Jump to content

Samsung Galaxy A5 (2016 edition)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα σας

Σίγουρα κάπου θα έχει αναφερθεί... Υποστηρίζει OTG;

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα σας! Εδω και λιγες παρατηρώ οτι το a5 2016 της γυναίκας μου οταν φτασει στο 11% η μπαταρία σβήνει. Οταν το βαλει για φόρτιση δειχνει 1%. Επίσης παρατηρησα οτι εχει πολυ γρήγορη κατανάλωση μπαταρίας με μεσο ορο 2.5 ωρες στην λειτουργία οθόνης. Παλια ηταν καλύτερο σε απόδοση. Εχει παρατηρήσεις κανει καποιο σύμπτωμα απο αυτά?

Το έχω 10 μήνες κανένα πρόβλημα με την μπαταρία ούτε με το τελευταίο update παρουσίασε κάτι, μπορώ να πω ότι έγινε καλύτερο σε απόδοση.

Φορτίστε σωστά μην αφήνετε να πέφτει κάτω από 20-18%.

Τα χουμε ξαναπεί μην ξεζουμίζετε την μπαταρία μόνο κακό της κάνετε.

Ακόμη αν έχετε φορτιστή μη ταχείας φόρτισης χρησιμοποιήστε το. Εγώ έτσι κάνω εξαρχής.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλημέρα σας

Σίγουρα κάπου θα έχει αναφερθεί... Υποστηρίζει OTG;

Ναι κανονικά.

Το έχω 10 μήνες κανένα πρόβλημα με την μπαταρία ούτε με το τελευταίο update παρουσίασε κάτι, μπορώ να πω ότι έγινε καλύτερο σε απόδοση.

Φορτίστε σωστά μην αφήνετε να πέφτει κάτω από 20-18%.

Τα χουμε ξαναπεί μην ξεζουμίζετε την μπαταρία μόνο κακό της κάνετε.

Ακόμη αν έχετε φορτιστή μη ταχείας φόρτισης χρησιμοποιήστε το. Εγώ έτσι κάνω εξαρχής.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ναι κανονικά.

Και κάτι ακόμα μετά από μερικά update

επιβάλλεται να γίνει και καμιά επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων για πιο σωστή λειτουργία.

εγω βλεπω διαφορα μονο απο το 11% και κατω , οπου πεφτει πολυ γρηγορα η μπαταρια. την υπολοιπη ωρα κραταει οπως οταν το πρωτοπηρα.
Smartphones:Sony Ericsson Xperia X10 mini,Sony Ericsson Xperia mini,Sony Xperia M,Samsung Galaxy A5 2016,Samsung Galaxy S10

Παιδια καλημερα χρονια πολλα..κ γω μια απο τα ιδια..κατω απο 11% πεφτει πολυ γρηγορα..μαλλον ειναι ετσι το κιν.γιατι κ στην προηγουμενη μπαταρια τα ιδια..μ αλλαξαν μπαταρια γιατι το χα σερβισ κ τωρα τα ιδια κανει..

Και κάτι ακόμα μετά από μερικά update

επιβάλλεται να γίνει και καμιά επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων για πιο σωστή λειτουργία.

επαναφορά σε ποσο καιρό εγώ το έχω από τα χριστούγεννα το κιν.. να το κάνω?

επαναφορά σε ποσο καιρό εγώ το έχω από τα χριστούγεννα το κιν.. να το κάνω?

Γιατί να το κάνεις αν δεν σου έχει βγάλει κάποιο μικρό πρόβλημα ή κόλλημα...?

