zaf_4 Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 (edited) Όταν κανεις miui λογαριασμό ή θες να συνδεθείς, για να μπεις και να συνεχίσεις τη διαδικασία σου ζητά το κινητό σου, στέλνει ένα κωδικό για να συνεχίσεις παρακάτω. Δεν είναι ο κωδικός ξεκλειδώματος! Αυτό έρχεται συνήθως Μετά από μέρες... Edited July 1, 2016 by zaf_4 Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efkola Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Ευχαριστώ!Ούτε εγώ το έχω παραλάβει ακόμα,πριν από 3 μέρες έγινε η παραγγελία αλλά επειδή διάβασα για τις 10-15 μέρες που μεσολαβούν,σκέφτηκα ότι αν περιμένω 2 βδομάδες μέχρι να λάβω το δέμα από vickmall+άλλες τόσες για να λάβω τον κωδικό,τότε το χάσαμε το παιχνίδι..θα ήθελα να κάνω άμεσα όλες τις διαδικασίες με το που θα το πάρω στα χέρια μου ώστε να λειτουργήσει όπως θέλω. Δεν είχα παρατηρήσει το κουτάκι από κάτω στο οποίο έπρεπε να πληκτρολογήσω το verification code που μου έστειλαν.Το έκανα και βγήκε η ένδειξη που φαίνεται και στην εικόνα. Λογικά θα μου έρθει μέσα στο επόμενο 10ήμερο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Επειδή έβλεπα κατά καιρούς άτομα που μιλούσαν ότι η συσκευή τους δεν "κοιμόταν", το έβαλα πτήση 11 το το βράδυ με 50% μπαταρία και στις 5:30 που ξύπνησα είχε πάλι 50%. 7.3.2.0 stable είμαι. Όπως βλέπετε στο screenshot το γράφημα λέει ότι δεν "κοιμηθηκε" καθόλου. Οπότε νομίζω ότι είναι απλά ένα οπτικό bug του γραφηματος. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160702/45b0c71e941958b8f1e82b4d24a96a39.jpg Στις άλλες εντυπώσεις πρώτης μέρας έχω να πω πως με εξέπληξε θετικά ότι το WiFi του είναι δυνατό σε σχέση με το Meizu που είχα. Με το Meizu στην κρεβατοκάμαρα δεν μπορούσα να δω βίντεο HD γιατί δεν είχε σήμα ενώ με το χιαομι κανονικά και χωρίς κόμπιασμα. Ξ Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Λογικά θα μου έρθει μέσα στο επόμενο 10ήμερο; Σε 5 μερούλες θα έχει έρθει....:wink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efkola Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Σ'ευχαριστώ geoanto555 :) Θετικό και αυτό που αναφέρει ο three brothers περί ισχύος του Wi fi! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yiannis75 Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Καλημέρα σε όλους είχα ένα ατύχηματακι χθες και μου ράγισε η οθόνη ήθελα τα φώτα σας όσο αναφορά απο που θα την αντικαταστήςω και ποιο site είναι πιο αξιοπιςτο Σε ανταλλακτικά και αν γνωρίζετε κάποιον που να ασχολείται με xiaomi ώστε να μην μπαίνω στη διαδικασία να περιμένω να μου έρθει η οθόνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grhgorhskabala Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 μόλις παρέλαβα αυτό το κινητό xiaomi redmi note 3 προ σήμερα από το gearbest , έχει MIUI 7.3.2.0.0 global rom .Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να κάνω update το rom .Δεν αναγνωρίζει κανένα rom.Δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος μέχρι τώρα με αυτήν την αγορά .Χαλια λειτουργικό , χαλια κάμερα .Τι μπορώ να κάνω ? Πόσες μέρες έκανε να σου έρθει φίλε; κι εγώ έκανα παραγγελία προχθές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Πόσες μέρες έκανε να σου έρθει φίλε; κι εγώ έκανα παραγγελία προχθές! Εμένα από vickmall έκανε 17 ημερολογιακές μέρες. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grhgorhskabala Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Εμένα από vickmall έκανε 17 ημερολογιακές μέρες. Εγώ από gearbest έκανα την παραγγελία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Εγώ από gearbest έκανα την παραγγελία. Με nl στέλνουν και οι δύο. Πιστεύω από 15-25 είναι ο μέσος όρος αναμονής. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grhgorhskabala Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Με nl στέλνουν και οι δύο. Πιστεύω από 15-25 είναι ο μέσος όρος αναμονής. Αντε να δούμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rockass14 Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Λοιπόν λεω να ξεκινήσω να εγκαταστήσω την Global Stable (V7.1.8.0) rom. Πρώτη φορά θα επιχειρήσω κάτι τέτοιο. Δεν έχω πάρει κωδικό από τη Xiaomi. Μπορώ να κάνω τη διαδικασία που αναφέρει εδώ; https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/13290-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%AE%CF%82-Rom-%CE%B1%CF%80%CF%8C-Unofficial-%CF%83%CE%B5-Official-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-Redmi-Note-3-Pro/?postID=131353#post131353 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Λοιπόν λεω να ξεκινήσω να εγκαταστήσω την Global Stable (V7.1.8.0) rom. Πρώτη φορά θα επιχειρήσω κάτι τέτοιο. Δεν έχω πάρει κωδικό από τη Xiaomi. Μπορώ να κάνω τη διαδικασία που αναφέρει εδώ; https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/13290-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%AE%CF%82-Rom-%CE%B1%CF%80%CF%8C-Unofficial-%CF%83%CE%B5-Official-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-Redmi-Note-3-Pro/?postID=131353#post131353 Μπορείς αλλά γτ θέλεις να πας σε μία ρομ τόσο παλιά.. Είπαμε έχεις την unofficial; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samotherion Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Καλημέρα σας, ήθελα να σας ρωτήσω αν ξέρετε κανένα κινεζομάγαζο που να κόβει τιμολόγιο για να το περάσω στα έξοδα στην εφορία? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Καλημέρα σας, ήθελα να σας ρωτήσω αν ξέρετε κανένα κινεζομάγαζο που να κόβει τιμολόγιο για να το περάσω στα έξοδα στην εφορία? Ευχαριστώ Δεν ξέρω να σου απαντήσω σε αυτό αλλά σκέψου ότι αν κόψεις τιμολόγιο μήπως θα περάσεις και τελωνείο; Αξίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samotherion Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Δεν ξέρω να σου απαντήσω σε αυτό αλλά σκέψου ότι αν κόψεις τιμολόγιο μήπως θα περάσεις και τελωνείο; Αξίζει; Νομίζω οτι αν μου στείλουν το τιμολόγιο με email, δεν υπάρχει λόγος να περάσει τελωνείο εκτός και αν είμαι γκαντέμης! Δεν γνωρίζω το κόστος του τελωνείου αλλά γνωρίζω οτι στο skroutz παίζει στα 250 ευρώ! Αυτή την στιγμή ποιο κινεζομάγαζο το δίνει φθηνότερα? Να τους στείλω ενα email να ρωτήσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Νομίζω οτι αν μου στείλουν το τιμολόγιο με email, δεν υπάρχει λόγος να περάσει τελωνείο εκτός και αν είμαι γκαντέμης! Δεν γνωρίζω το κόστος του τελωνείου αλλά γνωρίζω οτι στο skroutz παίζει στα 250 ευρώ! Αυτή την στιγμή ποιο κινεζομάγαζο το δίνει φθηνότερα? Να τους στείλω ενα email να ρωτήσω! Θα πρέπει να κάνει κανονική εισαγωγή και να πληρώσει δασμους και τελωνείο. Δηλαδή πάλι ίδια λεφτά θα σου βγει εφόσον δώσεις παραπάνω. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rockass14 Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Μπορείς αλλά γτ θέλεις να πας σε μία ρομ τόσο παλιά.. Είπαμε έχεις την unofficial; Ναι μου εχουν περάσει από το Gearbest. Ποια να βάλω; Δε θέλω κινέζικες εφαρμογές και θέλω playstore. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grhgorhskabala Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Νομίζω οτι αν μου στείλουν το τιμολόγιο με email, δεν υπάρχει λόγος να περάσει τελωνείο εκτός και αν είμαι γκαντέμης! Δεν γνωρίζω το κόστος του τελωνείου αλλά γνωρίζω οτι στο skroutz παίζει στα 250 ευρώ! Αυτή την στιγμή ποιο κινεζομάγαζο το δίνει φθηνότερα? Να τους στείλω ενα email να ρωτήσω! Το πήρα από το gearbest περίπου 168 € είναι το ποιο φθηνό που βρήκα. Μπορείς να ρωτήσεις αν κόβουν τιμολόγιο αλλά δύσκολο το βλέπω να το περάσεις στα έξοδα... Νομίζω ότι ισχύει εντός ευρωπαϊκής ένωσης αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 (edited) Ναι μου εχουν περάσει από το Gearbest. Ποια να βάλω; Δε θέλω κινέζικες εφαρμογές και θέλω playstore. Θα βάλεις την 7.2.5 και μετά θα πάρεις update την επόμενη, εκτός αν βρεις την πιο καινούρια σε fastboot.;) edit: υπάρχει η Redmi Note 3 Qualcomm Latest Global Stable Version Fastboot File Download 7.3.7 .. πας κατευθείαν σε αυτή. Edited July 2, 2016 by geoanto555 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samotherion Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Το πήρα από το gearbest περίπου 168 € είναι το ποιο φθηνό που βρήκα. Μπορείς να ρωτήσεις αν κόβουν τιμολόγιο αλλά δύσκολο το βλέπω να το περάσεις στα έξοδα... Νομίζω ότι ισχύει εντός ευρωπαϊκής ένωσης αυτό. ευχαριστώ πολύ, θα το σκεφτώ γιατί το θέλω με τιμολόγιο- εξοδολόγιο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rockass14 Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Θα βάλεις την 7.2.5 και μετά θα πάρεις update την επόμενη, εκτός αν βρεις την πιο καινούρια σε fastboot.;) edit: υπάρχει η Redmi Note 3 Qualcomm Latest Global Stable Version Fastboot File Download 7.3.7 .. πας κατευθείαν σε αυτή. Ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις. Για να εγκαταστήσω αυτή τη rom δε χρειάζομαι κωδικό από τη xiaomi ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις. Για να εγκαταστήσω αυτή τη rom δε χρειάζομαι κωδικό από τη xiaomi ε; Όχι αλλά θέλει πολύ προσοχή στα βήματα με τους drivres.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 (edited) Καλησπέρα έκανα Κ εγώ την μετάβαση μου ήρθε η συσκευή με play store μέσα Κ έκανα μια αναβάθμιση ότα. Έχω αυτή τη Ρομ. Πρέπει να κεράσω άλλη Ρομ για να ξεκλειδώσω Κ να περάσω την ελληνική; αυτή που έχω είναι η μαμά Κ απλά μου έβαλαν play store αυτοί; αν σας κουράζω απλά μην απαντήσετε Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160702/18ae1eb2309133fef57ef6c86295b152.jpg Edited July 2, 2016 by akizaki Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirodeath Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 εσπασα την προστασια οθονης :P κανεις να προτεινει καμια ? αν γινετε Ελλαδα μην περιμενω παλι καιρο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts