστερα λεει: <ID:0/007> Added!! <ID:0/007> Odin v.3 engine (ID:7).. <ID:0/007> File analysis.. <ID:0/007> Enter CS for MD5.. <ID:0/007> Check MD5.. Do not unplug the cable.. <ID:0/007> Please wait.. <ID:0/007> Checking MD5 finished Sucessfully.. <ID:0/007> Leave CS.. <ID:0/007> SetupConnection.. Τι κανω τωρα; Περιμενω;Ποση ώρα; Σορρυ για τις ερωτησεις μου αλλα ενω διαβασα σχεδον τα παντα ανησυχω!
  24. Καλημέρα. Προχθές διάβαζα ένα σάιτ και προσπάθησα να κατεβάσω ένα pdf αλλά δυστυχώς δεν γινόταν. Δοκίμασα να κατεβάσω και άλλα pdf απο άλλα σάιτς αλλά τίποτα. Παλαιότερα δεν είχα πρόβλημα.Λειτουργούσε μια χαρα. Καμία ιδέα γιατι μπορει να συμβαίνει αυτο;
×
×
  • Create New...