Jump to content

ninop

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ninop

  1. Παρακαλω οποιος μπορει να μου επιβεβαιωση τη εχει παθει το κινητο και τη μπορω να κάνω, υ.γ.η εγγυηση για την μπαταρια συμφωνα με τους ορους της samsung ειναι περιορισμενοι στους 6 Η 12 μηνες και ετσι εχει ληξη[url=https://ibb.co/cMLWCn][/url] https://ibb.co/cMLWCn
  2. Η κινηταρα μας μου παρουσιάζει το εξης προβλημα .δεν αντιδράει σε τιποτα εκτος απο power+volume down οπου παρουσιάζει για λιγο ενα θαυμαστικό μεσα σε κοκκινο τριγωνο κ κατι κινεζικα απο κατω. Δεν εχω προσπαθήσει ακομα κατι γιατι διαβασα οτι μπορει να το βαλω σε πιο "βαθιά κατασταση".Θα ήμουν υπόχρεος σε οποιον θα μπορουσε να με βοηθησει
  3. Καλησπέρα,αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα,(με στοκ ρομ) πολλά γράμματα εμφανίζονται με κουτάκια αντί για το ίδιο το γράμμα,αυτό συμβαίνει μόνο όταν το έχω στα ελληνικά.Τη μπορει να συμβαίνει???
  4. Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.Μετά από πέσιμο δεν δούλευε το μικρόφωνο και όταν έσβησε (από άδεια μπαταρία) κ το έβαλα να φορτίσει δεν άναβε το led φόρτισης κ όταν προσπαθώ να το ενεργοποιήσω το μόνο που κάνει είναι να 'ανάβει' στιγμιαία η οθόνη.Λόγω του ότι είναι με ενσωματωμένη μπαταρία κάθε προσπάθεια μου να το ανοίξω κατέληξε άκαρπη.Ποίο κατάστημα στην Θεσσαλονίκη θα συνιστούσατε να το επισκευάσει?
  5. Καλησπερα.Εχω το παρακατω προβλημα με την καρτα μνημης.την βαζω στο tablet (hyundai t7) μεταφερω αρχεια αλλα δν τα βλεπω ολα ενω οταν το συνδεω σε υπολογιστη και το βλεπω σαν εξωτερικο δισκο τα εμφανιζει ολα.Πιο ειναι το προβλημα???
  6. Ευχαριστώ πάρα πολύ, υ.γ.Τα κινέζικα σύμβολα που έχει η διεύθυνση πως τα γράφουμε.(δεν υπάρχει εκτυπωτής να την εκτυπώσω)
  7. Ζητάω συγνώμη για την εκτός θέματος ερώτηση μου αλλά ποιό είναι περίπου το κόστος για την αποστολή συστημένου δέματος στην Κίνα για επιστροφή ελαττωματικής ταμπλέτας 7 ιντσών (βάρους δηλαδή ~500γρ)? υ.γ. εξέτασα τους τιμοκαταλόγους των ελτα αλλά δεν το βρήκα
  8. Δεν εμφανίζει κάποια ειδοποίηση.Που θα έπρεπε να την εμφανίζει?Δεν γίνεται τίποτα απο τις ρυθμίσεις?
  9. Καλησπέρα,νέος κάτοχος ενός hyundai t7 το συνδέω στον υπολογιστή αλλά δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω ως χώρο αποθήκευσης,δηλαδή δε μου το εμφανίζει στο(δουλέυω με windows 7), υπολογιστής , συσκευές με αφαιρούμενα μεσα αποθήκευσης όπως μου εμφανίζει το smartphone μου όταν το συνδέω???καμία πρόταση πως θα έχω προσβαση στην μνήμη του tablet??
×
×
  • Create New...