Jump to content

kp78

Members
  • Δημοσιεύσεις

    184
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kp78

  1. kp78

    LG G6

    Παιδια καλημερα..πως μηδενιζουμε τον μετρητη στα δεδομενα?με αφηνει να βαλω οριο στις ρυμισεις και ημερομηνια αλλα δεν μπορω να βρω πως μηδενιζεται ο μετρητης.μηπως πρεπει να φτασει στην ημερομηνια που εχω ορισει για να μηδενισει αυτοματα?ευχαριστω εκ των προτερων..
  2. kp78

    LG G6

    Καλημερα παιδια..ωραιος ο stelios67!!με σωσες φιλε..το κολπο ηταν οταν κανεις restart να περιμενεις καποια δευτερολεπτα πριν δωσεισ το pin..ετσι δεν προλαβαινει να ανοιξει τα δεδομενα κ τα ξανακλεινει..τυχαια το εκανα κ επιασε..σε ευχαριστω πολυ φιλε για το ενδιαφερον που εδειξες στο θεμα μ..να σαι καλα καλη σ μερα..
  3. kp78

    LG G6

    Πιθανόν να το κάνει με κάρτα κόσμοτε.δεν βρίσκω άλλο λόγο..
  4. kp78

    LG G6

    Ναι έχω την mycosmote.οπως και το τηλ έχει κάποιες της κοσμοτε.αλλα το κάνει κ επαναφορά που έκανα.που δεν είχε καμία εφαρμογή.μαλλον κάτι γίνεται μόλις κάνει restart και βαστάει κάποια δεδομένα.καθε φορά 0.02-0.03mb..δεν ξέρω πρώτη φορά σε κινητό το βλέπω..
  5. kp78

    LG G6

    Ναι εχω πιν στη καρτα σιμ.δεν ξερω τι συμβαινει.κ εκκαθαριση εφαρμογων εχω κανει.κ χωρισ εφαρμογες που εχω κανει επαναφορα το ξανακανει..
  6. kp78

    LG G6

    Το βλεπω στο μετρητη δεδομενων.εκανεσ επανεκκινηση κ δεν βλεπεις να ανεβαινει 0.03 mb;εχεισ ενεργοποιημενο τισ ρυθμισεισ ιντερνετ; ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μηπωσ παιζει ρολο τι δικτυο εχεισ;κοσμοτε,βονταφον κτλ..δεν ξερω τι να πω..βλακεια παντως αυτο να χρεωνει mb επειδη κανεις επανεκκινηση..
  7. kp78

    LG G6

    Συμβαινει κ στα σαμσουνγκ;γιατι πριν που ειχα σαμσουνγκ δεν το χα προσεξει καθολου..
  8. kp78

    LG G6

    Φιλε μ το δοκιμασα..απενεργοποιησα τισ ρυθμισεισ ιντερνετ εκανα επανεκκινηση κ παλι κατεβασε 0.03 mb..
  9. kp78

    LG G6

    Σε ευχαριστω παρα πολυ φιλε μ..κ γω κατι τετοιο υπεθεσα οτι συμβαινει..αν απεργοποιησω ρυθμισεις ιντερνετ ομως θα μπορω να μπαινω με ενεργοποιηση δεδομενων η θα πρεπει καθε φορα που θα μπαινω να τικαρω το ρυθμισεισ ιντερνετ;κ παλι σε ευχαριστω πολυ..
  10. kp78

    LG G6

    Παιδια καλημερα..ειναι καποιος που το εχει δει στο δικο του κινητο αυτο που περιγραφω παραπανω;οχι τιοτα αλλο αγχωνομαι οτι κατι εχει το δικο μ..
  11. kp78

    LG G6

    Παιδια καλησπερα κ καλη χρονια σε ολους..Παιδια μια βοηθεια..καθε φορα που κανω επανεκκινηση το τηλεφωνο γραφει ο μετρητης στα δεδομενα 0.03mb παραπανω.κ καθε φορα ανεβαινει ανα 0.02..κ βλεπωντασ το υπολοιπο mb απο cosmote οντωσ χρεωνει!!πωσ γινεται αυτο;; με κλειστα δεδομενα.;;κλειστο wifi;;για τσεκαρετε το στο δικο σασ γιατι θα τρελαθω..ευχαριστω εκ των προτερων..
  12. kp78

    LG G6

    Κάποιος που ξέρει παιδιά;;;πήρα την τελευταία ενημέρωση ασφαλείας?
  13. kp78

    LG G6

    Καλημερα παιδια..πηρα κ γω πριν 3 μερες το lg g6..οτι κ να πω ειναι λιγο..ειχα παλια lg g3 κ ημουν απιστευτα ευχαριστημενος..αλλα για τα επομενα μοντελα lg g4,lg g5 ειχα ακουσει πολλα κ ετσι αποχωρησα απο lg.τωρα ομως επεστρεψα ξανα πολυ ευχαριστημενος μεχρι στιγμης..οπως τοτε..η μπαταρια οντως πεφτει γρηγορα οταν ασχολεισαι μαζι του..αν το αφησεις ησυχο σκοτωνει η αναμονη του..μολις το ανοιξα πηρα 2-3 ενημερωσεις.2 ερωτησεις.η τελευταια ενημερωση ασφαλειας ειναι η 1η αυγουστου η πιο μετα;γνωριζει καποιος αν θα παρουμε android pie κ ποτε;οτιδηποτε αλλο χρειαστω θα μ δωσετε τα φωτα σας..ευχαριστω εκ των προτερων..
  14. Δεν ξερω αν με καταλαβες αλλα αυτο συμβαινει σε ολες τις ενημερωσεις η αναβαθμισεις.οταν τελειωνεις μια ενημερωση καλο ειναι εχουν πει να κανεις και επαναφορα..καποιεσ φορες μπορει να αλλαζει ο εσωτερικος χωρος προς το καλυτερο οχι παντα ομως..εξαλλου δεν ηταν αναβαθμιση μεγαλη μια ενημερωση 300 μβ.το λογικο ειναι να κατεβει ο εσωτερικος χωρος.και αυτο τοεχω παρατηρησει σε αρκετες συσκευες εδω και χρονια που κανω ενημερωσεις..
  15. Καλημερα..ακριβως ετσι γινεται..επειδη σε καθε ενημερωση κανω επαναφορα ρυθμισεων ναι αυτο γινεται..κ μενα μ βγαλε στην αρχη περισσοτερο εσωτερικο χωρο κ μολις εκανα επαναφορα ηρθε στα ιδια που ημουν πριν..αυτο που προσεξα οπως ειπα παραπανω εφυγαν οι ρυθμισεις της μπαταριας κ δεν καταλαβαινω γιατι..και η ενταση που ακουω το συνομιλητη σα να χαμηλωσε λιγο..μπορει να ειναι κ η ιδεα μ δεν ξερω..
  16. Ναι παιδια μετα την ενημερωση ειδα κ γω αλλαγη στισ ρυθμισεισ μπαταριασ..επισησ αν κανετε επαναφορα ρυθμισεων θα επανελθει ο εσωτερικοσ χωροσ εκει που ηταν..εγω προσεξα πεσμενη την ενταση στο ακουστικο που ακουω το συνομιλητη μ σε σχεση με πριν..
  17. Παιδια ακυρο..τωρα που το ξαναδοκιμασα δεν κανει τιποτα..δεν ξερω τι ειναι..μπορει να φταιει ο φορτιστης..γιατι το δοκιμασα με αλλον..μπορει να τυχαινει..
  18. Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση σ..τι να πω δεν ξερω ειναι περιεργο..μολις φορτιζει κ παιρνεις τηλεφωνο δονειται..εκτος κ επειδη χρησιμοποιω αλλο φορτιστη κ οχι το δικο του..αλλα δεν πιστευω οτι ειναι αυτο..αν εχετε φορτιστη μπροστα σας μπορειτε να το δοκιμασετε κανοντας μια κληση απο αλλο τηλεφ..δεν χρειαζεται να απαντησετε στη κληση..μολις χτυπαει αρχιζει να δονειται..τι να πω βρε παιδια..η κατι δεν παει καλα με το δικο μ η τι να πω...!!!
  19. Παιδια καλησπερα..καταρχην ξερει κανεις αν θα παρει android 8.0?κατα δευτερον εχει παρατηρησει κανεις το εξης..ενω φορτιζει κ χτυπαει το τηλ δονειται..κ σταματαει μολις το σηκωνω κ μιλαω..εχω απενεργοποιημενες ολες τισ δονησεις..συμβαινει κατι σε μενα η ετσι ειναι;
  20. Καλημερα σε ολους..μηπως εχει ακουσει κανεις ποτε παιρνουμε oreo??γιατι πιστευω 99% οτι θα παρει..
  21. καλησπερα παιδια..πεστο ετσι οτι εχεις απενεργοποιησει τον αυτοματο φωτισμο..ο.κ..αυτη ειναι η διαφορα στη μπαταρια..θα σ πω γιατι..το j7 2016 που ειχα δεν εχει αυτοματη φωτεινοτητα.εγω το ειχα ρυθμισμενο χαμηλα..τωρα με του 2017 που εχει αυτοματη εκτινασεται ψηλα με αποτελεσμα να κατεβαινει πιο γρηγορα η μπαταρια απο οτι περιμενα..
  22. Δεν ξερω πως ανεβαζουν φωτο..απο τα στοιχεια ομως που εχω προσεξει σαν και αυτα που δειχνεις εχω απο πληρες φορτισμενο στο 80 με 85%μπαταρια οθονη γυρω στις 2 ωρες παρα κατι..χωρις ομως 4g. Ειχες το j7 του 2016?η μ απαντας λογω αυτα που εχεις ακουσει?γιατι εγω που το ειχα το τονιζω με την καινουρια εκδοση 7.0 εχει σχεδον την ιδια μπαταρια..δεν ξερω.. μπορει να οφειλεται επειδη εχει μεγαλυτερη μπαταρια αλλα κ μεγαλυτερη αναλυση οθονης απο το παλιο..του 2016 ειχε πιο μικρη μπαταρια αλλα κ μικροτερη αναλυση οθονης..
  23. καλημερα σε ολους..εμενα η η μπαταρια εχει προβλημα η εχω συνηθισει απο το j7 2016 και δεν βλεπω διαφορα..καμια ιδεα πως μπορω να τσεκαρω αν ειναι ο.κ η μπαταρια και δεν πεφτει πιο γρηγορα απο το κανονικο?στο j7 2016 με την εκδοση 6.0 η μπαταρια ξεχναει να κατεβει..μετα που πηρε την 7.0 επιασε να πεφτει πιο αισθητα..το ιδιο ακριβως πεφτει και του j7 2017..εχει προβλημα η ετσι ειναι? ξερει καποιος που ειχε και του 2016??
  24. Παιδια καλημερα..μια ερωτηση..επειδη πριν ειχα το j7 2016 η μπαταρια του 2017 βασταει λιγοτερο.μπορει να ειναι κ η ιδεα μ..μπορει κ επειδη του 2016 εχει μικροτερη αναλυση η οθομη..καμια ιδεα?
  25. Καλημερα..ο.κ το εκανα αυτο που μ ειπες κ οντως δειχνει καλυτερο στις εφαρμογες..αυτο που ρωτησα ισχυει με την αναμονη κινητου γιατι δεν ξερω;τρεχουν στην αναμονη με σβηστη οθονη εφαρμογες που τρωνε μπαταρια;κ γιαυτο η αναμονη στον καθενα ειναι διαφορετικη στη μπαταρια;
×
×
  • Create New...