kyrgeo1978 Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Καλημέρα. Επειδή δεν είχα στο παρελθόν τηλέφωνο με υποστήριξη OTG έχετε να προτείνετε κάποιο δοκιμασμένο και αξιόπιστο Adapter, κατά προτίμηση από bangood. Αν έχεις sd card πάρε το meenova sd card read. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 ναι εχω παρει σμσ που λεει οτι μου εχει χορηγηθει η αδεια να ξεκλειδωσω την συσκευη μου. πρεπει να κανω κατι ακομα μεχρι να ερθει η συσκευη μου? 2. εχω κατεβασει την 7.3.2. για να ειμαι ετοιμος. ειναι προτιμοτερο να βαλω καποια προηουμενη εκδοση πιο "δοκιμασμενη" ? το μονο που με ενδιαφερει ειναι να εχει ελληνικα κ να δουλευει απροβληματιστα. 3, υπαρχει καποιο βιντεο απο youtube που να μπορω να κανω εγκατασταση ρομ βλεποντας μονο το βιντεο? ο οδηγος ειναι πολυ αναλυτικος απλα ειμαι λιγο ταγάρι :lol: :lol::lol:ταγάρι λέει... Κατέβασε και το πρόγραμμα που σου δίνει για το ξεκλείδωμα. 2,Καλή είναι η 7,3,2 .. εγώ ακόμη βέβαια είμαι στην 7,2,2. 3.Δεν έχω ιδέα.. ας έρθει και θα σε βοηθήσουμε εμείς.. μην κολάς. άρα τα οφελη της ελληνικής rom με την global ποια ειναι;;;;;;; μόνο η ελληνική γλωσσα;; Γλώσσα - υποστήριξη-Ελληνικό φόρουμ ..αυτά μου ρχονται.. Ας στηρίξουμε και λίγο τον τόπο μας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Καλησπέρα στην παρέα, καμια ωραια θηκη απο ebay ή αλλου σε στυλ βιβλιαρακι; Επίσης απο ebay ή αλλου για κρύσταλλο οθόνης; Για κρύσταλλο πας στην Nillkin 9H + pro. παιδες καλημερα.. μια ερωτηση εχω να κανω... πριν κανα 2μηνο αγορασα για ενα φιλο το συγκεκριμενο κινητο.. απο vickmall.. ωρες ωρες οταν μιλαει στο τηλ.. αυτος που ειναι στην αλλη ακρη της γραμμης δεν τον ακουει.. ειναι σα να μη λειτουργει ωρες ωρες το μικροφωνο... εχει κανεις αλλος καποιο παρομοιο θεμα? Ποια ρομ έχει; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 :lol::lol:ταγάρι λέει... Κατέβασε και το πρόγραμμα που σου δίνει για το ξεκλείδωμα. 2,Καλή είναι η 7,3,2 .. εγώ ακόμη βέβαια είμαι στην 7,2,2. 3.Δεν έχω ιδέα.. ας έρθει και θα σε βοηθήσουμε εμείς.. μην κολάς. Γλώσσα - υποστήριξη-Ελληνικό φόρουμ ..αυτά μου ρχονται.. Ας στηρίξουμε και λίγο τον τόπο μας.. καποια add-on εχει παραπανω εκτος απο την ελληνικη υποστηριξη και γλωσσα ;;;; ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaik Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Μια γρηγορη ερωτηση, για αγορα απο vickmall καλυτερα sg post ή nl post?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 (edited) Ρώτησε στο θέμα αποστολές από Κίνα ή στο θέμα του Vickmall. Πάντως εγώ και κάποια άλλα παιδιά κάναμε refund από Singapore Post. Edited May 30, 2016 by kyrgeo1978 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 καποια add-on εχει παραπανω εκτος απο την ελληνικη υποστηριξη και γλωσσα ;;;; ;) Απ όσο ξέρω όχι δεν έχει κάτι παραπάνω... Βασικά δεν είχα ποτέ global.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vision72 Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Αυτό που με προβληματίζει λίγο είναι: 1) από που το παίρνω; vickmall που προς το παρόν είναι στα $215; 2) με ποια rom καθώς βλέπω πως υπάρχουν δεκάδες να βάλει κανείς...