PETTROS Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 συμφωνώ κι επαυξάνω για nova, αν μπορείς να αγοράσεις και τη φουλ έκδοση prime ακόμα καλύτερα.. πολύ χρήσιμη και σημαντική εφαρμογή είναι η noled που δείχνει με εικονίδια αναπάντητες, μηνύματα,mail κλπ. την εχω αγορασμενη στο δικο μου μεηλ ομως και δεν τον χρησιμοποιω στο τηλ μιας και εχω βολευτει με την miui μπορω να την περασω αραγε στο τηλ το αλλο? Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 την εχω αγορασμενη στο δικο μου μεηλ ομως και δεν τον χρησιμοποιω στο τηλ μιας και εχω βολευτει με την miui μπορω να την περασω αραγε στο τηλ το αλλο? Αν περασεις το μειλ σου ναι. Και μετα το σβηνεις. Το ειχα βαλει ετσι σε ενα δυο τηλεδωνα που δε χρησιμοποιω εγω. Αλλα μετα απο update το χανει. Παντως δε χρειαζεται να το φορτωσεις. Το τηλεφωνο ειναι η επιτομη της απλοτητας και ποιοτητας.. ;) Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Καλησπερα και απο μενα νεος στην οικογενεια Alpha Series αφου εχω το S7 το απλο και το S7 Edge παλιοτερα ειχα S5 , S6 , S6 Edge Plus και J5 (2015) ετσι τωρα αυτο το τηλεφωνο επεσε στα χερια μου απο μια χριστουγεννιατικη προσφορα του παροχεα μου αξιας 250Ευρω με ανανεωση συμβολαιου κινητου τηλεφωνου εδω στην Κυπρο στην εταιρια PrimeTel. Φωτογραφικο υλικο: Ερωτησεις: Εχει καμια διαφορα με το S7 η σειρα A3 ή A5 ή A7 γενικοτερα αυτη η σειρα. Το μονο που προσεξα ειναι οτι δεν εχει λαμπακι LED οπως το S7 - S7 Edge S6 S6 Edge Plus και S5 γιατι ομως ; Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Εγώ πάλι δε μπορώ να καταλάβω γιατί κάθε φορά που αγοράζεις κάποιο κινητό θα πρέπει να ανεβάζεις φωτό με τα κουτιά, τα χαρτιά, τα καλώδια και γενικά άκυρα πράγματα. Δε χρειάζεται να το κάνεις αυτό, δε βοηθάει κάπου και δεν ενδιαφέρεται κανείς για κάτι τέτοιο. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_24 Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 Καλησπερα παιδια,θα μπορουσε καποιος-α να μου πει καποιο δοκιμασμενο tempered glass για το τηλεφωνο γιατι ενα που πηραμε απο νορτον δεν 'καθεται' στις ακρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickthefish Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Καλησπέρα,a3 και εγώ εδώ και περίπου 3 μήνες όλα άψογα εκτός τις 3 τελευταίες ημέρες,το τηλέφωνο αναβοσβήνει συνεχώς μόνο του(σαν να πατάει κάποιος το home button)και ενώ το βάζω στο φορτιστή του ακούω συνεχώς τον ήχο σύνδεσης και αποσύνδεσης της φόρτισης..εάν κάνω μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων πιστέυετε θα συνέλθει ή να πάω κατευθείαν στο κατάστημα αγοράς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Εξυπακουεται οτι πριν πας στο καταστημα κανεις εσυ μια επαναφορα. υγ.Το προβλημα που αναφερεις τις περισσοτερες φορες λυθηκε με επεναφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Παιδια μηπως ξερει κανεις πως μπορώ να κάνω Print screen στο Α3 μου? Σε iphone ηταν θυμαμαι home και κουμπί δεξια, εδώ δεν πιάνει. Είναι κάποια ρύθμιση που δεν έχω κάνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Παιδια μηπως ξερει κανεις πως μπορώ να κάνω Print screen στο Α3 μου? Σε iphone ηταν θυμαμαι home και κουμπί δεξια, εδώ δεν πιάνει. Είναι κάποια ρύθμιση που δεν έχω κάνει? home+power button ταυτόχρονα πατημένα για δυο περίπου δευτερόλεπτα φίλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_phone Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Καλησπέρα,a3 και εγώ εδώ και περίπου 3 μήνες όλα άψογα εκτός τις 3 τελευταίες ημέρες,το τηλέφωνο αναβοσβήνει συνεχώς μόνο του(σαν να πατάει κάποιος το home button)και ενώ το βάζω στο φορτιστή του ακούω συνεχώς τον ήχο σύνδεσης και αποσύνδεσης της φόρτισης..εάν κάνω μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων πιστέυετε θα συνέλθει ή να πάω κατευθείαν στο κατάστημα αγοράς? το ίδιο πρόβλημα έχω και γω φίλε μου, τώρα είναι η τρίτη φορά που το παίρνω από το σέρβις και περιμένω να δω πως θα πάει.. πάνω απο μήνα ταλαιπωρούμε ..το μόνο που κάνουν είναι να περνάνε πάλι το λογισμικό.. και να λενε ότι το κινητο δεν εχει πρόβλημα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ellenikus Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 ρυθμισεις/δημιουργια αντιγραφων/επαναφορα ρυθμεων και εισαι κομπλε χωρις να κανεις ολικη επαναφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythos Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους. Σημερα πηρα το Α3 2016 για την γυναικα. Μιας και ολες οι μεγαλες αλυσιδες πλεον το εβαλαν στα 189, το πηρα και με 10% Επιστροφη σε καρτα Eurobank, οποτε βγηκε σχεδον 170 και ελληνικης εισαγωγης! Και μου εδωσαν και εξτρα ενα χρονο επεκταση εγγυησης. Απο οτι ειδα φοραει ηδη την 6.0.1 Τωρα ψαχνω να βρω μια flip cover case. Εχετε να προτεινετε καποια καλη και δοκιμασμενη? Παράθεση Samsung Galaxy S23 Ultra (8/256) Black Huawei Watch GT4 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IatrosG Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους. Σημερα πηρα το Α3 2016 για την γυναικα. Μιας και ολες οι μεγαλες αλυσιδες πλεον το εβαλαν στα 189, το πηρα και με 10% Επιστροφη σε καρτα Eurobank, οποτε βγηκε σχεδον 170 και ελληνικης εισαγωγης! Και μου εδωσαν και εξτρα ενα χρονο επεκταση εγγυησης. Απο οτι ειδα φοραει ηδη την 6.0.1 Τωρα ψαχνω να βρω μια flip cover case. Εχετε να προτεινετε καποια καλη και δοκιμασμενη? οριστε φίλε μου απο ebay http://www.ebay.de/itm/291867362004?_trksid=p2060353.m1438.l2649&var=590871529850&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 οριστε φίλε μου απο ebay http://www.ebay.de/itm/291867362004?_trksid=p2060353.m1438.l2649&var=590871529850&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Την έχεις αγοράσει; Όντως δείχνει πληροφορίες όπως αναπάντητες κτλ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phone55 Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 Η συσκευή έχει δακτυλικό αποτήπομα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 Η συσκευή έχει δακτυλικό αποτήπομα; Όχι. Θα έχει όμως το Α3 2017 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerios Δημ. January 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2017 καλημέρα παιδιά. Η συσκευή έχει screen mirroring ή κάτι αντίστοιχο για να βλέπω στην smart TV μου; από όσο έχω ψάξει δεν βρίσκω κάτι τέτοιο... :( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thmls Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 Παιδια εχω και εγω το a3 2016 με Android 6 Εχω το εξής προβλημα εχω εγκτ. τις εφαρμογες greek redio και tunein οταν ακουω εναν σταθμο και κλείσει η οθονη κανει διακοπες ανα διαστηματα γυρω στα 3,4 δευτερα και ξανα ξεκινα έψαξα σις ρυθμίσεις κια απενεργοποιησα την εξοικονόμηση σε αυτες τις εφαρμογές αλλα δε εγινε τιποτα. Το προβλημα αυτο το εχω μονο στο wifi οχι στα δεδομένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thmls Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 Άκυρο Σε διαφορετικό wifi δουλευει σωστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaroumpas Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 Άκυρο Σε διαφορετικό wifi δουλευει σωστα Μάλλον έχεις αργό Internet.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 καλησπερα αγορα 11/16 απο παραεισαγωγη kaizershop κατα τα φαινομενα τα επαιξε η υποδοχη usb και δεν φορτιζει καλυπτομαι απο εγγυηση? και αν ναι μονο απο αρβατο και σμαρτεκ? αλλιως ξεριε κανεις ποσο μπορει να με χρεωσει κανενα μαγαζι στη γλυφαδα και εκει γυρω? Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 καλησπερα αγορα 11/16 απο παραεισαγωγη kaizershop κατα τα φαινομενα τα επαιξε η υποδοχη usb και δεν φορτιζει καλυπτομαι απο εγγυηση? και αν ναι μονο απο αρβατο και σμαρτεκ? αλλιως ξεριε κανεις ποσο μπορει να με χρεωσει κανενα μαγαζι στη γλυφαδα και εκει γυρω? και βεβαια καλυπτεσε, smartec χαιδαρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 και βεβαια καλυπτεσε, smartec χαιδαρι. thanks θα επικοινωνησω μαζι τους αυριο φτανει το imei ή θελουν και αποδειξη αγορας? Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 thanks θα επικοινωνησω μαζι τους αυριο φτανει το imei ή θελουν και αποδειξη αγορας? Εγω το ειχα στειλει με ενα φιλο μου και του ειχα δωσει και την αποδειξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Καλημερα.Ξερετε αν παρει την 7.0; Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts