Jump to content

fagath

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by fagath

  1. Έχω ξαναγράψει ότι το κινητό μετά από την αναβάθμιση σε nougat έγινε σημαντικά πιο αργό και πραγματικά είναι κρίμα γιατί κατά τα άλλα με καλύπτει απόλυτα σαν συσκευή. Τώρα μου προτείνει την αναβάθμιση A310FXXU3CQL2/A310FOXA3CQL2/A310FXXU3CQL2 με μέγεθος 223,42 Mb. Την έχει εφαρμόσει κανείς; Αν έχεις καεί από το χυλό φυσάς και το γιαούρτι! Υ.Γ. Τώρα είμαι στο 7.0. Εδώ https://gr.gizchina.com/2017/09/21/samsung-galaxy-a3-2016-bug-nougat/ είδα να μιλάνε για 7.1.1 Ισχύει ή είναι τυπογραφικό;
  2. Το θέμα βλέπω ότι έχει αδρανήσει τις τελευταίες εβδομάδες. Εϊχε κάποιος κάτι νεώτερο σχετικά με την πολιτική της Vodafone; Έχει κάνει κάποιος καταγγελία στην ΕΕΤΤ σχετικά με το ζήτημα της εξαίρεσης από την δωρεάν περιαγωγή όλων αυτών των πακέτων;
  3. Μετά από 1,5 μήνα με το nougat το συμπέρασμα είναι το εξής: τη μετάνιωσα την αναβάθμιση και δυστυχώς λόγω εγγύησης δεν έχει επιστροφή! Να σημειωθεί ότι το πήγα και στο service της Samsung προκειμένου να περαστεί το νέο λειτουργικό σωστά-είχα μια ελπίδα μήπως με το αυτόματο Update είχε δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα. Το βασικό θέμα είναι ότι η συσκευή έχει γίνει σημαντικά πιο αργή. Χαρακτηριστικό είναι ότι όταν με καλούν ξεκινάει ο ήχος κλήσης και μετά από μερικά δευτερόλεπτα φαίνεται ποιος καλεί. Στους χάρτες κατά την οδήγηση, πρώτα στρίβεις και μετά με καθυστέρηση ακολουθεί η ενημέρωση της οθόνης. Όπως είπα και στην αρχή το έχω μετανιώσει, καθώς με την έκδοση 6.0.1 ήμουν ΠΟΛΥ ευχαριστημένος, το κινητό πραγματικά πετούσε. Μέσα στους επόμενους μήνες θα κάνω downgrade, ρισκάροντας να χάσω τους τελευταίους μήνες κατά τους οποίους η συσκευή είναι στην εγγύηση!
  4. Εδώ και μια βδομάδα αρχίσανε οι ειδοποιήσεις για αναβάθμιση στο nougat. Τις απεύφευγα καθώς είμαι ευχαριστημένος με την 6.0.1 που είχα. Πριν απο 3 μέρες εκεί που ήμουν χαλαρός ξεκίνησα την αναβάθμιση και μετά από αυτές τις λίγες μέρες που το χρησιμοποιώ, μπορώ να πω ότι δεν την προτείνω την αναβάθμιση. Κατ' αρχάς από τα λίγα που διάβασα δεν έχει επιστροφή στην προηγούμενη έκδοση χωρίς να χάσεις την εγγύηση. (διορθώστε με αν κάνω λάθος). Το πιο διαφημισμένο χαρακτηριστικό με τα πολλαπλά παράθυρα, απλά σε αυτή την έκδοση δεν είναι διαθέσιμο σε αυτή τη συσκευή. Η απόκριση της συσκευής είναι ΣΑΦΩΣ πιο αργή σε σχέση με πριν. Το SMART LOCK με βάση την τοποθεσία δε λειτουργεί στο σπίτι. Με λίγα λόγια για μένα δεν αξίζει να έχω τη νέα έκδοση μόνο και μόνο για να έχω προβλήματα χωρίς νέα χρήσιμα χαρακτηριστικά. Να σημειώσω ότι το update που έγινε, κράτησε όλες τι προηγούμενες ρυθμίσεις. Προβληματίζομαι αν θα κάνω μόνος μου ένα factory reset για να δω μήπως βελτιωθεί λίγο η απόκριση που είναι το βασικό μου θέμα, ή αν θα το πάω σε επίσημο service για να κανουν επανεγκατάσταση. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι θα προτιμούσα το downgrade σε 6.0.1 χωρίς να χάσω την εγγύηση, καθώς τελικά το ρητό "if it works-don't fix it" επιβεβαιώθηκε ακόμη μια φορά!
  5. Σαν νέος στο χώρο των smartphones με android προσπαθω και γω να προσανατολιστώ. Υπάρχει τρόπος να φτιαχτούν προφίλ του τύπου "εξωτερικοί χώροι", "δόνηση", "συνάντηση" κτλ? Το αθόρυβο προφίλ το βρήκα στο κουμπί on/off του samsung ace 2 αλλά τα υπόλοιπα όχι. Επίσης είχα φτιάξει στο παλιό μου κινητό και προφίλ που επέτρεπε ορισμένες ομάδες αριθμών να χτυπάνε πχ τη νύχτα ενώ τα υπόλοιπα νούμερα ήταν στη σίγαση. Υπάρχει αυτή η δυνατότητα στο android? (gingerbread).
×
×
  • Create New...