Του έκανες μεγάλο update τα Χριστούγεννα;

(Ρίνα)

Τώρα τελευταία αργή πάρα πολύ η φόρτιση του κινητού,έχετε καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει?
Πεσμενη μπαταρια μαλλον

Το κινητό το πήρα τον Οκτώβρη οπότε μου φαίνεται λίγο δύσκολο,δεν ξέρω αν φταίει μια αναβάθμιση που πήρα πριν λίγες μέρες

Το κινητό το πήρα τον Οκτώβρη οπότε μου φαίνεται λίγο δύσκολο,δεν ξέρω αν φταίει μια αναβάθμιση που πήρα πριν λίγες μέρες

Την φόρτιση την κάνεις με το κινητό ανοιχτό ή κλειστό?

Συνδεω το κινητο στο λαπτοπ,το εμφανιζει,αλλα οταν το επιλεγω,μου γραφει οτι ο φακελος ειναι κενος.Δεν εμφανιζει καμια επιλογη,πχ μουσικη,φωτογραφιες κλπ.Μηπως πρεπει να κατεβασω καποιο pc suite?

Συνδεω το κινητο στο λαπτοπ,το εμφανιζει,αλλα οταν το επιλεγω,μου γραφει οτι ο φακελος ειναι κενος.Δεν εμφανιζει καμια επιλογη,πχ μουσικη,φωτογραφιες κλπ.Μηπως πρεπει να κατεβασω καποιο pc suite?

πατας αποδοχη στο κινητο, εκει που σου βγαζει να επιτραπει η προσβαση στα δεδομενα?

Smartphones:Sony Ericsson Xperia X10 mini,Sony Ericsson Xperia mini,Sony Xperia M,Samsung Galaxy A5 2016,Samsung Galaxy S10

Πηρα ενα tempered glass,αλλα δεν εφαρμοζει ακριβως στην οθονη.Αφηνει στα πλαγια κενο 2-3 χιλιοστα,καλα καλα δεν καλυπτει ολη την οθονη στα πλαινα.Πηρα εγω μικρο,η ετσι ειναι ολα;;

2.5D οθόνη.....

Ότι και να πάρεις σε τζαμάϊκα έτσι είναι εκτός αν έχει βγάλει η Spigen σε hd

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

μάλλον ξεκίνησε το nougat... άντε με το καλό...

Την κατέβασα χθες. Ειναι απλά πολυ πιο smooth το κινητο. Η Μπαταρία φαίνεται οτι κρατάει λίγο περισσότερο απο τι πριν με marshmallow.

Την κατέβασα χθες. Ειναι απλά πολυ πιο smooth το κινητο. Η Μπαταρία φαίνεται οτι κρατάει λίγο περισσότερο απο τι πριν με marshmallow.

Έχει διαφορές στην εμφάνιση;;;;

Πως την κατέβασες;

(Ρίνα)

Πως την κατέβασες;

(Ρίνα)

Την κατέβασα μέσω sammobile και την εγκατέστησα μέσω Odin.

Ναι έχει διαφορά στην εμφάνιση , και στον πίνακα ειδοποιήσεων και στις ρυθμίσεις .

----- προσθήκη μηνύματος 57 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πως την κατέβασες;

(Ρίνα)

Την κατέβασα μέσω sammobile και την εγκατέστησα μέσω Odin.

Ναι έχει διαφορά στην εμφάνιση , και στον πίνακα ειδοποιήσεων και στις ρυθμίσεις .

Όποτε μπορέσεις στείλε μας κανένα στιγμιότυπο οθόνης να δούμε τις αλλαγές που έχει στην εμφάνιση αν μπορείς. Έτσι απο περιεργεια.....

(Ρίνα)

Καλησπερα σε ολους!μου εσπασε το πισω τζαμι απο το κινητο [απο σχετικα πολυ μικρο υψος] και θελω να το αλλαξω.σκεφτομαι να παρω το πλαστικο οχι το γνησιο για ευνοητους λογους και ειναι ποιο φτηνο.ξερει κανεις αν ειναι καλο?αν εφαρμοζει σωστα?

Απορια, αν αφαιρεσεις τελειως το σπασμενο τζαμι δεν ειναι OK απλα το μεταλλο;

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• The title was changed to Samsung Galaxy A5 (2016 edition)