στο vickmall βλέπω 3 (αν δεν θέλω να το πειράξω ποια να προτιμήσω έτσι ώστε να αναβαθμίζεται κιόλας); Ίσως ασχοληθώ με το root μόνο, θα δείξει. Κάπου διάβασα πως έχει φτιάξει και η κάμερα προς το καλύτερο, με ποια rom; Γενικά τι να προτιμήσω από rom γιατί δεν θέλω να ασχολούμαι κάθε 3 και λίγο με rom. Υπάρχει κάτι που να δουλεύει σωστά και καλά; 3) Είναι απαραίτητα άλλα αξεσουάρ εσείς που το έχετε; 4) Θα προτιμούσα να ήταν 5άρι (είναι παντοφλέ το 5,5; ), ωστόσο οι εκδόσεις αυτές έχουν διαφορετικά τεχνικά χαρακτηριστικά. 5) με το αντίστοιχο 5άρι θα έχω πουθενά θέμα ή δεν θα πολυκαταλάβω διαφορές; Παράθεση Leeco Cool1 4/64 Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 1) από που το παίρνω; vickmall που προς το παρόν είναι στα $215; 2) με ποια rom καθώς βλέπω πως υπάρχουν δεκάδες να βάλει κανείς...στο vickmall βλέπω 3 (αν δεν θέλω να το πειράξω ποια να προτιμήσω έτσι ώστε να αναβαθμίζεται κιόλας); Ίσως ασχοληθώ με το root μόνο, θα δείξει. Κάπου διάβασα πως έχει φτιάξει και η κάμερα προς το καλύτερο, με ποια rom; Γενικά τι να προτιμήσω από rom γιατί δεν θέλω να ασχολούμαι κάθε 3 και λίγο με rom. Υπάρχει κάτι που να δουλεύει σωστά και καλά; 3) Είναι απαραίτητα άλλα αξεσουάρ εσείς που το έχετε; 4) Θα προτιμούσα να ήταν 5άρι (είναι παντοφλέ το 5,5; ), ωστόσο οι εκδόσεις αυτές έχουν διαφορετικά τεχνικά χαρακτηριστικά. 5) με το αντίστοιχο 5άρι θα έχω πουθενά θέμα ή δεν θα πολυκαταλάβω διαφορές; 1 Καλο το vickmall. 2 Αν θες ξεκλείδωμα dev αλλιως global stable. Με όλες τις "νέες" ρομ δουλευουν τα περισσότερα τέλεια. 3Απαραίτητα;;;Tempered glass και θήκη ίσως; 4 είναι πολύ μικρό για 5,5. 5Ανάλογα το τι θες.. Δεν συγκρίνονται σε επιδόσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Απ όσο ξέρω όχι δεν έχει κάτι παραπάνω... Βασικά δεν είχα ποτέ global.. Τότε γιατί να βαλουμε την ελληνική ROM. Μόνο για την γλώσσα;;; Πως κανουμε root την global? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Τότε γιατί να βαλουμε την ελληνική ROM. Μόνο για την γλώσσα;;; Πως κανουμε root την global? Νομίζω σου έχω απαντήσει σε όλα. Οι λόγοι που έβαλα εγώ την Ελληνική είναι γλώσσα - υποστήριξη - "δουλειά Ελληνική". Δεν είχα ποτέ global άρα ας στο απαντήσει κάποιος που έχει-είχε.(αν γίνεται) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Τότε γιατί να βαλουμε την ελληνική ROM. Μόνο για την γλώσσα;;; Πως κανουμε root την global? μα το βασικό είναι αυτό τι άλλο θες ; ; (έχει και root) (ίσως σε china/global χωρίς τα ελληνικά να υπάρχει θέμα σε κάποιες εφαρμογές με τους τονισμένους χαρακτήρες και το ς, λέω ίσως γιατί πολύ παλιά είχα αυτό το θέμα οπότε δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι τώρα) για όποιον τον ενδιαφέρει βάζουν μέσα και το dolby atmos (για τον ήχο) τα διάφορα apps της xiaomi (που για μένα δεν θα έπρεπε να τα βάζουν) γενικά γράφουν τα εξής Ενσωματώθηκε το Super SU και δεν χρειάζεται πλέον ξεχωριστό Install. Ενσωμάτωση TWRP Recovery 3.0.0 by Michael Ενσωματώθηκε το SMS Mod by dNomikos Προσθήκη του Dolby Atmos (Sound EQ & Effects) Δεν χρειάζεται να κάνετε ξεχωριστό wipe cache & Dalvik cache αφού τα κάνει μόνο του το Script Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shimpaku Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Για κρύσταλλο πας στην Nillkin 9H + pro. Δώστε ενα καλο λινκ να αγορασω!!! Οχι ελλαδα το έχουν 20-30 ευρω. Ebay το βρηκα 7ευρω. Ευχαριστώ. ----- προσθήκη μηνύματος 101 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παντως εγω με την κινεζο-eng dev που έχω μια χαρα τα πηγαίνει. Την εφτιαξα στα μετρα μου και ειναι μια χαρά. Όταν θα ερθει το unlock θα βαλω την Ελληνικη (ΦΥΣΙΚΑ). Παράθεση http://www.bonsaiforum.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vision72 Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 5Ανάλογα το τι θες.. Δεν συγκρίνονται σε επιδόσεις. να έχω μερικά ανοιχτά "ταυτόχρονα" χωρίς να λαγκάρει θέλω. πχ. viber/skype, αποστολή/λήψη e-mail/ browsing opera / File manager και που και που shoot καμιά φωτό/video. περισσότερο για δουλειά δηλαδή. μήπως κάνω τη δουλειά μου το ίδιο και με το 5άρι; Αν έχει ελάχιστη διαφορά σε μέγεθος ίσως να μην ασχοληθώ με το 5άρι; Παράθεση Leeco Cool1 4/64 Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 να έχω μερικά ανοιχτά "ταυτόχρονα" χωρίς να λαγκάρει θέλω. πχ. viber/skype, αποστολή/λήψη e-mail/ browsing opera / File manager και που και που shoot καμιά φωτό/video. περισσότερο για δουλειά δηλαδή. μήπως κάνω τη δουλειά μου το ίδιο και με το 5άρι; Αν έχει ελάχιστη διαφορά σε μέγεθος ίσως να μην ασχοληθώ με το 5άρι; Δεν το έχω δει το 5άρη να σου πω, ας σου πει κάποιος που τα χει δει δίπλα δίπλα.(θέμα διαστάσεων) Στο θέμα επιδόσεων είναι μεγάλη διαφορά χωρίς όμως να σου λέω ότι το 5άρη δεν μπορεί να ανταπεξέλθει σε αυτά που λες. Το θέμα είναι πόσα άνετα θέλεις να πηγαίνει. Φυσικά κοιτάς και την τιμή. Να ξέρεις η διαφορά 5 με 5,5 συνηθίζεται σε μία μέρα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varitimos84 Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Ποια ρομ έχει; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro μου την τελευταια global Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grinder Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 να έχω μερικά ανοιχτά "ταυτόχρονα" χωρίς να λαγκάρει θέλω. πχ. viber/skype, αποστολή/λήψη e-mail/ browsing opera / File manager και που και που shoot καμιά φωτό/video. περισσότερο για δουλειά δηλαδή. μήπως κάνω τη δουλειά μου το ίδιο και με το 5άρι; Αν έχει ελάχιστη διαφορά σε μέγεθος ίσως να μην ασχοληθώ με το 5άρι; Απο την μία το 5άρι το δουλεύεις πιο εύκολα στο χέρι, η διαφορά είναι αισθητή Απο την άλλη θα είσαι πιο "άνετος" με το 5.5άρι. Βέβαια υπάρχει και το "one handed mode" που θα σε βοηθήσει σε μερικές περιπτώσεις. Πάντως απο θέμα επιδόσεων το 5άρι δεν θα έχει θέμα. Άσε που θα ξεχάσεις να το φορτίζεις...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panandreas Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 να έχω μερικά ανοιχτά "ταυτόχρονα" χωρίς να λαγκάρει θέλω. πχ. viber/skype, αποστολή/λήψη e-mail/ browsing opera / File manager και που και που shoot καμιά φωτό/video. περισσότερο για δουλειά δηλαδή. μήπως κάνω τη δουλειά μου το ίδιο και με το 5άρι; Αν έχει ελάχιστη διαφορά σε μέγεθος ίσως να μην ασχοληθώ με το 5άρι; Την δουλειά σου την κάνεις σίγουρα και με το 5''αρι (redmi 3). Και εγώ ακριβώς τον ίδιο ενδοιασμό είχα. Κυρίως το μέγεθος δηλαδή γιατι προέρχομαι απο 4,5'' κινέζικο 3ετίας (AMOI N828) και είχα μάθει να παίζω με το ένα χέρι. Πρώτα βρέθηκε στα χέρια μου το 5αρι (redmi 3). Σε μέγεθος δεν κατάλαβα διαφορά απο το δικό μου μιας και ήταν 3ετιας οπότε τα bezels ήταν μεγάλα. Επίσης το redmi 3 είναι και πολυ λεπτό και έχει πολύ μικρά bezel. Από επιδόσεις σε σχέση με αυτό που είχα απλά πέταγε. Οθονούλα αρκετά καλή αλλά ανάλυση σχεδόν ίδια με αυτό που είχα (1280χ720). Η κάμερα του είχε όμως θέμα κυρίως στην εστίαση που ήταν κάπως αργή. Μία στις 2 βγαίναν κουνημένες. Βέβαια το είχα 2 μέρες μόνο στα χέρια μου και δεν έμαθα τα κόλπα του για να βγάλεις καλή φωτό. Και πάλι σε συγκριση με το δικό μου όταν έβγαζε φωτογραφία εστιασμένη ήταν πολύ καλή. Πριν 2 βδομάδες περίπου μου ήρθε το 5,5''αρι. Μόλις το πρώτο-έπιασα μου φάνηκε λίγο μεγάλο αλλά πλεον μου φαίνεται κανονικό. Αν έχεις λίγο μεγάλη παλάμη το χειρίζεσαι άνετα με το ένα χέρι μιας και αυτό έχει πολύ μικρά bezels και είναι λεπτο. Από οθόνη έχει full hd ανάλυση εάν νομίζεις ότι σου χρειάζεται, και έχει πολύ καλύτερη κάμερα και σίγουρα γρηγορότερη εστίαση. Από επιδόσεις απλά δεν κολλάει σε τίποτα. Και τα δυο θα ξεχνας να τα φορτίζεις. Σαν μέγεθος μιας και το πλάτος είναι που με ενδιέφερε για να μπορέσω να το χειρίζομαι με το ενα χερί , η διαφορά του 5'' με το 5'' είναι 6mm που τελικά στο χέρι μου είναι αμελητέα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Απο την μία το 5άρι το δουλεύεις πιο εύκολα στο χέρι, η διαφορά είναι αισθητή Απο την άλλη θα είσαι πιο "άνετος" με το 5.5άρι. Βέβαια υπάρχει και το "one handed mode" που θα σε βοηθήσει σε μερικές περιπτώσεις. Πάντως απο θέμα επιδόσεων το 5άρι δεν θα έχει θέμα. Άσε που θα ξεχάσεις να το φορτίζεις...:) Μονο εγω δεν μπορω με τιποτα να ενεργοποιησω το one handed mode? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 (edited) Μονο εγω δεν μπορω με τιποτα να ενεργοποιησω το one handed mode? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλησπέρα φιλε ,κοιτά αυτό το πως το ενεργοποιεί αυτός. Εδω εχει και οδηγίες. Edited May 30, 2016 by deni77 Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Ααα ήθελε γρηγορα.εγω το εκανα σιγα σιγανκαι γυρναγε πισω ή στην αρχική. Ευχαριστω πολυ deni! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shimpaku Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Κρύσταλλο οθόνης λεω να παρω αυτη εδω... Σκέφτεστε κάποια καλύτερη; http://www.ebay.com/itm/HOT-Nillkin-9H-PRO-2-5D-Tempered-Glass-Screen-Protector-For-XIAOMI-RedMi-Note-3/161905225870?_trksid=p2047675.c100005.m1851&_trkparms=aid%3D222007%26algo%3DSIC.MBE%26ao%3D1%26asc%3D36918%26meid%3D03c0facdafe64e3398ed9ea6ffd2023e%26pid%3D100005%26rk%3D3%26rkt%3D6%26sd%3D282002733507 http://image.prntscr.com/image/385cf53c3fe74cee9e1cfbaf0bed6931.png Παράθεση http://www.bonsaiforum.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 δεν υπαρχει καλυτερη επιλογη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shimpaku Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 δεν υπαρχει καλυτερη επιλογη Ωραία! Ευχαριστώ. Παράθεση http://www.bonsaiforum.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 το συγκεκριμενο ειναι το ιδιο που δινεται στην επιλογη στο vickmall ετσι; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts