johny_pl Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 α μάλιστα, δεν το ήξερα ούτε το έγραφε πουθενά Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 α μάλιστα, δεν το ήξερα ούτε το έγραφε πουθενά Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν το γράφουνε... Αλλά το έχει αναφαίρει κάποιος στο thread του καταστήματος, ότι είναι Κινέζικη Πρωτοχρονιά και όλα είναι κλειστά μέχρι τις 14 νομίζω. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 ε κινέζοι είναι... το είχα πετύχει και σε παλιές συναλλαγές αυτό με άλλο κατάστημα.δεν πειράζει ας περιμένει λίγο, τόσο καιρό περίμενε :p Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisjes Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν το γράφουνε... Αλλά το έχει αναφαίρει κάποιος στο thread του καταστήματος, ότι είναι Κινέζικη Πρωτοχρονιά και όλα είναι κλειστά μέχρι τις 14 νομίζω. Το γράφουνε φίλε μου εάν δεις στο θέμα του vickmall στο forum έχει στείλει μήνυμαDear customers, Thank you very much for all of your support in 2015, Chinese New year (Spring Festival ) holiday will coming,we will spend our holiday from 2016-02-03 to 2016-02-15 , so we cant reply your message in time during our holiday, and all orders after 2016-02-02 13:00 pm(Beijing time)will be shipped after 2016-02-15, If we cant reply you in time,pls dont worry ,we will reply you when we come back. and any inconvenience hope you kind understand, All staffs of Vickmall wish you a happy new year, good health and good luck in 2016. Best regards Vickmall team Απ ότι μου είπανε στο live chat την μέρα πριν κλεισουν έχει βγει και multy rom για αποστολή μετά της 15 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Το geekbuying.com είναι αξιόπιστο για αγορές ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Το geekbuying.com είναι αξιόπιστο για αγορές ??? Είναι και απ ότι είδα το χει σε καλή τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyf95 Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Είναι και απ ότι είδα το χει σε καλή τιμή. πολυ καλη τιμη αλλα αποστολη μετα τις 10 μαρτιου Παράθεση Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Οντως. Μεχρι τοτε και οι υπολοιποι θα το εχουν ριξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_Stein Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Εγώ παρήγγειλα από vickmall μία μέρα πριν κλείσουν μετά από διαβεβαίωση τους ότι έχουν στοκ και θα προλάβουν να το στείλουν πριν κλείσουν και 2 ώρες πριν κλείσουν μου στείλαν mail ότι δε έχουν το μαύρο που ήθελα. Τελικά συμφώνησα να μου το στείλουν όταν ανοίξουν με τη νέα χρονιά (τους). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lallasgr Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Εντάξει λίγη υπομονή και θα το έχεις και συ! Όταν είναι οριακά τα πράγματα συμβαίνουν και αυτά! :) Εγώ το περιμένω από μέρα σε μέρα!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiross4 Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 απο θεμα αυτονομιας πιο ειναι καλυτερο το pro η το απλο νοτ 3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Καλύτερο είναι ναι. Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Ενταξει δε ξερουμε ακομα. Λογικα στα ιδια θα ειναι η θα ειναι μικρες οι διαφορες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiross4 Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 (edited) Καλύτερο είναι ναι. thanks bro! ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- thanks bro! Ενταξει δε ξερουμε ακομα. Λογικα στα ιδια θα ειναι η θα ειναι μικρες οι διαφορες. ok θα φανει!! Edited February 8, 2016 by spiross4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Εμένα έφτασε Ελλάδα. Λογικά μέχρι τέλος εβδομάδας θα εμφανιστεί και στα ΕΛΤΑ και θα πάω να παραλάβω. Οπότε θα ποσταρω εντυπώσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lallasgr Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Εμένα έφτασε Ελλάδα. Λογικά μέχρι τέλος εβδομάδας θα εμφανιστεί και στα ΕΛΤΑ και θα πάω να παραλάβω. Οπότε θα ποσταρω εντυπώσεις Στο εμφάνισε στο σάιτ της singapore ότι έφτασε Ελλάδα?Τι ακριβώς σου έγραψε? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Εμένα έφτασε Ελλάδα. Λογικά μέχρι τέλος εβδομάδας θα εμφανιστεί και στα ΕΛΤΑ και θα πάω να παραλάβω. Οπότε θα ποσταρω εντυπώσεις Για πες και εσυ ποτε παραγγειλες και ποτε στο στειλαν κτλ. Κανε βασικα ενα copy paste τα στοιχεια απο το τρακινγκ. 2αρι η 3αρι πηρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 (edited) Arrival at destination post GR Γράφει Το 17track. Από την εμπειρία μου σε δύο τρεις μέρες θα εμφανιστεί και στα ΕΛΤΑ. Παραγγελία 28/1 32gb gray, tracking number Μου έδωσαν στις 29/1 Edited February 8, 2016 by Xander Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Arrival at destination post GR Γράφει Το 17track. Από την εμπειρία μου σε δύο τρεις μέρες θα εμφανιστεί και στα ΕΛΤΑ. Παραγγελία 28/1 32gb gray, tracking number Μου έδωσαν στις 29/1 Ιδιες ημερομηνιες και εγω και ακομα δεν εχει φυγει. Γκαντεμια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Χαμηλού φωτισμού βίντεο τεστ. Σοβαρό πρόβλημα software update διακρίνεται, το οποίο θα πρέπει να βελτιώσει η εταιρεία. Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AbyssD Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Χαμηλού φωτισμού βίντεο τεστ. Σοβαρό πρόβλημα software update διακρίνεται, το οποίο θα πρέπει να βελτιώσει η εταιρεία. Ε κλαιν απο καπου επρεπε να υπαρξει μυων διαφορετικα θα ηταν μια τελεια συσκευη για τα 200-220 ευρω. Χωρια οτι οποιος θελει καμερα να παρει καμερα τα κινητα για καμια φωτογραφια ειναι και κανενα βιντεακι ετσι για να εχουμε να θυμομαστε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Ε κλαιν απο καπου επρεπε να υπαρξει μυων διαφορετικα θα ηταν μια τελεια συσκευη για τα 200-220 ευρω. Χωρια οτι οποιος θελει καμερα να παρει καμερα τα κινητα για καμια φωτογραφια ειναι και κανενα βιντεακι ετσι για να εχουμε να θυμομαστε Καλα τα λες αλλα και εσυ κοιτας το νημα το συγκεκριμενο. Κοιτα λοιπον τo doogee x5 που κανει αυτα που λες και κανει δηλαδη μια χαρα τη δουλεια του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Καλημέρα. Λοιπόν όσον αφορά την κάμερα σίγουρα θα βελτιωθεί μέσω software. Είναι αρχή ακόμη! Προοπτικές υπάρχουν σίγουρα. Απο εκεί και πέρα κοιτάω με ενδιαφέρον να δω τι θα κάνει η κοινότητα. Πάντως όπως γράψανε και παραπάνω ήδη βγήκε multi rom με Ελληνικά. Root κλπ δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό πως γίνεται. Μπαταρία είναι σε εξαιρετικά επίπεδα ξεπερνώντας άνετα τη μέρα με βαριά χρήση. Κοιτάξτε και εδώ: http://en.miui.com/thread-223244-3-1.html Battery test με βαριά χρήση (gaming σε Epic Citadel σε Ultra High Quality), φωτεινότητα στο 100% και 3g/wifi ανοιχτό όλη την ώρα. Αποτέλεσμα: 3ώρες:33λεπτά συνεχόμενα. Δηλαδή με βαριά παιχνίδια και κανονική φωτεινότητα άνετα έχουμε 4:30 ώρες gaming! Για λοιπή χρήση (surfing κλπ) άνετα παραπάνω απο 6 ώρες SOT. Επίσης όσον αφορά τη φόρτιση υποστηρίζει QuickCharge 1.0 (κανονικά το soc υποστηρίζει μέχρι και QC 3.0) και με τον φορτιστή που έρχεται μαζί φορτίζει σε 2:30 ώρες (πηγή: ανωτέρω link, 4η σελίδα του εκεί θέματος). Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 καλησπέρα παιδιά. 2 ερωτήσεις αν είναι εύκολο :P . έχω ψάξει στο net αλλα δεν μπορώ να βρω κάτι. έχει notification led? και επίσης ξέρουμε κάτι για το sar? σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πάρω για πρώτη φορα κινέζο :D :D Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 καλησπέρα παιδιά. 2 ερωτήσεις αν είναι εύκολο :P . έχω ψάξει στο net αλλα δεν μπορώ να βρω κάτι. έχει notification led? και επίσης ξέρουμε κάτι για το sar? σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πάρω για πρώτη φορα κινέζο :D :D Έχει notification led. Για sar δεν έχει ακόμη αναφερθεί τίποτε επίσημα. Μονο του απλού redmi note 3 (αναμένεται παρόμοιο αν όχι ίδιο). Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts