Jump to content

ikaros_7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    237
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ikaros_7

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

ikaros_7's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Δεν γράφει ο Knox. Το χω κάνει και στο s8 που πέρασα firmware. Επίσης χρησιμοποι το wifi calling εδώ και δυο μήνες . Γενικά είμαι ευχαριστημένος μιας και τωρα είμαι σε σημείο που χωρίς wifi calling η cosmote έχει μηδέν σήμα.... κυριολεκτικά. Στη Ερώτηση σου αν ειναι με συμβόλαιο η και καρτοκινητή έχει κατι πληροφορίες ττο παρακάτω https://www.cosmote.gr/mobile/content/el/attached_files/Company/COSMOTE-WiFiCalling-FAQs.pdf https://help.cosmote.gr/system/templates/selfservice/gnosisgr/#!portal/201600000002048/article/PROD-10223/WiFi-Calling-Android
  2. Εμενα μου συνέβαινε όταν δειν είχα θηκη, απο την στιγμή που έβαλα θηκη λύθηκε. :lol:
  3. Εμενα σε flight mode 1% έχασε χθες. Σε κανονική λειτουργία σε αναμονή το βράδυ χάνει 2-3 %. Θα το ξανά τσεκάρω πάλι και θα ξανά γράψω.
  4. Γιατί δεν κατεβάζετε nougat απο sammobile? Και εγκατάσταση μέσω nougat... Αν δεν είστε εξοικειωμένοι με Odin αφήστε το... αλλιώς αξίζει τον κόπο κατά την γνώμη μου ..
  5. Όλα τα αρχεία...το ξανά έστησα άποψη την αρχή. :lol:
  6. Κατέβασα ρομ της cosmote, και χρησιμοποίησα το wifi calling, οι πρώτες εντυπώσεις ειναι άριστες. Ποιότητα κλήσης απο το σύμπαν. Στο σπίτι μου σημειωτέον οτι δεν είχα καλό 4g... τωρα με την ενεργοποίηση ειναι απλά καμπάνα της μητρόπολης.. :) Για το αν και ποσό εξοικονόμηση στην μπαταρία έχει αυτή η λειτουργία θα σας πω σύντομα...
  7. Το τσεκαρα ξανά και τελικά το εικονίδιο αφορά εξοικονόμηση δεδομένων. Μπαίνω κανονικά με 4g. Δεν έχει να κάνει δλδ με το ότι έπιασα όριο δεδομένων όπως προαναφέρθηκε.
  8. Ευχαριστω. Δεν θα το έβρισκα με τπτ
  9. Ρε παιδιά αυτό το εικονίδιο αριστερά από το wifi τι είναι, οεο?
  10. Ισχύει, πόσο δίκιο έχεις...
  11. Μαύρο το πήρα. Το προηγούμενο μου ήταν λευκό όποτε ηθελα μια αλλαγη
  12. Φρέσκος κάτοχος και εγώ του S8 προερχόμενος απο A5 2016. Εκεί που προβληματίστηκα μεχριπου και πήρα την θηκη ήταν με την θέση που επέλεξε η Samsung για το δακτυλικό αποτύπωμα ... η θέση δε με βόλευε καθόλου . Βέβαια οπως είπα , πήρα το starter kit της Samsung που είχε θηκη και wireless charger και πλέον δεν χρειάζεται να ανιχνεύω αν πιάνω κάμερα ή το αποτύπωμα.. όλα καλά.... αν καποιος άλλος αντιμετωπίζει το ίδιο , πάρτε μια θηκη ..:)) για τα υπόλοιπα θα ξαναγράψω σε λίγες μέρες αφού το δουλέψω λίγο,..
  13. Την κατέβασα μέσω sammobile και την εγκατέστησα μέσω Odin. Ναι έχει διαφορά στην εμφάνιση , και στον πίνακα ειδοποιήσεων και στις ρυθμίσεις . ----- προσθήκη μηνύματος 57 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Την κατέβασα μέσω sammobile και την εγκατέστησα μέσω Odin. Ναι έχει διαφορά στην εμφάνιση , και στον πίνακα ειδοποιήσεων και στις ρυθμίσεις .
  14. Την κατέβασα χθες. Ειναι απλά πολυ πιο smooth το κινητο. Η Μπαταρία φαίνεται οτι κρατάει λίγο περισσότερο απο τι πριν με marshmallow.
  15. Όταν έχεις αναπάντητη ή και email/ SMS θα πρέπει να δονείται όταν το σηκώνεις . ----- προσθήκη μηνύματος 87 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχει κατέβασει τη τελευταία έκδοση λογισμικού;
×
×
  • Create New...