stratosmav Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Τα απλά να υποθέσω τα έκανες... ένα restart... αναζήτηση με άλλο κινητό 4g (αν υπάρχει) των δικτύων της περιοχής.. Ισως δεν έκατσε καλά η ρομ εγώ από χθες που την πέρασα μια χαρά εκτός από το οξημωρο της περιοχής στο σπίτι μου να πιάνω 4g με wind και μέσα στην πόλη μέχρι H+ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι έχω κάνει restart αλλά τίποτα. Η μια από τις δύο κάρτες λειτουργεί κανονικά στο τηλέφωνο του γιού μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasmits Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Ρε παλληκάρια μου γεννήθηκε μία απλή απορία..Αν είσαι κάποιος είναι αποφασισμένος να περάσει την Ελληνική ρομ,γιατί να παραγγείλει το κινητό με οτιδήποτε άλλο εκτός απο την oficial dev?? Aν κατάλαβα καλά με την oficial dev τα βήματα είναι πολύ λιγότερα ==> λιγότεροι κίνδυνοι ....Διορθώστε με αν κάτι δεν κατάλαβα αλλά το νήμα είναι τεράστιο και ίσως να μου διέφυγε κάτι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrah Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Ρε παλληκάρια μου γεννήθηκε μία απλή απορία..Αν είσαι κάποιος είναι αποφασισμένος να περάσει την Ελληνική ρομ,γιατί να παραγγείλει το κινητό με οτιδήποτε άλλο εκτός απο την oficial dev?? Aν κατάλαβα καλά με την oficial dev τα βήματα είναι πολύ λιγότερα ==> λιγότεροι κίνδυνοι ....Διορθώστε με αν κάτι δεν κατάλαβα αλλά το νήμα είναι τεράστιο και ίσως να μου διέφυγε κάτι... Όπως τα λες είναι. Ναι έχω κάνει restart αλλά τίποτα. Η μια από τις δύο κάρτες λειτουργεί κανονικά στο τηλέφωνο του γιού μου. Εγώ θα την έβαζα πάλι από την αρχή. Αλλά περιμένε να το δει και κάποιος άλλος. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi MI9T pro 128Gb Xiaomi RN3 pro 32Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratosmav Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Πήγαινε στις ρυθμίσεις του δικτύου να δεις είναι επιλεγμένο το 4g; επίσης είσαι στην ίδια περιοχή με χθες που είχες 4g; τέλος αν δεν δουλεύει για δοκίμασε να αλλάξεις θέση στην κάρτα Άλλο πάλι κι' αυτό άλλαξα θέση όπως με συμβούλεψες και στην sim2 (nano) λειτουργεί το 4g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasmits Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 και μία ακόμη ερώτηση..Μήπως γνωρίζει κάποιος αν η multi language rom έχει αναβαθμιστεί με ταυτόχρονη ελαχιστοποίηση των πρώτων προβλημάτων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Άλλο πάλι κι' αυτό άλλαξα θέση όπως με συμβούλεψες και στην sim2 (nano) λειτουργεί το 4g Τρώνε σκαλωματα μωρέ και αυτά. Αν δεν σε ενδιαφέρει η sd card παρατα το έτσι όπως είναι αφού δουλεύει. Αλλιώς ξαναδοκιμασε να την φέρεις στην πρώτη θέση να δεις μήπως ξεκολλησε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Montblanc Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Καλημέρα σε όλους. Κάτοχος του Note 2 εγώ, αλλά με φίλο "άμπαλο" τεχνολογικώς κάτοχο του 3 Pro. Το αγόρασε από ελληνικό κατάστημα και φοράει την MIUI Global 7.1 | Stable 7.1.99.99(LHOCNCL) όπως του ήρθε από το κατάστημα. Μου παραπονιέται για χαμηλό ήχο στα καταγεγραμένα βίντεο και στις ηχογραφήσεις. Μου έστειλε και μία ηχογράφηση που παίζει κιθάρα και όντως είναι σαν να κάνει διακοπές, σαν να είναι τελείως χαμηλά ο ήχος. Ξέρουμε τι μπορεί να φταίει; Το έχει παρατηρήσει άλλος; Ίσως ένα wipe cache/dalvik θα βοηθούσε; Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας! Παράθεση -- Nokia 3310 -> Nokia 5300 -> Nokia 5320 -> Nokia C6-00 -> iPhone 3GS -> Samsung Galaxy SIII Neo -> Nokia Lumia 520 -> Xiaomi RN2 -> Xiaomi Mi A1 -> Xiaomi Mi 10 Lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Καλησπέρα. Μέσα σε δύο μέρες μετά από αίτημα για κωδικό ξεκλειδώματος μου ήρθε το μήνυμα σε αριθμό Vodafone. Πρέπει να κάνω κάποια κίνηση τώρα ή να περιμένω να έρθει το κινητό; Το περίμενω σε 10 μέρες περίπου. Ο κωδικός λήγει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panandreas Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Αρχίζεις το διάβασμα, αν και μάλλον έχεις κάνει ήδη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Stable 7.1.99.99(LHOCNCL) όπως του ήρθε από το κατάστημα. Μου παραπονιέται για χαμηλό ήχο στα καταγεγραμένα βίντεο και στις ηχογραφήσεις. Μου έστειλε και μία ηχογράφηση που παίζει κιθάρα και όντως είναι σαν να κάνει διακοπές, σαν να είναι τελείως χαμηλά ο ήχος. Ξέρουμε τι μπορεί να φταίει; Το έχει παρατηρήσει άλλος; Ίσως ένα wipe cache/dalvik θα βοηθούσε; Αν εννοείς επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων δεν νομίζω να στρώσει.Wipe από που να κάνεις; Η συγκεκριμένη ρομ από την αρχή είχε θέματα.Καλά είναι να την αλλάξεις. Αλλα το συγκεκριμένο κινητό δεν ειναι Note 2, πρέπει να ασχοληθείς λιγάκι παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FrOsT_frt Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Πιό λακωνικό change log πεθαίνεις :p Global official 7.3.6 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160623/c302466c4db307ae4ec895348cb460be.jpg Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalamaidis Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Καλημέρα παιδία Είμαι εντυπωσιασμενος με το κινητό καθώς το vfm του δεν παιζεται. Για το θέμα της κάμερας υπάρχει κάποια ρομ ή κάποιο app που να την βελτιώνει? Παράθεση :hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomos Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Καλημέρα παιδία Είμαι εντυπωσιασμενος με το κινητό καθώς το vfm του δεν παιζεται. Για το θέμα της κάμερας υπάρχει κάποια ρομ ή κάποιο app που να την βελτιώνει? Ποιό θέμα της κάμερας? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Ποιό θέμα της κάμερας? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Σε ποια ρομ είναι δεν ρωτάς;:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Δοκίμασε κανείς να βάλει το navigon? Τρέχει κανονικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Δοκίμασε κανείς να βάλει το navigon? Τρέχει κανονικά; Το iGO Primo πάντως που δουλεύω εγώ τρέχει άψογα. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Δοκίμασε κανείς να βάλει το navigon? Τρέχει κανονικά; Άψογα τρέχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexxkidd Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Καλημέρα παιδία Είμαι εντυπωσιασμενος με το κινητό καθώς το vfm του δεν παιζεται. Για το θέμα της κάμερας υπάρχει κάποια ρομ ή κάποιο app που να την βελτιώνει? Έχει ειπωθεί πως με την Google camera η ποιότητα των φωτογραφιών, κανονικών και πανοραμικων, είναι καλύτερη. Δοκίμασε και συ. Αν δεν την βρεις στο Play store, δοκίμασε apk mirror ως apk. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dyannisb Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Από τις δοκιμές που έκανα προσωπικά με την κάμερα, μπορώ να πω ότι η μαμά εφαρμογή βγάζει εξαιρετικές φώτο αλλά η ποιότητα της δεν είναι σταθερή. Έχω βγάλει φωτογραφία που έτριβα τα μάτια μου για την λεπτομέρεια και την απόδοση χρωμάτων σε pc και δύο λεπτά πιο πριν μια λήψη ήταν μεν με λεπτομέρεια αλλά τα χρώματα πιο ελαφρά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Μιας και το θιξαμε,καλο gps που δεν θελει ιντερνετ και δωρεαν εχουμε; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haikostas Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Μιας και το θιξαμε,καλο gps που δεν θελει ιντερνετ και δωρεαν εχουμε; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Here maps φιλε Παράθεση My devices through the years: Ericsson T29s, Nokia 3510i, Sony Ericsson T610, Nokia 3220, Motorola RAZR V3, Sony Ericsson K750, Sony Ericsson P990, Nokia N82, Nokia X6, iPhone 4, Nokia lumia 630, Jiayu S3 Advanced(RIP),Xiaomi Redmi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Από τις δοκιμές που έκανα προσωπικά με την κάμερα, μπορώ να πω ότι η μαμά εφαρμογή βγάζει εξαιρετικές φώτο αλλά η ποιότητα της δεν είναι σταθερή. Έχω βγάλει φωτογραφία που έτριβα τα μάτια μου για την λεπτομέρεια και την απόδοση χρωμάτων σε pc και δύο λεπτά πιο πριν μια λήψη ήταν μεν με λεπτομέρεια αλλά τα χρώματα πιο ελαφρά! Συμφωνώ και γω. Αλλά στην 7.2.2 δεν γίνεται τόσο συχνά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giomei Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 καλησπερα στην ομαδα! προσπαθω να χρησιμοποιησω γραφικο για την μπαταρια, αλλα μετα απο λιγο δεν μ δειχνει σωστα την σταθμη της μπαταριας. υποθετω πως εχει να κανει με την συσκευη που μπαινει σε sleep mode. Γνωριζει κανεις πως φτιαχνεται αυτο ή εστω ν προτεινει καποια εφαρμογη που να ξεπερνα αυτο το προβλημα? κανεις που να γνωριζει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Here maps φιλε Να σαι καλα :) Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maik6600 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Προς ενημέρωση όσων θέλουν να ξεκλειδώσουν. Τρίτη πρωί έκανα αίτηση για δύο λογαριασμούς και Πέμπτη ξημερώματα ήρθε το SMS :D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts