Jump to content

Yiannis75

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Yiannis75

  1. Καλημέρα σε όλους είχα ένα ατύχηματακι χθες και μου ράγισε η οθόνη ήθελα τα φώτα σας όσο αναφορά απο που θα την αντικαταστήςω και ποιο site είναι πιο αξιοπιςτο Σε ανταλλακτικά και αν γνωρίζετε κάποιον που να ασχολείται με xiaomi ώστε να μην μπαίνω στη διαδικασία να περιμένω να μου έρθει η οθόνη
  2. +30 και περασμένα σε όλα τα νούμερα ρε παιδια
  3. Το θέμα είναι ότι τα μηνύματα που δεν αναγνωρίζει τον αποςτολεα Είναι κανονικά περασμένα με 12 ψηφία και ούτε διπλοτυπες επαφές έχω! Δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να φταίει????
  4. Παιδιά καλημέρα έχω ένα θεματάκι με τα μηνύματα αν μπορεί κάποιος να βοηθησει. Ενώ στέλνω μήνυμα σε μια επαφή μου η απάντηση που δέχομαι έρχεται σε διαφορετικό νήμα ως άγνωστος αριθμός!Ειμαι με Chinese/English rom Κ έχω φτιάξει τους αριθμούς των επαφών μου με το +30 όπως έχετε προαναφερει παλαιότερα! Είναι κάτι που δεν κάνω καλά??
  5. Ευχαριστώ πολύ Xander το διόρθωσα! Κι άλλη μια ερώτηση: για να περάσω τη global απο τη στιγμή που δεν έχω pc και έχω μόνο iPad υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος???
  6. Καλημέρα κι απο εμένα ειμαι Κ εγώ κάτοχος του pro απο τα μέσα του Φεβρουαρίου και όντως δηλώνω κι εγώ ανέλπιστα Κ απόλυτα ικανοποιημένος απο τη συσκευή αν και πιστό κορόιδο τόσα χρόνια της iPhonemanias που μας έχει κατακλείσει!!! Το κινητό είναι με Chinese official stable Kai ήθελα να ρωτήσω τι γίνεται με το 4g??? είμαι με Vodafone και ρε παιδιά ενώ δίπλα μου αλλά κινητά πάλι με Vodafone έχουν 4g εμενα το ανωτέρω που φτάνει είναι H+. Ps (το κινητό σε prefer LTE και 7.2.2.0 stable) κάνω κάτι λάθος????
×
×
  • Create New...