Jump to content

tasgial

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by tasgial

  1. Screen mirroring έχει με τη νέα έκδοση?
  2. Παιδιά καλημέρα. Θα ήθελα να μου πείτε αν στην εφαρμογή S Health μπορείτε να μετρήσετε τους σφυγμούς σας. Στο G850F που έχω η εφαρμογή έχει την επιλογή Καρδιακοί παλμοί. Στο A5 βρίσκω μόνο Αρτηριακή πίεση η οποία επίσης υπάρχει και στο G850F.
  3. Το κινητό σταμάτησε να πωλείται πλέον στην Ελλάδα? Έχω άλλη επιλογή εκτός μεταχειρισμένου για να το προμηθευτώ?
  4. Μόλις κατέβηκε στο κινητό η Lollipop 5.0 Έκανα αναβολή εγκατάστασης προς το παρόν. Η kitkat μου λειτουργεί μια χαρά. Αλλά με τρώει να αναβαθμίσω. Θα δω κάτι θετικό αν το κάνω, ή μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει η αναβάθμιση?
  5. Τις τελευταίες μέρες παρατηρώ ότι το τηλέφωνο δεν συνδέεται πλέον αυτόματα με το που πιάσει σε εμβέλεια ένα αποθηκευμένο με κωδικούς δίκτυο wifi. Δε ξέρω αν έχω πειράξει κάτι... αλλά δε το νομίζω. Είμαι με kitkat. Για να καταφέρω να συνδεθώ πρέπει να το βάλω σε λειτουργία πτήσης και μετά μόλις το βάλω πάλι κανονικά, τότε βρίσκει και συνδέεται στο wifi δίκτυο. Αλλά και πάλι δε μένει μόνιμα συνδεδεμένο... Κάποια γνώμη τί μπορεί να συμβαίνει?
  6. Factory reset δεν έχω κάνει. Νόμιζα ότι είναι η επιλογή που έχει το τηλέφωνο μέσα από τις ρυθμίσεις αλλά μάλλον κάνω λάθος. Πρέπει να κάνω τις ενέργειες όπως σε αυτό το βίντεο?
  7. Εξακολουθώ να έχω πρόβλημα με συνεχείς επανεκκινήσεις στο κινητό. Ακόμα και σε ασφαλή λειτουργία μου το κάνει. Άρα δεν πρόκειται για κάποια 3rd party εφαρμογή που δημιουργεί πρόβλημα. Να ελπίζω ότι η αναβάθμιση σε lollipop θα λύσει το πρόβλημα? Ή να το πάω στο service και να ξαναπεραστεί το firmware?
  8. Σας έχει τύχει να κλείσει το κινητό? Και δεν εννοώ το να ξεμείνει από μπαταρία... Μου συμβαίνει συχνά τελευταία... ας πούμε 1-2 φορές την εβδομάδα.
  9. Τί να πω... δε ξέρω! Πιθανότητες να αποδείξω ότι η οθόνη είναι ελαττωματική? Για το service της Samsung δεν ακούω και τα καλύτερα πάντως.
  10. Όχι δεν έκατσα πάνω του, ούτε βάρος, ούτε τίποτα... σε τσέπη πουκαμίσου το είχα και μόλις το έβγαλα στην αρχή νόμιζα ότι ήταν κάποια τρίχα. Μετά έπαθα το σοκ! :( Η απότομη αλλαγή θερμοκρασίας είναι το πιθανότερο και για μένα... αλλά είναι δυνατόν να είναι τόσο ευαίσθητο?
  11. Δεν έχουν περάσει ούτε δύο μήνες από τότε που απέκτησα το κινητό και σήμερα αντίκρυσα αυτή την εικόνα. Η οθόνη ραγισμένη όπως φαίνεται στη φωτογραφία... http://i62.photobucket.com/albums/h81/tasgial/IMG_2566_zpsl4ccswbx.jpg Δεν μου έπεσε, δεν το χτύπησα κάπου και γενικά δεν είμαι από αυτούς που κακομεταχειρίζονται μια συσκευή σαν αυτή. Δεν μπορώ πραγματικά να δώσω εξήγηση! Κρίμα γιατί το Samsung Galaxy S, που είχα πριν το κράτησα 3,5 χρόνια και έμεινε σα καινούργιο μέχρι το τέλος. Το θέμα είναι πως δεν βλέπω διαθεσιμότητα ανταλλακτικών για το μοντέλο αυτό. Η αγορά έχει γίνει από σκρουτζομάγαζο. Φυσικά είναι μέσα στην εγγύηση, αλλά άντε να αποδείξεις ότι το ράγισμα αυτό δεν οφείλεται σε πτώση ή χτύπημα. Ακόμα δεν έχω επικοινωνήσει με τη Samsung. Πόσο λέτε να πηγαίνει η επισκευή του? Γιατί φοβάμαι ότι τέτοιο ράγισμα θα προκαλέσει και άλλα θέματα (υγρασία... ούτε θέλω να το σκέφτομαι!)
  12. Μπορεί κάποιος να μου πει πώς θα απενεργοποιήσω την επιπλέον χρέωση από ίντερνετ που είναι με χρέωση εκτός wifi?
  13. Μπορεί κάποιος να μας πει τις εντυπώσεις από τη λειτουργία του gps? Για iGO ή navigon θα ήταν ιδανικά! Πόσο γρήγορα κλειδώνει δορυφόρους?
×
×
  • Create New...