deltaplus Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 To F ειναι για την ευρωπαικη αγορα, τωρα απο επεξεργαστη εγω θα προτιμουσα αυτο με τον exynos,αλλωστε τα περισσοτερα μαγαζια αυτο διαθετουν, αλλα εγω εχω κολλημα με την σαμμυ και ειμαι με exynos, απο το S2 και συνεχως σε ολες τις συσκευες μου και δεν ειχα ποτε προβληματα.ουτε υπεβολικα ζεσταματα που αναφερουν καποιοι ουτε τιποτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount20072016 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Μόνο για εμφανισιακούς λόγους νομίζω αξίζει η αλλαγή. Nαι αλλα ειναι μια μεγαλη αισθητικη αλλαγη. Το Α5 ειναι κοσ-μη-μα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Καλησπερα!επειδη το σκεφτομαι να το παρω μπορει καποιος να μου πει αν ειναι γρηγορο;κολλαει;απο αυτονομια πως τα παει;:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount20072016 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Καλησπερα!επειδη το σκεφτομαι να το παρω μπορει καποιος να μου πει αν ειναι γρηγορο;κολλαει;απο αυτονομια πως τα παει;:) Γρηγοροτατο. Λιγα παγωματα στην αρχη, μετα απο αναβαθμισεις, τιποτα ξανα. Αρκετα καλη αυτονομια, οχι αριστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newcell Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Το κινητό είναι πολύ καλό. Η αυτονομία του είναι πολύ καλή εμένα μου κραταει σίγουρα μια μέρα με αρκετή χρήση. Είναι όντως κόσμημα όπως λένε, η πιο premium συσκευή που έχω πιάσει στα χέρια μου εφάμιλλη με iphone. Στα συν και η οθόνη και το μέγεθος που είναι πολύ compact για 5,2 ιντσες. Για μενα είναι σιγουρα μια απο τις καλύτερες συσκευές για τα χρηματά της. Κ μένα στην αρχή έτρωγε κάτι κολλήματα (όχι κατι τραγικό) αλλά τώρα τελευταία μάλλον έστρωσε με τις αναβαθμίσεις και πεταει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Κάτοχος κι εγω του κινητού εδω και δυο μέρες. Εχω ενα θεματακι με τον ήχο των ειδοποιήσεων (sms, email, viber κλπ) ακούγεται αρκετά σιγά παρόλο που τον εχω ρυθμίσει τέρμα δυνατά. Στον ήχο κλήσης ολα κομπλέ, ακούγεται αρκετά δυνατά οταν χτυπάει και τον έχω ενα σκαλί πριν το φουλ μάλιστα. Γιατι συμβαίνει αυτο; Κατα τ άλλα θα συμφωνήσω πως πρόκειται για μια ποιοτικότατη συσκευή, τα υλικά είναι υπεράνω κριτικής και η αυτονομία του αρκετά ικανοποιητικη. Η δε οθόνη του ειναι χάρμα οφθαλμών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twins1706 Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Καλησπερα σε ολους τους κατοχους της συσκευης, μια ερωτηση, το κινητο ειναι δικαρτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiv4 Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Καλησπερα σε ολους τους κατοχους της συσκευης, μια ερωτηση, το κινητο ειναι δικαρτο? Βγαίνει και δίκαρτο, αν και δεν το έχω δει σε κάποιο κατάστημα στην Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twins1706 Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Βγαίνει και δίκαρτο, αν και δεν το έχω δει σε κάποιο κατάστημα στην Ελλάδα. Ρωταω επειδη στην πρώτη σελιδα της παρουσιασης της συσκευης λεει dualism. Πολυ ομορφη συσκευή, τη θελω για δευτερη αλλα περιμενω να πεσει η τιμη λιγο ακομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Το τσίμπησα και εγώ. Αλλάζω κινητά σαν τα πουκάμισα (τρέλα) αλλά αυτό ήρθε για να μείνει... Άριστη ποιότητα υλικών και πανέμορφη οθόνη. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε στην πορεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimourinho Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Καλησπέρα σε όλους..Κάτοχος κι εγώ από σήμερα..το ζαχάρωνα πολύ καιρό και προήλθα από το παλιό Α5..Ένα θέμα μόνο ρε παιδιά..Μόνο εμένα μου φαίνεται τραγικά χαμηλός ο ήχος ή είναι ιδεά μου? Πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση και δεν ξέρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiv4 Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Καλησπέρα σε όλους..Κάτοχος κι εγώ από σήμερα..το ζαχάρωνα πολύ καιρό και προήλθα από το παλιό Α5..Ένα θέμα μόνο ρε παιδιά..Μόνο εμένα μου φαίνεται τραγικά χαμηλός ο ήχος ή είναι ιδεά μου? Πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση και δεν ξέρω? Εγώ πάλι πιστεύω πως είναι αρκετό δυνατός σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Η μπαταρια αστερι προς το παρων. Με μια μονο φορτιση εχω καταναλωση 6% οση ωρα το σκαλιζω ενω με το P8 θα ειχα μια καταναλωση της ταξης του 15% το λιγοτερο. Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Καλησπέρα σε όλους..Κάτοχος κι εγώ από σήμερα..το ζαχάρωνα πολύ καιρό και προήλθα από το παλιό Α5..Ένα θέμα μόνο ρε παιδιά..Μόνο εμένα μου φαίνεται τραγικά χαμηλός ο ήχος ή είναι ιδεά μου? Πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση και δεν ξέρω? Στο ηχείο αναφέρεσαι; Εγώ πάλι πιστεύω πως είναι αρκετό δυνατός σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Στον ήχο κλήσης ναι, στον ήχο ειδοποιήσεων παραδόξως είναι απελπιστικά χαμηλός ακόμα και στο φουλ. Η μπαταρια αστερι προς το παρων. Με μια μονο φορτιση εχω καταναλωση 6% οση ωρα το σκαλιζω ενω με το P8 θα ειχα μια καταναλωση της ταξης του 15% το λιγοτερο. Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά οι μηχανικοί της samsung στο software και στη διαχείριση ενέργειας. Πχ. με 60% κοιμάμαι το βράδυ, με 60% το βρίσκω και το πρωί που ξυπνάω. Με άλλες συσκευές είχα απώλειες της τάξεως 1-2% και καμιά φορά σε άλλες έχανα και 10-15% μπαταρία χωρίς λόγο, με όλα κλειστά και σε λειτουργία πτήσης για 7 ώρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Ετσι ειναι. Στο P8 που ειχα για λιγο σε λειτουργια πτησης εχανε 2-3 % το βραδυ... Χωρις λειτουργια πτησης ας το αφησουμε καλυτερα.. Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiv4 Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Με λειτουργία πτήσης χάνει 2%το βράδυ από 22.00 έως 06.30, χωρίς 4% τις ίδιες ώρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Πότε αναμένεται η marshmallow για τη συσκευή; Έχει ακουστεί κατι επίσημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiv4 Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Πότε αναμένεται η marshmallow για τη συσκευή; Έχει ακουστεί κατι επίσημα; Απόλυτος τίποτα. Ισως να πάρει μαζί με το περσινό Α5 που υποτίθεται θα πάρει τον Μάιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 (edited) Πηρα την θηκη TPU (διαφανη) της Nillkin. Αν και ειναι λιγο ακριβη για σιλικονη εφαρμοζει τελεια στο κινητο και δενει με την premium εμφανιση του.... Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited April 16, 2016 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ellenikus Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 (edited) Το κινητό φυσάει.Μετά από 3μερη επαφη με το LG g3 το οποίο είναι ένα καταπληκτικό κινητό με μια τραγική αυτονομία μπαταρίας πήρα το a5 και είμαι υπερευχαριστημενος.Προσωπικά δεν έχω βρει ουτε ενα μειονέκτημα... Edited April 19, 2016 by ellenikus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Το κινητό φυσάει.Μετά από 3μερη επαφη με το LG g3 το οποίο είναι ένα καταπληκτικό κινητό με μια τραγική αυτονομία μπαταρίας πήρα το a5 και είμαι υπερευχαριστημενος.Προσωπικά δεν έχω βρει ουτε ενα μειονέκτημα... Η αυτονομία του δεν παίζεται, είναι για σεμινάριο. Και να φανταστείς έχει βελτιστοποίηση εφαρμογών (το λεγόμενο doze) χωρίς καν να βρίσκεται στην 6.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Η αυτονομία του δεν παίζεται, είναι για σεμινάριο. Και να φανταστείς έχει βελτιστοποίηση εφαρμογών (το λεγόμενο doze) χωρίς καν να βρίσκεται στην 6.0 Αυτό το έχουν όλα τα samsung στην lollipop και δεν είναι το doze είναι κάτι σαν το greenify Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount20072016 Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Νεα ενημερωση λογισμικου. Ουτε 2 μηνες που το χω και εχει παρει ηδη 3 ενημερωσεις λογισμικου. Η μια ήταν βασικοτατη γιατι εκανε το κινητο αψογο στη λειτουργικοτητα, εξαφανιστηκαν τα μικρα παγωματα. Πολυ θετικη η αντιμετωπιση απο τη Samsung. Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Νεα ενημερωση λογισμικου. Ουτε 2 μηνες που το χω και εχει παρει ηδη 3 ενημερωσεις λογισμικου. Η μια ήταν βασικοτατη γιατι εκανε το κινητο αψογο στη λειτουργικοτητα, εξαφανιστηκαν τα μικρα παγωματα. Πολυ θετικη η αντιμετωπιση απο τη Samsung. Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μολις την έκανα κι εγω, γύρω στα 23mb ήταν. Δεν βλέπω να άλλαξε κατι στο μενού πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fikast Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Tι επεξεργαστή έχει; Exynos 7580 Snapdragon 615 ή Cortex A53 http://www.birdphone.gr/gr/prdid/4f8493840a654e48ab489bb934894efd/productinfo.aspx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts